Sausinukai renkamės čia...

26. Jan, 05:36

mano sunus gime sausio 3d, ar yra dar gimusiu sausio menesi mazyliu

12. Aug 2011, 15:48

nu ne 4kart, bet... 😃 😃 😃 kazko man tada romaniuksciai mane veike taip 😃 😃 😃

12. Aug 2011, 15:47

Laura nu tu cia pasakei 😃 tai ten jau menesi po 4 kartus per diena ane 😃 😃 😃

12. Aug 2011, 15:43

o mums Ievukas po menesio intensyvaus darbo 😃

12. Aug 2011, 15:33

o mes kai savo Adomeli planavom tai gavosi tik po triju menesiu😀

12. Aug 2011, 15:31

teks jai priprasti,niekur nedings,o beto as manau kad ji ir be to pyplio jau nebegaletu buti😀aisku bus ir barniu ir visko,kad mazasis po jos daiktus kuciasi ir taip toliau,pati zinau kaip buvo,kai as paaugle buvau,o mano sese mazge dar buvo visas,tai bardavomes stipriai😀

12. Aug 2011, 15:30

Laura, nezinau zinok ka ten norejau pasakyt, kai perskaiciau ir tai neatgaminau 😃 del pirmojo vaiko galvojau kada kibsiu tada, tikrai rami buvau, paskui kai gime jau milda, tada pirmus metus atsargiai ziurejau i viska, atrode jei pastociau butu pasaulio pabaiga, nu nuo tu bemiegiu naktu buvau labai pavargusi.. dabar jau kai smagiau, laisviau atrodo antras butu, tikrai gimdyciau, viskas ciki, bet jei jau tureciau du tada gal kitaip kalbeciau 😀 ai kad as tokia nekibi esu kazkokia, nors kai milda pradejom tai pirmu bandymu kibau 😃 o iki tol juk kiek visko buvo, ale nekibau nei kart 😀

12. Aug 2011, 15:25

suprantu aš ją toks skirtumas,ji gi nori jau savo erdvės tuoj draugai prasidės,o čia kažkos pyplys dar maišysis

12. Aug 2011, 15:20

ne nu tu Ineta, bet man rodos as supratau ka cia norejai parasyt 😃 laike gaudau tavo mintis 😃 jei as i pudimus nenuejau 😃 puse 6 turim but pas gyd. tai pasitarsiu kas kaip 😀 maze mano dar miega, buvo prabudus isiprase pas mus i lova ir vel deda i aki 😃 na jei dbr but taip antras nieko nesidaryc, bet noreciau veliau. bet jei trecias uzsimegztu, gerai Vigilija sako reikia atsidurt tokioj situacijoj, tada ir nusprendi kas kaip

12. Aug 2011, 15:19

oij mamos jus cia taip niuriai kalbat.. mokslai dar po kiek metu, gal cia nei vieno vaiko negalesim isleist, jei valdzia ir toliau is musu pinigu turtes.. o seip Birute tau sunku manau nes Korne tavo jau dicke, toks metas kai egocentrizmas didesnis uz ja pacia 😃 o cia pypli kazkoki apgyvendint kartu nori 😀 lengva manau augint va kokiu 2-3 metu skirtumo vaikus, jie tada kad ir pesasi bet viens be kito irgi negali, ir kambariu ir viena lova gali dalintis 😃 bet sunku kai paauga, nes tada abiems mokslai, o tad per kisene ojojoi..

12. Aug 2011, 15:18

nž buvo gerai gal nereikėjo sukt galvos kuo apsirengt kasdien,bet jaučiu daba tos uniformos kainuoja oho

12. Aug 2011, 15:16

o jus uz ar pries uniformas mokyklose?

12. Aug 2011, 15:15

tai vat kad dabar tas moklsa toks brangus,o kol dar mazieji eis mokintis tai isvis bus kosmines kainos.

12. Aug 2011, 15:07

nu zinok as ir Birute apie tai pagalvoju,tai sakau antras vaikas butu gerai po kokiu 4-5 metu kai vienas baigs mokslus tada kitas,vistiek lengviau nei abu is kart,tai vat kad butu tu pinigu tai ir vaiku butu galima daugiau gimdyti,bet kai pagalvoji apie tolesni gyvenima,tai vistiek reikia ir vaikams kazka pradziai tureti ir padeti😀

12. Aug 2011, 15:06

žinau kaip jauteisi,nes man taip buvo kai vaikui buvo 3mėn ir neėmė papulio,o kaip tik velykos nei gydytojai paskambint nei ko paklaust,anyta sako vaistinėj paklausk,tai vaistininkė tipo jūs gal laukiatės tipo apkarsta pienas ir neiima vaikas,nu tai sakiau atsivertų duobė kokia tai ir nerčiau stačia galva,sakiau nuprotėsiu kol pasidariau testą

