2010 m. spalio mėn gimdžiusios mamytės

06. Oct, 04:36

na laukiu visu po truputi subirsianciu mamyciu sitoj temelej :* mano Gustyte gime spalio 1 d. issirinko butent ta diena kad visiems parodytu jog bus visur pirma 2010 10 01 vieni vienetukai :D

07. Jul 2011, 20:45

valio!!! man pavyko😀

ausryte12 ausryte12 07. Jul 2011, 20:44

tai gal blogai meila suvedei. kopijuok ji.

ausryte12 ausryte12 07. Jul 2011, 20:44

ten kur paieska Odeta i ta laukeli ivesk meila. o paskui virsuje turi buti pakviesti 😀

07. Jul 2011, 20:44

hmm... man nemeta ivedus meila.

ausryte12 ausryte12 07. Jul 2011, 20:43

na paprasciausiai, ivedziau nukpijavusi jos meila ir ismete man ja. ir paskui pakvieciau 😀

07. Jul 2011, 20:41

o kaip pakvietei? man neduoda...

ausryte12 ausryte12 07. Jul 2011, 20:40

beje,laura, kokia grazi tavo pavarde 😉

ausryte12 ausryte12 07. Jul 2011, 20:40

laura, pakvieciau tave i fb draugus 😀

ausryte12 ausryte12 07. Jul 2011, 20:39

tai visai taip pat Odeta Jokubelis kaip ir Dominykas 😀 neprispaustom kojytem neatsiseda pats. Niu va aukle 😀

07. Jul 2011, 20:37

aukle padare meskos paslauga mums, o tuo paciu ir sau 😃 pavedziojo Jokuba uz ranku, tai sakes, isterikuoja, reikalauja, jog vedziotume 😃

07. Jul 2011, 20:35

Ausryt- Jokuba as irgi taip treniruoju sestis, bet jei kojytes neprispaudziu, paciam taip atsiremiant dar neiseina. Amelija- Jokubas labai nesaugo saves, krenta stacia galva, jei Ugne moekdavo nukrist taip, kad galvos nesusitrenktu, tai sitas tranko galva istisai... Olenka- mazasis miega kartu su mumis savo lovyteje, o didzioji uzmiega musu lovoj, paskui miegancia tetis isnesa i jos kambari.

ausryte12 ausryte12 07. Jul 2011, 20:35

kaip skirtingai vaikuciai visu uzmiega, manasiss nera gyvenime vienas uzmiges lovyteje. dazniausiai uzmiegam taip: ciunku ciunku papuka ir nusisuka paciunkaves, paguli ramiai ir sminga, arba paciunkuoja ir uzmiega su papuku. Tada perkeliu i lovyte 😀 Miegam tam paciam kambary.

ausryte12 ausryte12 07. Jul 2011, 20:32

na pritariu Odetai del tos poniutes FB, perziurejau ir as foto jos. matosi, kad is "riestanosiu" kategorijos 😀 na manasis atsiseda taip: guli ant nugaros, as laikau jam kojytes prisipaudusi, ir jis sedasi per sona atsiremdamas rankyte i pagrinda. Ir ciumpa mano rankas ir taip atsiseda. o nei sliauzt nei ropot i prieki jam nepavyksta, tik aplink save, sonu kur nueiti tai gerai gaunasi. Pakelia sikniuka, siubuoja siubuoja ir vel nusileidzia. Bet ne skaudziai, paprastai nusileidzia. 😀

07. Jul 2011, 20:30

aha,vienas vaikas is vienos puses kitas is kitos. o per vidury lovos dar kate isitaiso😀

07. Jul 2011, 20:28

dolciukas jisai 9 uzmiega tik 😀 vartosi is sono ant sono.jusu vaikuciai miega su jumis kambari?

