2010 m. rugpjūčio mėn. gimę vaikučiai :)

20. Aug, 10:13

Labukas, mamytės :) Tai gal pasidalinkim mūsų džiaugsmeliais, rūpestėliais, klausimėliais, pasiekimais, auginant mūsų rugpjūtinukus :)

23. Sep 2011, 19:57

na naktiniu nenaikinau, nes be ju iskart pienelio man apmazedavo, bet atejo laikas mazinti , o naktimis negalima valgyti, daktare sake , cia jau kaip iprotis 😀

23. Sep 2011, 19:09

na mes jau senokai nakti pieno negeriam gal kokia trys menesiai.tiksliau visad keldavo apie sesta septinta val ryto pieno gerti o dabar jau pora savaiciu keliuosi paryciais i tuoleta ar panu uzkloti tai pasiemu kefyro buteliuka i lova kol jis atsyla kambario temperaturoj tai pana prabunda gerti pusiau mieganti isgeria ir toliau miega iki puse devyniu.bet jauciu sese reikes nuo pirmadienio vesti i darzeli tai ji visciuke kelsis anksti jau cia kaip taisykle lyg suprasta kiek valandu ir kur einu.

23. Sep 2011, 15:00

Oi mamukas, tikrai vargsti 😉 na o pas mus kaip ir viskas gerai tfu tfu tfu . Mergina kaip bezdzionukas su ilgais nagiukais, viskas jai idomu visko ji nori 😃 tai pradejau mazinti savo pienuko davimu skaiciu, visa savaite jau kaip nebegauna naktimis, tai vis prabunda ir verkia, bet nieko pereisim si perioda 😀

23. Sep 2011, 13:04

labukas visoms.jetau kaip senai buvau prisedusi prie mamyciu klubo.musu gretos visai istustejo.kaip laikosi mamytes ir ju pabiruciai?mes tai augam,mandrejam.tik viena bedele kad mazoji sese skriaudzia,jei negali pro ja praeiti tai stumia o nepavykus pastumti kandziojasi tai Gretute vis atbega verkdama kad pasiziureciau ar kraujas nebega.trys savaites kaip savom kojom varineja tai merginai veiklos daugiau ,gali nueiti zaislu parausti o taip tai nusibosdavo ropoti tai vis zirsdavo ant ranku.as niekur negaliu iseiti be mazosios apeina buta manes neranda ir rekia prie vonios duru kad paimciau ant ranku o jei bunu islekusi tai vyras rekiancia pranesioja ant ranku visa laika kol as gryztu.siaip problemeles su skrandziu vis pasikartoja reikia labai ziureti ka valgo.praita diena privalge sausainiu is sese tai iskarto pasirode berimai,skausmai pilvuko.piena ir misinuka pakeitem kefyru taikiek geriau.

22. Sep 2011, 13:12

Reiketu ir man vaika parke pafotografuoti, grazios rudeniskos nuotraukos 😀

22. Sep 2011, 13:10

Grazuoliukas nuevo 😉 bet niekad nematau tavo vaiko su sypsena 😀 ziuru tiutes irgi dar neatsikratot, pas mus ta pati situacija 😃

21. Sep 2011, 22:51

😀

😉

Va kokie mes 😀

20. Sep 2011, 22:58

😃

20. Sep 2011, 21:41

nekreipkit demesio 😃

20. Sep 2011, 13:22

Labas,mano vaikai apsirgo,mazasis jau nuo penktadienio turi labai didele sloga,ir viduriavo,tai ir galvoju ,kad nuo dantuku jam. Bet siandien ir dukra pradejo sloguoti,kosmaras kazkoks,mes siais metais kas 3 men kazkur sergame. Foto kazkaip nauju net neturime dabar, o naujo ismoko tai karstytis visur, buvo jau stacia galva iskrites is musu lovos. Ant puoduko dar nesedim,bet kai buvo karstos dienos tai ledau pasidziaugti juo,esme kad reikia sisiuka daryti ten supranta,bet kai jau reikia tai daryti bega nuo jo 😀 As tokios nuomones,ateis laikas ,pats supras ir atsises. Nekankinu vaiko be reikalo.

20. Sep 2011, 09:37

Labas rytas mamaukai, na vat mano panele su 39,2 temperatura iltiniai dantukai lenda tai ir viduriukai atlaisvėjo :-) tai bent nėra zirzaliukas o tokia paslika miegaliukas ir tiute kramto :-) kaip jūs mamaukai kaip kinderiukai, gal kas kokių foto parodysite kaip paaugote ar ką naujo išmokote?