12. Aug 2011, 15:03

Tikrai Rasvyda tikiu kaip palengvėjo

12. Aug 2011, 15:01

taip taip lengva gimdyt vaikus kai galėsi jiems ką pasiūlyt nekalbu apie meilę ir drabužius,o kas paskui kaip išleist į mokslus į gyvenimą,nors ir mūsų nieks čia nei leido nei žiūrėjo😀nž man tai būtų didelė dilema,nes jau ir daba Kornė pasipučia kai pradedu šnekėt kad tuoj su broliu gyvens kambarį,o jei dar tai nž.Eglut gerk vaistukų kokių,oi tai reiks rašyt ir paną pas gydytoją,oi nervina tokie lakstymai.Mes varysim gal pas mane į kaimą,nes mama vėl ligoninėj,oi nervas ima.Tėtis išlėkė į darbuką,o mes būsim vieni

12. Aug 2011, 14:55

Rasvyda nu bet tu ir optimiste, laukia jinai mm ir i miesta isvare su baltais bridzais 😃 ot butu buves bajeris 😀 bet dbr jau viskas dzin ane kai pagliau susirgai, tai akmuo nuo sirdies nusirito 😀

12. Aug 2011, 14:52

nu va matai Rasvyda viskas baigesi gerai😀

12. Aug 2011, 14:51

nu tai va man ir idomu Ineta o jeigu as tureciau 3 vaikus ir buciau nescia tada gal viskas kitaip atodytu,lengva dabar pasakyti kai 1 leliuka turiu😀

12. Aug 2011, 14:40

parasiau "Laura lake gaudau tavo mintis".. nu dabar man paaiskinkit kas tas "lake" 😃 😃 😃 neatgaminu ka cia norejau pasakyt 😃 bet gavosi neatpazystamas zodis kazkoks 😃

12. Aug 2011, 14:38

Vigilija nepergyvenk, as su Laura tikrai dar cia su sedesim, mazieji dar neis rudeni i darzeli 😀

12. Aug 2011, 14:38

laura lake gaudau tavo mintis 😀 taikliai meti arba as taikliai gaudau 😃 nebijok Laura viskas bus gerai pamatysi, jei ir sureaguos, temperatura biski pakils desi zvakute siknon ir bus ramu 😀 Asta jo veida valiausi, varau dabar vis, nes poreta oda mano ir kaupia nesvarumus.. o dabar dar isvis pasake kad vengciau baltyminio maisto, nu zodziu ate pienui, jogurtams ir varskei, kuriuos megstu labiausiai.. nu bet sakiau patikrinsiu, pameginsiu nelavgyt kuri laika ir ziuresiu kas darosi 😀 Vigilija as taip pat kaip tu galvoju, kad jei bus antras tai bus, nesidaryciau irgi isvalymu, bet juk mums tik po antra leliu butu.. Rasvydai jau biski daugiau vaiku 😃 bet ir seip, manau nebegaleciau ramiai gyvent padariusi tokia nuodeme.. nu tikrai naktim nemiegociau, o kai esu tokia jautri, tai nu niekaip neprisiversciau 😀 o antro vaiko tai noriu, bet va po metu, ne dabar dar 😀

12. Aug 2011, 14:31

o tai jus cia gal visos nuo rudenio savo mazuosius i darzeli leisit?

12. Aug 2011, 14:30

sveikos merginos,Laura nesibaimink tu del skiepu,va mes jau visus skiepus turim ir mums viskas buvo gerai😀Rasvyda tikriausiai siaip veluoja,nesinervink😀as dabar kai pagalvoju,nors turiu tik viena vaikiuka,bet antro kol kas tikrai nenoreciau,bet jei jau butu tai butu😀manau,kad negaleciau valymo pasidaryti,nors kaip tai nera tai ir nezinau zmogus kas butu jeigu butu😀

12. Aug 2011, 14:29

Birute 10d turi praeiti panasiai😉 aga mano irgi toks alkanas prie saldytuvo,bet duodu surio ir gerai jam😉mes gryzom is tevuku,iskepiau jau obuoliu pyrago,dabar darau pietus😉ryt pas tievukus saslyku leksim,tevuko gimtadieni atsvest,praeita savaite buvo,tai pasveikinom,o baliavosim ryt😉noreciau vakare dar spinta paspalvint jei iseis,nes drabuziu kruva lyginimui laukia😀o ka dareisi pas kosmetologe,Ineta,valeis veida?man irgi reik paskiepyt Roka,bet ziuriu,kad mums lapuke parasyta tik menesio gale tipo priklauso,bet reik vest kol neserga,siaucia visokie s...dabar☹

