Sausinukai renkamės čia...

26. Jan, 05:36

mano sunus gime sausio 3d, ar yra dar gimusiu sausio menesi mazyliu

12. Aug 2011, 10:18

o mes va tik snd einam skiepo, nes tai mes atostogavom, po to gyd. po to vel mes ir taip uzsidelse. tik va sisyk kazko taip neramu del skiepo. nzn kodel. tiksliau zinau, nes viena pasakojo, kad jos vaikui visus skiepus normaliai, o va paskutini ta pusantru metu, tai jam ranka paraliziavo, na kuriam laikui, aciudie atsigavo viskas ir dbr viskas gerai. bet va ir baugina mane ☹

12. Aug 2011, 09:35

Labas rytas pliurpaliukai 😉 skaiciau ko pripliurpet, bet pamirsau jau viska 😃 vakar tingejau 😃 dar biski kepurike pradejau nert 😀 na mums jau visai neblogai su puodu sekas, tik reik kai ji atsinesa puoda kelnes numaut 😀 o del cirko as dar palauksiu metus 😀 bo mano mazoji tokia bauksti yra, tai sakau bus po to vel "bijai, bijai" 😃 nors va kai basankej buvom, ten buvo zmogus persirenges Sreko kostiumu, tai maniske visai neissigando ir labas jam dave 😃 prasides tau tos mm Rasvyda nepergyvent arba neuzilgo arba uz 9men 😃 nesupyk, kad taip riebiai pajuokavau 😉

12. Aug 2011, 09:09

Rasvyda,o del mm tai dabar labai daug kam veluoja,gal toks laikas...nes ir man kaip laikrodis buvo,o velavo 3 dienas😉

12. Aug 2011, 09:08

Labas rytas😀mano zuikis vakar 8val uzmigo atsisedes"zaislu istorija"beziuredamas,buvo be pietu miego,tai snd 8 ir atsikele,vyras is po naktines miegot nuejo,galvoju nustotu lyt varytumem iki mano tevuku,bet kazi kada nustos☹atsibodo tokie orai☹faina,Rasvyda,kad patiko cirkas,man ir paciai labai patinka cirkas😃ka jus veiksit?

12. Aug 2011, 09:02

aha
😀

12. Aug 2011, 08:53

la ryttt 😀 jau pusrycius suvalgem,skalbenke ijungiau,snd vyras turi laisva diena 😀

11. Aug 2011, 23:08

o man tai gal reikes wisa bonke iskart isgert kad greiciau pradetu veikti😃

11. Aug 2011, 23:07

aisku😉 nu ka nors nupirksiu,gal ir pati pagersiu😀 nu warau miegot,pa pa

11. Aug 2011, 23:01

mano vyras ir dirba dar,tik 24h baigs darba.bet as jo nelauksiu,toi miegot eisiu😉 ryt muset reikia nueit i waistine.nupirkti koki sirupa mazei,kad ramiau miegotu ir gal tada diena lengwiau uzmigs.

11. Aug 2011, 22:48

😃

11. Aug 2011, 22:47

Rasvyda atsiras tau mm,garantuoju.juk maziuka maitinti?maitini,na ir kas kad reguliarus buwo,kol maitini wisko gali but.as manau,kad as cia tiesa pasakiau😉

11. Aug 2011, 22:20

galwojau uzmigsiu anksciau bet negaliu😃 per tw6 ziuriu filma-nu jau toks kwailas,kad ner zodziu😃

11. Aug 2011, 22:15

😃

11. Aug 2011, 22:01

nu va kaip smagu Rasvyda kad patiko maziukams 😀 atrakcija jiems 😀 o ir tau turbut visai smagu buvo 😉 tai ko dabar tau nepasirodo mm? jau kai veluoja tai nera blogiau.. kas sekunde lauki, kas valanda 😃 o viena diena eina kaip savaite 😃 mums perdege lempa miegamajam ir ka jus manot, lempa paluby, o as pusantro gesintuvo ugio niekaip nepasiekiu pakeisti.. reiks ryt koki vyriuka pasikviest 😃 sivakar dar kaip nors apgraibom 😃

11. Aug 2011, 20:43

Labanakt Aleks 😀

11. Aug 2011, 20:31

nu va mano maze jau uzmigo😀 labos nakties ir saldziu sapnu 🌷

11. Aug 2011, 19:28

Aišku bus smagu vaikams,oi būna tokių dienelių Eglut.Ai ar atsirado pas tave Rasvyduk dienos,mes žiūriu vienodai varom

11. Aug 2011, 17:17

o man šnd nėra jėgų ką nors namie daryt , čia gal dėl tokio bjauraus oro , sriubos šeimynai išviriau ir gulinėju visą dieną .

