2010 m. spalio mėn gimdžiusios mamytės

06. Oct, 04:36

na laukiu visu po truputi subirsianciu mamyciu sitoj temelej :* mano Gustyte gime spalio 1 d. issirinko butent ta diena kad visiems parodytu jog bus visur pirma 2010 10 01 vieni vienetukai :D

11. Nov 2010, 12:03

mama karta per diena duoda obuoliuko, pirma diena tik truputi dave antra diena dave mazdaug arbatini sauksteli o vakar sake du saukstelius suvalge mazdaug.
slyvos tikrai labai gerai. o del morku tai negirdejau, o negali morkyte kietint viduriuku ar as cia susisvaigau?

11. Nov 2010, 12:02

labas rytas mamytes😀 mano Arnukas karta dienoje tik kakoja, bet daktare sake kad tai normalu...o jus jau pradedat duot sultis ar kazka panasaus?

11. Nov 2010, 11:55

man tai sesute liepe duot mazyliui jei nekakoja uzplykytu slyvu gerimo.bet nenoriu dar duot tokiu dalyku,tai pati geriau gersiu.

11. Nov 2010, 11:49

man paskaitos Odeta tgai griztu namo velai tai tik isijungiu paskaityt ka veikiat ir viskas 😀 siandien laisva diena nes maziuke pas ortopede reik vest apie 2 val kad apziuretu.
guste kakoja karta per diena bet is pradziu irgi bodava net pasidaro kai steni. nu bet va jau 3 diena mama vis po sauksteli obuoliuko pagramdo tai iskart lengviau sake pasidare kakot jai as dar nemaciau, daug visko praleidziu sededama paskaitose ☹

11. Nov 2010, 11:18

piteriuko kai misinukais maitini tai siaip normalu kad i diena viena kart kakoja.bet aisku jei skystai tai nlb gerai,nes va mum liepe nauja misinuka duot.tai nzn is tokios begales jau koki ir pirkt.

11. Nov 2010, 11:15

ir manai dings pienelis?

11. Nov 2010, 11:10

dolciuk- metu lasu reik isgert ir vsio 😉

11. Nov 2010, 11:04

nu tikiuosi kad ne mastitas.as aplamai bijau kad jai koks udegimas nebutu,kad man ja sitaip visalaika skauda.na ziuresim ka daktare sakys.prasysiu jau ir vaistuku kad nutraukt pieno gaminimasi,tikiuosi daktare supratinga bus.

11. Nov 2010, 10:12

labas dolciuk, oj, kaip negerai su krutinem,. baisu, akd mastitas neprasidetu....

11. Nov 2010, 10:09

labas rytas visoms😀
va vakar prysnekejau apie savo krutine,tai vakare kai dejo skaudet viena,kieta pasidare.tai siandien i ligonine vaziuoisu kad paziuretu ja man.
piteriuko mano ir lb sunkiai tustinasi ir i diena tik pora kartu.atrodo paleisti viduriukai,bet taip sunkiai steni,kad net bordovinis patampa.

11. Nov 2010, 10:04

labas rytas, prazuvele 😉 Mes tave sir pasigedom😀

11. Nov 2010, 09:44

labas rytas 😀 jau pasiilgau jusu 😀 kaip gyvenat?

10. Nov 2010, 21:53

ne, mes ne ta pacia diena eisim, nes neurologas ir ortopedas Mazeikius tik privaciai dirba, tai teks registruotis atskirai 😀

10. Nov 2010, 21:12

tai vat zinok man jau ir neramu, nakti kai lovytei miega, tai reiks ir man dar ranksluosti padeti, na ji kai miega ant nugarytes galvyte siaip pasukus i sona, bet ka gali zinot ka ji iskres 😀
musu veidukas isbertas tai skambinau daktarei tai liepe rasyti ka valgau sako bus alergija kazkokiam maistui ☹ o kita sav turim vaziuot pas daktare tai sako pazesim kaip kas, o jei staigiai plis tai liepe vel skambinti..o zek odeta tu kai eini pas daktare tai ne ta pacia diena pas neurologa ir pas ortopeda einat? ar jum dar nereikia? nes man tai liepe registruotis kad visi daktarai butu ta diena, kad tuo paciu ejimu visur pasirodytume..

10. Nov 2010, 21:06

http://www.titerite.lt/prekes_kudikiams visai neblogos supynes yra
siaip as dar zejau ir cia http://www.cikipiki.lt/index.php?route=product/category&path=51

10. Nov 2010, 21:06

laimuteli- as frotini ranksluosti esu susukusi i ritineli ir pridedu prie nugaros, kad taip neapsiverstu, bet buna, kad randu ir ant nugaros guilinti...

