Sausinukai renkamės čia...

26. Jan, 05:36

mano sunus gime sausio 3d, ar yra dar gimusiu sausio menesi mazyliu

13. Feb 2012, 13:34

matyt,kad nenusipelniau☹

13. Feb 2012, 13:30

mano mergai jauciu neuzilgo vel bus dantu.. gal sakau del to prastai ir miega, nes pastoviai kazkas burnoj, jei piesia tai ziurek jau piestuko galas, jei nieko neturi tai pirstai burnoj, vis gale kazko iesko 😃 o mum kruminiu ir tetruksta 😀

13. Feb 2012, 13:24

nenusipelnei matyt 😃 nes man tai patvirtino 😀

13. Feb 2012, 12:36

o man Laura taip ir nepatvirtino

13. Feb 2012, 12:31

ai o vakar buvau nulekusi iki Vagos knygyno, pasiemiau pagaliau sokoladus 😃 vienos dezutes puse saldainiuku tu suvalgiau teatre per pertrauka 😃 mm kokie skanuciai 😃 o pasiemiau dvi, uz save padarius buvau ir uz vyra 😀

13. Feb 2012, 12:29

Laura, sveikatytes tavo Ievutei 😘 kas mergytei cia vel uzejo.. mes tfu tfu kol kas laikomes, bet net nezinau kaip cia nusaugot.. tyrimai kita savaite, o dar kita antradieni jau operacija.. valentino dienai nieko nesiruosiu, nelabai turiu kam 😃 mama nedirba tai jauciu varysim ten pasibut 😀 vis smagiau, nei namie sedet..

13. Feb 2012, 12:28

pas mus irgi niega pumpum😃 mamkos ka visos uzsiemusios😀as saslu uzsimarinavau snd pietum,dabar kimarinu😀

13. Feb 2012, 12:27

nu lauke kas daros tai krc.. vairavimo salygos ekstremalios! vaje vaje, o per visa miesta pirmyn atgal reikejo vaziuot.. aciudie mes jau namie, ir snd su masina tikrai niekur nevaziuosim.. o avariju!! per visa gyvenima turbut tiek nemaciau kiek snd 😃 nu tai kad idiotai, mato kad kelias kaip ledas, vaziuoti tiesiai, o masinos gala meto, tai ne, vistiek spaudzia, lenkia, ereliai, o paskui ziuriu jau i ka ivaziave 😃 zmones kaip zmones, vaziuoja ant 40, atsargiai, neskuba, nu bet va kai isnyra tokie asilai tai neturiu zodziu.. baisu vaziuot ne del to kad as masinos nesuvaldysiu, o del to kad kiti neziuri kad slidu, nardo ir sukelia sumaisti keliuose.. rrr... negaliu 😃 bet seip lauke visai smagu 😀 nesalta, graziai sninga 😃 su milda pasibuvom truputuka gryzusios 😀 ale sakau, ot esu kvaila, galejau 5dieni nuvezt, tai ne, sakau kam cia trenktis, primadieni ir nuvesiu, ot ir orelis papuole.. ir vyrui vairuot fura reikia, o sitoks oras.. zakon podlasti.. ai Laura, kad jau tu apie savo mazike, tai ir as biski pasigirsiu 😃 vaziuojam masina, o milda dainuoja "a-a-a- kas ta pupa" ir po kiek laiko "mama" nu tipo a-a-a kas ta pupa supa tai nei tetis nei katyte jos nesupa, supa mama, tai ir sako - mama 😃 bet taip ilgai dainavo, man kai mano merga nekalbanti normaliai tai cia stebuklu stebuklas 😃

13. Feb 2012, 10:31

ai snd Ievute ziuri pro langa ir sako "o mama niega pumpum" 😃 sakau ne pumpum o sninga lauke o ji vis tiek "ne niega pumpum" 😃

13. Feb 2012, 10:04

tai va, kad nelabai. teks vyrui pasakyt ir jam supirkt reiks viska. tik va kai vyrui pasakai issaiskini iki smulkmenu ko reikia ir jis vis tiek sugebanupirkti ne ta 😃 😃 😃

13. Feb 2012, 10:03

uj Mildutei 😘 va Laura ir man tas pats,nesugalvoju kaip ta vyra ryt nustebinti...

