2010 m. rugpjūčio mėn. gimę vaikučiai :)

20. Aug, 10:13

Labukas, mamytės :) Tai gal pasidalinkim mūsų džiaugsmeliais, rūpestėliais, klausimėliais, pasiekimais, auginant mūsų rugpjūtinukus :)

24. Sep 2010, 17:42

ar jusu maziukai dar daug zvairuoja ar jau nebe?nes man vis atrodo kad maniskis perdauk pazvairuoja dar😀

24. Sep 2010, 17:36

Isvarza operuos, o vandene iki metu pati turetu praeiti, jei ne ir ta teks operuoti

24. Sep 2010, 13:54

Erika, o tai jums ką būtent operuos - tą vandenę ar išvaržą? Ne labai supratau...

24. Sep 2010, 13:51

Niu bet nėra taip vienareikšmiai, kad lialiai turi tiek ir tiek priaugti 😀 Mums gyd. sakė, kad pirmą mėn. priaugama mažiau, antrą jau turi priaugti daugiau... Tie vaikučiai, kurie valgo tik mamytės pienuką - tie dažniausiai priauga mažiau, o kas valgo mišinuką - tie daugiau, nes jie "išpučia" vaikučius, jie būna tokie storuliukai 😀 O po to, jau nuo kelių mėn. priaugama vis mažiau 😀

24. Sep 2010, 13:36

Taip , Panduk, mes gavom siuntima, nes prie pelytes pastebejau toki kaip balioneli po oda iskilusi, ejom pas vaiku chirurga privaciai,nes ligoninej eile tik lapkricio menesiui, o maziukus tokius irgi operuoja tik ne mazeikiuose, bet mums parode kaip elgtis su ja tai bandysim islaukti iki 6menesiu, nes tada anot gydytojo, vaiko imunine sistema jau butu susinormalizavusi.

24. Sep 2010, 11:25

Missk, tuoj gal kalbeti pradesim 😃 Juokauju aisku. Man tik del svoriuko neaisku ir neramu ar jis pakankamai pavalgo, irgi laukiu daktariuku 😀

24. Sep 2010, 10:58

Labas rytas mamytes😀 Jantur mano leliukas 1-2 kartus valgo,bet uzt ai dabar blogai miegam,vis pucia pilvuka,tai rieciasi vis,uzmiega ir vel pabunda.Ir diena blogai miega. Labai jau priprato supamas ant ranku. Ir pastebejau,kad jam netinka Sab Simplex`as,nes po vaistuku dar labiau rieciasi. Tad nebenaudojam jo visai. Galvyte ir mes jau truputi laikom,ant pilvuko pasguldytas ilgai islaiko galvyte pakelta😀 Nuevo,tai jei dabasr tavo kleckiukas taip vartosi,tai kas bus veliau? 😃 Mes gydytoja pirmadieni,tai laukiu ka pasakys,kiek priaugom,kiek uzaugom,nes jau pilnai rengiu 62cm rubelius 😀

24. Sep 2010, 09:59

Labukas 😀 Lila, niu tai šaunuolis tavo vaikutis 😀 Mes irgi laikom galvytė, bet dar ne taip stipriai kaip jūs 😀

24. Sep 2010, 09:19

oho kokie jusu vaikuciai gabus ir stiprus, na mums jau eina 4 savaite, tai tik bando laikyti galvyte, paguldzius ant pilvo kelia ja nors trumpam 😀
vakar su vyru bandem isiulyti soske, trumpam pavyko nes soske aptepiau savo pienu 😀
turim pasidziukti nes kelemes valgyt 1 karta nakti, o jusu leliukai kiek keliasi valgyt?

24. Sep 2010, 09:11

Mes tai visi buvom "apake", kai mano kleckiukas ligoninej antra diena nuo vieno sono ant kito PATS apsiverte! 😃 Ir dabar kartais taip "papokstauja" 😉 Vieno kur ant lovos krasto jau baisu butu palikti. Kas nemate, tas netiki, kad taip gali buti 😃 O jis va pas mane vartosi 😃

23. Sep 2010, 22:48

Ar ten ortopedas-chirurgas, Erika1984?

