2010 m. spalio mėn gimdžiusios mamytės

06. Oct, 04:36

na laukiu visu po truputi subirsianciu mamyciu sitoj temelej :* mano Gustyte gime spalio 1 d. issirinko butent ta diena kad visiems parodytu jog bus visur pirma 2010 10 01 vieni vienetukai :D

12. Nov 2010, 13:19

as tai kaip diena aprengtas taip ir mygdau nakciai😀 neperengineju dar😀
o diena tai uzdedu marskinelius ir slaiuztinuka,arba vien tik sliaustinuka ilgom rankovytem

12. Nov 2010, 13:14

o kiek jus aprengiat vaikucius nakciai? as uzdedu bodziuka ir sliauztus tuos istisinius.

12. Nov 2010, 13:10

milke,mums tai daktare sake kai nosyte salta tai nereiskia kad vaikiukui ir salta.nes juk ir musu buna nosis saltos,bet paciom nesalta.sake reikia ziureti nugarele vaikiuko.maniskio daznai buna salta,bet namie buna kad nuogas net guli.

12. Nov 2010, 13:08

na mes tik nuo 3sav pradesim gert.o koki duodat alejini?
daug odeta istrauki,as dabar per abidvi tik 160 ml vos ispumpuoju. vakar va nedaviau misinuko,tik savo pieneli,ale vistiek visas veidukas isbertas spuogeliais.
as tai odeta isigudrinau kaip traaukt kad visa laika nepumpuot.pradzia ispumpuoju,o tada pamupuoju ir palaikau rankenele ispausta ir tada pienukas pats bega,tada vel papumpuoju ir vel laikau rankenele itraukta.nzn ar aiskiai cia parasiau😀

12. Nov 2010, 13:07

sveikutes uzsukau pasmalsauti kaip jums einasi, mazoji dar neprabudo, valgyt padariau turiu laisvo laiko
maciau kalbat apie vitamina d, mums is pradziu skyre po 2 lasiukus per diena, dabar padidino doze geriam du kartus po 3 lasiukus, nes pradejo maziukei delnukus prakaituoti, plinka pakausis...kad nebutu to rachito, labai bijau 😥

12. Nov 2010, 13:07

bandziau rengti maziau, bet tada nosyte vaiko salta buna, vadinasi ir vaikui saltoka..

12. Nov 2010, 13:03

na bandykit maziau aprenkt vaikiukus...

12. Nov 2010, 13:02

na tikriausiai nuo kiekvieno vaiko skirtingai😀

12. Nov 2010, 13:02

Odeta, gal man reik is taves pirktis pieno, o ne is maximos 😃
Mus irgi beria labai prakaitiniai spuogiukai, nebezinau ka daryti..

12. Nov 2010, 12:59

pagal moumenelio krastu bukle jo dozavima skiria (jei teisingai surpatau).

12. Nov 2010, 12:58

Vitamina D skiria pagal vaikelio bukle, zinau, kad vienai mergaitei po 8 lasiukus kasdien skyre. O del pieno- tai galiu suselpt, eji kam reikia 😃 😃 😃

12. Nov 2010, 12:52

mes taip pat po du lasiukus geriam, nes daugiau jo ir nereikia

12. Nov 2010, 12:52

Sveikutes, ziuriu vargstat su maitinimais, man irgi nepyragai, manoji labai daznai valgo, praktiskai tik prabunda ir iskart papo reikalauja, neturiu kada palaidines uzsisegti, o zinduko neima. Norejau paklausti ar kurios leliuka neberia, nes mus tai labai, daktare sake, kad tai prakaitinis, bet man gaila ziureti kai visa spoguota?

12. Nov 2010, 12:50

Mums jau irgi israse vitamino D. Liepe po 2 lasukius gerti. Matyt tiek uztenka.

12. Nov 2010, 12:35

O musm tik sake po 2 lasiukus, kazin kodel taip?

12. Nov 2010, 12:33

Labai daug pienuko turi odeta. Man kaip truko as is abieju tiek per kelis kart istraukdavau. o D vitamina, mes jau men kaip geriam. aisku mums jau du men uz keliu dienu😀

12. Nov 2010, 12:33

taip, dolciuk, is vieno karto, bet ranka pavargsta ta pientrauki minkyt, gal dar ir daugiau istraukciau 😃 As jau nuo vakar duodu, liepe po 4 lasus per diena.

12. Nov 2010, 12:26

o jus jau vitamono D duodat?

12. Nov 2010, 12:25

odeta o cia is vienos tiek istrauli?