13. Feb 2012, 09:49

Labas rytas 😉 Mildutei 😘 🤗 🌷 meniasiadienio proga 😉 vakar Ievukui daugiau nebuvo pakilus temp. 36.8 rode. siryt ir nera. bet jau slogos vargsei ir gerkle raudona. oi nervina negaliu 😈 su mumis miega, sunku prakvepuot, blaskos duodas per visa lova. kaip ta gerkles raudonuma numust neisivaizduoju 😈 Ineta laikykis 😉 viskas bus gerai. tikiu kaip sunku, pati neisivaizduoju kaip reiktu atskirai gyvent. pamenu kai pirma kart vaziavau dirbt i islandija 3men tai dienos taaaaip ilgai eidavo... as galvojau, kad nuprotesiu... sunku kazkaip be jo 😃 bet ir su juo sunku 😃 mamukai ka daryt, norejau vyrui staigmena padaryt, ta maskarpones torta rytojui. o dbr be sansu... namie su vaiku sedziu, kaip produktus supirkt neisivaizduoju 😀

13. Feb 2012, 09:23

la rytas 😉 Mildutei😘🤗

13. Feb 2012, 09:17

Labas rytas😉

13. Feb 2012, 08:45

as tai biski stresuoju, nu kad vyras isvaziuoja, o milda gal irgi jaute kad tetuko nematys kelias dienas 😀 juolab dar vyras vakar cia ja kamantinejo, ar pasiilgsi, ar myli teti, tetis isvaziuos.. nu vnz 😀

13. Feb 2012, 08:37

Labas rytas 😉 aciu Rasvyduk 😀 o mes isvezem jau tetuka, siaubas kokie keliai slidus, drebia sniega.. vaje vaje, jau vairuot tai nekas.. o dar reiks snd biski veliau vaziuot iki sodros, fui.. nemegstu vaziuot per lietu ir per sniega.. jau geriau vaziuot nakti 😃 o ryte kelemes 7 val, tai ojezau milda kad isterikavo.. kas musu name tokiu laiku dar miegojo, tai jauciu po mildos klykimo jau nebemiegojo 😃 nakti prastai miegojo, as ir pati blogai miegojau, vis prabudinejau, naktis atrode belenkokio ilgumo.. tai ryte pats miegas, neina prikelt 😃

12. Feb 2012, 21:02

Laurut laikykites! tikekimes slogos taip ir praeis, temp aisku gali nuo slogos but 😉 o jei apie 37 laikosi tai faktas kas nuo slogos, as pvz visalaik jei sloguoju tai iki 37,3 pakyla.. Astut, kiekvienam savo 😉 as anksciau irgi vienatves bijodavau 😀 o po svedijos supratau, kad esu ne viena, milda su manim visada 😃 jei ne ji tai turbut irgi labai liudeciau 😀 bet optimistiskai nuteike, nes sako furistai atostogauja daug daugiau nei kitu profesiju atstovai 😃 o dbr sake jei viska susisuks gerai, tai turetu ant 5dienio gryzt 😀 baika cia tos 5 dienos 😀 aisku sunkiau bus paskui kai isvaziuos porai savaiciu, kartais gali tekt ir menesiui.. nu bet ziuresim kaip kas 😀 mes gryzom katik po superinio spektaklio 😀 tiek prisijuokem su vyru, vaidino Inga Norkute, paskui ta tokia storuliuke senike ir Pijus is naisiu vasaros, ir vel tas mano pazystamas is mokyklos, nu nerealus tikrai 😀 o milda is seneliu nenori namo vaziuot ☹ su asarom didziausiom rengem.. paskui jau seip ne taip mama idejo i maiseli saldainiu, idave i rankas, tada jau truputi aprimo.. kazkaip net sirdi suspaude ☹ ale pastebiu kad va palieku, atrodo porai valandu, kas cia nutiks, bet paskui nesusitvarkom, tookie oziai, mat ten viskas matyt galima buna, o cia reik tevu klausyt 😃

12. Feb 2012, 18:28

oj Laura,laikykytes😉gal tik nuo slogos ta temp,nekils gal auksta😉

12. Feb 2012, 18:25

nu Aleks tikriausiai daug tokiu zmonu kurios dziauktuos vyro tokiu darbu😃 kai pasiklausau aplink,tai kartais tokia keista pasijauciu,nes man tai nepatiktu,nekenciu vienatves...

