Kaip surengti piratų gimtadienio šventę?

Kaip surengti piratų gimtadienio šventę?

25. Jan 2016, 12:36 Mamyčių klubas Mamyčių klubas

Nepamirštami nuotykiai, krūvos aukso ir lobių paieškos bei švediški stalai „valgyk, kiek telpa“– tik kelios priežastys, dėl kurių slaptasis piratų gyvenimas nepaprastai žavi mažus vaikus. Žaidimas vaidmenimis yra labai svarbi jūsų vaiko patirtis. Tai saugus būdas tyrinėti ir suprasti emocijas, reakciją, asmenines savybes ir įvairių grupių sąveiką skirtingose situacijose. Jeigu įremsite žaislinius kardus savo draugužiams į nugaras ir liepsite jiems eiti mediniu lieptu, o tada šokti į pagalvių gelmes ant svetainės grindų, nieko baisaus – tai tik vaidyba! Po poros minučių viskas apsivers „aukštyn kojomis“, ir jaunasis kapitonas susidurs su maištaujančia įgula… Tai padės vaikams suvokti, kaip jų veiksmai veikia aplinkinius ir juos pačius. Ir visi vėl taps geriausiais draugais nė nespėjus ištarti: „Tu, jūrų pabaisa!“ 

Taigi traukite iš spintos akių raiščius bei senovinius marškinius ir imkitės planuoti artėjantį savo vaiko gimtadienį, pasitelkdami šį nemokamą piratų šventės rinkinį. Parsisiųskite, atsispausdinkite ir iškirpkite kepurėles, dekoruotas kaukolėmis ir kaulais, keksiukų vėliavėles ir lobių žemėlapį.  

Šis straipsnis yra iš mūsų gimtadienio idėjų serijos, kuri, tikimės, suteiks jums ir jūsų vaikui daug džiaugsmo. Joje rasite patarimų, kaip paprastai sugalvoti konstravimo užsiėmimų įvairioms teminėms gimtadienio šventėms. Šie vakarėlio akcentai sukurti taip, kad juos turi iškirpti suaugusysis. Žinome, kaip jaunieji piratų kapitonai trokšta padėti, bet prašome visada laikytis atsargumo reikalavimų ir užtikrinti, kad vaikai saugiai elgtųsi su žirklėmis ir kitais aštriais įrankiais.