rize lietuvoj krize seimoj krize sirdi ir jokio noro eit salia...gili depresija kas galite padekite mergaites...is anksto aciu esu nusivylus ir paluzus...viskas eina velniop ir mano pastangos tai sustabdyti bergzdios...pavargau ir nan kaip ta pakeist...prasau pagalbos...
beje, i arestine niekas nesodina dviems metams... matyt, cia kur kas rimciau.... ech...
ech.....problemeles, mazesnes ar didesnes visvien nepleidzia musu mamyciu...kaip noretusi kad ilgesni laika butu gera, silta ir ramu....😀
Ko gero yolanda, sunku tau babytiaaaaaaa
Barbyyytia,ar tik ne i arestine vyrukas papuole?
o tai vyras darbelio ieškot išvyko ?
barbytiaaaaaaa, as nezinau kazkaiptai nebuciau vieno vyro isleidusi isvykti i uzsieni, nes daznai prasideda visokios pavydio scenos nors taip ir nera 😀 nebent kai jis isitaisys lekciau pati paskui 😀
sunkus man metas likau viena neaisku keliems metams ir tik per jo kvaila galva...
jus teisios paneles....
na del pykciu, niekada nezadu prie vaikelio pyktis su vyru, ir niekam nerodau jei apsipykstu, manau mazai kas mante mus susipykussius, nors ir retai labai pykstames 😀 o prie vaiku geriau nerodyti savo principu 😀
Jooo , sunkus lakai dabar toms seimoms kur ir taip nera viskas gerai . O jeigu dabar pinigeliu pradeda trukti tai isvis labai labai sunku . Ir zinot sunkiausia yra vaikams , matyti , girdeti musu pykcius ☹ .
tai kad butu lt krize tai nieko...bet kad vyro salia porameteliu galiu nematyti tai va cia man jau krize...
indrex pritariu tau, reikia maziau galvoti 😀 as laukiuosi ir beliko iki gimdymo pora savaityciu 😀 vyras be darbo, as taip pat esu be darbo ir negaunu jokiu ismoku,,,, pasukau galva ir susitvarkiau soc. pasalpa... na zinoma nervu kainavo bet, nera padeties be iseities 😀 reikia tik susiimti ir nusiramint 😀
jo visiem krize tereik neimt i galva as tai neimu va ner pinigu, vaikas zviegia kiaura para, galva plysta bet laikaus dar😀 labai barbytiaaa matos silpnu nervu krize ir krize per daug apie tai galvoji...
Sveikutės dauk matau kam krizė.........☹
Mums ir prastai...... neturiu zuikiukui net rūbelių iš ko nupirkti....Ir kada pagaliau baigsis ta krizė....
mergaites man ir vel krize....
mes su vyru, tik siaip kartais pasakom vienas kitam ,,komplimentus" , bet gyvenam taikiai. Buvo ir mums ne karta juk savaite, ar dvi gyvenom be lito, bet nenumerem dar.O dabar as padarau taip, paslepiu simtuka ir kai buna blogu dienu istraukiu.As siaip visada taip darydavau nuo pat mazumes, nes senelis mano buvo toks ir as is jo pavyzdi paemiau.Vat taip ir valdau viska, nes patys vyrai buna islaidesni nei moterys.O taip ir pyktumemes kaip suo su kate kad litu ner.O dazniausiai vyrai moteris kaltina juk jos ,,tasko" pinigus, bet buna ir vyru islaidziu labiau uz moteris.
diana27,tas tavo xi xi-kvailai atrodo,jau ne viena rase.
as manau jei zmones pykstasi daug metu,tai nera gerai.tuomet reikia butinai vienas su kitu issikalbet,nes kitaip visiskai nutolsite vienas nuo kito.o jei tavo vyras nenori kalbetis,tuomet tai jo problema.o tu turi gyventi savo gyvenima ir save labiau myleti...
kaip sakoma nera seios be dumu, bet jei nebutu dumu nebutu ir ugnies, kiekvienoje seimoje yra pykciai, ir dazniausiai jie ir buna del finansiniu reikalu, egaliu gyvent kai piigineje nera nei lito o vyras vis reiskia priekaistus kad nemoku taupyti, ismokau per keturis metus nebekreipt i tai demesio, pinigu niekada nebus tiek kad uztektu viskam ko troksta sirdis, ypac per sildymo sezona, esu grieztai nutarus, negimdyt antro vaikelio o eiti dirbt, aisku jei rasiu ka, es vyras baigia uzpjaut mane kad sedziu ir nieko neveikiu, atrodo kad namai ir vaikai patys save prisiziuri, tad mamytes stiprybes ir istvermes, mes stiprioji lytis ir valdom pasauli😃
sekmes jums jamadu
butent raganyte
diana27 gal tu ir teisi
o mes per tris metus kai kartu jau tai tikrai reguliariai kas menesi pykstames....viena kart maziau, kita kart daugiau....nzn, kas darosi, bet vis laikausi...tikiu, kad tikejimas ir laikas viska sutvarkys....nors kartais taip sunku buna, bet.....Tikiu....
Na nebukit piktos,juokas gamina vitamina C😀)
barbyte i tema ne i tema koks skirtumas istikro
paniurele nesinervyk viskas okis
ziuriu jau ne i tema cia kiek priraset😃
mano vyresnelei 5,antrai mergytei 2,3 o pagrandukei 9bus menesiukai 20iki
iki
o tai jau didelis greit mamytei marciuu parves xi porele kaip faina na begu pietu daryti jau iki veliau susirasysime