labas rytas😀 oi, gera tema uzvedet😉 musu Gabyte jau lyg
ir apsiprato darze, bet galiu pasakyt, kad praeitais metais,
kai jai jau patiko but darzelyj, tai pas mus buvo
kosmariskos naktys...Renata, man rodos, Oskarui kazkas pan.,
gal vaikuciai turi kazkokiu neissakytu baimiu ir nakti, kai
pilnai atsipalaiduoja, ju psichika visgi turi kazkaip
reaguot?nes musu Gabyte irgi rekdavo naktimis, atsibusdavo
ir rekdavo (tikraja to zodzio prasme), dziaugiuos, kad
tuomet buvome pasidaline vaikais ir Gabyte ramino tevelis,
nes isproteciau jeigu tektu vienai su 2 zuikiais dar ir
nakti tvarkytis😉😃 o del apsisiusiojimo tai as irgi manau,
kad tai laikina, bet jeigu jau vaikutis apsisiusioja, tai
reikia butinai paklaust kaip ir kada tai nutiko, nes musu
darzelyj buvo atveju, kai vaikas apsisiusiojo lauke ir gavo
plauciu uzdegima...negasdinu, bet visko buna....na, musu
grupeje tai man irgi 1 aukletoja labiau prie sirdies, ji
vyresne, visuomet linkusi pagelbet, tik nlb patinka jos
poziuris neva musu vaikuciai daug kam per mazi, kaip pvz
buvo pas mus tas keramikos burelis paskelbtas, o ji visiems
teveliams pasake, kad vaikai per mazi ir net neverta siemet
prasidet, tai as ir sakau "gal, verciau reikejo pabandyt ir
tuomet daryt isvadas?"
09. Oct 2012, 22:09
Nu turi 16... Tai turbut dar tures... Bet nepatikeciau
kad toks klyksmas del dantu galetu but :///
09. Oct 2012, 21:57
Sveikos 😉 oj mums irgi dabar sunkus periodas... Maniskis
tai lb noriai eina i darzeli, zaidzia, valgo, miega gerai...
Bet va nakti, tai kazkoks kosmaras dabar pas mus... As jau
galvoju isprotesiu greit ☹ kasnakt po kokius tris sykius
pabunda ir rekia isteriskai... Ir neina kaip net nuramint,
nes per ta rekima net negirdi jis ka jam sakau... Parekia
koki pusvalandi, siaip ne taip nurimsta ir vel po val ar
dvieju tas pats... Tai tikiuos baigsis sis kosmaras greit,
nes tikrai nebepatempsiu ☹ galvociau, kad jei darzeli blogai
jam butu, verktu ar dar kas, tada va kaip ir Renata sake, ka
naktim blogiau miega, ka adaptacija... O dabar darzeli
patinka jam... Tai kame saknys???
na negaliu sakyti kas būna kai išeinu, nors viena
auklėtoja sako, kad visą dieną prie jos glaustosi, eina
nuolat prie jos.. tai gal su ta auklėtoja nėra aš pats.. na
nežinau, laikas parodys, negaliu spręsti po dviejų tokių
nelaimingų dienų nieko.. matysim kaip seksis visą savaitę,
nes va ir dabar po darželio, vaikas ant puodo ėjo tik
kartą..
na namo parsivedžiau su savo rūbais, įdėta kelios poros..
kai paklausiau kieno tie rūbeliai, sako Jūsų.. tai sakau kad
mes tokių neturim.. o ji man sako, ai čia šiandien visi
sisioja ir sisioja, gal ką sumaišėme
o tai tada paklausk auklėtojų, kodėl šlapios kelnės,
jeigu jis eina į tualetą? o gal jis apsipila kokiu kompotu,
arbata, rankas plaudamasis? ar čia sysius?
Rima, nu baisiai įdomu..kaip tai negalima liestis? vaikui
stresas matyt ☹ KAsparui tai atvirkščiai, netgi geriau
sekėsi su puodu darželyje draugaut negu namie..dabar vėl
kažkodėl bijo kakot į puoduką
O aš nežinau ar iš streso, ar kaip, bet parsivežiau visą
kalną susisiotų kelnių.. negi gali vaikas keturis kartus
apsisioti netyčia? Auklėtoja aiškina, kad negali liestis
prie vaikų, kad kelnes pataisytų, ar tiesa?
