Labukas, mamytės :) Tai gal pasidalinkim mūsų džiaugsmeliais, rūpestėliais, klausimėliais, pasiekimais, auginant mūsų rugpjūtinukus :)
Labukas, mamytės :) Tai gal pasidalinkim mūsų džiaugsmeliais, rūpestėliais, klausimėliais, pasiekimais, auginant mūsų rugpjūtinukus :)
Oi Lila, ZINAU kas tai yra depresija. Pati ja sirgau ☹ Baisu...
Saulius jau grizta namo, daugiau papasakos. Sirgo ji depresija po lelytes gimimo. Baisaus kazkas. Kraupu kai ta liga po gimdymo uzpuola... Sake jau ir per zinias pranese. Matyt neatsirado jai laiku zmogus, kuris butu padejes. Man tuo klausimu pasiseke. Is depresijos isvadavo Sauliaus mama, nes nelabai po gimdymo suvokiau realybe. Visa gyvenima jai busiu dekinga. Pati dirbu toki darba, daznai tenka pasitraukusius vienaip ar kitaip zmones matyt. Bet sikart taip paveike mane draugu nelaime ☹ Tik atsitikus tokiems ivykiams pradedi galvoti kaip reikia artima brangint.
Tegu ilsisi ramybeje...
Katik skambino mano Saulius. Jis buvo kartu su draugais ir Aliuku ( dingusiosios vyru ) isvaziaves jos ieskot miskuose. Rado katik. Nelabai ka supratau per Aliuko klyksmus. Tik kad Saulius mato ja kabancia...
Koks fanatstiskas miegelis ant sofos parkritus 😃 As galiu tik pavydeti tau Engrida... Tu esi nuostabi, besisypsanti mama. Neslepiu tai, kad rodos, vyro/tecio dingimas is seimos gyvenimo tikrai neprideda lengvumo gyvenimui. Bet va kodel tokie nuopoliai atveda vel mus i prota ir tik tada ivertiname tai, kas tikrai svarbu, gera ir ramu... na vienu zodziu, norejau pasakyti, kad dziaugiuosi Engrida! 🌷
o čia abu mano kinderiukai tik apnele vis nusisuka :-)
čia miegam pietuku šendiena :-)
O aš mamukai bandau vystiek siekti kažko :-) bandom nenukabinti nosyčių nes dėl tokių stebūklų tik gyventi ir gyventi :-)
Labuaks mamukai perskaičiau staripsni laikome kumštelius kad tik viskas būtų gerai,na atvirai keisti tie gyvenimo vingiai ...
http://www.alfa.lt/straipsnis/12560165/Nauja.gyvybe.sugniuzde.jauna.motina.=2011-09-29_07-08 Va kuom as dabar gyvenu ☹ Tai mano vyro draugo seima. Laukiu is darbo skambucio kiekviena minute kaip sekasi paieska...
LILA, cia mes stumbryne netoli Panevezio visos susirinkom. Mes Panevezio mamytes karts nuo karto vis susiorganizuojam kazka panasaus
Aga, as ir megstu Niagara, Martyneli raudonai rengt 😉 Man visai grazu, kai rysku 😀
Sveikutes. Kaip smagu girdeti, tokia krykstaujancia Engrida 😀 Faina, kad taip itin turiningai leidziate laika. O jau Martynelio dziaugsmas, bet kaip smagu, kad tie musu vaikiukai darosi vis isradingesni ir besidziaugiantys viskuom, kas juos supa. Beje, Martynui labai tinka raudona spalva 😃 Mano vaikas gyvena gerai, besisypsodamas ir dalindamas sypsena ne tik mums, bet ir kitiems. O tai puiku! As nuo vyro gavau prasiblaskyma, atitrukima nuo namu... Tai jis gudrocius 13menesiu ispirko abonimenta sporto klube. Tai dabar rytais vaziuoju ir 2val varau juodai. Gavau treneri, tai tas zmogelis nepatingejo ir padare tokia programa, kad tik valiok valiok ir dar karteli valiok tuos kilograminius svarmenis kelti. Smagu cia vel pas Jus "pabuvoti" 😉
Labukas mamukai na vat o mes šestadienį labai turiningą tūrėjome, buvome pas Lila svečiuose, tai dičkis josios su mano dičkiu lauke žaidė, o mažiai abu ant sofos šokinėjo, ir išdaigas krėtė, o mamaukai, tai ch pabandykite atspėti ką, jeigu kitą rytą mašiną reikėjo eiti parsivaryti man :-) N Lila kulinarė tikrai superinė, užkandėlės viskas tik namų gamyba, atvirai aš tai patingėčiau, greičiau kokį greitą maistą užsakyciau AČIŪ savaitgalais superinis, o vat šendė dičkis darželin tai mes su panele į turgelį po pardes pasidavėm,tai galų gale striukę papirkau tokią paprastą bet iki žieminio paltuko bus pats tas :-) ka jūs mamukai nuveikėt...
