-10kg per 12 dienų

11. Aug, 05:48

http://edieta.mama.lt/dietos_a_z/s351/10-kg-per-12-dienu sioje nuorodoje visa dieta kas su manimi :)

26. Aug 2011, 12:47

nu ka gero mielosios...kaip sekasi?as visdar islaikau ta pati svori..😉nesidietinu, bet po 18val jokiu valgymu:d va tik vakar mama priverte sugriesint😀

25. Aug 2011, 17:05

tai taip kada labiausiai nori niekada negausi o kei nenori se tau likimas numeta gardu kasneli

25. Aug 2011, 16:43

kodel kai lauki kad ta diena ateitu greiciau visada dienos slenka labai letai ????

25. Aug 2011, 15:07

renata, supratau..😀amzinos dietininkes!! nu bet ka galiu pasakyt, jei nera tos valios , tai jos niekada ir nebus😃va kaip ir as , nelabai jos turiu, o gal nelabai noriu tu dietu, net pati nzn......😃

25. Aug 2011, 14:48

na taip musu trijule tikros dietininkes 😃 vis nesibaigia tos dietos galima sakyti musu gyvenimas kaip dieta 😃 nors as jau senai besidietinau turbut paskutini karta vaikules dieta rimtai laikiausi iki obuoliu 😀 bet trenkiau ja vel eh dabar jei nepastosiu nuo rugsejo imsiuosi drastysku priemoniu nes gal darbeli tada jau turesiu bus ir maziau pagundu 😀

25. Aug 2011, 14:25

o tai kiek cia taip tuos grikius valgysi?

25. Aug 2011, 12:58

😃speju, kad ne😃😃

25. Aug 2011, 12:58

linalu as sios dietos imsiuos nuo rugsejo nes turbut su leliuku palauksim o dabar reikia rupintis seima ir stengtis gauti darbeli

25. Aug 2011, 12:37

Sveikutės 😀 Erkule, tikrai šauniai laikeisi, bet jei jau svaigsta galva, geriau su tom dietom neprasidėti 😀 Manau, ta pirma diena su kefyru tau buvo tiesiog geros iškrovos diena...
Aš vakar buvau baliuje, tai va jums ir nusiteikimas laikytis dietos 😀 Nenoriu net pagalvoti, kiek eilinį kartą prisivalgiau, o dar vakare, jei net krepšinio iki galo nepažiūrėjau, o tiesiog nulūžau, bet gal čia nuo darbų, nes tik neseniai pradėjau vėl dirbti... 😀
Tai, kaip supratau, tikrai nebėra besilaikančių šios dietos? 😀

25. Aug 2011, 12:18

tai lila, tu laikaisi sios dietos ar ne/?kiek supratau cia visos po pirmo vaikelio tuos kg nori pamest..va as po pirmojo neturejau nei veieno kg virsvorio😉o po antrojo jau liko sis tas😉

25. Aug 2011, 11:54

kiek zinau nera jos vyro sake su mama grybu sriubyte virs tai gal del to ir nera 😀

25. Aug 2011, 09:31

labryt mergaites, nugi pasigirsiu...turiu saskaitoje -2kg...1.5dienos dietos..😃 nebevalgiau vakar nuo sesiu, siryt liesos varskes pakelis, pietums bus, burokeliu sriubytes maza porcija...manau, jei taip ir toliua nereikes man ir drastisku dietu...tad dabar mano svoris 67kg..kaip sekasi jums? renata, kaip ten su ta grybuku sriuba, atsilaikei ar ne?😉

24. Aug 2011, 20:15

nesudetinga ta dieta, bet manau reiketu is pradziu palaipsniui kokia savaite pradet po maziau valgyt, o ne iskart taip ziauriai...nes man jau kaip badmyriavimas jauciu gavosi😃😃

24. Aug 2011, 18:24

jeigu sulauksiu MM tai laikysios sios dietos iki galo ,jau nebegaliu ziureti i save tikiuosi viskas bus gerai 😀

24. Aug 2011, 15:27

erkute saunuole jei jau svaigsta galva tai jau nekas as tai zadu susiimti nuo rugsejo nors noreciau iki dukriuko gimtadienio bet ir antro leliaus norisi o dieta turi palaukti ☹

24. Aug 2011, 13:12

nu zinokit baigesi mano dieta😃😃 iki 12val viskas lyg ir normaliai buvo, bet po to pradejo galva svaigt ir suktis..mano vyras susiznojes kai uzkele cionga😃 tipo ka cia tau mest reikia...sveikata gadinsies...tai pasnekejom susede..nusprendziau atsisakyti bulviu ir kiek imanoma saldumynu, nebedeti cukraus i arbata bei nebevalgyti po 18val..😉suvalgiau banana ir atsigaut pradedu....matyt per mazos maisto dozes mano organizmui😉na bet ilisiu laiks nuo laiko cia pas jus😀ir pati gal pasigirsiu "savosios dietos"rezultatais😀

24. Aug 2011, 09:02

na, bet kokia dieta yra saves isbandymas ir valios ugdymas!.jei gyvenciau viena, visu pirma netureciau tiek kg virsvorio😃 antra nebutu jokiu naktipieciu, ka mano vyras labai megsta...ir nereiketu nuolat seimynai gaminti...pati nusipirkai koki jogurciuka, ar morkyte sugrauzei ir vsio..o dabar visiem ruosi, tada ir pati jau prisivalgai tike priplusus😃 as jau po pusrytinio apelsino ir zoleliu arbatos😃 savijauta gera! kiek sveriu nzn, elektroniu svastykliu pasibaige baterija ar uzlinko ten kazkas..nezinau,prasyiu kad paziuretu vyras..paciai idomu paziuret kiek jau kg minuse..

