VASAROS GIDAS. Ogmios miestas

VASAROS GIDAS. Ogmios miestas

16. Jun 2019, 14:37 Raudonas balionėlis Raudonas balionėlis

Dalyvaukite projekte VASAROS GIDAS!

Adresas - Verkių g. 29, Vilnius
Darbo laikas - 8-(18-23)
Kaina - nemokama, arba tiek kiek norėsite skirti mokamoms pramogoms.

Ogmios miestas tai ne kas kita kaip prekybos miestelis, tad natūraliai kyla klausimas kodėl apie jį rašau Vasaros gide? Pabandysiu papasakoti...ir nors paminėsiu konkrečius verslų pavadinimus, tai tik dėl to, kad noriu labai nuoširdžiai juos parekomenduoti :)
Kadaise čia buvo vadinamosios bazės, kurios išaugo į kaži kokį parduotuvių kratinį, kur buvo sunku rasti net kavinę. O štai dabar, kai buvo imtasi rimtos rekonstrukcijos, čia iškilo tikras miestelis su parduotuvėmis, pramogomis, kavinėmis ir nuostabiu parku. Mano nuomone toks miestelis tampa savotišku lankytinu objektu ir visos dienos pramogų vieta.


Kodėl čia verta atvykti net ir iš kitų miestų?

-Gausu įvairių parduotuvių ir išparduotuvių. Tad atvykę tikrai apsipirksite pigiau ir įdomiau. Čia be galo daug parduotuvių skirtų vaikams ir visai šeimai. Veikia gurmaniško maisto krautuvėlės, sporto, grožio, namų dekoro parduotuvės, net autoservisų čia pilna!! Pamatysit ko nematę...

-Jei nesinori prekintis - pramogaukite. Čia gausu įvairių veiklų. Miestelyje veikia Vilniaus zoologijos sodas (apie jį jau rašiau čia: https://mamyciuklubas.lt/moteru-klubas/apsilankeme-vilniaus-zoologijos-sode-55610/ ), yra nuostabusis batutų parkas 'Skypark'. Viduje irengti žaidimų kambariai. Mažesniems vaikams skirta 'Alisa', vyresniems 'Cosmos place'.
Bet svarbiausia, kad čia rasite nuostabų parką, kur tikrai nepritrūks suoliukų ir vandens pramogų norintiems atsigaivinti. Vaikams labai patiko milžiniški dušai ir vandeniniai stalai. Karštą dieną tai tiesiog nuostabi pramoga.
Taip pat parke gausu skulptūrų ir milžiniškų gėlių  vazonų, jurie labai įdomūs visai šeimai :)

-Gausu šeimai draugiškų kavinių. Anksčiau Vilniečiams tekdavo gerai pasukti galvas mąstant kur nueiti papietauti su visa šeima. Ir štai dabar čia atsirado nemažai vietų, su vaikų kampeliais, tinkamais, įdomesniais meniu. Mums labiausiai patiko 'Vaflių namai'.

Išties anksčiau aš čia atvykdavau tiesiog apsipirkti,  bet dabar su vaikais čia atvažiuosime ir pailsėti ar pramogauti. Šią vietą tiesiog atradau iš naujo ir negaliu atsidžiaugti :)