rize lietuvoj krize seimoj krize sirdi ir jokio noro eit salia...gili depresija kas galite padekite mergaites...is anksto aciu esu nusivylus ir paluzus...viskas eina velniop ir mano pastangos tai sustabdyti bergzdios...pavargau ir nan kaip ta pakeist...prasau pagalbos...
as tai sunu 13 meteliu turiu ir dukryte 2009 04 28
gerai kad metu nesumaisei 😀
o taviskei kiek?
😀 😀
na taip tai mano vaikai jau zino tos vyresneles jau kur parejus is lauko ar darzelio rubelius pasideti ir t.t
oi sumaliau ten nesamone ziuriu isvis makalyne padariau xi xi xi tai va,1 gime 2005-01-27 2. 2007-10-26 3.2009-05-20 vat,na taip uztenka ir paneliu mums xi xi xi
nu jo auklejimas tai svarbu
O paskutine gime ta pacia diena kaip vidurine !!!! saunus gimtadieniai kartu 😀 na dabar ir sunaus reiketu, nes teveliui tai liudna kai tiek moteriskiu aplink 😀
na taip jega,neauklesi vaiku nieko gero ir nebus is ju tada
ohoho kiek paneliu 😀👍 JEGA
na taip dar toli pirma reikia dagyventi xi xi xi nors nepajsuim kaip tas laiask praeis
na pas mane trys mergickos 1.gabriele 2005-01-27,parasiau kada gimudios2.2007-10-26,3.2009-10-26 va aukleju kokius vaikucius
na iki vasaros dar tolokai , bet jau galima pradeti svajoti 😀
na taip nebuavau vasara bet manau sia tai tikrai nuvaziusiu
o tu diana ka aukleji ir kokio amziaus 😀
jooooo jura jega 😀
faina prie juros o ypac vasara
na ne taip ir toli nuo taves klaipeda pamatysi issispildys tik viskas su laiku neliudek mergyt
manau kad issipildys kada ta mano svajone
nea as is siauliu, bet svajoju gyventi prie juros 😀
o tu spnagute taip pat is sostines vilniaus
tai va po kaip pinigeliu nera tada blogai
jo as ir noreciau senai istikro ten bebuvau faina butu,tai varome xi xi xi
gerai visur kai pinigeliu turi 😀 tada gali daug kur apsilankyti 😀
taip vilnius jega xi xi xi
AS DAR LABAI I KLAIPEDA noreciau
vilnius gerai 👍
tai va spangute saunuole mamyte
gyvenau ten bet dabar lietuvoje gyvenu vln bet vel kada varysiu ten
tai jau taip . ir taip niuru aplinkui 😀