09. Oct 2012, 18:56
Oho, kaip griaudėja, nu tikrai pamaniau, kad fotografuoja
😃
ir kaip, Renata, tokie vaikučiai greit nusiramina, kai
tėvai išeina? vat šiandien auklėtoja sakė, kad Kasparas jau
adaptavosi, tik jeigu mažiukai pradeda verkt, tada ir jis
verkia
09. Oct 2012, 17:59
nu super dovana, Rasa😉 as tai su grikiais turiu😉 tai
pamenu kai man tik atveze, dar buvau nestuke, tai paslepiau
toli toli, nes negalejau tiesiog pakest to grikiu
kvapo!!!😃 kaip jumi naujove 1pus? na, su tuo
vyruku?😀
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
labas rytas😀 oi, gera tema uzvedet😉 musu Gabyte jau lyg ir apsiprato darze, bet galiu pasakyt, kad praeitais metais, kai jai jau patiko but darzelyj, tai pas mus buvo kosmariskos naktys...Renata, man rodos, Oskarui kazkas pan., gal vaikuciai turi kazkokiu neissakytu baimiu ir nakti, kai pilnai atsipalaiduoja, ju psichika visgi turi kazkaip reaguot?nes musu Gabyte irgi rekdavo naktimis, atsibusdavo ir rekdavo (tikraja to zodzio prasme), dziaugiuos, kad tuomet buvome pasidaline vaikais ir Gabyte ramino tevelis, nes isproteciau jeigu tektu vienai su 2 zuikiais dar ir nakti tvarkytis😉😃 o del apsisiusiojimo tai as irgi manau, kad tai laikina, bet jeigu jau vaikutis apsisiusioja, tai reikia butinai paklaust kaip ir kada tai nutiko, nes musu darzelyj buvo atveju, kai vaikas apsisiusiojo lauke ir gavo plauciu uzdegima...negasdinu, bet visko buna....na, musu grupeje tai man irgi 1 aukletoja labiau prie sirdies, ji vyresne, visuomet linkusi pagelbet, tik nlb patinka jos poziuris neva musu vaikuciai daug kam per mazi, kaip pvz buvo pas mus tas keramikos burelis paskelbtas, o ji visiems teveliams pasake, kad vaikai per mazi ir net neverta siemet prasidet, tai as ir sakau "gal, verciau reikejo pabandyt ir tuomet daryt isvadas?"
Nu turi 16... Tai turbut dar tures... Bet nepatikeciau kad toks klyksmas del dantu galetu but :///
Sveikos 😉 oj mums irgi dabar sunkus periodas... Maniskis tai lb noriai eina i darzeli, zaidzia, valgo, miega gerai... Bet va nakti, tai kazkoks kosmaras dabar pas mus... As jau galvoju isprotesiu greit ☹ kasnakt po kokius tris sykius pabunda ir rekia isteriskai... Ir neina kaip net nuramint, nes per ta rekima net negirdi jis ka jam sakau... Parekia koki pusvalandi, siaip ne taip nurimsta ir vel po val ar dvieju tas pats... Tai tikiuos baigsis sis kosmaras greit, nes tikrai nebepatempsiu ☹ galvociau, kad jei darzeli blogai jam butu, verktu ar dar kas, tada va kaip ir Renata sake, ka naktim blogiau miega, ka adaptacija... O dabar darzeli patinka jam... Tai kame saknys???
Renata, aš manau, kad tu puikiai su vaikais tvarkaisi..