23. Sep 2010, 21:50

Labukas, Erika 😀 O tai jus gydytoja siuntė pas chirurgą?

23. Sep 2010, 21:01

Sveikos, senokai bebuvau prisijungusi😀maniskis soskes neima visai, nusiramina tik prie papulio, buvom pas chirurga pasirodyt, tai turim kirksnies isvarza, jei nepabloges pusmecio kai sulauksim operuos, ir kiausiuke vandene, kuri iki metu turetu praeiti☹ kojyte taip pat reikia masazuoti, nes gimdoje vietos mazai leliui buvo, tai va bedos bedeles ☹

23. Sep 2010, 20:30

mezgu siltas kepurytes ziemai. kaina nuo 15 litu. siunciu i kitus miestus . rasyti i az

23. Sep 2010, 20:28

mezgu siltas kepurytes ziemai. kaina nuo 15 litu. siunciu i kitus miestus . rasyti i az

23. Sep 2010, 19:54

O soskę irgi kažkur nuo 1,5-2 savaičių ima 😀 Bet nėra taip, kad labai ją mėgtų 😀

23. Sep 2010, 19:52

Aš tai irgi neturiu jokių šlangučių, bet ir nenorėčiu ten kaišiot dukrytei kažką į užpakaliuką. Jau geriau pasimasažuojam...

23. Sep 2010, 19:24

Mes tik kita savaitele pas gydytojus keliausim. Eina sau mamytes, mano tai valgo po 20-30 minuciu.... Gal del to taip speneli ta viena pazeide... Ziuresiu kiek mes priaugom, nes man rodosi tikrai maziukas mano poalkanis ir reikes jau daugiau misinelio duoti, dabar duodu tik 1 karta vakare. O soskiuka mes ismokom paimt gal tik kokiu 2 savaiteliu. Veikia, kai reikia nusiraminti, darau taip pat kaip Pandukas - patepu simplexu ar espumizanu ir skaniau vaikui 😉 O slanguciu nepirkau, geriau masaziuka padarau vaikui, silta islyginta vystykla uzdedu ant pilvuko, taip ir vaduojames is diegliuku 😀

23. Sep 2010, 19:18

Lila, o tai jau normaliai galvytę jau laikot, kad jau kaip 3 mėn? 😀

23. Sep 2010, 15:22

Lila pirma karta girdziu apie slangute,o nebus vaiko kankinimas?

23. Sep 2010, 14:12

sveikutes oi kaip senai bebuvau jus aplankiusi. ziuriu apie tutukus kalbat manoji tai kai tik gryzom is ligonines kita diena paeme ir dabar jau vargeli turiu isitaisiusi miega miega iskrenta tutukas ir pradeda niurzgeti kol neikisi😀 o tai panduk dabar nesenai tik daviai tutuka? oi zinokit manoji ir cia pora dienu jau kaip biskuti paguguoja taip faina o sypsosi tai dazniausiai per miegus😀 jus isi vaizduojat mums tik vakar nukrito bambute 20 dienu ji laikesi, kaip jus valydavot po to su virintu vandenuku ten pas mus uzsidejo kaip sasiukas ar puliukai nesuprantu jetau kaip man baisu su tom bambutem nu dar siandien ateis sesele gal ka patars. beje kiek jau priaugot svoriuko? mes tai siandien sversimes ziuresim kiek cia praeita savaite buvo tik 100g. mano mazoji tai ivairiai valgo kartais 10 minuciu karts 5 as ir zinok nuevo vargstu su speneliais bet man gerai padejo multi mam kompresiukai. bet dabar praeita savaite nebeskaudejo o sia vel kazkaip blogai apzioja ji mam.

