Toms kurios gyvena su anyta

29. May, 01:47

kaip sutariate su anyta ? kuo nesutariate , nepasidalijate ? as asmeniskai jauciuosi taip lyg buciau pagimdzius vaika jai , o ne sau ..

27. Jun 2010, 21:54

bet jau kai seneliai kisasi tai jau isvis apsurdas, kazi kaip jai butu jei jos vaika butu ateme, nepagalvoja

27. Jun 2010, 20:50

tokiam net geru zodziu negalima rasti, nesuprantu tokiu santykliu kai vienas arba kitas neleidzia su teveliu susitikti, neduok dieve tfu tfu tfu isiskirciau su vyru, tikrai nedrausciau, na zinau kad vyras tikrai myli mazyle, bet jei toks tevas kad vaikas jo bijo tai kuo toliau toki

27. Jun 2010, 20:42

vargse, na ir bjaurybe vyras, tai kas du per santykiai jei dukra bijo tecio, turi dukra mylet teti ,o tetis turi elgtis taip kad dukra ji myletu, nieko gero is tokio tevo

27. Jun 2010, 20:37

Na mergaitei 10 m. Ji bijo tevo, tai ir sedi su juo namuose, o drauge neapsikentusi psichologinio paudimo epr iseigines isvaziavo pas savo mama.

27. Jun 2010, 20:35

kad ir ubage bet tai jos vaikas ji augino ji isciuose, siaubas mentus kviesciau kad atimtu juk neturi jie teises uzdaryti vaiko tai tarsi vagydte

27. Jun 2010, 20:34

o siaubas ,akip tokios gali buti nesuprantu... juk ne jos vaikelis kad atimtu, o is manes nieko neatima nes neturi ka 😃 , va mano tevam buvo pareplikavus ko nevarot ju lauk (kad i jos tuscia buta eitumem ir kad ji galetu vadovauti), tai tevai mano ir atsove kad jie labai laimyngi kad gyvenam kartu visgi ir anukyte kartu 😀 , o va jai nelygis pas msu lankytis nes kandziojas tevai gal 😃 ber keturis menesius 2kart tebuvo, o gyvena 4km nuo musu kitam rajone

27. Jun 2010, 20:34

dabar planuoja po svenciu kreiptis. Nes viskas dabar ant karstuju vyksta. Uosviamas atrodo, akd ji ubage, kad nieko neturi,.

27. Jun 2010, 20:26

rasituk, pilnai tikiu. Mano viena drauge dabar tokioj situacijoj. Ne tik namo neduoda, bwet ir masina ateme, vaika paeme ir neleidzia pas mama...

27. Jun 2010, 20:20

man tai dar viena isvada persasi, kad tarkim skyrybu atveju uosviai niekada marcios nepalaikytu... Nesugebetu objektyviai vertint situacijos.

27. Jun 2010, 20:17

mano vyras taip pat palaiko mano puse o uosvenes geros buna tik tada kai soki pagal ju dudelias, pas mane taip niekad nebus turiu savo gyvenima ir niekada nesoksiu pagal jos dudelia 😀 o gal joms atrodo, kad atimam sunus is ju nesuprantu sito o gal zmogus tiesiog pavydi, kad esi laiminga

27. Jun 2010, 20:16

tikrai didziuojuosi savo vyru, jis net savo motina pastato i vieta 😃

27. Jun 2010, 20:09

tai taip :0 man tai dabar juokinga, kai uosviai didziuojasi savo marcia ir dziaugiasi, akd sunus laimingai gyvena 😀 Bet tai kam pradzioj pilt kerasos... Na cia kaip rusai sako- " umom rasiju nepaniat" 😀

27. Jun 2010, 20:08

rasituk anytos nesuvokia kad sunu augina ne sau o jo anrai pusei, jos bando priristi savo sunelius bet daznai buna kad suneliaia tada ir atsiriboja nuo ju.... manbiskis jau virs men su mama nebendrauja, bet as jam nedraudziu jis pats elgiasi kaip nori. tik man malonukad mane palaiko, kai ji taip pasielge 😀

27. Jun 2010, 20:06

cia tuo taip pat tikiu, manau tai buvo musu jausmu isbandymas kuri mes kuo puikiausiai iveikem 😀

27. Jun 2010, 20:06

viltekamile, kartais nera to blogo, kas neiseitu i gera 😀 O ir dievulis kartais atsiuncia isbandymu, kurie privercia susimastyti ir perkainuoti visas vertybes abiejoms pusems...

27. Jun 2010, 20:03

per savo anyta manau kad pati turiu problemeliu, nes pries vesrtuves anyta mane ivare i tokia situacija kad be raminamuju7 nebeapsejau, viska dare kad vestuves neivyktu ir puole ir sauke ir kaltino nzn kuo... ir iskart po vestuviu man pablpogejo, tad mergaiciuke gime su problemelem, na bet baigiams issispresti viska 😉

27. Jun 2010, 20:03

na gal tai tiesiog sutapimas, as kazkaip nieko nekaltinu 😀

27. Jun 2010, 19:53

panasiai ir man kaip irinutei buvo, tik tiek, kad mes gyvenom nuo uosviu atskirai, bet ju name, tai kasdien atavziuodavo ir savo tvarka ivedinedavo. Nuo itamops man gresiantis persileidimas buvo, tiksliau viena vaikeli is dvyniu praradau, o dukra vargais negalais isnesiojau. Santykiai su uosve pasikeite, kai as is jaunos, neapsiplunksnavusios mergaittes (kai istekejau man buvo 20) tapau nepriklausoma moterimi su labai solidzia alga 😃 Tada kazkaip ir pagarba atsirado, ir tarpusavio supratimas 😀