12. Aug 2011, 14:28

vava Ineta pagavai mano minti 😃 😃 😃 as ir zadu nunert tokia kepurike 😃 ir dar galvoju ale kokias kaip riesines pavaryt 😀 aciu mergikes uz palaikyma, bet dar pasitarsiu su gyd., nes va snekejau su drauge tai sake labai sunkiai pernese ir temp 39. gal sakysiu, kad po savaitgalio geriau, bo as paranojike jei ka vel vaizuociau i priimamaji 😀

12. Aug 2011, 14:17

nu va Egle, arba busi kazko uzvalgiusi arba tikrai kokia bacila pasigavai.. dabar labai daug zmoniu serga, persalimai, rotai, oras prastas, tai tik baciloms ir plisti.. Birute, jei vyras nieko neatsake tai gal tikrai neisgirdo 😀 man kartais ir po 3 kartus pakartot reikia 😃 uzsimasto kazka, ir atsijungia klausa 😃 Joriukas vis vaidina alkana prie saldytuvo 😃 mum jau praejo tas tarpsnis ,irgi budavo tempia saldytuvo dureles, dauzo i ji ir rekia, o kai ka siulau viskas ne ne ne.. purto galva 😀 nu va pabaigiau visus uzsakymus savaitgaliui, tai dbr per savaitgali bus ramiakas, taip nebent ka sumastyciau 😀 o nuo pirmadienio turbut desiu koki skelbima kur nors, gal atsiras daugiau norinciu, is svetimu galima ir kaina biski pakelt, savu nesinori apiplesinet.. galvoju mildai gal nunert kokia kepurike geltona zalia raudona, nu tipo sirgaliaus atributika 😃

12. Aug 2011, 13:09

Laba diena 😀 o prie manęs kažkokia zarasa prilipo , vakare pykino nežmoniškai ,o šnd viduriuoti pradėjau . Iš ryto važiavom į polikliniką Edilijai prieš kelias dienas atsirado bėrimas ant kojos vakar pažiūrėjau kad plečiasi iš mažo lopinėlio pasidarė toks didelis lopas , bet gydytoja nuramino sakė kad čia nuo vabzdžio įkandimo alerginė reakcija išrašė vaistukų tepaliuko , gydysimės dabar . Birute ir vyresniams vaikams reikia pažymų prieš mokyklą ar darželį.

12. Aug 2011, 12:23

Labukas.Lauryt manioškis tik žiauriai neramus buvo po šito skiepo,nors ir taip gi nešventas jis pas mus,nieko pasirūpink žvakutėm ir bus čiki.Prikepiau žagarėlių visą bliūdą,kam prie kavos?supykau ant vyro man šnd plaukimo diena,nu mm,sakau išsinešk vaiką pasivaikščiot,tai nž gal negirdėjo ar nenorėjo girdėt ir abu pasiklojo lovą ir nuėję daba miega.Rasvyduk nepergyvenk,pritariu Inetai tikrai nenorėčiau ir manau Rasvyda irgi nenori apsikraut vaikais,jai irgi reik gyvenimo,o ne tik snargliukus valytis ir šikulį plaut.Žinokit aš gal baisi pasirodysiu,bet jei užkibtų netyčia tai manau negimdyčiau,nes jau labai pasiutę jie pas mane😃Mano Jorio nauja mada stovėt prie šaldytuvo ir rėkt noniu,o kai rodai šito ar kito tai sako ne,ir taip kokius 10x per dieną.A kažkuri darėsi citologinį,kiek dienų turi praeit po mm,nes man irgi jau reik ir kitą savaitę registruosiu strakalą reik pažymą pasiimt į daržą.Rasvyduk o dičkiams reik ar tik prieš gimtadienius ten kažkaip neša

12. Aug 2011, 11:48

Labas mamukai 😀 o as jau po proceduru kosmetologes.. nuo ryto grazinuos 😃 oras bjaurus.. Rasvyda visi sako kaip dievas duos taip bus gerai, bet kas per daug tas nesveika, tai kai vaiku per daug, mama gali is proto iseit.. nu tikiuosi sikart dar neuzkibai ir veluoja del ko kito 😀 gal ko rugsciai valgei? as pamenu isgeriau stikline vandens su citrinos sultim pora rytu tai visa savaite nesulaukiu. Manau sulauksi ir tu 😀 Laura, viskas tvarkoj su tais skiepais 😀 visos va paskiepijom ir niekam nieko, isvis mano panai jokiu reakciju i skiepus, nei kada sutino kas, nei temperatura, nu nieko, tai kazkaip matyt gerai pernesa tuas vakcinas. Tavoji man atrodo irgi viska gerai pernesa, tai ir sita pernes 😀 geriau jau paksiepyt negu paskui visa gyvenima save kaltint, jei susirgtu kuria liga..