11. Aug 2011, 17:13

mano Rokas puikiausiai 2 val cirke issedejo,idomu jam tie gyvunai buvo matyt,tik per klaunu pasirodymus norejo begiot😀

11. Aug 2011, 16:58

mes ir namie tupim nes šalta lauke,biškį pamiegojo ir vėl į trasą

11. Aug 2011, 16:49

pas mus irgi vienoj vietoj yra tapetus patvarkiusi 😀 bet sviesus tapetai, siena balta, ir dar apacioj kolidoriuj, tai nelabai matosi, bet kai jau eisim lauk is buto reiks patvarkyt ten 😀 cirkas man ir paciai turbut dabar butu idomu 😃 nes esu buvusi tik pradinese klasese 😀 bet kazkaip galvoju kad mildai dar nebutu labai idomu, jinai tokia yra, is pradziu idomu, o kai atsibosta nenusedi vietoj, tai paskui jei reiktu iseit is puses renginio.. o pinigai nemazi pagalvojus.. tai sakiau kitamet eisim 😀 va Ugnei turetu but labai idomu 😀 Aleks buvo ir mums toks tarpas, kada pietu nenuguldydavau, jau kantrybes isvis nebeturejau, o dar ir naktim blogai miegojo, tai zodziu nebuvo net kada atsikvepti.. bet paskui praejo 😀 praeis ir tavajai 😀 nors esu girdejusi kad buna ir tokio amziaus vaiku kuriems nebereik pietu.. nemiega ir viskas.. as jau del savosios buvau issigandusi, bet dbr nieko, 1.5-3 val ismiegam 😀

11. Aug 2011, 16:11

nu ka mes weikiam,zaidziam-wel nemiegam☹ ir nakti prastai pradejo miegot,gal del to kad diena neųzmiega.as jau pawargau siomis dienomis,kazkaip wistiek lengwiau kaip maže pamiega pora walandu.nu karoce😉 pawalgem sriubytes,greitai eisim ziuret marineles per tw3 nu ir iki 21 tinginiausim.mano maze tokia vredna pasidare-kur tik pamato kad tapetai atsiklijawo biski tai eina ir lupa,nu siaubas.toi buta pawers net nezinau kuom

11. Aug 2011, 15:37

nu ka jisai zino Rasvyda 😃 jei vezimas, tai reik lipt ir vaziuot juk 😃 tam jie ir skirti 😃 jis juk pati graziausia lelyte kokia Ugnyte turi 😃 ka mamukai veikinejat? kaip pas jus oras? pas mus nustojo lyti, bet salta ir apniuke.. fui..

11. Aug 2011, 14:32

nu va, saunuolis Joriukas 😀 palaipsniui ir ismoks 😀 sunku kai nesipraso, nezinai kada sodint, manoji irgi budavo lekia sedas ant puodo su triusikais, nenusiima, zino kad nori, zino kur daryt, o pasakyt nemoka.. o mes kol kas tik po pietu miegelio begam ant klozeto, puodukas visai ne ne ne, ir ant klozeto nelabai nori, spyriojasi, bet kai padaro sedi su sypsena ligi ausu.. ir suprask cia ja.. as irgi manau kad vieni vieno anksciau ismoksta, kiti kito 😀 na ir kas kad nesedim ant puodo, uztai tiutes senai nereikia, ir valgo savarankiskai, jau nei prisidrabsto nieko, moka ir sriubyte su saukstu pasemti ir mesyte pamauti ant sakutes ir pamirkyti i padaza 😀 ismoks visi viska tikrai, reikia tik nesusireiksmint per daug ir nevaryt sau ligos 😃

11. Aug 2011, 14:07

*nuotakos norėjau pasakyt😃

11. Aug 2011, 14:07

labukas oho kokios čia pas mus gražios nuotaikos👍Inetuk labai gražu.Smagu Ugnytei 😀mūsų žiogelis irgi kasnakt ateina pas mus irgi miegam kieno koja kieno galva kieno ranka😃mano vaikis jau daro pažangą su puoduliu👍tik va šnd šalta tai užmoviau pėdkelnes,tai pridarė,gal pamanė kad su pampiu,tai paskui sėdasi su kelnėm,nu bet vistiek jau šaunuolis kad pats sėdasi,tik bėda nesako nieko kai nori.Nu viskam savas laikas ane😉

11. Aug 2011, 13:42

vaje kaip smagu mergytei 😀 dabar jau tokio amziaus vaikiukai moka pasidziaugt zaisliukais 😀 mes pirmo gimtadienio ar pirmu kaledu proga mazai ka tesuvokia jie 😃 va dabar jau per kaledas ir gimtadieni, bus protingesni, gal mokes pasidziaugt dovanom jau musu zirniai 😀

11. Aug 2011, 13:37

mano anksciau nevalge virto, o dabar ziuriu jau valgo po biskuti 😀

11. Aug 2011, 13:35

o maniske dbr virta kiausini ritina su duona ir sviestuku 😀

11. Aug 2011, 13:32

Nera uz ka Laura 😀 Aleks, negerai jei nuolatos su soske, jei tik uzmiegant tai dar nieko tokio, bet jei pastoviai, tai jau nebegerai.. reikia po truputi bandyt atpratinti jau 😀 gerai sugalvojai su ta skylute, gal ir nebeims 😀 mes kaiusinienes su pomidorais privalgem taip kaimiskai, ir uzmigdziau jau pupa 😀