12. Nov 2010, 12:24

Neringele, siaip mums gydytoja buvo sakiusi duoti maziukui, nes jis pradzioj ilgokai kakojo zaliai...Tai arba jogurto kapsules arba Gefilus.Mums tetis rado tik Gefilus, jogurto kapsuliu nebuvo.Tai kapsules turini i sauksteli iberi ir pienuko kelis lasiukus, padarai kosyte ir duodi maziukui...

12. Nov 2010, 12:22

labas neringele, taip, yra geruju bakteriju ir tokiems maziems ir jos tikrai nekenksmingos 😀
pieno turiu kaip uz tevyne, kaskart po 160-140 ml. nusitraukiu, o buvo kile minciu, gal jo mazokai pas mane 😃

12. Nov 2010, 11:58

odeta nepergyvenk tikrai pienukas nedings jei nenoresi. pas mus viena diena jo daugiau buna, kita maziau, tai dazniau pasiulau krutine ir vel padaugeja. viskas bus gerai😀

12. Nov 2010, 11:56

Sveikos mamytes, nepamenu kazkuri buvo sakiusi, kad mazyliui dave geruju pakteriju, na kad viduriukai susitvarkytu, gal kazka maisau?ar jie nekenksmingi, as kaip nescia buvau teko man paciai ju gerti, bet ar tokiam maziukui yra?

12. Nov 2010, 11:47

sveikutes😀
odeta nesnekek taip,juk nesi bloga mama,nei viena nesam bloga mama.juk viska darom del savo vaikuciu geroves.o tu be to juk nebaigei maitint,tik keleta dienu duodi misinuka,o po to mazylis vel megausis mamos pieneliu😀

12. Nov 2010, 11:29

Nu , Odetuk, jeigu jau tu bloga mama, tai as tada apie save patyliu, kaip man pradzioj buvo susisuke smegeneles, o ir dabar esu dvejonese ar nutraukti savo pienuka, o tu nutrauki pienuka nes vaikelis serga, ne siaip sau susigalvojai ir nebenori...Nors as susiemiau, ir kolkas be misinuko apsieinam, gal Emiliukas isgirdo kad svarstau nutraukti ir nusprende padeti mamytei...Nu ziuresim kaip cia bus diena, jis pas mane diena kas valanda pradeda reikalauti valgyti.O tu, Odetuk nenusimink, tikrai, svarbiau dabar Jokubelio sveikatyte.
Niu va, Milke,negerai kad ir jums taip pat...☹Buvo ir man kai maitinau 2-3 valandas ir vis tiek verkem ieskojom pienelio dar ir dar....As irgi stengiuosi be misinuko apsieti, kazkaip i nakti apsieinam, o diena niekaip mums neiseina...☹

12. Nov 2010, 11:03

Labas rytas. Amelija, paskaiciau, kaip vargsti su maitinimu. As lygiai taip pat vargstu, mano mazoji daugiau zaidzia nei valgo.. Bet as uzsispyrusi, vistiek savo papuka kisu, nors vyras jau nebegali ziureti kaip as kankinuosi ir siulo misinuka vaikui duoti.. Teko pora kartu jau ir misinuko duoti, nes 4 valandas guleti ir maitinti davede iki asaru ir pienuko trukumo..

12. Nov 2010, 10:06

Labas rytas, pradejau skausminga 3 dienu laikotarpi... Pamaitinau jau Jokuba misisniu, sirdis plyso, prisiglaudziau vaika prie saves, tai likom abudu slapi, taip sureagavo krutines, nusitraukiau 160 ml. pieno. Siutas ima, akd galiu maitint, o reikia nemaitint... Desiuos i saldikli visa pienuka, gal prireiks.

11. Nov 2010, 23:22

tai nesinervuok tai ir nedings.juk visvien dabar ji nutraukinesi,tai jis ir skatinsis gamintis vis.ir sau vis kartok kad noriu maitint,tai smegenis tai gaus kaip zenkla ir jis tikrai niekur nedings😉 pamatysi😉
o as va atsildziau dabar pieneli,nes savo jau nebeuteko,tai man kazkoks lb keistas skonis atrode ir neskanus.bet mazas valge,tikekimes viskas gerai bus😀

11. Nov 2010, 21:16

zinau, kad negerai, bet kazko patezau... Labai bijau, kad nedingtu pienukas.

11. Nov 2010, 21:07

odetuk,neverk. matai negerai kai pergyveni,ir vaikiukui blogai. as ta jau zinau,nes ir visa laika nervuota ir depresuota
o su nutraukimu tai taip,kai pradedi tai visada skauda☹