Renata, gal tas tėtis labai skubėjo tą vakarą ir tiesiog paprašė suruošt vaiką..kas čia tokio? 😀
na vakar nebuvo nerimo, bet kai šiandien parsinešiau tris komplektus skalbti, tada jau sunerimau
Renata, na mėnesį laiko tikrai neleisiu, kad vaikas nuolat apsisisiotų.. nešiu puoduką, prašysiu auklėtojų kad jį lydėtų..
na negaliu sakyti kas būna kai išeinu, nors viena auklėtoja sako, kad visą dieną prie jos glaustosi, eina nuolat prie jos.. tai gal su ta auklėtoja nėra aš pats.. na nežinau, laikas parodys, negaliu spręsti po dviejų tokių nelaimingų dienų nieko.. matysim kaip seksis visą savaitę, nes va ir dabar po darželio, vaikas ant puodo ėjo tik kartą..
šiaip tai ne 😀 "mama padėk" laikotarpis 😃
na namo parsivedžiau su savo rūbais, įdėta kelios poros.. kai paklausiau kieno tie rūbeliai, sako Jūsų.. tai sakau kad mes tokių neturim.. o ji man sako, ai čia šiandien visi sisioja ir sisioja, gal ką sumaišėme
o tai tada paklausk auklėtojų, kodėl šlapios kelnės, jeigu jis eina į tualetą? o gal jis apsipila kokiu kompotu, arbata, rankas plaudamasis? ar čia sysius?
niekas nesako, aš kaip tik pergalvojau, kad kiti rengiami ne savo rūbeliais..
ir dar kas keista, kad man buvo pridėta ne mano vaiko rūbų.. Renata, o darželį nenuskalbia jų bent vandeniu? nes man padavė suvyniotus į servietėlę..
Tai kad prašytis nereikia, sakė jis pats nubėga, nes ir kelnes pats nusiauna ir apsiauna,ir auklėtoja sakė, kad tikrai eina į toletą, o ne žaisdamas
vat Renata, ir aš taip galvoju..manau, Rima, jis kažko bijo, o gal auklėtojos labai griežtos, gal jos rėkia ant vaikų, gal barasi?
Ir namie būna taip, tiek reikalų, kad kai kada nespėja iki tuliko nueit, o vaikšto po namus sukryžiavus kojas...
Gal užsižaidžia, ką tu ten žinai, mano Rusnei taip būna, nes irgi kai kada parsinešu iš daržo kelnes...
keista, kaip mokėjo susitvarkyti pats pirmas savaites, o db staiga apsisisioja.. namie to niekada nebūna.. įdomu kame šaknys
Sakyčiau, būtinai nunešk savo puodulį...
Jo, Rusnė irgi daro ant mini unitazo, bet yra ir puodukai...
nes yra mini unitazai
O kodėl nėra? Savo nunešk būtinai tuomet
na absurdas, namie kol mokėmės ant puodo, tiek kelnių neskalbiau, kiek parsinešu šiandien ir vakar.. man kelnių pritruks tuoj
tai būtų puodukai nieko nebūtų.. nėra ten tokio dalyko..
Rima, nu baisiai įdomu..kaip tai negalima liestis? vaikui stresas matyt ☹ KAsparui tai atvirkščiai, netgi geriau sekėsi su puodu darželyje draugaut negu namie..dabar vėl kažkodėl bijo kakot į puoduką
O aš nežinau ar iš streso, ar kaip, bet parsivežiau visą kalną susisiotų kelnių.. negi gali vaikas keturis kartus apsisioti netyčia? Auklėtoja aiškina, kad negali liestis prie vaikų, kad kelnes pataisytų, ar tiesa?
Oho, kaip griaudėja, nu tikrai pamaniau, kad fotografuoja 😃
ir kaip, Renata, tokie vaikučiai greit nusiramina, kai tėvai išeina? vat šiandien auklėtoja sakė, kad Kasparas jau adaptavosi, tik jeigu mažiukai pradeda verkt, tada ir jis verkia
nu super dovana, Rasa😉 as tai su grikiais turiu😉 tai pamenu kai man tik atveze, dar buvau nestuke, tai paslepiau toli toli, nes negalejau tiesiog pakest to grikiu kvapo!!!😃
kaip jumi naujove 1pus? na, su tuo vyruku?😀
eps polisterolio granulem, kaip ir zapy 😀