lygiai tas pats ir pas mane, gerai kad pataikom su tokiais pabendrauti kurie leidziasi glostomi, o pvz uosvio suo kuris laikomas kaip seimos narys, tai pavydus, nepatinka mano mergyte iskart urzgia, tai tenka saugoti
Tai va maniskis beleka pamato - suniuka, katyte ir spiega is dziaugsmo visas net besipurtydamas 😃
Israiskingos emocijos 😃 turetu ir manoji buti suzaveta, nes labai jau patinka gyvuneliai 😃
😃
Va tokios emocijos 😃
😀
Va 😀
Va kur siandien buvom 😀
kai svies tai dar stiklius isdauzys hmmm ... 😃
as galvoju dar reiketu pabandyri su medinemis kaladelemis, bet kur tokius dalykus reikes laikyti, jau taip sunku per zaislus perlipti 😃
oi nuevo 😃 mes tai tik dziaugiames kad kazka daro su zaislais, o svarbiausi visi muzikiniai, tai viena pajudina skamba tai kita, bet ausu dar neisuze dainos, labaiu uzia kai ji aplink mus kaip katinas kniaukia 😃 dar tiesa manoji uzgrojus muzikytiai visad puola sokti, 😃 o pvz kur per televizoriu rodo reklama pampers kaip vaikas soka tai ta pamaciusi kad puola sokti su krykstavimais, mylimiausia musu reklama 😃
Aga, mes kaladelem irgi ziadziam. Tik jam labiau visokie mygtukai domina. Turim isigije toki kaip ir pianinuka su visokiausiom knopkem, tai su Sauliuku jau dabar norim ji ismest, nes per visa diena duoda savo pirstukais, tos pacios melodijos jau ausis baigia isuzt 😃
Grazios foto 😀 o va mes lego kaladeles statome, vienoj temoj uzskaiciau kad panduko mergyte stato, tai pabandymui ir as nupirkau, tai is pradziu vien tik svaide jas i virsu, bet kai salia pasisodinau letai rodydama kaip sulipinti tai is pradziu sunkiai sekesi, o veliau kokia valanda atsisedusi kiek state 😃 kaladelesa dideles, tai kazkur apie 10 i viena juosta sujunge 😃 ot saunuole 😀
😀
😉
Sandraxa, zinok jis tikrai ir sypsos, ir juokias, bet tik objektyva pamato ir viskas 😃 O mes va vakar Siauliuose pasibuvom, Martynelis savo krikstamote pazino 😀 Mat mano pussesere is UK trumpam grizo, lekem pamatyt. I vakara tik zirziliukas jau daresi, mat kavinej buvo sunku vienoj vietoj nusedet 😀 O siandien namuciuose, nes kazkodel baisiai blogai jauciausi 😉
na visko gali buti kad iprotis kurio sunku atsisakyti.drauges vaikas nemiegodavo normaliai kol dvieju buteliuku pieno neisgerdavo.o kitas vaikas kuri priziurejau tai isvisbuvo priprates tik pramerkia akis nakti tuoj pieno geria uzuot soske turetu.tai pampersa butinaiū reikedavo keisti nes tiek prigerus pusiaunakti jau slapias vaikas