VASAROS GIDAS: Apžvelgiame birželį ir daliname dovanas

VASAROS GIDAS: Apžvelgiame birželį ir daliname dovanas

02. Jul 2019, 10:13 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Štai ir baigėsi pirmasis vasaros mėnuo - metas apžvelgti mūsų tradicinio projekto "Vasaros gidas" birželio fotoreportažus ir nieko nelaukiant dalinti dovanas. Ačiū visoms!

GINTAREP

JALDIJA

RAUDONAS BALIONĖLIS

KODELCIA

PROFESIONALI MAMA

PAGRINDINIS MĖNESIO PRIZAS

PAKVIETIMAS VISAI ŠEIMAI (2 suaugusieji ir 2 vaikai) į "UNO Park" nuotykių parkus Vilniuje, Kaune ar Druskininkuose

 www.unoparks.lt

Pagrindinio prizo laimėtoja - Jaldija! Sveikiname!

Dovanos nuo MANILLA.lt!

SPF 20 kremas veidui ir kūnui su mineralais ir skvalenu NUDITUM

SPF 20 drėkinamasis kremas apsaugo nuo UVA ir UVB spindulių. Pakuotė 75 ml. Sudėtis yra 100 % natūrali augalinės ir uolieninės kilmės apsauga nuo kenksmingų saulės skleidžiamų ultravioletinių spindulių. Natūralus alyvuogių skvalenas yra puikus odos drėkiklis ir antioksidantas, kuris nekemša porų bei greit įsigeria. Tinka jautriai odai ir vaikams nuo 3 m. Tinka naudoti kaip makiažo pagrindas.

Po vasarišką kremą dovanojame Gintarep ir Raudonas Balionėlis!

Kūrybinis rinkinys "ŠEIMOS ŽEMĖLAPIS"

...atitenka Kodelcia!

Šį žemėlapį sukūrė profesionali kartografė Jovita Žemaitienė, vedanti vaikams edukacijas, šeimoms kūrybines dirbtuves apie žemėlapius (Žemėlapių edukacijos): "Žemėlapiai vaikams yra labai įdomi, įvairiapusiška ugdymo ir lavinimo priemonė. Manau, per mažai skiriama jiems dėmesio". Šeimos pačios susikonstruoja savo giminės, šeimos, draugų ar gyvenamos vietos Lietuvoje žemėlapį.

Na o Profesionaliai mamai dovanojame knygą - Vilma Mažeikienė "Kai augti sunku"

AČIŪ, kad dalyvaujate! Laukiame įdomių kelionių reportažų visą vasarą!

Tradiciniame vasaros projekte "VASAROS GIDAS 2019" kviečiame papasakoti apie vietas ir šalis, kurios šią vasarą tapo jūsų šeimos atradimais.

  • Jeigu kas nors apie tą vietovę jau rašė Mamyčių klubo portale, tačiau jūs ten pabūvojote pirmą kartą, tai drąsiai apie tai parašykite; 
  • Jei jūs atvykote jau į jums pažįstamą vietą Lietuvoje ar užsieno šalį, tačiau ji kažkuo jus iš naujo nustebino, kažką naujo atradote - vėl gi drąsiai apie tai papasakokite;
  • Jei apie tai niekas dar portale nerašė ir jūs pirmieji apie tai norite papasakoti, kur buvote ir ką pamatėte įdomaus - su nekantrumu laukiame jūsų fotoreportažo!

Tegu atradimu jums tampa muziejai, kavinės, svečių namai, parkai, paplūdimiai, naujos šalys ir miestai...ir  būtinai dalinkitės tuo Mamyčių klube!

Kaip įkelti kelionių blogą Mamyčių klubo svetainėje?

