Curamed - pačiu laiku!

Curamed - pačiu laiku!

02. Dec 2019, 13:58 Raudona braškė Raudona braškė

Nors labai pavėlavę ir paklaidžioję, bet CuraMed gaminiai pagaliau mus pasiekė. Ir pasiekė pačiu laiku. Belaukiant jų testavimo su sūnum sugebėjome peršalti ir abu sutartinai gydomės kosulį, šiek tiek užgulusias nosytes ir perštinčias gerklytes. Žodžiu, CuraMed - vietoj ir laiku.
O CuraMed testavimo rinkinuką sudarė pora naujienų - karštųjų gėrimų, skirtų kvėpavimo takams ir gerklės negalavimams lengvinti ir pora pakelių pastilių (suaugusiems ir vaikams).
Štai jas su sūnum sutartinai ir išsilupome. Maniškės su citrina, na o jo, su priešpieniu. Tiesa, vaikiškos pastilės su priešpieniu mums jau nėra naujiena, tad apie jas galiu pasakyti keletą žodžių remiantis ne tik savaitės testavimu.

Su vaikiškomis pastilėmis (sūnus vadina - karvės tabletėm) susipažinom kažkur prieš porą metų. Jos puiki profilaktinė priemonė vos tik ima perštėti gerklytė. Sūnus jas čiulpia itin noriai, nors šiaip yra jautruolis naujiems ar įtartiniems skoniams. Prisipažinsiu, kad sudėties niekada labai atidžiai netyrinėjau, nes neturiu kompetencijos šioje srityje, tačiau pamenu, jog jas rekomendavo vaistininkė, kaip vienas palankiausių vaikams ir jų dantukams. Taip pat, kad jose yra vitamino C, kuris dar papildomai stiprina imunitetą.
Na o susaugusiems skirtos pastilės man buvo naujiena. Labai nudžiugino jų skonis. Švelnus, malonus, jaučiasi lengvas citrinos prieskonis. Kai peršti gerklė, na tikrai nesinori, kad ją dar degintų aštrus mentolis ir visokie kitokie sintetiniai skoniai, todėl sergant čiulpti įvairias pastiles skirtas gerklei man būdavo kančia. Čiulpdavau kentėdama, perkreiptu veidu, o vėliau puse dienos nejausdavau maisto skonio. Labai smagu, kad jose be vitamino C dar yra ir vitamino D, kurio mums taip trūksta.
Išbandyti Curamed karštuosius gėrimus prisiverčiau sunkiausiai. O teko prisiversti dėl to, kad nuo paauglystės esu alergiška (perkeltine prasme) visiems karštiesiems gėrimams. Vos tik užuodus jų kvapą man lyg kas būtų užrakinę gerklę, negaliu nė gurkšnio praryti, o prarijus viskas sukyla atgal.
Dėžutėje tupi 8 pakeliai, o pakelyje gan skaniai kvepiančios granulės. Nedrąsiai jas užpyliau vandeniu (150 ml), išmaišiau ir laukiau to šleikštaus gerklę rakinančio kvapo. Nesulaukiau. Dar nedrąsiau paragauju...siurprizas...skonis kaip paprastos arbatos. Gėrimas nesaldus, jokio šleikštaus sintetinio skonio. Lyg gerčiau močiutės žolelių arbatą. Jaučiamas uogų ir lengvas mėtų skonis. Galiu pasakyti tik vieną - skanu, gardu, jauku ir sušildo. Rimtų ligos požymių, aišku, nepanaikins, bet palengvins peršalimo kančias tai tikrai. Iš dviejų skonių (citrinų, imbiero ir medaus bei serbentų, spanguolių ir mėtų), mano favoritas serbentų, spanguolių ir mėtų skonio karštasis Curamed gėrimas, nes labiausiai primena močiutės ar mamos slaugant daromas arbatėles.

Ačiū CuraMed ir Mamyčių klubui už naujus atradimus ir pagalbą pačiu laiku :)