23. Sep 2010, 13:06

O mes jau pripratom prie soskės 😀 Niu nėra labai jau didelė gerbėja, bet jau išeina su ja nuraminti 😀 Mes tai apgaudinėjam ją - užlašinam ant soskės lašiuką kitą Sab Simplexo, ji pasidaro skani ir tada mielai ima 😀

23. Sep 2010, 13:04

Man irgi atrodo, kad pas juos dar nevalinga ta šypsena... Bet kaip smagu matyti ją 😀 Man šįryt bešnekinant ją taip plačiai nusišypsojo, taip gražu ir gera buvo žiūrėti 😀 Ir kai šnekini, jau paguguoja, pasiskundžia kažkuo 😀

23. Sep 2010, 13:03

Nuevo mano leliukas valgo ivairiai kas 2-3val.,kartais per 1val valgo pora kartu. Tiksliau kada nori tada duodu,nes arbateliu kazkaip nenoriu dar duoti, o soskiuko nusiraminimui nepripazysta visai

23. Sep 2010, 13:01

Tai gal ir dėl to, kad įnirtingai traukia, pasimuisto, tai ir dirginasi... Manoji tai gana greitai pavalgo... Nežiūrėjau į laikrodį, bet 5-10 min ir ji jau pavalgius 😀 Po poros valandų ir vėl reikalauja dozės 😀

23. Sep 2010, 12:59

Oi Panduk,kaip tau faina,kad jau maziuke guguoja, manasis tai sypsosi,bet cia manau tik sutapimai😀

23. Sep 2010, 12:53

Taigi ir as pati stebiuosi, kad pradzioje viskas gerai buvo, o dabar va kaip... Skaau gal cia susije, kad pas mane pienuko mazeja, jis inirtingiau traukia... O kiek laiko mazdaug jusu leliukai valgo dabar?

23. Sep 2010, 12:50

Na man jau seniai nebeskausmingas maitinimas, nėra jokių problemų... 😀 Kaip įdomiai, kad tau dabar negerumai prasidėjo... Tai gal tuos spec. kompresiukus užsidėk, jei jau Germastan nepadeda...

23. Sep 2010, 12:45

Labas mamytes, as tai akytems naudojau Oculoheel, jie nera brangus, tokiomis puslytemis parsiduoda, ju reikia daznai lasinti, taip akytes ir isploveme per tris dieneles, siandien jau visai kitas vaikiukas. Spuogelius visgi gydomes tuo israsytu tepaliuku, nes kitaip nepraeina, o taip jau matyti pagerejimas 😉
Gerai, kad apie maitinima pasnekejot. MAMUKAI, ir mano valgo neramiai kartais zinok, su visokiausiais garseliais ir veido israiskomis 😃 Bet jam cia taio buna, kai kiek daugiau praalksta ir kai labai skanu buna 😃 Arba kaip sako Missk, kai jam pucia pilvuka ir jis pasiruoses purpseti ar ka rimciau i pamoeri daryti 😃 Ir papuka pameta. ANksciau to nebuvo, dabar juk vaikiukas stipresnis, jau ir galvyte stipriau juda 😉 Man su pieneliu jau nekas... ☹ Vakare viena maitinima primaitinu NAN ( Nestles ) misinuko alergiskiems vaikams. Bet ir diena kazkaip nebejauciu jau, kad krutine pildytusi... Bet vaikutis diena buna ramus ir isbuna iki kito maitinimo apie 2 valandas, o tada jau prasosi, tai manau, kad pakanka jam niam niam dienomis. O kaipo jusu speneliaigyvuoja merginos? Mano tai kaskart vis blogiau: stiprus mano kleckiukas darosi, anksciau taip stipriai nesuspaisdavo, dabar jau kol sugriebia, tai ir skauda man, ir jau tokie padirginti... nezinau ka ir daryti. Tepu Garmastano tepaliuku. Ot grazu - pacioje pradzioje speneliu nenukramte, o sulaukes menesio tuoj is speneliu man nieko nebepaliks ☹ Bet jie tik jautrus ir paraude, nei kraujuoja, nei puliuoja, nei skirsta, tik odele pavirsine nuejusi... Ka jus darot, kad maitinimas neskausmingas butu?

23. Sep 2010, 12:40

Labukas 😀 Manoji irgi šiom dienom pasimuisto kartais valgydama, ir dieną pilvukas kažko pakankina... Bet nors dieną vėl normaliai pamiega ir vakare nebenaktinėja. Vakar net kambarius apsitvarkiau, kol ji miegojo 😀 Veiduką mums kartais biški paberia, bet patepu kremuku ir greitai praeina 😀
Šįryt mano mažylė jau taip gražiai su pakabintu žaisliuku "kalbėjo", gugavo 😀 Taip smagu buvo žiūrėti 😃