Vilnius ir jo aplinkiniai miesteliai ir kaimeliai:)

10. Aug, 12:11

Renkames visos vilnietes ir vilnieciai cia:)

17. Mar 2014, 14:22

pas mus ką tik seneliai buvo, pusryčių-pietų 😃 išgėrėm, tiksliau paminėjom dar gimtadienį 😃 😃 😃 mažoji pietų nenori, pyksta, kad einam gult, o taip db noris pagulėt, biški prasivėdint, bo Gyčio reiks eit 😃 visuomeniniu kažkaip neisnori, bet bus matyt

17. Mar 2014, 13:52 krisliukas

Salia taves 😉 O Austeja tik dabar pabudo... nuo ryto... persirenge ir atsisedo sake prie kompo.. kakta karsta,bet termometro neleidzia ikist. Pyksta,kad kiek tu gali matuot.. kazkaip nuojauta turiu,kad jai angina...

Krisliukas Krisliukas 17. Mar 2014, 13:49

tikrai kad oho 😃

17. Mar 2014, 13:45

As ziedini kopusta isvyriau vakarienei, liks tik pakepint su kiausiniais ir dziuveseliais, dar grikius isvirsiu ir ant greituko desreliu isvirsiu, tingiu kazka is mesos gamint. Bus paprasta vakaruene, nes man po stomotologa dar lekt, kai seimyna grys ir po to nagu tvarkytis 😀 Ir dar bananini pyraga iskepiau. Bei apsitvarkiau.

Krisliukas Krisliukas 17. Mar 2014, 13:44 dikuza

kad man jau tą dieną nelabai kokia sveikata buvo :/ tai tikrai anksčiau..jaučiu pašalom mes kovo 11 lauke,visos prisakėt kad karšta..vat ir sukaitom 😃
nerealiai sušalau tada

17. Mar 2014, 13:42 krisliukas

o gal peršalai pati gimtadienį bešvęsdama ?😀

Krisliukas Krisliukas 17. Mar 2014, 13:40 lauriTTaaa

o kaip taviškė,turi dar temperatūros?

Krisliukas Krisliukas 17. Mar 2014, 13:40 lauriTTaaa

Fausta daržely..toliau nuo bacilų..man rodos mes nuo jos ir pasigavom
kaip supratau tu vėl šalia manęs kažkur vaiką daboji? 😀

17. Mar 2014, 13:38

Kriste,o kaip Fausta? Darzely?

Krisliukas Krisliukas 17. Mar 2014, 13:32

aš tai bandžiau pamiegot,bet vyras paskambino..paskui vėl bandžiau užmigt, Benas grįžo..ai... būsiu kosmonautė šiandien :/
Kasparui vėl pakilo tempė virš 38,greičiau pas gydytoją..aš čiaudau iki negalėjimo,kvapų nejaučiu ,skonio irgi..kava be skonio
darKasparas zyzia,gal jau važiuojam pas daktarytę

17. Mar 2014, 13:31

as tvarkausi
😀

17. Mar 2014, 13:23 mertise

ai nieko normaliai, galvojau kad bus baisiau.......

17. Mar 2014, 13:14 mertise

aš dirbu 😀

17. Mar 2014, 11:55 vikte

Pabandyk jai sinupreta pagirdyt

17. Mar 2014, 11:29 vikte

žiūrėk kas nebūtų kaip mums koks sinusitas

17. Mar 2014, 11:00

Sveikos, OHO, kokios naujienos ☹ sveikatos visiems ligoniukams, o Austėj vis ta prakeikta nosis nepasiduoda ☹ jau nežinau ką daryt

17. Mar 2014, 10:52

la rytas...ohohho,laikykites ligoniukai

17. Mar 2014, 10:23

Sveikateles ligoniukam. Bet, kad sugrebe cia jus

17. Mar 2014, 10:21

Tikiuosi,kad nenuses pas ja i plaucius viskas. Oras toks dregnas... veliau skambinsiu mamai,paklausiu kaip inai...

