Sausinukai renkamės čia...

26. Jan, 05:36

mano sunus gime sausio 3d, ar yra dar gimusiu sausio menesi mazyliu

10. Feb 2012, 17:43

kai grys paklausiu a skani vobla butu is undines 😃 kaip tu juos darei,Ineta?

10. Feb 2012, 17:34

😃 😃 😃 Asta!!! oij duodi tu bajeriu 😃 vobla is undines 😃 oij bandau isivaziduot 😃 😃 😃 as snd bandziau javainukus daryt, ale nesigavo, kazkaip nesulipo normaliai, tai nei atpjaut nejo.. gabaliukais suluzinejo.. skanu zaraza tik nelabai valgyt patogu, trupa 😀

10. Feb 2012, 17:17

nuo tokio juoko,jauciu isvis nebeprasnekesiu 😃

10. Feb 2012, 17:14

o tu isivaizduoji jei jis ta undine namo partemptu,kokia vobla butu 😃 😃😃

10. Feb 2012, 17:08

😃 😃 😃 oij Asta 😃 😃 juoko doze 😃 😃 Natasha 😃 undine 😃 nu maniskis kartais parnesa visai neblogai, bet kartais buna tokiu kuriu neina kept, bet tada uztai vasara prie alaus kiek voblos buna 😃 siemet vyras svedijoj kadangi buvo tai ir zuvies nematem, bet va uzpernai tai voblos pilnas balkonas prikabintas buvo 😃

10. Feb 2012, 16:54

zvejoja turejo buti😀

10. Feb 2012, 16:53

Nu gerai,Ineta,kad tavo vyras kai eina zvejot zuvies parnesa,o kadangi mano vyras irgi daznai zvejoja,bet zuvies nera tai isvada,zvejo undineles vardu Natasa😃

10. Feb 2012, 16:51

😃 nu sakes,ot pavaro panele😃 isivaizduoju kaip nesmagu darzely klausytis kai tai kalba apie tavo vaika...eina sau...bet skaityti buvo juokinga😃

10. Feb 2012, 16:50

ojei Edilija kokia pasiutusi 😃 ale ir zodeliu pritaiko pagal situacija 😃 gero jums rytoj gimtadienio Egla 😉 Asta, per vasara tai nemazai zuvies valgom, nes vyras karts nuo karto vis pazvejot isvaro, tai parnesa ka 😀 o per ziema nezvejoja tai ir zuvi tenka pirkt.. beje del Dipsio, tai zinokit niekur nebera ju pirkt, ten kur budavo, nuejau paklaust tai sako nebeturim ir neaisku ar beturesim, o milda vis tampo ji ir rodo kad dipsiui bum puopa.. nu tai su super momentu vyras suklijavo, nelabai dailiai gavosi, bet kitaip neina ten, nu zodziu, tam kartui bus gerai 😃

10. Feb 2012, 16:44

Labutis 😀 Sveikatos visiems kas sirguliuoja . Aš jau atariau savo pamainą . Pareiškimo dar neparašiau nes vadovės nėra o pavaduojanti ją skaitausi aš tai nėra kam įteikti prašymo atleisti iš darbo. Apsiprasti sunkiai sekasi na po savaitės grįš vadovė tai tada viskas ir spręsis . Ruošiamės ryt švęsti Einoro gimtadienį atvažiuos mano tėvai , sesė tai reik šnd truputi pasiruošti. Mano Edilija tikra ožka pasidarė pastoviai zyrzia , o darželyje net du vaikus apkandžiojo vyras raudonavo iš gėdos prieš auklytes, kažkokia krizė jai užėjus . Šnd tai iš vis važiavom iš miesto ir vyrą aš piemeniu išvadinau nes draskosi po aikštelę su mašina , tai Edilija sako - tete tu šūdas 😉 ir pyktis ir juokas ima vienu metu , šiaip ne taip susitvardžiau ir gerai apibariau ,juokingiausia kad vyras perklausė ką sakei o jinai vėl tą patį pakartojo 😃 😃

10. Feb 2012, 16:12

Ir mano Rokas vezime nesedi,tai uz rankos vedziojuosi,arba vezime sedi tada jei duodi ka valgyt skanaus,bet ir tai trumpai😀snd as kalbu kaip senas prasirukes diedas,tooookiu vos girdimu girgzdanciu balsu😃 pas mus zuvis buna ziauriai retai,nes mes nelabai jos megstam, per kucias pasktini karta valgem,bet jau reiktu nusipirkti😀snd vyras mus palepins sake,parnes is picerijos picu,tai nors valgyt snd daryt nereikejo😀Aleks ziuriu tokia kovine miegodama 😃 o dar Laura sake,kad manes reik saugotis,pasirodo buna baisiau 😃 kazi kaip Eglikei,parase prasyma ar gal jau apsipranta😀Ineta negalit vargso Dipsio palikt ramybej,dar kankinat 😃 (ir iskart pries akis man ta foto ispudinga) 😃

