Sausinukai renkamės čia...

26. Jan, 05:36

mano sunus gime sausio 3d, ar yra dar gimusiu sausio menesi mazyliu

14. Aug 2011, 09:51

nu o siandien ispudziu bus ne maziau, paskambino tevai sako griebk vaika, fotika varom i pakruojo dvara 😃 tai varau praustis, ruostis, uz valandos isvarom 😀

14. Aug 2011, 09:50

Laba rytuka mamukai 😉 Mildute su praejusiu menesiadieniu 😘 😘 😘 mes vakar kaip dingom taip dingom 😃 islekem pas uosviu 😀 prisiviriau adzikos, ir kelis puslitriukus tokios misraines su cukinija 😀 tipo vakuoju ir as ziemai 😃 kazi neisaudys 😃 ta misrainike tai skani gavos, bet va ta adzika issitraukiau is intiko ir aisku tokia nesamone, kad ka as zinau. kai pirma kart dariau, tai ten ziuriu ir petruskos ir krapai ir siaip suri tokia gavos.. bet sakau i sriubas kokias ar mesai pamarinuot bus gerai 😀 vakare gryzom gan velai dar su vyru sugalvojom as vyno jis alaus atsigert 😀 o Ievute nzn ten toks kaip spuogiukas atsirado. ar taip turi but ar ka? ir ta rankyte tokia siltesne. pamenu berods Ievukui kai menuo buvo ar veliau kai skiepyjo oi sako gali po men pradet puliuot cia. saugot nemaudyt. kad persigandau, bet mums visiskai nieko nebuvo, o dbr neperspejo o kazkoks atsirado mazas spuogelytis. na gal cia normalu. ne nu kasio neziurejau, bet ir gerai. buciau susinervinus 😃 as tikiuos cia vyrai ne visu savo pajegumu zaidzia, nes jai ne tai net neapsimoka Ievukui nert kepures 😃 😃 😃 kazkaip nekrenta vyram nors tu ka ☹ o kur kazi pigiau, Rietave ar Gariunkej? mums ir apsipirkt reiktu 😀

14. Aug 2011, 09:15

Rasvyda jums gal netoli turgus? mes su vyru sakem kai grys rugsejo pabaigoj irgi leksim i rietava 😀 nesam ten dar buve, o reiks juk jau pradet rudeniui - ziemai ruostis.. as isvis be batu, be striukes.. pavasari mano striukei buvo paskutinis sezonas, o nesiojau turbut kokius 5 metus.. tokia labai mylima buvo, bet isejo uztrauktukas saibom, rankogaliai prakiuro, nu kur su tokia beisiu, nebent i darza 😃 vyras irgi plikas basas, tai galvojam gal ka pigiau ten rasim 😀

14. Aug 2011, 09:12

labas rytas 😀 o man patiko rungtynes 😀 praziurejau tamsoj, guledama lovoj ir visai miego nenorejau 😃 pirmi du keliniai labai grazus buvo, paskui matyt uzdepresavo lietuvaiciai tai nesekmes prasidejo.. nu nieko, pralaimejom 12 tasku, nors kazkas prognozavo 20-30 tasku, vadinas suzaidem kieciau nei tiketasi 😃 paziuresim ketvirtadieni kaip jie kaune suzais 😀 gal reiks revanso 😃 o nakti maze kazko prastai miegojo, gal vel koks menulis veikia, nes blaskesi, tai pas mane tai pas save i lova, isvis patamsy atsisedus savo lovytej sedi.. ryte irgi prabudo, tuoj i asaras, nu kazkaip cia keistai viskas 😀

14. Aug 2011, 08:53

sweiki 😉 pas mus saulute,tai tikiuos kad bus šnd oras grazus.tetis musu dirba tai tinginiausim be jo

14. Aug 2011, 00:06

ech,ech nemiegstu ziuret kaip pralaimi☹ 😀

13. Aug 2011, 21:59

saldziu ir tau Aleks 😀 ir visoms labanakt 😀 siandien menesiadienio proga mildai nupirkau tokia maza knygute, nu su kietais puslapiais, parodziau pradzioj, paziurejau ar patiks, tai aisku atgal jau nebeatidave 😃 tai katik va ja tris kartus pervertem, parodem paveikslelius, pati kazka papasakojo ir dingstam mes i lovike irgi 😀 iki ryt 😀

13. Aug 2011, 21:55

ramios nakties ir saldžiu sapnu jums😉 😉

13. Aug 2011, 21:40

mes ir kaši ziuresim😀 jau gulim lovyteje.pas mus nelyja,bet wakar nebuwo gana siltas😉 tai gerai,kad Egle geriau jautiesi.

13. Aug 2011, 21:35

nu kad idomu 😀 ne del rezultato juk ziurececiau 😀 del zaidimo 😀 ai tiesa, noriu pasigirti.. bet vel pasigirsiu ir vel bus chana.. nu tikiuosi nepakryps i bloga tfu tfu tfu 😀 mano panike vel daro sysiu, tik ne i pudouka o ant klozeto 😀 nuo vakar pietu iki sio vakaro buvo tik 2 avarijos 😀 nu ne avarijos, o tiesiog nepasodinau laiku tai i pampi padare 😀 tai jau dziaugsmas begalinis 😀 galetu tik pradet prasytis, butu isvis pasaka 😃 ai beje ar jusu maziukai geria is kokiu gertuveliu, buteliuku? manoji namie geria tik is puoduko, duodu is gertuveles (nu kad neprilaistytu) tai purto galva ir rodo i puodeli.. tik is jo geria, ir aisku kart nuo karto prilieja kur nors.. nu tiksliau likucius uzpila kur nors 😃 pvz vakar supyle ant suns sauso edalo.. padare sriubyte 😃