10. Nov 2010, 20:49

vibro kedute lb panasi i ta kur odeta nurodei gultuka, o vibravimo tai kol mazyle maza tai ir nejungsiu, bet ta vibro bent jau man tai lb praktiska ir patogi..
oi moskute koks grazus vardas..
o del gulejimoant nugarytes tai as ir kaip odeta leidziu jai miegot taip kai bunu prie jos..o zinokit ja lovytei paguldau ant sonelio ir dar taip tvirtai su kaldryte uzkloju, bet ji jau pries nubudima ziuriu man kad sukineja galvyte ir i viena ir i kita puse, ir guli nebe ant sono..

10. Nov 2010, 20:01

Odeta, vat pas tave irgi geras dalykas.As tai rast radau internete, Vilniuj yra sita parduotuve Mothercare, bet nebuna kartais tokiu prekiu kokios internete...

10. Nov 2010, 20:01

Odeta, vat pas tave irgi geras dalykas.As tai rast radau internete, Vilniuj yra sita parduotuve Mothercare, bet nebuna kartais tokiu prekiu kokios internete...

10. Nov 2010, 19:55

o ant nugaros as Jokuba guldau, kai buna atsiruges ir kai pati bunu salia, nes juk nusibosta visad ant sono guleti.
Moskute- labai grazus ir idomus vardas 😀

10. Nov 2010, 19:54

Amelija, labai fainas dalykas, kur nuoroda idejai 😀
O gultukas turi 5 padetis, apskui pasidaro sedimas. O atrodo jis taip

10. Nov 2010, 19:40

Moskute, koks grazus vardas, niekada negirdetas😀As kai gimimo liudijima paemiau man taip keista paliko, pilietis jau😀gerai tau dabar tik miega ir valgo😃Musiskiai jau budraujasi daugiau ir daugiau😀
Vat kazka tokio noreciau nusipirkti maziukui
http://www.mothercare.com/Silver-Cross-3in1-Playmat-Gym/dp/B003SP5KAE/sr=1-35/qid=1289410269/ref=sr_1_35/279-1672890-6702945?_encoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=42824041&mcb=core

10. Nov 2010, 19:21

Aciu visoms uz sveikinimus 😉 musu mazoji nors ir 6 paru yra,bet jei ji nemiega tai tik valgo valgo ir dar karta valgo,kaip koks mazas smakiukas 😉 Varda daveme Jugile,siandien isememe gimimo liudijima, tai net susgraudimau 😀 musu mazoji klp apskrytyje buvo 3000 mazyle,o vardas klp mieste toks vienintelis 😀

10. Nov 2010, 19:21

Aciu visoms uz sveikinimus 😉 musu mazoji nors ir 6 paru yra,bet jei ji nemiega tai tik valgo valgo ir dar karta valgo,kaip koks mazas smakiukas 😉 Varda daveme Jugile,siandien isememe gimimo liudijima, tai net susgraudimau 😀 musu mazoji klp apskrytyje buvo 3000 mazyle,o vardas klp mieste toks vienintelis 😀

10. Nov 2010, 19:18

Na as irgi nenoreciau vibracijos jungti vaikui, man reikia kazko tokio kur vaikas guletu, o ne pusiau sedom butu.Nes sodinti gi dar mums anksti, ar ne?O kas cia per gultukas, Odeta?Gal poto pasidaro i sedima padeti?Butu idealus variantas jei po kiek laiko dar i sedima padeti pasidarytu.O ka manot apie tokias aiksteles su zaisliukais virsuj, kur kudikelis guli apacioj?As noreciau tokio, bet ant nugarytes pavojinga guleti del atpylimo...
Piteriuko, man 25m,kodel klausi?😀

10. Nov 2010, 18:18

as gultuka turiu 😀

10. Nov 2010, 17:22

as galvoju irgi apie vibro kedute..geras dalykas manau kai jau vaikas zaislus supranta, pasodini sau ir zaidzia...

10. Nov 2010, 17:12

tai dabar kai duodu misinuka,tas pienukas tada i kamera keliauja😀

10. Nov 2010, 17:12

mes tai va tokia turim vibro kedute,tai man ji super lb.juk nebutinai reikia ijungti vibravima,bet vaikuti paguldai ten ir ramu😀

10. Nov 2010, 17:10

dolciuk- nu tai aisku, kad jei tokis kancios, kam kankintis... Tik gal prisiladyk tiek, kad bent 1 k dienoj galetumei savo pienuku pamaitint bent opra menesiuku? Vistiek imuniteta labiau sustiprintu..