2010 m. rugpjūčio mėn. gimę vaikučiai :)

20. Aug, 10:13

Labukas, mamytės :) Tai gal pasidalinkim mūsų džiaugsmeliais, rūpestėliais, klausimėliais, pasiekimais, auginant mūsų rugpjūtinukus :)

07. Oct 2011, 10:14

labukas visoms.senokai berasinejau ka bet va noriu pasakyti nuovo kaip mes gydomes dazniausiai.jei labai koseja tai duodu stodal sirupo nuo atsikosejimo,mums jis padeda ir sinupret lasu nuo slogos ir jei jau kritine situacija,lojanciai koseja tada inchaliacijas darom su aparatu o kol jo neturejom tai puode uzvirdavau vandeni ir idejus rezorban,ar mentolium tepalo arba arbatmedzio aliejaus ora lasu ir kvepuodavom uzsidenge,dar su sitom priemonem patrindavau padukus,krutine vyresnelei nes mazajai kaip ir uztekdavo kvepuoti.bet darzelyje viena mama sake kad jos vaikui niekas nepadeda isskyrus jos darytas sirupas.supjausto tris lapus alijosiaus,citrinos,medaus ir labai mazai imbiero-siltai palaiko kol istirpsta medus ir kas tris valandas duoda po sauksteli to sirupo,sake greit suveikia.zinoma jei vaikas nealergiskas medui

07. Oct 2011, 09:45

Labas mergaites. Siandien mums isvis blogai. Martynelis loja kaip suniukas, nekoso, taciau balsas kaip ne jo, giliai gerkleje girdisi gumulas, kaip bijau, kad nepereitu i laringita, nes savo vaiko nebepazistu, viskas karkia, traska ☹ Labai naiviai tikiuos, kad cia jam slogyte valytis pradejo, tik jis nemoka atsikoseti, nes ir man dabar tas pats, jau bega normali sloga ir kai ja ispuciu - nebedrasko krutines ir nebesinori koseti. Skambinames daktarei, bet niekaip negalim dasiskambint. Miega vargselis dabar pietu nesulaukes...Nebezinau nei ar kokius vaistus duot, ar neduot, niekad dar taip nebuvo, nes normalios slogos nesam tureje. Temperatura ir kosulys - tai viskas aisku, ir gydai. O cia dabar... Vaikas atrodo ir be tempos ir nosyte jau tvarkosi, jau yra ka traukti, nebe vandenukas skystas, bet tas balsas ir ta krutine, tai ka as zinau... Asaros net man byrejo is ryto. Kaip manot, negalejo cia nuo rezorbano but, nes vakar dar istepiau krutinyte, sakau gal cia geryn, kad jam viskas valos?

07. Oct 2011, 08:47

nieko issigydisit tik reikia daznai traukti ir drekinti ... 😀 gerai bent temperaturos neturite ir nekostite

06. Oct 2011, 23:59

Nusipirkau aspiratoriu - gyvenimas siek tiek pagerejo. Martynelis jaucias klaikiai, kol istraukiu snargliukus, bet poto vaikas bent uzmiega. Va jau paguldytas ir prabudes jau buvo besikamuodamas, dabar vel prisnudo ☹

06. Oct 2011, 14:46

As irgi lasindavau juros vandenuka butent is tu mazu tiubeliu, su srovele bandziau bet taip nepatiko, vaikui matyt i gerklyte pakliudavo 😀

06. Oct 2011, 13:33

Aha Nuevo ir as tau tikrai patarciau nusipirkti su slangute, super dalykas. Jei nosyte uzsikimsusi, ilasink po lasiuka juros vandens, as naudoju lasinama (mazom tiubelem), nes purskiamojo srove - man paciai baisu 😀 Mums ziema LT buvo klimatizacija tai 4dienas kas 3-4val lasindavau po lasiuka ir traukdavau, baisu, kiek daug issitraukdavo, nepajegdavau, tai vyras traukdavo. Su tom pompelem tik su lelem zaisti 😀 Patikek Nuevo, tikrai Martynukui bus daug geriau. Zinoma nepatiks, verks ir gal reiks tvirciau rankytes suimti,bet juk tu zinai, kad del jo geroves. Laikykites mielieji 🌷

06. Oct 2011, 13:23

jo pabandyk, iskart dideliais kiekiais istraukia 😀

06. Oct 2011, 12:39

To su slangute neturiu, gal reik bandyt nusipirkt, nes nusisausiu tikriausiai nuo tokiu naktu...