13. Aug 2011, 20:51

jezus kaip velai siandien krepsinis.. kazi datrauksiu iki pabaigos.. jau dabar atrodo krisk i lova ir miegok 😃 lauke pila, griaudi, blyksi.. As irgi kai buvau apsirgusia cia ziema, tai is vyro pagalbos jokios, nei jis moka vaikui kose virt, nei misinio pataisyt.. oij vargas buvo, gerai kad nestipriai sirgau, tai pora dienu daugmaz lovoj prasivarciau ir jau galejau vel kaip arklys varyt 😃 mano kaimynai tai nezinau ka cia apie mumis galvoja 😃 kaip tik kur isvaziuojam taip su maisais didziausiais gryztam, ir tada ir vaika ir maisus kaip kupranugartis tysiu i penkta auksta.. 😃 diena buvom iki vienos pardes, gryzom su maisu, paskui varem maisto pasipirkt, vel su maisu, paskui i kaima, is ten vel su maisais 😃 galetu tik nuo to kilogramai krist 😃

13. Aug 2011, 19:57

😃 Egle nu tikrai nekas, kankina tave visi sergancia 😀

13. Aug 2011, 19:48

jo tikrai niekam nereik sergančios vyras visą dieną laukais laksto , Edilija daugybe kartu į kando , kad į lauką nevedu , sūnus paskui tėvą laukais įšėjo , nu vienu žodžiu apsišikėlių niekam nereik 😃 😃 😃

13. Aug 2011, 19:43

Egle, nu va matai, kisielius geriausias vaistas 😃 kartais visokios tabletes nepadeda, o va tokie "naminiai" vaistai padeda 😀 nu sveik tu ten greiciau, niekam nereikia sergancios mamules 😀

13. Aug 2011, 19:42

visą dieną namie sėdėjau nes bijojau nutolti nuo tuoleto 😉

13. Aug 2011, 19:40

o aš po truputi atsigaunu prisiviriau kisieliaus ir gėriau tai padėjo man 😀 pas mus ir gan smarkiai nulijo ir griaudėjo stiprokai .

13. Aug 2011, 19:38

aha tylu, pas mus tik dabar intikas atsirado pagaliau 😀 buvom nulekusios iki kaimo, obuoliu, agurku, morkikiu parsitempem 😀 grazi buvo diena siandien ir pas mus, gan silta ir sauleta, tik va vakarop prakiuro dangus..

13. Aug 2011, 15:47

nu va uzmigdziau maze😀 toi eisiu ir pati prigulsiu.buwau assorti parduotuwej tai serweteles huggies po 3,49LT o norfoje 40% drabuziams ir avalynei😉 o pas mus jau griaudeja.bet lauke šnd lb jau sunkus oras,tegul lyja lyja lietus bus lengwiau lauke kwepuot

13. Aug 2011, 15:41

pas mano vyra tai pilna tu kojiniu,o pas mane visai nedaug😀

13. Aug 2011, 15:21

aha varyk Rasvyda,nezinau kaip kitiems,bet mum su kojinem liudnai,kad ir kiek ju pirkciau kaip nera taip nera.. ar koks bildukas jas slapsto nesuprantu,o dar geriau kai stalciuj guli 5 skirtingos kojines po viena! kas jas vagia biesas zino..

13. Aug 2011, 15:10

Vigilija aciu uz sveikinimus 😀

13. Aug 2011, 15:08

Rasvyda maximoj skinija kojinem. nu isvis nefainai taip be intiko. ir garatas nieko ten nera,nes jau 5 kartus skambinau nepriskambinau,o technikai turi budet ir savaitgaliais. nu jei neatsiras tai as antradieni nuejus ten ciongus jiems pakelsiu.

13. Aug 2011, 15:04

cia as apie nuolaida kojinems sneku😀

13. Aug 2011, 15:04

man atrodo Rasvyda,kad maximoj,nes as maciau kad parasyta buvo

13. Aug 2011, 14:50

sveikos merginos Mildutei buckis ir didziausi sveikinimai😘

13. Aug 2011, 14:43

Labas visoms. milda dekoja uz sveikinimus 😀 O pas mus nera interneto nuo pat ryto,tai jungiuos per tel. buvom pardej,tai ledu,arbuza ir bulkuciu ta proga prisipirkom 😃 ir dar 40proc nuolaida kojinem tai ir sau ir mildai ir vyrui pripirkau,kazkaip mum greit jos sueina.. aleks oij vargas,man buvo irgi pradeje skaudet,o talonas tik po 2 savaiciu,bet tfu tfu tfu praejo,kol kas ramu. egle sveikatos tau,prilipo zaraza.. Laura kaip Ievute laikos? o mes siryt kaip lokiai iki puse 10! kai atsikelem nepatikejau maniau laikrodis nusireguliavo 😃

13. Aug 2011, 12:11

Labutis . Mildutę su mėniasiadieniu 🌷 🤗 . Nesuprantu kokia bjaurastį aš pasigavau netik kad vaistai nepadeda , bet ir pelynų arbata nepadeda, kuri šiaip visada padėdavo 100% šnd dar ir karštis pilti pradėjo, jaučiuosi prastai , vyrui liepiau parvežti džiovintų obuolių ir razinų bandysiu kisieliaus išsivirti pagerti, gal tas nors kiek padės .

13. Aug 2011, 11:17

nu ka per savaitgali duodat temelej pailseti ane ? 😃

13. Aug 2011, 10:03

per tw3 ledinmeti rodo😉 db ziuresim su maže

13. Aug 2011, 10:02

ai,tikrai ot galwa mano aisku,kad privačiai nedirbs.o wakar mes gavom pinigelius uz vaikucius,bet turbut matet jau 😉