Sveikutes sukuriau nauje tema vasario menesio gimusiems vaikuciams :)) pati auginu 2vaikucius jauniausem 2 menesiukai :) butu ydomu pasidalinti mintimis su kitomis mamytemis :)
Sveikutes sukuriau nauje tema vasario menesio gimusiems vaikuciams :)) pati auginu 2vaikucius jauniausem 2 menesiukai :) butu ydomu pasidalinti mintimis su kitomis mamytemis :)
Na taip.. As valgyt snd negaminsiu yra nuo vakar cepelinu 😀 eisim su mazium iki parduotuves ko skanaus.. o gal su vyru susitaikysimir leksim i kokia kropoli apsipirkt.. nes jau man nuo namu negera.. ☹ imetu parodyt savo maziu 😃 pasirodykit ir jus 😛
puma tai ji kose kiaura para niamniotu 😃 o ir taip burbulas galingas ji 😃 😃 gjulija, kol nepabandysi nesuzinosi ar tiks toks rezimas 😉 kokie planai siandienos mamukai? 😉
Mes ryte 10h suvalgom koses 150ml einam liulio atsikele suvagom banana ir koki ryziu traputi, 14.30 valgom 210ml mazdaug darzoviu su mesa, poto vel koki sausaini ar kukuruza,sulciu,kartais mp, 18.30-19h valgom 7grudu kose 150ml ir 21h mp ir liulio.
Bet dabar galvoju pietus 15h duot, 18h mp,o vakarine kose duot apie 8, ir 22h migdyt. reik megint snd taip ziuresim koki rezultat turesim, gal nesikels nakti taip daznai.. 😀
😃DD tada mama turi kose duoti
tai kad ir obuoliai ir banana pabodo vistelei 😃 ji dreba tik kai kose pamato 😃
duok vaisiu pagriausti .. maniskis tj dreba dziuveseli pamates :ddd
mes 180 suvalgom, bet amzinai alkanos, o barankos ar dziuvesiai ar kiti uzkandziai mat poniai atsibodo, tai zyzia ir zyzia. nebesugalvoju ka jai paduot
maniskis tj mazai jos suvalgo net nematavau znk bet apie puse bliuduko kartais net tiek nesuvalgo;/// o isbuna api 3-4.5val nevalges nes seip dar iterpiu tuo tarpu saldzios kosytes arba dziuvesiu ,baranku pagriausti .. o kiek jus suvalgot???
kiek jusu pupuliai kosytes suvalgo per karta? ir kiek laiko buna sotus? nes manoji tai amzinai alkana, o svorio ir taip daug turim 😃 nebezinau ka daryt
As irgi galvoju apie velesni migdyma..
na gal pabandyk ir toki varianta
o as galvoju gal man ji pradeti veliau migdyti tada pats jau nulus greiciau?? nes jis man eina miegoti dbr 9 val ismiega iki 6-7 pavalgo pienuka ir vel uzmigam 1-2dviem...
pabandyk ji maitint lovytej, o paskui staigiai soske ikisk, gal taip uzmigs?
tai va mes tapacia beda turim jei paguldai jis kelesi ir nors tu ka..ir gali nemiegoti iki 12 😃
Mano anksciau vuisuomet tik pats uzmigdavo,dbar reik uzsupt,nes jei neuzmigdzius paguldai iskart keliasi 😃 nzn gal ir mazai,bet anksciau nereikejo dbr reik...
LABAS RYTAS, as cia veliausei snd is lovos isropsciau 😃D as su kava 😘
maniskis irgi snd pirma karta atskeles buvo 5min bet uzmigo.....
o jus man geriau patarkit kaip ji atpratinti nuo supimo ant ranku pries miega... vakar bandziau paguldyti y lovyte ir leisti paciam uzmikti besansu... iki melynumo nusiverke vaikas miego nori bet nemiega man irgi nervas ima nesugalvoju nzn ...
gjulija, o gal pienuko mazai tai ir keliasi? Arba pabandyk vietoj papulio soske duot? As jau kavute isgeriau 😛
Namie brr salta.. einu pasidaryt kavos,ir turiu pacio skaniausio kursenu viniotinio :p
Labas rytas.. 😉 mes gyvi nuo 7.20,nakti keliaus 5 kartus.. nebezinau kaip atpratint ji nuo to kelimosi.. nuo 3 men iki 7 buvo ramu, daviau kazkada pazadinus nakti pavalgyt,nes mazai buvo priauges,tai dbar keliasi po du tris kartus,kartais net 4... :/
labryt 😉 mes vos tik pramerkem akis, o jau cia mamyciu klube atlekiau 😃 tingiu keltis is lovos 😃
pykciu wisur buna ir pasitaiko visko,man ramus sawaidgalis buvo😀
na labos ir tau 😉 manoji jau miega, teks ir man griut 😀
Nu.. einu as i praustis ir i lova.. nakti teks keltis maitint vaika. labanaktis 😉
na bet ir kvaila mastysena mano nuomone suaugusiam zmogui draust.
Na jis mano kad gali man drausti.. 24 jam.
mes apie 22h ir iki 🤓9h miegam. Na bet negali juk suaugusiam zmogui draust. Mano draugas metus metes rukyt, bet man nei puse zodzio nera pasakes kad nerukyk, tik kartais erzina ir pelenine vadina 😃 Zino kad cia mano reikalas. Net masinoj leidzia man rukyt, o kitiem ne, zino kad vis tiek neklausysiu 😃 o tai kiek tavo vyrui metu?
Eina 9h, bet jis kazko jau savaite neramus man,zirzia zirzia.. kaltinu iltinius dantukus...kelinta jus einat?
ai zinai del kvailo dalyko.. buna parukau vakarais kai vaikas uzmiega, norejau eit,ir kvieciau vyra tas nejo paemiau is jo cigarete tai jis ateme isivaizduojat, na taip ir susipykom del draudimu ir aiskinimu.. nervuoja kad jis mane kontroliuoja... o prie to dar prisidejo ir kiti pykciai..
gjulija, o apie kelias miegot einat? Del ko apsipykot tokia proga?
O as gavau 11 roziu... bet va ir sugebejom su vyru nesenai apsipyt.. kai nervas ima negaliu 😤 dar vaikas nemiega,stojasi ir viskas lovytei..
na mamkos, kaip savaitgalis praejo?😉