06. Oct 2011, 07:55

nuevo gal turi vadinamaji nosytes aspiratoriu, na su slangele kur reikia traukti snrgliukus. Mums labai labi pagelbedavo o tos pompeles tai kazkokia nesamone ... 😀 labai gerai kad bega, galima vis pravalyti o manajai pavasri tai buvo su abiem uzsikimsusi, geri kad mokejo jau pro burnyte kvepuoti. Aisku nakti ramiai nepamiegodavau kas bisk keldavusi, drekindavau nosyte ... Ex vargas tikrai labai didelis . Sveikatos jums ☹

05. Oct 2011, 23:57

Tfu tfu tfu temperaturos, nei kosulio ner, tik nezmoniska sloga! Martynelis migdesi gal 1.5 valandos - niekaip su tokia sloga ☹ Siaip visada migdau as, bet sikart jau ir tetis supavo, nes as nebetekau kantrybes, rankas pakirto. Dabar issikamaves uzsnudo, itariu naktele ne kokia laukia, todel leksiu nors kiek nusnaust. Kaip metu laiko vaikui paaiskint, kad slogyte reikia ispust, juk niekaip? Teka jam vargseliui upeliais, prakvepuot negali, o ispust juk nemoka ☹

05. Oct 2011, 20:43

Oi grazu garbaneles mmmmm 😀 nuevo temp? gerkle? kosti ? ☹

05. Oct 2011, 18:36

O mes sergam ☹

05. Oct 2011, 17:04

Na laukiam 😀 smalsu kokias garbaneles turejote 😀 labainorejau kad mano mergytei butu, nes tevelio su sukuriukais plaukiukai, bet ex nelemta man garbaneles tureti 😃

05. Oct 2011, 16:30

bandysiu ikelti foto, bet man kartais rodo kad kelia kelia ir vsio -nebeikelia. Del to ir nepasirodom, bet bandau.

05. Oct 2011, 15:55

niagara parodyk savo berniuka, koks pries tai buvo ir koks dabar 😀

05. Oct 2011, 15:26

Pas musu jau buvo toks siausaliukas, virsugalvyje tiesus, ilgi plaukai, o gale ir sonuose garbana ant garbanos. Kai laukeme eiles, nes pries tai berniuka kirpo, mano vaikas nurimo ir tyliai pralauke, net nekrusteldamas, turbut nujaute, kad kazkas bus. O kai isodinom i traukinuka, isikibo i vaira ir graziai sedejo, kol neisgirdo pirmuju zirkliu cezejimo. O tada isikibes i vaira, prisitraukes verke didelemis asaromis (bet tas verkimas vienodu tempu, vienodu atsidusimu), sedejo ir verke net nejudedamas. Kad ramiai sedejo, tai ir pralaukem tas 2min kol apkirpo.

05. Oct 2011, 13:30

Grazus metu tarpas. Jau vien ka pasako tas broliskas apsikabinimas/prisiglaudimas prie sesytes 😀

05. Oct 2011, 13:21

2,5 metų, Niagara 😀

05. Oct 2011, 12:44

Panduk, koks metu skirtumas tarp tavo vaikiuku?

05. Oct 2011, 12:20

Labukas mamukai , lila ir pandukai labai gražu jūsų angelėlei .O aš šendieną važiavau į mokyklą buvusiso auklėtojos pasveikinti, bet ką manote ji neturi pamokų šendieną , tai palikau kolegei kad perduotų gėlytes , o taip norėjau pasisveikinti :-( ir dičkis gėlyte į darželį nešė :-)

05. Oct 2011, 10:22

Lila ir mano panelei kojos susipina , o taip nori begti 😃 ypa kai saukiam ,,pagausiu, pagausiu"ttai ir buna bum ant nosytes 😃 tikrai jau dideli vaukuciai 😀

05. Oct 2011, 09:05

Lėlytė mano 😀

05. Oct 2011, 09:05

O čia meilės 😀

05. Oct 2011, 09:03

Labukas, merginos 😀 Oi, kokie gražuoliai tie mūsų vaikučiai 😍 Ir kokie jau dideli 😀 Labai jau greitai tie metai prabėgo 😀

04. Oct 2011, 23:44

Tiesa pasakius, as net nebepamenu savo vaiko ropojancio. Rodos visa laika jis ir vaiksciojo 😀 Mes jau drasiai vaikstome nuo 11men. Siuo metu musu didziausias zygdarbis buvo, tai kad, sestadieni lankemis vaikiuku kirpykloje. Tai labai labai ilgiuosi Martynulio garbanu...

04. Oct 2011, 22:58

Oi kaip faina, kai vaikuciai jusu jau vaiksto 😀

03. Oct 2011, 09:15

Labukas mamukai kaip laikotės, Sandraxa labai gražios foto, išvis aš džiaugiuosi kai užeinu čia ir randu kad kažkas kažka įkėlė parodė super :-)mūsų savaitgalis ramus , pratinginiavome,

03. Oct 2011, 08:14

Aciu nuevo 😀 oi kiek mes su vyru gundomes si filma pamatyti, nemazai geru atsiliepimu girdejome ... Deja su vaiku sunkiau... Toki ilga laika nelabai kam yra palikti ☹

03. Oct 2011, 00:10

Ei Sandraxa, bet kokios fainios fotkes! O mes buvom paziureti Tado Blindos, tai likau labai patenkinta 😀

02. Oct 2011, 19:27

Vyras sako, galima ir vakarienei prisirinkti 😃

1 ... 28 29 30 31 32 33 34 ... 243