na laukiu visu po truputi subirsianciu mamyciu sitoj temelej :* mano Gustyte gime spalio 1 d. issirinko butent ta diena kad visiems parodytu jog bus visur pirma 2010 10 01 vieni vienetukai :D
na laukiu visu po truputi subirsianciu mamyciu sitoj temelej :* mano Gustyte gime spalio 1 d. issirinko butent ta diena kad visiems parodytu jog bus visur pirma 2010 10 01 vieni vienetukai :D
acha, vartosi jau ir JOkubas 😀 O ausytes kazkaip neuzsilenkia, mazos labai 😀
sveikutes kaip gyvuojat?
as tai duodu similac,o suvalgo tai siaip nedaug 60-80ml,o pienuko kai duodu tai apie 100ml,bet ir tai nevisada.tik va mano mazius lb retai kada atsirugsta☹
amelija,tai tu kai paguldai maziuka,jo ausyte atlenk tada😉
As apsiziurejau savo visus plysimus kirpimus.susiuta tai idealiai, tik kazkaip gavosi ataugele mazyte isorej...O ir viduj pamaciau kur pasirodo plysus buvau...Tai ten matosi tokie grioveliai, matyt dar pilnai nesugijo.
Mamytes, jau klausiau kazkurioj temelej bet negavau atsakymo-kai maziukai jusu ant soniuko miega, ausyte neuzsilenkia?As tai nebezinau kaip cia daryti, jam matyt nepatogu taip miegoti.
Maniskis jau pradejo ant nugarytes verstis guleti, tai jau nebepadeda net ranksluostukas susuktas ir uz nugarytes padetas, vis randu atsisukusi ant nugarytes.Rankytes dazniausiai i virsu arba i sona sumestos...Pas jus tas pats?
as irgi is vidaus plysau...
oj, po pirmo gimdymo as buvau is vidus suplysusi, o is isores visa tarpviete perkirpta, tai randas ir dabar dar jauciasi, ziauriai atrode... menesi laiko normaliai negalejau atsisesti.
tai gal tada nieko baisaus...as tai virs savaites negalejau sedet, tik sonu, net valgydavau stovedama😀
nu kad isoriskai nieko neapciuopiu, o ir plysimai mano maziukai buvo, sedet galejau is pat karto.
odeta gal tau reiketu apsilankyt pas gydytoja kad nesugytu kaip negerai..?
deimantux- ka as zinau, neziurejau, pas gydytoja nejau, tik tiek, kad kraujukas is tarpvietes sviesu palasa.
Tai va, Odeta, as bijau irgi pagalvoti, as neiplysau, bet beveik visada po wc didelio reikalo kraujas vel bega😀O siaip tai as galvoju, jeigu dar teplios po tu 6-8 savaiciu, tai jauciu irgi nelabai gerai, nes valosi vadinasi dar gimda, kad infekcijos kokios neuzsinesti😀
Deimantux, as misinuku tik primaitinu jeigu matau kad su papuliu jau zaidzia ir nedavalgo😀Tai pas mus visaip buna, kai pamaciau viena karta kad po maitinimo krutimi dar ir misinuko 85ml isvalge, susisielojau tai kiek tada tuose papuose lasu tera?☹Bet dabar jam uztenka 25ml misinuko po maitinimo krutimi.
na man tai nera bedu darant dideli reikala... o tai odeta tau siut is naujo nereikejo?uzgijo savaime?
Tai vat, reik sulaukt 😃 As jei nuo wc reikalo vel iplysaui, tai kas butu nuo sex?!
na tai laukim daktaru palaiminimo😀
o kas misinuku maitinat kiek suvalgot per karta?
manau sulaukim tu 8 savaiciu😀Kad neplystumem is naujo😀
nu nea, juk dar tik 4 sav. praejo 😀 Reikia sulaukti tu 6 😃
Deimantux, aha, as apie Espumizana kalbejau😀
As galvojau kad jau apie sex tikrai negalvosiu, vyras tik matosi labai nori, vargsas nuo rugsejo nieko negaves...nes jau kai paskutiniais menesiais nestuke buvau tikrai ne tas galvoj buvo.ir maniau kad man hormonai po gimdymo bus nesusireguliave, kad nenoresiu nieko, bet kazkaip jau noreciau, tik vat dilema, kur tai daryti.Jeigu sakysim maziukas diena kartais prabunda kas pusvalandi, nelabai imanoma atsipalaiduoti...Miegamajam salia jo tikrai kolkas negaliu, o kitam kambary bijau kad jeigu prades verkti, teveliai uzsieme neturi laiko maziukui, baisiai atrodo😀
Bet as irgi pirma eisiu pas ginekologe, kad pasakytu viskas ok, galima😀Siaip gimdymo skausmus absoliuciai pamirsau😀
as dar neuzsiregistravus bet zadu eit kai praeis 6savaites..,.
ai zinokit,o manes tai va visai netraukia.nors vyras jau ir nori😀 siaip deimantux patarciau su lubrikantu pirma kart pabandyt. o kada jus eisit pas ginekologus?
odeta o tu dar nebandei po sio gimdymo?😀
as irgi jau pradedu galvot apie tai, tik bijau kad kas nenutiktu,nes siuta esu iki pat gimdos kaklelio...bet jei neskaudes tai nieko baisaus arne?zinot as nepatyrus,pirma karta man taip😀
as kazkaip nebepamenu, kaip buvo 😃
ne dar nebanciau ir nenoriu😀 cia prisiminimai po pirmo gimdymo,ziuariai man skaudejo,net baisu prisimint☹
aciu odeta😀
man gygytoja sake po 6 sav galima, o pas gydytoja po 8 😀 As jai sakau - tai as pirma pas jus ateisiu, o ji tik nusisypsojo, sako- gyvenimas i savo vezias grrizta kur kas greiciau 😀
O as jau pradedu galvot apie sex, siankt net erotinius sapnus sapnavau 😀
netaip supratau,maniau kad tavo vyresneliui suejo metukai siandien...susimaisiau😀
dolciuk o tu jau bandei po gimdymo myletis?as tai ne, todel ir klausiu ar galima, girdejau kad tik po 6savaiciu ir kaip tu sakai po ginekologo palaiminimo😀
oj, jo 10 asiuku tik reikia.
dolciuk- sveikinimai Eimuciui 🌷
nelaibai deimanciuk,Eimukas gimes birzeli😀
as ir bunu nekraujuoju,o poto diena kraujuoju.kazkaip keistai
va uzsirasiau pas ginekologa jau gruodzio 10d. o tu deimantux dar apie seksa galvoji?😃 as tai visai nenoriu,nes prisiminus kaip man skaudejo po pirmo tai net nenoriu.o siaip as po ginekologo vizitacijos zadu tik pradet,kai jis mane palaimins😃tam reikalui😃
tai daug brangesni nei sab simplex, bet maziau ir reciau duot reikia...as tai sab simplex pries kiekviena maitinima lasinu po 15lasu...