Labukas, mamytės :) Tai gal pasidalinkim mūsų džiaugsmeliais, rūpestėliais, klausimėliais, pasiekimais, auginant mūsų rugpjūtinukus :)
Labukas, mamytės :) Tai gal pasidalinkim mūsų džiaugsmeliais, rūpestėliais, klausimėliais, pasiekimais, auginant mūsų rugpjūtinukus :)
nuevo sveikatos jums? o kaip dantukai? kaip dantenos? o mums praitoje savaiteje irgi viena naktis labai keista buvo, pabundu o jauciu vaiko ranos labai karstos, nes miega su mumis, dedu ranka prie kaktos ir baisiai karsta. pamatavau 38,3, nieko nedariau tik vis nakti stebejau, ryte 37,9 o iki pietu 36,3 ir viskas, dingo temperatura kaip nebuvus.... ir suprask kaip nori. gal koks virusas paplites...
loreta sveikinu istojus i istekejusiu moteru kompanija,o tavo vaikinuka su krikstu.labai graziai visi atrodete.
labukas visoms.jetau nuevo kaip uzjauciu.siunciu tau daug istvermes o vaikeliui geros savijautos.mano ir kelios naktys sunkios tik nesuprantu kas yra ar dantukai kalti ar vistik pilvuko skausmai.kad ir diena atrodo zaidzia uzeina skausmas tik isitempia ir rekdama ateina prisiglausti.kadangi nei pieno nei misinuko negalime gerti tai gyd patare pereiti prie kevyro,tai sakau gal jis pradejo kietinti perdaug vidurius,jau net nezinau ka prigalvoti.sake jei nepagelbes tai sius pas gastroenterologus pasikonsultuoti nes kaip minejau infekcinej nieko nerado tik liepe ziureti maista ir dietu laikytis.
Labas mergaites. Va ir as pasidziaugt negaliu - antra naktis kosmariska, visiskai be miego, kaip pradejo rekti Martynelis 2 nakties, tai ko tik nedarem, nenustojo iki 4.30 val., kol issikankines be balso kukciodamas uzsnudo. Nebesuprantu kas darosi, klykia, soske griauzia, kartkartem net spiegia... ☹ Siandien net pati nakti asarojau, nebeislaike nervai... O sia nakti dar staigiai ir temperatura soko, tik nakti nebematavau, o dabar va paguldziau pietu miegelio, tai 38.1 turim. O nei slogos, nei kosulio, ryta vaikas prazaide, praduko, kaip kad klaikios nakties net nebutu buve... Skambinau daktarei, bet neprisiskambinu, tai bandysiu veliau. Kolkas temperaturos nemusu, bet baisu pagalvot, jei diena 38, tai kas bus vakare?... Nesuprantu kas yra, nes diena vaikas atrodo sveiku sveikiausias, o nakti va kas prasideda...
