2010 m. rugpjūčio mėn. gimę vaikučiai :)

20. Aug, 10:13

Labukas, mamytės :) Tai gal pasidalinkim mūsų džiaugsmeliais, rūpestėliais, klausimėliais, pasiekimais, auginant mūsų rugpjūtinukus :)

28. Sep 2010, 19:29

Sveikute,mes taip pat kovojam labai su diegliukais. Vakar beveik visa diena nemiegojo. Tik gerai kad nerekiam,nes esu atradusi buda,kaip jam greit numalsint ta skausma. 😀 Na va atsalo orai,kaip mamytes jus rengiat savo maziukus?

28. Sep 2010, 18:25

Labas Kristina, as esu is Panevezio ir pagimdziau savo kleckiuka rugpjucio menesio pabaigoje 😉
Na mergaites, kaip visoms sekasi? Mes tai ziauriai kovojam su diegliukais. Rekiam be perstojo ne tik naktimis, bet ir dienomis jau pradejom, tai siandien ryzausi keisti misinuka, nes ir viduriukai pas vaika laisvi labai jau... Nezinau nezinau, jau baugu darosi kai sitaip vaikiukas rekauja....

28. Sep 2010, 17:26

gal yra mamyciu is panevezio kurios pagimdete rugpjucio ar rugsejo men?

28. Sep 2010, 16:46

Sveikutes kur visos uzsiemusios?kaip laikotes?😀

27. Sep 2010, 23:17

na vat ir gavome siuntima pas chirurga su amzaja tai spalio 4diena eisime pasitikrinti ir pas logopeda su dickiu nes tipo mazai kalbame irgi eisime pasitikrinti , beje mamaukai labai grazi ta kepuryte kur numegzta mamuko kur reklamike isidejusi :-)

27. Sep 2010, 23:10

Labukas mamukai, na mes ketviratdieni irgi buvome pas gydytoja mazoji gavo pirmąjį skiepą, paaugome visą kg tai dabar sveriame 4900gr ir ugis neaisku nes gavome skiepą tai buvo pikta ir nejo istiesti susisuko i kukuliuka, osiaip 4 dienikes prabuvome kaime tai amzoji istisas dienas miegojo lauke, mat turejome darbuku, na o kaip jus alikotes kaip amtau augate nereliai greitai skubate,,,,

27. Sep 2010, 17:38

Labas mergaites, va ir as pasisakysiu del buteliuku: atradau nerealius Dr.Brown`s buteliukus. Jie specialiai skirti diegliukams mazinti. Nepatikesit, bet bandziau viska ( mano mazutis aciu Dievuliui ima visus ciulptukus ): turiu ir Tomme Tippe buteliuku ( jie visai nieko ), turiu ir AVENT, kurio visai negaliu naudoti, nes ten net matosi per ciulptuka kaip oras burbuliukais eina, tai kaip vaikiukui neskaudes ir neraizys pilvuko, jei tiek oro prisitraukia, o va tas Dr Brown`s buteliukas - tiesiog atradimas! Mat ir sako, kad geram daiktui reklamos nereikia. Pirkau ji internetu ir zadu dar uzsisakyti, nes su vienu jau nebesusiverciu 😀

27. Sep 2010, 14:41

Sveikutes. Mes is po gydytojos apziuros,tai sveriam 5kg. ir 57cm. Daug svorio priaugom net 1,6kg. ir tik 1cm ugio. Gydytoja liepe istempt- kas tris valandas valgyti,bet kad mes taip ir valgom,kas 2-3val. ,jei miega ilgiau tai nezadinu. Is buteliuko geriam gerai,o va prie soskytes taip ir nepriprantam,nenori ir viskas 😀 Turiu ir as tommy tippe zindukus naujus,ju tai visiskai nepripazista ir avent zinduko nenori to silikoninio,tai nupirkau paprasta zinduka,tai ima kartais😀 O vargstam su pilvuku pora dienu tai smarkiai,ir diena ir nakti jis pucia,bet praeis gi ne amzina 😀

27. Sep 2010, 12:59

Kaip gaila, kad taip suprastėjo oras... Lija, toks tinginys ima, o reiktų eiti apsitvarkyti, valgyt didžiajam padaryt... Nors mielai pagulinėčiau lovoj su žurnalu 😀

