rize lietuvoj krize seimoj krize sirdi ir jokio noro eit salia...gili depresija kas galite padekite mergaites...is anksto aciu esu nusivylus ir paluzus...viskas eina velniop ir mano pastangos tai sustabdyti bergzdios...pavargau ir nan kaip ta pakeist...prasau pagalbos...
Kazkada man mama patarima dave,jei santuoje nesiseke..Vyras ne kox,na bet jos patarimas pasiteisino...Tik nesijuokit is manes...Yra sakoma,kad jei vyras piktas,ir (ar) daznai pykstaties,geriausias susitaikymo budas sex😀Iniciatore tuomet turi buti Moteris😀
aciu ir tau gero vakariuko
juk sakau sumaisiau sorry mamytes xi xi xi
jauciu begu tv pazet ir liuliuka...gero vakariuko visoms tikiuosi ryt taip pat pasijungsit.ikiuka labos visoms bendravusioms😘
😃 sia tema uzvedziau kad mergaites savo patirtim pasidalindu ir taip man patartu kaip elgtis tokioj kaip mano situacijoj....
kas susitaike diana27?nebesuprantu isvis ar tikrai temu nesumaisei?😀
cia su kita tema sumaise bet nieko xi
na taip istikro as i tokius dalykus stengiuosi nesikisti xi
diana 27 juk nemanau kad cia kas pykstasi metrgaites draugiskai man padeda ir aciu joms labai uz tai
natiushka kad jau girdejau susitaike xi
braskute bet kaip pårakalbint?☹
ne natiuska vaikiuku neturim
oj atsiprasai ne toky nic'ka uzrasiau 😉 😘 diana 27
diana237 ar nesumaisei temu? 😀 mergos pjaunasi svanytes sukurtoj temoj 😃
AS IR TAIP SAKAU BRASKUTE
NA AS IR TAIP MANAU BRASKUTE,BE TO JUK CIA NE KOKS VAIKU DARZELIS YRA XI XI
tai juk praso patarimu, tai mes bandom padeti.Juk visiems visokiu dienu buna, tai gal draugiskiau ziurekim i tai😀 kai mums bus blogai, tai vel kas patars juk nesunku manyciau
DAVAI PANOS SUSITAIKYKITE OKEI IR DAUGIAU NEBESIBARKITE ISVIS PAMENATE KAIP KATINAS LIOPOLDAS SAKYDAVO REIKIA GYVENTI IR DRAUGAUTI DRAUGISKAI VAT NEBESIPYKIME NIUM
is dalies sunku patarti
nu bet panos rimtai kas jums pasidare dabar baikite sirgti kitu bedomis kas kaip nori tas taip daro juk tam ir suskurtas mamyciu klubas nium xi xi xi
alleisk uz klaidas 😉
prastai barbytiaaaaa juk nesikalbat☹ reiktu pasikalbeti tada lengviau butu😀
uj buna ir man nekokiu dienu, dukryte nuostabus, wyras puse welnio 😃 bet wa bliaunu atsisedus wisa diena, ir nzn.kodel....kazkokie stresai puola kartais ir mane 😕 bet nepasaku, kad del wyro kaltes, uzeina wa kazkoks sudas ant dusios, ir bliaunu...na pagalwoji apie waka, apie wyra ir wel gerai...
koks grazus dangus pas mus, toks raudonai melynas 😀 taip gerai dusia nuteikia, wa ziuriu ir atsiziuret negaliu....
noreciau patarti ka nors naudinga, bet wa gali kalbet, kaip pati minejai, daryk taip, daryk anaip...bet jei jis uzsidares, nzn.ka patart, reikia ji iskwost kas jam negerai..
o jus waikiuku auginat???
reikia kazkaip apeiti ji, reikia kalbetis .....
nium va natiuska jei ir mes issikalbetume tai butu visiskai kitaip o jis uzsidares tyli nesako kas jam blogai o poto edames☹ 😘
o mes wisada baremes 😀 tik wisad issiaiskinam iki galo, pas nebuna nekalbadieniu, tokiu dalyku nekenciu!!!geriau issakom kas ant dusiu ir wel mylim wienas kita 😉 😘
mes ir anksciau nesipykdavome diana27 bet dabar staiga jau kokius pora menesiu diena is dienos saltas bendravimas riksmai ir pan...nesuprantu
xi xi xi mes tai isvis nesibarame kam nervus bereikalo gadintis
taip paniurele tiu teisi kiekvienas daro taip kaip jam atrodo tinkama bet labai malonu kai patariate