  • pirmiausia užsiregistruokite ir prisijunkite portale: https://mamyciuklubas.lt/;
  • viršutiniame dešiniame kampe spauskite oranžinį mygtuką "+Pridėti straipsnį";
  • tuomet rinkitės rubriką "Moterų klubas" bei žymą "Vasaros gidas";
  • parašykite savo pasakojimą, įkelkite pagrindinę nuotrauką (horizontalią) ir būtų puiku, jei įkeltume į tekstą ir daugiau foto;
  • kai viską baigsite, apačioje spauskite "Išsaugoti straipsnį" ir po kelių akimirkų jūsų reportažas pasirodys portale! (viską atidžiai peržiūrėkite - neskubėkite, nes paspaudę "Išsaugoti", galimybės redaguoti teksto jau neturėsite).

Projektas tęsis nuo birželio 5 iki rugpjūčio 31 d..

VASAROS GIDO UŽDUOTIS - papasakoti apie pačias įdomiausias jūsų šeimos aplankytas vietas Lietuvoje (ir ne tik) šią vasarą, naudojant tik savo nuotraukas (ne iš interneto) ir informaciją apie tai:

  • kaip nuvykti į tą vietovę Lietuvoje ar užsienio šalį;
  • kokios išlaidos nusimato (kelionės, maisto kainos, galimos nuolaidos ir pan.);
  • kas tikrai bus įdomu ir patrauklu įvairaus amžiaus vaikams.

Iš esmės, tai kelionių blogas-maršrutas, kuriuo galėtų naudotis bet kas - atsidarė portalą, paskaitė, išsirinko datą ir nuvyko ten su šeima, klausydamas blogerio nurodymų, gal perspėjimų, naudingų pastebėjimų ir patarimų. 

PROJEKTO TIKSLAS - padėti šeimoms su vaikais idėjomis, kur ir kaip įdomiai praleisti laiką visiems kartu ir įkvėpti dažniau išvykti iš namų ;)

KO NEVERTĖTŲ DARYTI:

  • Projekte „Vasaros gidas“ nepublikuojami tekstai, kuriuose yra tik reklaminė informacija apie nuolaidas, nuolaidų kuponus bet kokiai kelionei. Tam yra forumas su atskiromis žymomis "Nuolaidos", "Perku-parduodu..." ir pan.
  • Nesidalinkite informacija, kuri jau buvo jūsų praėjusiuose bloguose apie pamatytas vietas, maršrutus - to kopijuoti iš naujo nereikia. Jei iš naujo ten būsite šią vasarą, žinoma, galite įdėti nuorodas į ankstesnį savo blogą. Rašome tik apie tai, ką atradote ir pamatėte šių metų birželio - rugpjūčio mėnesiais.
  • Jei įkelsite ne savo nuotraukų, o iš interneto, tokie blogai nedalyvaus lošime dėl prizų, taip pat ir tekstai, kurie bus visai be nuotraukų. 

Vertinsime ir jūsų kelionių bei išvykų reportažų kokybę (turinį) bei kiekį (mažiausiai reikėtų atsiųsti 3 blogus per mėnesį, jei norite pretenduoti į pagrindinį mėnesio prizą).

SĖKMĖS IR GRAŽIOS VASAROS!

Gintarep Gintarep 03. Jul 2019, 22:52

Sveikinimai laimėtojoms ♥️☀️Ačiū MK? Jūsų prizo dėka nenusvilsim, o keliausim saugiai, bei dar daugiau įkelsime įspūdžių ir rekomendacijų

jaldija jaldija 02. Jul 2019, 22:40

Be galo džiaugiamės. Ačiū labai.
Jūsų dėka nusimato dar vienas vasaros atostogų nuotykis.

Mamos dienoraštis Mamos dienoraštis 02. Jul 2019, 20:37

Sveikinu laimėtojas! Uhhuuu! ?

kodelcia kodelcia 02. Jul 2019, 15:05

Oho! Ačiū, pradėsim kurti savo šeimos kelionių po mūsų gražiąją šalį žemėlapį!

Raudonas balionėlis Raudonas balionėlis 02. Jul 2019, 13:18

Kaip puiku, dėkui 😀

Profesionali Mama Profesionali Mama 02. Jul 2019, 13:07

O kaip smagu, ačiū ☺️