19. Sep 2011, 22:42

Maniskis puodelio dar nemates, nes pasodinau, o jis bega nuo jo kaip nuo maro, tai ir netraumuoju - ateis laikas manau atsises 😀

19. Sep 2011, 18:17

labukas mano vaikutis jau ant puoduko sedi kaip reikalas ryte visada padarom ir diena kai pasodinu noriai daro o kartais ryte buna beveik sausas pampersas...😀

19. Sep 2011, 11:23

labukas mamaukai kaip jūs laikotės, a aps mum namuose kaip po karo savaitaglsi tingejome su vaikučiais juodai, tai daraiu tvarka paviršutiniška,mazike katik numiegojo mat ryte zadinau vesti broli darzukan, kaip jūs mamukai jau pasiruosusios rudenėliui ir žieminiai kombinzoniukai jau supirkti ?

18. Sep 2011, 23:12

Aga, visiskai 😀

18. Sep 2011, 21:53

Kaip ramu cia😀

15. Sep 2011, 22:36

As kad ir turiu, bet nesodinu dar, nes matau, kad dar galvelej vejai svilpia ir nesupranta dar Martynelis kam jis reikalingas 😃 Nors be pamperio tai leidziu labai ilgai but, ir pasisiot leidziu i kelnytes, kad jau suprastu, jog "slapia" yra nesmagu 😀

15. Sep 2011, 15:08

labuka, mes net nebande, net ir puoduko namie dar neturime 😀

14. Sep 2011, 23:03

Oi, Panduk, tai kai leksi i Panevezi butinai pranesk - as jau su mielu noru kavytes kokios su tavim isgersiu 😉

14. Sep 2011, 20:17

mes siandiena smagiai laikaleidom mazeikiuos, tik kad vejas nemalonus 😀 vaikas mano is zaidimu kambario nebenori iseiti 😃 sian pataikem kai nemazai vaikuciu priejo tokiu mazuciu, tai smagu mano mergytei buvo ir ba-ba (isvertus nieko nera) ismoko pasakyti 😃

14. Sep 2011, 20:06

Labukas mamukai oi taip gal ir smagu butu pasikavinti :-) o aš sende vinies užvaziavau padanga nuleista radau iš po nakties važiavau į servisėli , tai pusvalanduka sugaišau , turi sako daikta turi ir papildomų rūpeščių :-) o taip dienikė visai nieko :-)

14. Sep 2011, 19:08

o del akiu tikrinimo tai eisam i optika. Tai pasake kad tiria tokius maziukus tik reikia i daug didesne optika eiti, kur visa aparatura turi 😀

14. Sep 2011, 19:07

oi del to susitiko tai ne vienos is MK realiai nepazystu tai labai nedrasu butu vaziuoti 😀 lila del akyciu planuojam planuojam ir ... va taip vis dar planuojam 😃 kitai savaitei i siaulius esam uzsirasen pas ortopeda tai va patikrins kaip kojytes statom. Galvoju reikia paklausto jo kaip del pagalves vaikuciui, ar kazka jau deti po galvyte 😀

14. Sep 2011, 18:56

Niu dar toli tas susitikimas, bet gal būtų visai smagu 😀 O dėl Šiaulių - kitą kartą tikrai pasitaisysiu ir prasinešiu prieš kelionę 😀

14. Sep 2011, 18:51

Panos, atsimenat kalbėjom kad būtų smagu visoms pasimatyti? Tai gal prisijunkit prie organizuojamo susitikimo Varniuose (aprašyta viskas MK pagrindiniame psl.) ? Čia organizuojama iš visos Lietuvos 😀

14. Sep 2011, 18:13

Šiaip vyras gana dažnai važiuoja į Šiaulius darbo reikalais, tai reiktų kada "prisiplakti" prie jo ir galėtume kur susitikti, kavinėj pasisėdėt 😀 O gal artimiausiu metu ir taip važiuosim 😀 Reiktų ir su Panevėžio mamytėm pasimatyti, juk ten vyro tėvai gyvena 😉

14. Sep 2011, 18:11

Kad mes taip gana ekspromtu važiavom 😀 Mama su vaikais pabuvo, tai mes ir sumastėm nulėkt apsiprekint 😀 Niu kitą kartą pasisakysiu 😃 O aš kažkaip ir nepastebėjau jūsų 😀 Matai kai važiuoji į svetimą miestą, tai ne labai tikiesi ką pažįstamą sutikti ir ne labai žvalgaisi 😀

1 ... 31 32 33 34 35 36 37 ... 243