12. Feb 2012, 17:52

o mano draugei jau 37 😥 nu nebegaliu kaip atsibodo tos ligos... slogos tai ziaurios 😥

12. Feb 2012, 16:28

as tai su maže pamiegojau,tai db taip fainau jauciuosi😛 o as šnd nieko nedariau pietums😃 toks tingynis esu kad ujujuj 😃

12. Feb 2012, 16:26

neliudek Inecik,priprasit.wiskam reikia laiko😀 jai db mano vyras gaųtu toki darba tai as net apsidziaugciau😃

12. Feb 2012, 15:11

milda irgi turi ant pultelio ta didele masina, tai irgi kasdien vis vezina 😀 pas mus ten biski durna tokia, nu kam durna o kam nagla 😃 bet man tai be rysio, yra tik 2 mygtukai, vienas i prieki, kitas atgal, o norint pasukt turi pati pulta sukinet, tai mildai niekaip nedaeina, mygtukus supranta, bet jei nori pasukt, tai pribega ir pacia masina pasuka 😃 mano pupa tik dbr teuzmigo, tiksliau as pati laiko nuovoka praradau, cia tu darbu pilna buvo, pasiziuriu i laikrodi - ogi trys.. nu pamiegos valandike ir zadinsiu, vesim mamukui, o patys i teatra 😀 vyras dbr jau daiktus isveze ten i ta fura susidet.. bus dbr liudna kad isvaziuoja, o kai grys vel kaip tada, nervins viskas 😃 nu bet is vienos puses tai gerai kad isvaziuoja, indu neprikraus, valgyt taisyt irgi minimaliai 😀 kur 10 kotletu kept, o kur tik kokius 3 😃 ale is kitos puses jau siuksliu neisnes, o ir sabaki teks pacioms vest i lauka.. nu nieko, priprasim, vasara juk taip gyvenom 😀 tik tada pastoviai milda turejau temptis, o dbr milda jau pati gali 5 min pabut, ijungiu multika, iseinu - gryztu sedz net nepajudejusi 😀

12. Feb 2012, 13:36

neliudek,Ineta,priprasit😀mes katik sveciu turejom,dabar tetis nuejo su Roku pagulet,kai jis namie Rokas nenori vienas miegot ir uzmikt😀gavo Rokas paveluota gimtadienio dovana masina su distanciniu,tai zaide cia ramiausiai😉nu ka mane snd jau imanoma girdet,sakau vyrui jau galiu sneket,taip ir noris ant jusu rekaut😃 o apie Houston,nu narkotikai dar ne vienam gyvenimo neprailgino...

12. Feb 2012, 12:56

paskutiniu metu ehitney ne ka ir teveike, pastoviai ant dozes.. bet dar neaisku ar del to mire.. bet greiciausiai... as prikepiau vyrui kotletu didziausia kalna, dabar kepu jo megstamu aviziniu sausainiu ir bus fsio. Kazkaip jau ir liudna darosi.. tiek abu laukem kada isvaziuos, o dbr kai pagalvoju kazkaip liudnoka.. bet nieko, priprasim atrodys kad taip ir turi buti 😀

12. Feb 2012, 10:48

sveikateles visiems😉 tai raso kad sita dainininke turejo nepriklausomybe😕 juk zvaigzdes miegsta but pad kaifam😕

12. Feb 2012, 10:24

Labas rytas beje 😉

12. Feb 2012, 10:22

kazkaip paskutiniu metu legendos mirsta viena po kitos. verke sirdis del Jacksono, verkia ir del Whitney.. Nu del Jacksono ten aiskiai viskas buvo, o va cia mistika, kol issiaiskins del ko.. nes ne i tema taip visai.. nu ka darysi, visiems kazkada ateina metas iseiti.. bet vistiek liudna ☹ o ir maniskei nosike pasikimsusi, ner baisiai, bet nakti girdziu kaip snopuoja.. nu gal nesusirgsim, negalim dabar jau sirgti..

12. Feb 2012, 09:58

mamukai girdejot? Whitney Houston mire

12. Feb 2012, 09:46

nu labas 😀