27. Sep 2010, 12:57

Man irgi ši firma gera 😀 Bet kažkaip buvau sugalvojus pabandyt tą kitą firmą, juolab kad ją labai giria 😀 Bet čiulptuko neėmė, patiko tik Avent 😀

27. Sep 2010, 11:42

Niu taip, aš irgi vis save pasiguodžiu, kad čia laikini tie diegliukai ir viskas praeis 😀 Aš buvau nusipirkusi Tommy Tippee buteliuką ir čiulptuką, bet neėmė čiupltuko (persipikom Avent). Tai jaučiu ir buteliuką Avent reikės pirktis 😀 Pirmąjį irgi su Avent užauginau 😀

27. Sep 2010, 10:55

O kokios firmos turit buteliuką?

27. Sep 2010, 10:54

Oi, iprasit 😉 Mano tai tfu tfu tfu be problemeliu geria is buteliuko 😀

27. Sep 2010, 10:52

Aš tai irgi vis pagalvoju ar manoji privalgo iš to mano pienuko... Bet lyg užtenkam, jaučias kad augam normaliai (jau yra ką pakelti 😃 ), pamperiukas visad pilnas, ir kakų darom kelis kartus per dieną - tai manau kad užtenkam 😀

27. Sep 2010, 10:50

Aš dar iki šiol nedaviau arbatėlių. O vakar galvoju jau reikia pabandyt pasiūlyt, tegul pasimoko ir iš buteliuko gerti 😀 Bet ne labai vakar norėjo gert, pyko... Tai pati nors kiek įspaudžiau jai tos arbatėlės 😀 Nieko, gal įprasim 😀

27. Sep 2010, 10:46

Oi Panduk, as pankolio arbateles gal jau nuo kokiu 2 savaiteliu duodu - su mielu noru geria ir man rodosi tikrai padeda, ypac, kai kakoja ir negali pakakoti 😉 Oi Jantur, siaip ismiegojom, bet ryte kelemes 4, poto 5, poto 6 ir tada 8. Nakti duodu savo krutine, bet manau, kad ten pienuko isvis nebera, tikriausiai nepavalgo kleckiukas, del to ir kelias... Bet taip nesinori visai ant misinukio pereiti... ☹

27. Sep 2010, 10:32

Aš vakar nusipirkau Hipp pankolio, ramunėlių arbatos, tai bandysiu pati pagerti jos ir po biški Meidutei paduot - gal mažiau skaudės tas pilvukas.

27. Sep 2010, 10:31

Niu vargšiukas tas tavo lialis, Lila. Niu nieko nepadarysi - taip jau yra su tais lialiais, kad būna ir sunkesnių ir lengvesnių dienelių 😀 Manoji irgi dabar vakarais tik apie 00:30 val. užmiega... Vakar vakare ir lauke pasivaikščiojom, grįžusios nusimaudėm, pavalgėm - galvojau, jau tikrai miegos... Bet kur tau.... Vėl užėjo pilvukai, vėl vaistukai ir supimas iki vėlumos 😀 Tuo metu suima pyktis, bet paskui nusiramini ir vistiek džiaugiesi tuo mažu kamuoliuku 😀

27. Sep 2010, 10:07

Labukas 😀 Niu naktelė palyginus visai nebloga 😀 Tik miegoti vėlokai nuėjom, bet miegojom ramiai 😀
Jantur, kiek pamenu tą apžiūrą, tai nieko ten įpatingo nedarė. Paprasčiausia ginekologinė apžiūra 😀 Už tai svarbu labai neskubėti bėgti į tą apžiūrą, leisti viskam ten normaliai sugyti, atsistatyti, tai niekas ir neskaudės 😀

27. Sep 2010, 08:10

Nuevo na ir kaip jusu naktele?
o musu lelyte vakare triuksmavo, skaudejo kazka verke:/
be greit nurimo, miegojo gerai, buvome prabude tik karta nakti, pavalgem ir parpem toliau
mamytes turiu jums klausima, gal galit papasakoti kaip vyko apziura pas ginekologe po gimdymo??labai jos bijau ar nekysa ten ko, kad patikrinti ar siulai istirpo?
bijau siaubingai, nes labai plysau, beproto skaudejo, tai pergyvenu ar nebus skausminga apziura :/

26. Sep 2010, 23:12

Na ir dienele pas mus menesiuko proga: visai nemiegam. Dabar bandom migdytis po 3 valandu nepertraukiamo rekimo ☹ Nemiegam ir dabar. Naktele bus gera...