07. Jul 2011, 20:26

oi kaip faina kai taip anksti miegot eina. as tai laukiu savo dar dvieju vyru parvaziuojant😀

07. Jul 2011, 20:23

nu mano Sashka jau guli savo lovyteje ir as laukiu kol jisai uzmigs 😀 ir busiu laisva,eisiu pas kaimine papliepeti,tegul vyras jei ka paziuri vaika 😀 jei atsikels 😉

07. Jul 2011, 20:19

o as tai kartu su vaikais luztu😀 net keista,lauke sviesu o mes jau gult einam😀

07. Jul 2011, 20:17

Odeta, ir Jokubelis krenta?O galvyte trenkia daznai?As kaip bijau, vis toks garsas baisus buna, jauciu nera gerai taip galvyte dauzyti☹O tau toli darbas nuo namu?
Mes irgi panasiai gulames, bet valio(kad tik neprisisneketi) nebesikeliam nakti ir keliames 🤓9ryto😀Jauciu bus visokiu dar naktu-dantukai laukia, nu bet dabar tai persimiegu.Man Odeta irgi nemiga, atrodo eik gulk kai vaikas uzmiega, bet kad sokineju naktim, velai uzmiegu kol susitvarkau viska ka per diena apsikuiciam...

07. Jul 2011, 20:16

o jau i darba ruosiates?as tai dar ilgokai siedesiu su Sanka namie

07. Jul 2011, 20:11

mes gulames apie 22.30 o keliais kaip kada buna 7 buna puse 9😀 kaip jam uziena😀 na jau taip neprisaugosim mes tu vaikuciu,bet jau kai tokios nelaimes atsitinka tai ne duok Dieve kaip baisu. oi Odeciuk jau skaiciuoji paskutines dieneles😀

07. Jul 2011, 20:10

taip, jau prisiemima darysim. O del nukritimu- nenusaugosi gi istisai...

07. Jul 2011, 20:10

Olenka, tai as ir sakau, jiem dar anksti😉Kazi ar kuris nors spalinukas pats ATSISEDA.Atsisesti sunku paciam, o SEDETI pasodintam tai cia kitas reikalas.As savo maziu mokau kaip atsisesti is ropojimo padeties bet jam neidomu😀

07. Jul 2011, 20:09

Baisu ne tas zodis....zinau kad bus dar tokiu atveju ir ne vienas....☹Ir griuvineja jis man...ne minutes negaliu palikti vieno, ta galvyte dauzo.Vienu draugu vaikas nukrito ant galvytes samone prarado ir cerebrinis paralyzius...tai aiskinas ar igimta ar igyta....tai bijau ziauriai, vyras liepia is paskos eiti vos ne su pagalve.Bet realybej tai labai sunku nuolat sedeti is nugaros.
Niu va, prasides tau darbelis.O pirmadieni jau reikes vaziuoti i ofisa?

07. Jul 2011, 20:08

dolciukas keliames 8 ryte.o jus kaip?amelija tai jisai pats neatsisieda,tik kai padiedi jam.ir siedi labai mazai,griuna ant sono

07. Jul 2011, 20:07

oi geriau nenorek😃 maziukai tai gerai,auga abu ir triuksmauja.jau kai pradeda abus spiegti namie tai nors bek is namu koks triuksmas. tai galvoju kai prades vaiksciot Augustas tai is vis sakes bus😀 va ryt i klaipeda vaziuojam,o nuo pirmadienio i sventaja atostogaut.tai laukiu nesulaukiu jau😀 o tai taviskis ir jau naktinio miegelio?

07. Jul 2011, 20:06

oj, Amelija, kaip baisu... man ir yra springe vaikai. Kad as jau nebesedziu 😃 daug popieriu tvarkymosi😀

07. Jul 2011, 20:04

Odeta, paskutines dieneles kaip namu seimininkei?😉
Kiek kitos mamytes ruosiates namuciuos sedeti, leliukus auginti?

07. Jul 2011, 19:57

Dolciuk, sveikute😀Nu man jis rimtai paspringo blemba....jau kaip ir dusti norejo pradet...uzmigo dabar.Tikiuosi ne delto, nes jis siaip visada taip miega.
Kaip jus laikotes?Kaip maziukai?As zinom irgi uzsinorejau mazo skirtumo tarp leliuku😀

07. Jul 2011, 19:55

oi tai anksti einat miegot.o kelinta keliates? sveikia amelija😀 nu jo baisu turejo buti,man ir kaip pradeda springt vaikas tai baisu buna,bet rimtai dar nebuvo paspringes,tikiuosi ir nebus niekas