24. Aug 2011, 08:58

na mes su vyru dabar taupom visus pinigus kisam i namo statybas ir kiemo tvarkyma tai ant maisto labai nedaug lieka taip lengviau ir svorio atsikratyti tik va kad nesigauna .bet siandien mano meniu vel salotikes ir arbuzas 😀

23. Aug 2011, 22:09

ar nepersivalgysit nuo tokio kiekio 😃 as laikiaus japoniskos dietos, ir tai badas, o cia kiek valios reik turet, jauciu saldytuva tuscia laikyciau, tik ta diena eiciau pirkt ko reik kitai, nes prikirsciau vistiek ko nors 😃 sekmes mergaites 😉

23. Aug 2011, 21:44

jep, kol kas veina laikysiu fronta!!!greiciau kas nors junkites prie manes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

23. Aug 2011, 21:43

o tu, renata, pabandyk...vat specialiai nevalgyk to ka paprastai labai megsti..as siandien taip atsispyriau😉aciu mergaites uz palaikyma....😘

23. Aug 2011, 21:28

Erkule, labai šaunu! 😀 Dabar, kaip suprantu, tu viena čia frontą kol kas ir laikysi, tai mes tave kiekvieną dieną ir kamantinėsim 😀 🌷

23. Aug 2011, 21:17

nu zinokit man lengvai kazkaip..as ryte visad kava su pienu gerdavau..tai si ryta pasidariau zoleliu arbatytes(be cukraus aisku), po kokios valandos kefyro puoduka nediduka..ir ta kefyra gerdavau kada alki pajusdavau)ner cia taip labai baisu)svarbu mazais gurksniukais gert ir neskubet..Megautis vienu zodziu😉as per diena net ne litra o tik 0.9l isgeriau😃😃ir arbatos tris puodelius..o i tarpus vanduo ir mineralinis..didziuojuosi savimi, kad istveriau diena..ir pagundu buvo, bet kazkaip net negalvojau apie maista😀tik va vyras gris , aluti gurksnos, ir as noresiu.......ryt mano meniu-apelsinai, tai zadu kokius 5 sudorot...😀

23. Aug 2011, 20:57

Na, aš manau, norint nesugriešit, pirmą dieną būtinai reikia tiksliais kiekiais ir valandomis kefyrą gerti 😀 Sakau, gal čerką kokią išsitrauksiu ir iš jos gersiu po truputį, tik reik viską tiksliai pamatuot 😃 Nes aš daba keliuos 6 ryto, tai iki šešių vakaro gali ir nelikti to kefyro 😃 Visgi 12 val. išeina, ką čia tas litriukas kefyro 😃

23. Aug 2011, 20:44

na as nesidejau aki jau neiskesdavau tada gerdavau

23. Aug 2011, 20:27

aciu linalu as nenoriu daug svorio atsikratyti bet tiek kiek sugryzo per vasara 5kg as sverdavau 6🤓69 kg o dabar 73kg beveik traukiu tai va ir noriu susiimti tai sia savaite turbut kad reiks pratintis svarbiausia ismokti po 18val nevalgyti tai va man kolkas sunkiai sekasi bet reik susiimti ir laikyti o dietos geriausiai laikytis ne po savaitgalio o savaitgaliui prasidejus sunkiau bet poto buna lengviau tai sakiau nuo ketvirtadienio susiimsiu o siom dienom po 18val nebevalgysiu...

23. Aug 2011, 20:23

Spem, o žvelgiant į tavo foto apačioje, nelabai suprantu, kodėl tau reikėtų laikytis dietos, tikrai gerai atrodai 😀

23. Aug 2011, 20:21

Erkule, o per kelis kartus tu tą litrą kefyro ir kokiais kiekiais gėrei? Ir sveikinu, jeigu šiandien nesugriešijai 😀

23. Aug 2011, 20:19

tikrai tai organizma reikia paruosti dietai o ne alinti ji as irgi stengsiuosi tikiuosi man valios uzteks

23. Aug 2011, 20:17

Renata, aš irgi galvojau, kad reikia ryt ar poryt pradėt, bet dabar, sakau, geriau šią savaitę apsiprasiu su mintim, pabandysiu ištverti be savo didžiųjų pagundų - kavos su pienu ir šį savaitgalį be alaus 😃 Tuomet žiūrėsiu, jei šie dalykai įgyvendinami, įmanoma viskas 😀

1 ... 6 7 8 9 10 11 12 ... 14