na, nežinau, bent mums santariškėse kai darė tyrimus
sakė, kad ši liga, bent jau Gyčio atveju, negydoma, tik
dietą skyrė, nieko aštraus, sūraus, rūkyto ir pan.
geras..bet skaitau,kad čia rimta liga..gali komplikuotis
į tą meningokoką ir pan..todėl apsidraudimui antibai..bet
man rodos jam gerklė.. jei su antibais nekris tris
dienas tempė,tada darys tą tyrimą dėl mononukleozės..bet
dabar kol kas bėgioja su Fausta ir spiegia :/
mes irgi su Fausta grįžom,sulaukiau kol Benas grįš iš
komunijos pamokos,palikau su Kasparu,daviau nurodymų jei
ką..išmynėm,kad išrašytų vaistų..dar ten apie pusvalandį
pralaukėm :/ vaistų nupirkom..dar sulčių užsiprašė
bernai..žodžiu šiandien faina diena 😃
va radau apie kokią bakteriją kalbėjo http://lt.wikipedia.org/wiki/Infekcinė_mononukleozė bet tiksliai 100 proc.nesakė kad būtent ji dabar,čia jeigu
temperat.tris paras bus virš 39 prie antibų,tuomet kt
savaitę tirs dėl jos
mes jau grįžom..paėmė kraują,tai sake 50x50 kad reik
antibų..kraujas negeras tas crb didelis,leukocitų per
mažai..įtaria kažkokią bakteriją bet tokiu įdomiu
pavadinimu,kad neprisiminiu,skamba panašiai į barą..ji yra
vėjaraupių,herpeso kilmės..jeigu čia bus ta bakterija,tai
gydymo nėr,tiesiog tris dienas tempė virš 39 ir jos neina
numušt..antibų išrašė kad nebūtų šalutinio poveikio nuo tos
bakterijos,kad kokia infekcija nepristotų..bet aš kuosa
pamiršau kompens vaistų knygelę ☹ tai liepė ryt
atvažiuot..bet šnd dar ilgai gydytoja dirba,lėksiu atgal kai
kamščiai apmažės..šiaip raudona gerklė,bet be pūlių,tantum
verde purkšt ir tie antibai o man Actifed ir tantum
verde būčiau nupirkus vaistų,pažiūriu,neturiu
piniginės..namuose kažkur palikus,be teisių važinėjau :/ žodžiu va ką reiškia kelias val pamiegot
17. Mar 2014, 16:52
Kriste parašyk kokia diagnozė vaikui
17. Mar 2014, 16:52
vsio pirmadienis baigtas, VALIO einu namo bulvinių blynų
valgyt
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
Gytis jau lovoj, Austė nulūžus buvo apie 6 val geram pusvalandžiui, tai nežinau kada eis miegot
supratau..
blyn jau ir man 38 :/ žiūriu Moteris ir reiks vaikus į lovas sumėtyt
na, nežinau, bent mums santariškėse kai darė tyrimus sakė, kad ši liga, bent jau Gyčio atveju, negydoma, tik dietą skyrė, nieko aštraus, sūraus, rūkyto ir pan.
Laura, gal nepaguldys,tik kraują pažiūrės ☹ parašyk kaip ten tau seksis.. kaip tas reikalas su dantuku ir pūliniu baigės? gal nuo to?
geras..bet skaitau,kad čia rimta liga..gali komplikuotis į tą meningokoką ir pan..todėl apsidraudimui antibai..bet man rodos jam gerklė..
jei su antibais nekris tris dienas tempė,tada darys tą tyrimą dėl mononukleozės..bet dabar kol kas bėgioja su Fausta ir spiegia :/
mes irgi su Fausta grįžom,sulaukiau kol Benas grįš iš komunijos pamokos,palikau su Kasparu,daviau nurodymų jei ką..išmynėm,kad išrašytų vaistų..dar ten apie pusvalandį pralaukėm :/ vaistų nupirkom..dar sulčių užsiprašė bernai..žodžiu šiandien faina diena 😃
pas Gytį buvo mononukleozė, bet be temp, tik limfmazgiai žiauriai padidėję buvo, apetitas prastas, blužnis padidėjus
Ka visos kitos veikiat?
Tai pagulde ...☹
Mes santariskese. Laukiam kraujo tyrimo.
Nešauk nešauk 🤣
Tai vistiek moterys nori zinot tiksliau, prisitaikyt ir tt, as tai tavo toki pasakymą suprasciau kaip nenorą😉
nu kas čia pr virusai siaučia🤓|🤓|🤓|🤓| laikykitės visos ir visi ir Lina kažkur dingus, jos panos irgi lyg sirgo
bandėt kas nors Actifed nuo slogos? geras jis?
ojei Laura,laikykis
kad irgi bakterijos kokios nebūtų..Kasparui vėl 39,5 ☹
Kasparui sveikatos!
As poliklinikoj. Maza su 40temp. Daktare dirba iki puse 7. Bandysiu jos issiprasyt,kad namo ja atsivezt. Nu zodziu sakes..
epštein-barr viruso infekcija
va radau apie kokią bakteriją kalbėjo http://lt.wikipedia.org/wiki/Infekcinė_mononukleozė
bet tiksliai 100 proc.nesakė kad būtent ji dabar,čia jeigu temperat.tris paras bus virš 39 prie antibų,tuomet kt savaitę tirs dėl jos
mes jau grįžom..paėmė kraują,tai sake 50x50 kad reik antibų..kraujas negeras tas crb didelis,leukocitų per mažai..įtaria kažkokią bakteriją bet tokiu įdomiu pavadinimu,kad neprisiminiu,skamba panašiai į barą..ji yra vėjaraupių,herpeso kilmės..jeigu čia bus ta bakterija,tai gydymo nėr,tiesiog tris dienas tempė virš 39 ir jos neina numušt..antibų išrašė kad nebūtų šalutinio poveikio nuo tos bakterijos,kad kokia infekcija nepristotų..bet aš kuosa pamiršau kompens vaistų knygelę ☹ tai liepė ryt atvažiuot..bet šnd dar ilgai gydytoja dirba,lėksiu atgal kai kamščiai apmažės..šiaip raudona gerklė,bet be pūlių,tantum verde purkšt ir tie antibai
o man Actifed ir tantum verde
būčiau nupirkus vaistų,pažiūriu,neturiu piniginės..namuose kažkur palikus,be teisių važinėjau :/
žodžiu va ką reiškia kelias val pamiegot
Kriste parašyk kokia diagnozė vaikui
vsio pirmadienis baigtas, VALIO einu namo bulvinių blynų valgyt
ale tu kokia aiški 😃 tai sakyk žmonės val , dieną😃
nu jo,tai lyja-tai sninga siaubelis lauke
Oras siaubingas
oho, griaudėja kaip :O
man ši sav dar atostogų 😀 penktad tik 12 val einu pas stomatologą..
tai tark žodį 😀
kada babyshower'is? 😃
As ir saviske paguldziau, tai laukiu kol uzmigs, nes kol kas malasi po lovyte 😀