Rasa, nu žinok labai super tavo hibridas.. ir aš tokio
norėčiau 😀 nerealus
09. Oct 2012, 15:08
vau,super tas tavo hibridas😃😀
09. Oct 2012, 14:58
Saunuole Rima 😀 As tai kol mano panele miegojo, biski
pasidarbavau, varysiu ryt drauge lankyt, nesenai pasiguimde,
tai pasiuvau zappy hibrida 😃
09. Oct 2012, 14:50
sveikos mamytes gal kuri susidomesit ir pazistamiems
perduokit vaziuojam kas antra savaite Ieskau keleto
pakeleiviu i Lietuva, vaziuoju nuosavu automobiliu, 19 diena
isvykstame is londono. galime paiimti tasiu.077 8980 8589,
+370 678 10287 labai aciu uz pagalba
09. Oct 2012, 14:31
o as jau isplowiau galwa,reikia dar padazyt blakstienas
ir uz poros walandu keliausi i paskaitas😉 ai dar kalbejot
apie darza,man iskart lb skaudejo sirdi kad palieku maže
svetemes zmones o poto jau normaliai.ir dabar wis laukiu
kada pasveiksim ir keliausim daržan.tikiuos kad wel wiskas
ciki ten bus,nes jau trecia sawaite kaip namie tupim.tai
bijau kad atprato nuo darzelio.bet ji sako kad nenori pas
waikus,pas aukles.Nenoriu😃
09. Oct 2012, 14:20
maladiec Rima,kad rižaisi wel vairuot👍 as esu bailiuke
tai net nezinau ar kada atsisesiu uz wairo.mano mama turi
teises,bet newairuoja.sese ir😃 visos bijom vairo😃
tiesiog vieną gražią dieną ėjome pasivaikščioti (kaip aš
galvojau, kad į kiemą, nes vyras buvo po maudynių su alumi)
ir atsisėdo į mašinos galą, numetė raktelius ant priekinių
sėdynių, sako vežk į parką.. stovėjau prie mašinos kokias 5
min.. širdis kalatojosi, kinkos drebėjo.. įkvėpiau giliai
giliai ir atsisėdau.. pamažu pajudėjau iš vietos.. ir ką aš
jau Vingio parke.. išlipu, kojos linksta ne į tą pusę..
vidurius suka, atrodo vemsiu.. 😃 ir taip visą savaitę
kiekvieną vakarą mane muštravo..
09. Oct 2012, 13:58
O kiek tu metų nevairavus, Rima, sėdai prie vairo?
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
Super 😀 O kuo tu jį, Rasa, prikimšai?
Rasa, nu žinok labai super tavo hibridas.. ir aš tokio norėčiau 😀 nerealus
vau,super tas tavo hibridas😃😀
Saunuole Rima 😀 As tai kol mano panele miegojo, biski pasidarbavau, varysiu ryt drauge lankyt, nesenai pasiguimde, tai pasiuvau zappy hibrida 😃
sveikos mamytes gal kuri susidomesit ir pazistamiems perduokit vaziuojam kas antra savaite Ieskau keleto pakeleiviu i Lietuva, vaziuoju nuosavu automobiliu, 19 diena isvykstame is londono. galime paiimti tasiu.077 8980 8589, +370 678 10287
labai aciu uz pagalba
o as jau isplowiau galwa,reikia dar padazyt blakstienas ir uz poros walandu keliausi i paskaitas😉 ai dar kalbejot apie darza,man iskart lb skaudejo sirdi kad palieku maže svetemes zmones o poto jau normaliai.ir dabar wis laukiu kada pasveiksim ir keliausim daržan.tikiuos kad wel wiskas ciki ten bus,nes jau trecia sawaite kaip namie tupim.tai bijau kad atprato nuo darzelio.bet ji sako kad nenori pas waikus,pas aukles.Nenoriu😃
maladiec Rima,kad rižaisi wel vairuot👍 as esu bailiuke tai net nezinau ar kada atsisesiu uz wairo.mano mama turi teises,bet newairuoja.sese ir😃 visos bijom vairo😃
na metai manau neturi esmės.. mano mama dabar teises išsilaikė prieš tai tik navigatoriavo 😀
O aš jau 6 metus nevairuoju 😕
4 metus
tiesiog vieną gražią dieną ėjome pasivaikščioti (kaip aš galvojau, kad į kiemą, nes vyras buvo po maudynių su alumi) ir atsisėdo į mašinos galą, numetė raktelius ant priekinių sėdynių, sako vežk į parką.. stovėjau prie mašinos kokias 5 min.. širdis kalatojosi, kinkos drebėjo.. įkvėpiau giliai giliai ir atsisėdau.. pamažu pajudėjau iš vietos.. ir ką aš jau Vingio parke.. išlipu, kojos linksta ne į tą pusę.. vidurius suka, atrodo vemsiu.. 😃 ir taip visą savaitę kiekvieną vakarą mane muštravo..
O kiek tu metų nevairavus, Rima, sėdai prie vairo?
Na kaip sako, automatinė tinginio mašina 😃 man patinka tas procesas sankaba gazas stabdis 😃 😃
Aha, man ir įdomu KAIP?
man irgi kažkodėl geriau mechaninė..nemokėčiau vairuot automatinės..o kaip tave privertė vairuot? 😀
Na, aš jau sakiau, kad man mechaninės nevairuot, pardaviau savo įgūdžius kartu su savo pirmąja numylėtąja mazda 😃
Lina, vyras tegu pasitaria su maniškiu, kaip priversti vairuoti 😃
Lina nors vyras primygtinai siūlė automatą, bet aš norėjau mechaninės ir viskas.. nebandžius automato, tai bijau kad ieškočiau trečio pėdalo 😃
nu reiktų kažkada nuvažiuot..aš net Assorti nesu buvus, nebent per internetą užsisakau
Bet, Rima, pradėjai važinėt, ane, kaip tau fainiai... O pas tave automatinė ar mechaninė? Kaip man prisivers, vaje, vaje...
na adresas verkių gatvė, o įvažiuoti spėju galima per kelis įvažiavimus
ai, tai čia žiūriu, truputį toliau tas Parkas..o įvažiavimas iš Verkių gatvės?
jei važiuojant ta gatve, tai pravažiavus domus galeriją, aš važiavau kalvarijų ir kareivių gatvėmis
ten visas parduotuvių miestelis, kuriame yra ir assorti ten kaip tik važiavau atsiimti prizo
Banginis, tai čia kur Senukai man rodos, taip? o priešais Rimi ar ne? ar aš maišau su Domus galerija?
😃 😃 😃 super anekdotas 😃
http://www.parkasoutlet.lt/kaip_mus_rasti/
Prie assorti parduotuvės yra Parkas 😀
Verkių g. 29
o žinai kur yra banginis? tai kitoj kelio pusėj..