Apsipirkimas Saldukas.lt - kaip iš pypkės!

Apsipirkimas Saldukas.lt - kaip iš pypkės!

06. Nov 2019, 11:26 Kristina B. Kristina B.

Štai ir mane pasiekė siuntinys iš Saldukas.lt

Ištestavau pirkimo procesą iš visų pusių :D pirmiausia, techninę pagalbą (teikia labai greitai, mandagiai, kokybiškai). Viską išlandžiojau, apžiūrėjau. Visko yra po truputį: arbatų, kavos, džiovintų vaisių, riešutų, prieskonių ir prieskoninių žolelių. Mano rinkinukas labai tradicinis, nes sudėtingų patiekalų gaminti tiesiog nemoku :) 

Pirmiausia, labai apsidžiaugiau radusi imbierą. Kaip jau anksčiau minėjau, parduotuvių lentynos vis dar iššluotos ir džiovinto malto imbiero niekur nėra pirkti. Išskyrus Saldukas.lt

Antra, čiupau cinamoną. Labai jį mėgstu, dedu į beveik visus kepinius, net į kavą.

Tada, prieskoninių žolelių mišinys. Pavienių pasidžiovinu ir pati, kaip pvz., raudonėlis, bazilikas, petražolės, bet mišinys labai patogu. Mėgstu jo įsiberti net į kiaušinienę, jau nekalbant apie sudėtingesnius patiekalus kaip makaronai ar troškiniai.

Paėmiau nemaltų gvazdikėlių, nes jau sumąsčiau, kad Kalėdoms namus papuoš gvazdikėlių prismaigstyti apelsinai :) nežinau kaip atrodys, bet kvepės skaniai.

Dviejų rūšių riešutai: anakardžio bei kepintos sūdytos pistacijos su lukštu. Abi rūšys vaikų pageidavimu, nes jos pačios skaniausios.

Džiovintos cukruotos spanguolės. Labai jas mėgstu, dažnai įsimetu kelias pramaišiui su riešutais, dedu į keksiukus, pyragus, sausainius, o vaikai dažnai valgo ir vienas.

Mėgstamiausios vaikų kruopos- grikiai. Jie gana greitai baigiasi mūsų namuose, tad pačiupau pakelį ir jų.

Kadangi 20 eurų ribą viršijau keliais centais, teko išbandyti ir susimokėjimą internetu (pavedimu, labai patogu, jie mato apmokėjimą kitą darbo dieną), o dovanų gavau garam masala prieskonių visai nemažą paketuką. Teks dabar kokį vištienos troškinį daryti :)

Visi produktai atvyko tvarkingai supakuoti, gerų galiojimų.

Labai smagu matyti, kad tiesiog gerai, tvarkingai, ramiai dirbančią įmonę :) Ačiū MK ir Saldukas.lt už puikų ir labai naudingą prizą.

Mamos dienoraštis Mamos dienoraštis 07. Nov 2019, 12:49

Na taip, rudens ir Kalėdiniams kepiniams tinka! Kažkaip pamiršau net 😀

Kristina B. Kristina B. 06. Nov 2019, 22:25

sorry, moliūginis pyragas be imbiero 😀 bet aš ji kepu ir kitokį, su trapia tešla ir tada eina mįdaras su moliūgo tyre į vidurį, tai tada naudoju irgi "meduolių" prieskonių mišinį.

Kristina B. Kristina B. 06. Nov 2019, 22:23

Man tai must have prieskonis. Naudoju rudens-žiemos kepiniams, ypač mėgstu imbierinius sausainius. Būtinai reiks receptu pasidalinti, kai prisiruošiu kept. O čia keli receptai kur miniu imbierą https://mamyciuklubas.lt/moteru-klubas/morku-pyragas-50269/
https://mamyciuklubas.lt/moteru-klubas/moliuginis-pyragas-51291/
https://mamyciuklubas.lt/moteru-klubas/moliuginis-tiramisu-56784/
https://mamyciuklubas.lt/moteru-klubas/moliuginiai-sausainiai-51266/

Mamos dienoraštis Mamos dienoraštis 06. Nov 2019, 21:43

Šauniai apsipirkot!
Kristina, sakykit, o kur naudojate imbierą? Esu kažkada nusipirkusi konkrečiam receptui, o dabar nesugalvoju, kur jį dėti 😀