10. Feb 2012, 15:24

pas mus norfoj nezinau, nuo nauju turbut visalaik akcija buvo -50% drabuziams, dar ten kazkam, tai irgi buvau paemusi bliuskikiu, golfyte, o dbr kiek praejau tai ant mildos nera dydziu ☹ maziausias 110 berods, tai kur cia, dar ir kol daaugtu 😃 pas mus ryte apie 9 val buvo -22 😀 pries pora valandu dar -16 buvo, o dabar ziuriu -12 beliko 😀 Birute, nekas jei vezime nesedi Joris, sunku tikrai apsipirkti su juo tada.. man tai gerai, su milda pardej jokiu problemu 😀 nori sakau va tik tu 3 dalyku - gerti, ciulpinuka ir koki javainiu batoneli 😀 vezime sedi ramiausiai, tik vis pirstu viska rodo ir klasuineja kas cia kas cia.. 😃 jau baigia dagryst tas jos kas cia, nes jai viskas yra "kas cia" , nukrito tapke nuo kojos, tuoj saukia mama mama kas cia, tiapti tiapti, maunant megztini apatines bliuskutes rankove nuslinko, jau vel saukia kas cia kas cia 😃 o siandien tetis bande pagydyt dipsio galva, tai per kazkur ciut leidzia, bet niekaip neberadom per kur, ai daputinesim, tiek jai jo ir tereikia, kai draugai ateina 😃 ir pries tai biski leisdavo 😀 jei nedaputi tai po poros dienu dipsio tik "skurike" belieka 😃

10. Feb 2012, 14:52

Kornė šnd nėjo į mokyklą tai ir pratupėjo visą dieną prie kompo😀

10. Feb 2012, 14:52

O geras per Jorio mėniasiadienį bus blynų diena.Inetuk varyk bacilas toli toli.Nu Aleksandra tu ir pavarai su savo sapnais😃turėsi svečių jei mušiesi sapne.Aš irgi galėčiau kasdien valgyt žuvį,bet kokią apart pangasijos,bet visai šeimynai tai oho kiek reiktų,o ir kaina didesnė nei kumpio kokio.Maniškis irgi kai tik pardėj visad reikalauja buteliuko,nu vyras gi😃,bet daba stengiamės nesivest,nes jau neina nulaikyt ir nenori vežime sedėt,tai eina per lentynas,sakom paskui išeisim ir tuščiu krepšiu ir tuščia pinigine😃Lauryt aš žiauriai pavydžiu tai mamai tos mergaitės,aišku ir mes galėtume spjaut į viską ir tasytis su tais vaikais per dieną lauke,nu jei galėsim ir išgalėsim tai anūkus taip ir mes auginsim😃Eina sau kai pagalvoji ir mamai gerai,pailsi,susitvarko per tą laiką,o vaikui tai išvis nerealus gėris

10. Feb 2012, 13:58

as zuvi kazkaip irgi retai kepu, seip ja labai megstu, bet kazkaip nenusiperku 😀 ai biski nervina, kad nusiperki kilograma zuvies, sumoki 14 lt o kai atsyla tai ten dviem asmenim pietums teuztenka 😃 mes dabar tik pavalgem, eisim liulias 😀 beje Laura, maniske ciulpinuku nevalgo, bet pastoviai reikalauja kad nupirkciau 😃 ir dar butinai koki batoneli, nu is tu kelogsiniu, tai tas kelogsinis dar pardej sueina 😃 nu cia jei ilgiau uztrunkam, jei greit, keliu produktu tereikia, tai nespeja susivokt 😃 ai ir dar daznai atsigert kubus water praso, nes kai ieinam i parde tai pirmiausia gerimu skyrius buna, tai ta staigiai uzmato 😃

10. Feb 2012, 13:02

aha Aleks, sapniukai tai neblogi 😃

10. Feb 2012, 13:01

o mes su maze pasivaiksciojom lauke 😀 muejom i parde, issireketavo ciulpinuka 😃 dbr mergina miega, tai as prisedau prie kompo 😀 darbu iki kaklo bet kaip nors 😀 o as snd nepatikesit!!! kepsiu zuvi 😃 nepamenu kada paskutini kart valgiau 😀 drasiai jau koks menuo praejo jei ne daugiau 😃