27. Jun 2010, 19:52

vaje , na ir anytos, dziaugiuos tikrai kad neteko gyventi, bet manoji psichologiskai veikia 😤

27. Jun 2010, 19:43

na ir uosvenes manoji lygiai tokia pati buvo tauriuke ir atsikrausciau pas vyra i nuosava nama su uosviais gyvent 3 metus ji man siko gyvenima kisosi kur tik galejo,kiek kartu su ja draskiausi kol viena diena atsitiko baisus dalykas del nieko ji pradejo kabinetis ir staiga kaip isprotesjusi staugt pradejo as susinervinau ir visa tai baigesi kudikio praradimu kaltinau ja ir tuo paciu jauciau tokia didelia neapykanta ir tai truko dar metus,tada vel pastojau gime mergaite o ji issikrauste -as nugalejau, daba mano mergina nemegsta joos ir aciu dievui ji mazai kada ateina i svecius, linkiu tau dideles istvermes zinau ka tai reiskia 😉

27. Jun 2010, 19:40

tauriuke, saunuole 😀 Jauciu dauguma uosviu tokios...

27. Jun 2010, 19:25

o geri zodziai 😃 va saunule, nepasimetei, o ka ji tau i tai? 😀

27. Jun 2010, 19:04

Na o po tokio palinkejimo nebegalvodama dar jai pries akis isišiepdama (nes nesinorejo per sau svarbia diena staugt) pasakiau " - Kaip dievas duos uošvienyt, gal net po gimtadienio gandras apsilankys!!!"Nes nu žiauriai tada nuotaika sugadino.

27. Jun 2010, 16:17

vaje, zinau kaip tu jautiesi 😃 siaubas

27. Jun 2010, 16:03

Sveikos. O man anyta "gera" palinkejima prie draugiu per mano 22 gimtadieni palinkejo... net draugems zandikauliai nukaro, veliau jos sako nera givenime kas joms taip palinkeje...Na vienu zodziu viskas prasidejo nuo....Man buvo katik sueje 18m o busimam (buvom dar nevede) jam ejo 20 meteliu, as jau vaiksciojau 6 menesi su pilvuku kai apsigyvenom pas uosvius. Uosviu namas didziulis, pacio uosvio statytas ir kurtas modelis, triju aukstu su 8 patalpom.Na aisku pirmi metai buo vaikelio gimimo buvo TRAGISKI. Uosvis lb geras , nu bet JI!!!?Nors su duru rankena sau gala pasidaryt trauke, tai tuos metus taip vyrui ausis ucguliau kad ciut ne kiekviena diena cypiau -kraustomes i daugiabuti, ieskom grycios ar kazka panasaus, ka cia bekalbet apie pakentima-...kaip viena mama rase sitam forume belieka "tik ijunkti durneles fizionomija" ir apsimetinnet tokia pat kaip ji...nes sveiko proto pas pacia lieka vis mazyn ir mazyn.jau durnyne buciau buvus laiminga, nors uosvienytes nebutu buve salia...Na tuos metukus siaip netaip prakentejau kai mano pacios mama isikrauste is 3k. daugiabucio ir uzleido mums... tai uosviai buvo kazkur ten "uz borto"😃Na ir kaip viso to ivikio kulminacija mano 22 gimtadienis. Sumaniau svest pas uosvius, nes zinojau kad uosviene bus naktiniam budejime seneliu namuose (ten jos darbas) na bet kai ten su visai šiškebabais ir šašlais nuvažiavom ogi žiuriu stovi mano "proto bokštas" tai kokias 2 valandas teko ja pakest...trinesi ,maisesi po kojom,...ir kai vyrai atsikraikepe lauke šašlus o drauges su savo maziukais sedejom kambarije prie vaisiu stalo na ir aisku buvo sako0mas man palinkejimas gimtadienio proga kai atejo ji... na ir ji pakelus taurele palinkejo NETURETI VAIKU (o kaip tik prieš menesi aš su vyru pradejom planuoti mintise kada mums reiktu jau antro maziuko ar mazyles, nes pirmagimiui rugpjuti ši suieis 4 metai). Tai vat tokia ir mano istorija....

18. Jun 2010, 09:58

visur gerai tik ne lt😃 na gerai begsiu as jau tvarkytis geros diemos mamytes jums😃

18. Jun 2010, 09:42

vat vat sutinku su tavimi😃

18. Jun 2010, 09:41

Nors is kitos puses pagalvojus, tai tas patriotizmas gali greitai isgaruoti, kai nebeturesim kuo vaiku maitint.

18. Jun 2010, 09:38

mokslas kad ir brangus bet nesi garantuotas kad iki paskutinio kurso datrauksi😃

18. Jun 2010, 09:36

na taip, mokslas labai brangus ir nera garantiju, kad gausi po to darba. Bet mes su vyru kol kas dar patriotai, kazkaip nesinori uzsieny juodadarbiu buti...

1 2 3 4 ... 10