Gimtadienio šventės idėjos: sunkvežimiai, automobiliai ir traukiniai

Gimtadienio šventės idėjos: sunkvežimiai, automobiliai ir traukiniai

22. Jan 2016, 11:31 Mamyčių klubas Mamyčių klubas

Visada esate ne per jaunas (ar ne per senas) žavėtis transporto priemonėmis. Didelėmis ir sunkiomis arba mažomis ir greitomis: lenktyniniais automobiliais, traukiniais, sunkvežimiais, lėktuvais, motociklais ar laivais. Kam jie skirti? Kas juos vairuoja? Į kurį pasaulio kampelį jie gali jus nugabenti? Ir kokių veržlių bei varžtų reikia, kad jie veiktų?

Jeigu jūsų šeimoje yra jaunųjų transporto priemonių entuziastų, galite jų gimtadienio šventę paversti smagiu konstravimo renginiu arba lenktynėmis.   

-    Leiskite kiekvienam svečiui sukonstruoti po LEGO DUPLO mašiną. Temą galite parinkti. pavyzdžiui: lenktyniniai automobiliai, sunkvežimiai, autobusiukai, motociklai ar kosminiai laivai. O gal pasiūlykite vaikams sugalvoti savų idėjų. Paruoškite rampą, ant kurios vienu metu tilptų bent dvi transporto priemonės, ir skatinkite dalyvius lenktyniauti, kol bus išrinktas nugalėtojas! O tada vaikai galės konstruoti iš naujo ir vėl lenktyniauti.

-    Sukonstruokite nuotaikingą LEGO DUPLO atributiką – mechaniko kepuraites, lenktynininko akinius, gatvės šviestuvus, trofėjus ar kelio ženklus ir nusifotografuokite arba papuoškite jais stalą. 

-    Dalį svetainės grindų paverskite nuotaikingu kliūčių ruožu. Ten galėtų atsirasti mažas įsivaizduojamas ežerėlis (pavyzdžiui, mėlynas megztinis), todėl svečiai turėtų sukonstruoti laivus ir nuplaukti į kitą krantą. Jie gali konstruoti lėktuvus ir perskristi aukštus kalnus iš pagalvių. Taip pat sukonstruoti automobilius ir lenktyniauti nuo rampos. Šventės metu sugalvokite dar daugiau kliūčių, smagių užkandžių stotelių ir įvairių konkursų! 

Galite parsisiųsti nemokamą šventės rinkinį, kupiną LEGO DUPLO konstravimo patarimų ir dekoracijų idėjų. Rinkinyje rasite mažų lenktyninių vėliavėlių, kurios puikiai tiks papuošti stalui ar maistui. Taip pat ten bus ir iškerpamų lenktynių trasų bei kelio ženklų smagioms lenktynėms ir spalvinimo lapas su pavaizduotu šviesoforu, kuris padės jūsų mažyliui išmokti skirti spalvas.