na aciu aciu😀
Na taip zinau sita foto nuostabi,kaip drauge pasake iskarto ant sienos sita😀
O jetus kokia grazi fotke, Loretuk 😀
Na o kaip jus laikotes Tadukas sveikina visus ir visas su praejusiais pirmaisiais gimtadieniais😀
sveikutes ir sveikuciai,na va mes jau vel cia po visu svenciu musu didziuju
Vyrui siryta sakau ka man reiks vel veikt, taves nera , tai tas sako ziurek auto skelbimus 😃
na jei taip butu apvalius metus jau seniai antra masina stovetu, bet kam jei ziema pasikeis, antra masina stovetu bereikalo ir beto ziema prisibaidau vaziuoti. Studiju laikais i mokslus vazinedavau masina bet padangos buvo ne is nauju, devetos tai ux kiek prisislidinejau, kaip sakant dantimis i vaira isikandusi vaziuodavau 😃 o dabar vien del manes perkam pacias geriausias padangas ir kad su sipais, bet visvien yra baime islikusi nors tu ka 😃 Na dar pora savaitgaliu vienai tikrai teks pagyventi . O po to gal jau laisvi. Si ryta vyrui sakau, kad nebepamenu kada niekur neskubedami keltis ryte lovoje vartaliojomes ... 😀
Sandraxa - pas mane panasi situacija. O buvau pries Martyneli pripratusi prie aktyvaus gyvenimo, tai taip sunku, kai negali niekur be auto pajudeti. Tai gerai, kad bent jau i vasaros pabaiga "susiveikem" antra masina, nes maniske buvo vyras okupaves, tai jausiek tiek pajudet galedavau 😀
o as net nebezinau kuo man uzsiimti. Beveik visa vasara kaip viena, tik vyras gryzta nakti i lova ir anksti ryte vel jo kaip nebutu buve ... ex... Kad dar masina liktu namie, tai dar kur nuvaziuociau o dabar ... Gaila vasaros, nieko ypatingo nenuveikem ☹
as tai siuvimu uzsikasusi kuris visai nejuda i prieki,o dar mazoji nuo manes nenueina.tai jei prisedu prie kompo isgerti kavos tai nepajauciu kaip prabega laikas ir reikia keliauti i darzeli Gretos parsivesti.taip ir lekia dienos o darbai stovi vietoje,pradedu depresuoti ypac jei dar naktis bemiege buna ar velai gulti nueinu.
nuevo as ir taipat darau pasiziuriu kas naujo ka parase ir iseinu.bet juk nieks kitas be musu nerasys tik mes pacios kurios pamaciusios kad nera nauju zinuciu iseinam is temos.
Aga, as vis ilendu, pasidairau, kad mano pasisakymas paskutinis ir iskisu nosi lauk 😃
Labas rytas mamukai jau kaip tylu vaje vaje forumuke , tai kur mamukai taip ilinde.O mes vat vakar broli dički jau visai dienai palikom darželin, nu nieko kolkas mums patinka darželis gal dar nelabai supranta jis , bet tikėkimės lankysme toliau su noru :-)O šiaip tinginiaujame juodai :-) per dieneles.
Oi, sveikinimai Rugilytei! 😉
sveiki, nors ne i darzeli ne imokykla nereikia mums eiti, bet tokia sventine nuotaika jauciasi 😀
Neee, dar ☹ 😃 Niekai neprisiruošiau nueit į darželį susitarti.... Bet reiks bandyti šiom dienom nueit, gal dar bus laisvų vietų. O jei ne, pabūsim dar namuose biški 😀
Oi prie tortadienio sveikinimų prisidedame ir mes super ... :-))) P.s. panduk ar jūsų broliukas jau darželyje?
Labas rytas 😀 Sveikinam Rugilytę su pirmuoju tortadieniu 🌷 🌷 🌷 😀 O mokyklinukus ir darželinukus su rugsėjo 1-ąja 🌷
Labas rytas mamukai na mūsų broliukas jau darželelyje :-) o Jus su Rugsėjo 1-ąją
Vajeee, as savo nuo stalu, lovu, kedziu nespeju nukilnot. Nulipa aisku ir pats, bet ne karta yra kojos susimaise ir bum buve... ☹
o manoji ir ant lovos moka uzlipti ir dar auksciau, kai mato koki idomu daikta tai zut but iesko budu kaip to pasiekti 😀 kad pvz net ant zebriuko nustebino kaip kojyte graziai uzkelia ir atsiseda arba ir nulipa taip pat raip priklauso 😀
jetau bijau pasigirti bet mano nei GRETA NESIKARSTE NEI mIGLE DIDELIU PASTANGU NEDEDA KARSTYTIS.tik po truputi mokinu kad ant lovos uzliptu.bet uztai labai pavydi,tik vyras ar Greta apsikabina ar pabuciuoja mane tuoj ktrnta sedasi ant zemes ir rejkdama spardo kojom.
niu graziu foto sandraxa idejai.
su pusbroliu 😀
😀
😀