26. Sep 2010, 16:15

Labas 😀 Mano mergytė irgi kartais gana nemažai atpilinėja.... O būna dienų kai ir visai normaliai... Vakar irgi išvargom iki pat 00:30 val. kol užmigom per tuos pilvukus, atpilinėjimus... Atrodo jau miega, praeina 5-10 min. ir ji atpila biški ir vėl išsibudina.

26. Sep 2010, 09:16

Mamuk, o man gydytojai sake, kad atpylimas, kad ir gausus nieko baisaus, kad vaikiukas godziai geria 😀 Mat - kiek gydytoju, tiek tikriausiai nuomoniu. Atpila ir maniskis. O ant nugarytes pas mane nuo pat gimimo guli ir nieko. Juk naujagimiai vistiek pasuka galvyte i sona, tai jei be prieziuros nepaliksi nemanau, kad uzspringtu...

25. Sep 2010, 18:06

mamuk mano nuo gimimo beveik visada guli ant nugaros, dabar jai ir ant sono paguldau apsivercia. o del atpilinejimo tai man gydytoja sake kai atpyla fontanu arba su oru prigeria arba gali rodyti rimta infekcija

25. Sep 2010, 16:57

dar norejau pora klausimeliu paklausti.o jus daznai guldot vaikelius ant nugaros,nes kaip minejau gyd sake tik nuo 2-3men galima pilnai guldyti ant nugaros.jus vis rasot kad ismiega nakti ilgai tai kaip suprantu jus vaiku nekeliat kad pavalgytu nes man ligoninej sake kad diena tarpas 3val o nakti 4val.tai as ir keliu jei pati neprabunda,nors daznai pati atsikelia

25. Sep 2010, 16:53

labukas mamytes senai buvau prisedusi prie kompo nes buvau apsirgusi.lyg gripas puole lyg apsinuodijus buvau ir pati nesupratau kas tiksliai.norejau paklausti ar jusu vaikiukai atpilineja kai geria mamos piena.manoji nors truputi pavalgo ir tuoj atpila kartais net fontanu,galvoju gal kad pradejo seiliotis tai uzsipildo skrandukas.o berimas lyg ir apmazeja ir vel isryskeja.mes ir turim problemele su akyte.ateityje gali tekti lyg operuoti nes ant voko labai ryski vena ar kraujagysle kaip ivardint nzn,liepe stebeti ar nedides tada bus aisku ka daryti.kai verkia tai net juoda aplink akyte kiek padideja.o kai pilviuka skauda tai pasiguldau ant savo pilvo ir tada abi miegam jei tai buna naktis.mes ir dar pazvairuojam.

25. Sep 2010, 15:54

Mano kartais ir pastebiu, kad akytes dar suveda, bet jau retokai

24. Sep 2010, 23:29

mano irgi dar biski pazvairuoja nors mum jau pusantro menesio... gydytoja sake jei iki 2 nepraeis, nusius patikrint ir tai pataisoma. bet mano jau labai silpnai ir kazkaip nevisada, nors pradzioj isvis nesuprasdavau i kuria puse ziuri😃

24. Sep 2010, 19:54

Baisu buna tik kai kaku nori, kai ta isvarza isryskeja kaip balionelis, atrodo tuoj sprogs, o siaip jos net nesimato, ji sulenda atgal i pilvo ertme. zinau kad akytes turi iki trieju menesiu susitvarkyt, tai labai nepergyvenu, bet pirmajam atrodo tiek ilgai nezvairavo

24. Sep 2010, 19:28

labuka vajetau erika 1984 kokios bedeles jus uzpuole isivaizduoju kad tau ir sirdute skauda del maziuko labai, bet viskas bus gerai pamatysi. na mes per tris savaites 300g priaugom tai nezinau cia mazai ar normalu sesele nieko nesake sako gerai viskas ir tiek. beje norejau paklausti gal kurios nors mazylis beverkdamas uzmelsta ir atrodo kad nebekviepuoja tai greit reikai pakelti ir ti tada atsigauna monoji jau kelis kart taip tai man darosi neramu pirmadieni eisim pasitikrinti sake paklausy kaip sirdute plaka kaip paluciukai dirba. o del zvairavimu tai manoji visai atrodo nebezvairuoja.