10. Feb 2012, 12:42

😃

10. Feb 2012, 12:28

simtadienis Aleks jis vadinasi 😀 nu bet pas tave ir sapnai! tu gal pagerk kokiu raminamu ar ko, isvis baik tuos siaubekus ziuret 😀 jei jau per miegus net trankytis pradedi tai jau nekas nekas 😃

10. Feb 2012, 11:58

isvyrsiu ryziu ir kepsiu mesyte😉 šnd nakti mane wel kankino kosmarai,pradejau muštis su kazkokia pabaisa o ji man užsoko ant nugaros o as jai norejau trenkt su kumsciu i weida ir tik bum i siena su kumsciu😃😕 gerai kad ne vyrui ar mazei i galwa😃 wat cia tai sapnai! Siandien po pietu noriu nubegti namo,pussesere dvyliktoke ir pas juos šnd tas šimtmetis ar kaip jis taisiklingai wadinasi😉 tai noriu pamatyt kaip sese atrodys su suknele,pričisonu 😉

10. Feb 2012, 11:46

zinokit ir milda ryte pro burna kvepavo, lyg ciut uzgulusi nosis, bet as cia kalte suverciau kad lauke vel atsalo ir radikus uzkaitino, tai gana sausas oras namie 😀 kaip silta kai saule pasviete per langa 😀 mes su milda sedim prie stalo, as prie kompo, o milda piesia, o tiksliau liepia man piest 😃 istraukiau flamikus, raso didziulem raidem "Washable", tai gal is rubu lengvai issiskalbia, bet nuo ranku tai nenusivalo.. jau melynai-raudonai-geltonai-zalios rankos 😃 vis rodo nuvlyt, su dregna pavalau, biski pablunka, bet nenusivalo, tai sakau "ai paskui nuplausim", tai dbr jei svieziai issitepa, parodo man, pavalau ir milda sako "ai" 😃 ir toliau piesia 😃 o ka pietums dar nesugalvojau.. mesos neatsisildziau, vakar isimt is kameros uzmirsau.. varske irgi kameroj.. nezinau, gal kokiu bulviniu blynu reik prakept.. nesumastau.. bet kol kas seima dar nealkana tai turiu laiko sugalvot 😃

10. Feb 2012, 10:49

mes tai jau po pusryciu,db žaidziam 😉

10. Feb 2012, 10:22

o maniskes lyg nosis pasikimsus, bet tikiuos cia tik taip 😀

10. Feb 2012, 10:21

nu dabar nebekoseja, tai nezinau kas cia buvo..

10. Feb 2012, 09:56

la rytas 👋

10. Feb 2012, 09:37

Labas rytas 😉 tikrai 21 diena uzgavenes bus 😀 Laura, del smogo tai ir pas mumis jis buvo, daugiabuciu rajonuose gal ne taip jautesi, bet va pas mumis kai aplink daug nuosavu namu, tai visi kai pasikureno tai irgi net toks kaip rukas buvo ☹ ir kai iseini toks kvapas, smirda, vos pakvepuot eina.. o as nesupratau nuo ryto milda lyg koseja, bet nesupratau, ar cia seip ar cia kazkas rimtesnio.. tuoj arbatu pritaisiau, ziuresiu, gal tik paspringo.. arba kas istrigo gerklytej 😀

10. Feb 2012, 09:19

Labas rytas 😉 jei gerai supratau, vasario 21d turetu but uzgavenes 😉

10. Feb 2012, 08:15

Labas rytas....

09. Feb 2012, 21:58

nu man juk reik issipasakot nuodugnei 😃 😃 😃 o ta mergyte tai tik dvi dienas per tuos baisiausius salcius nebuvo lauke, bet ne del to, kad salciai o del smogo, na daug tu kietuju daleliu beproto buvo. sake anyta grynai pas juos toks rukas buvo. na ten aplink praktiskai vien gyvenami namai, tai visi kai pasikureno sake siaubas. pas mus taip nepastebjau, kad butu 😀 aha man ta toki nemalonu jausma nuimdavo toks nuoviras ar kaip ji pavadint. nusipirk petrusku ir kokios maxes, na kur gali but zaliu. sudek i koki bliuda ir uzpilk verdanciu vandeniu ir po to virs tu garu reik patupet 😉 nu man toki nemalonu jausma nuimdavo.

09. Feb 2012, 21:05

Lauryt va čia tai liuks dienukės,oi kad man taip veiklos😀tfu tfu tfu Aleksandra nž kas per liga,bet sako kad labai nekas su tom pūslėm tai gerk spanguoles ir kaitink rūrą😃tėtis žiūri kašį,o man beliko tik knyga paskaityt ir eisiu į lovytę