Krisliukas Krisliukas 17. Mar 2014, 09:40

tai ir aš visą naktį girdžiau ibufeną..bet žiūriu,kad nukrenta kažkiek porai valandų ir viskas
kai paryčiais sugirdžiau ir tempė pradėjo kilt,o ne krist..tai žvakę įkišau..va tada suveikė
dabar sėdi,žiūri filmukus 37,3

17. Mar 2014, 09:36

Sveikos aš jau darbe , beeeeeeeee, sveikatos ligoniams, su tempe ir mums taip yra buvę, kai nuvarėm i ligoninę pasakė, kad tiesios reikėjo dviguba vaistų dozę suduot ir tada staigiau nukris, isivaizduojat aš to niekad nedarydavau, bet ligoninėj butent taip ir padarė , žvakę į rūrą ir išgert dozę, po pusvalandžio ėmė krist...

Krisliukas Krisliukas 17. Mar 2014, 09:30

tai Kasparui tas pats jokio kosulio,nors sako,kad skauda gerklę..tik sloga vakar bėgo..daugiau nieko..matysim,aš tai vesiu,neaišku kaip šiandien bus,kas ten jam daros
ir man ne pyragai,nosis varva,gerklę skauda,krūtinę kai kosau..fui

17. Mar 2014, 08:43

Labas... Kasparui sveikatos... pas Austeja tas pats.. prabudo ji 5h,pamatavau temp,tai be poros dalelyciu 40. O dieve dieve. Bet nei kosulio,nieko.. nesuprantu kas darosi... palikau su mama,liepiau stebet,dabar pamatavo 37.7. Tai jei kils toliau,nes niekaip numust neimanoma,kvies daktare i namus.. mes as dirbu,o laukt kada baigsiu darba,nesamone... nesuprantu is kur ta temp.. vakar jau drauga kaltint pradejau,kad is uk kokia bacila parveze 😀

Krisliukas Krisliukas 17. Mar 2014, 08:05

Labas rytas.. na ir naktelė 😪😪
miegojau gal porą valandų..vakar prieš einant miegot vyras pamatavo temperatūrą Kasparui,sako virš 38..nuėjau sugirdyt vaistų..ir kad užmigčiau,niekaip..tada nuėjau pas jį miegot..lyg pakrito tempė,grįžau į miegamą..buvo gal po 2 nakties..
paryčiais vyras prieš išskrisdamas pamatuoja,sako virš 39..ateinu,pamatuoju 39,3...sugirdėm vaistų apie 5 ryto,matuoju žiūriu kas kelias min kyla 39,6 39,9 ..eina sau kaip išsigandau,jam traukuliai buvę,tai negalima tokios tempės laikyt..dar žvakę įkišau..be šansų miegot..vyras išvažiavo..o man panikos priepuoliai ir ligoninės vaidenos :/ tai sugirdžiau nuo gerklės lašų,gripolio padariau,šiaip ne taip kelis šaukštelius sugėrė..tai pamiegojau dar valandą
varysim pas gyd.bet taip durnai,kad tik popiet ji dirba..tai reiks dar dieną kankintis ☹ blyn,ta tempė,mušu ir nieko

16. Mar 2014, 22:22

sveikateles maziukams😀
ko jus cia taip apsirgot
o as tokiaaaaaaaa laiiiimingaaaaaa😃 galvojau man ryt jau darban,o dar viena laisva diena turiu,cia kaip dar atostoginiu,o tik darban ketvirtadieni

16. Mar 2014, 22:03

Kad ir pas Austeja beveik 39 temp.. is kur ir kaip neisivaizduoju...

Krisliukas Krisliukas 16. Mar 2014, 21:32

aha,pastebėjau,kad mes visada kovo mėn sergam ☹

16. Mar 2014, 20:54 krisliukas

Sveikateles, Kaspariukui 😉

Krisliukas Krisliukas 16. Mar 2014, 20:47

ech,linksma savaitė nusimato
Kasparas žiūriu gulinėja,galvoju gal šiaip miego nori,paliečiu karštas karštas 38.8 :/ uch,nuplaukė mano sportai,rankinių rinkimai beeeeeeeeee

Krisliukas Krisliukas 16. Mar 2014, 20:46 vikte

fainuolė 😀