Sausinukai renkamės čia...

26. Jan, 05:36

mano sunus gime sausio 3d, ar yra dar gimusiu sausio menesi mazyliu

08. Feb 2012, 15:40

mano Rokas irgi nejo miegot,sako mama nenoriu,pagulejo pusvalanduka,pailsejo ir gerai,man ans snd tik 10 teatsikele,taip ir galvojau,kad neis pietu...😀 dziaugiuosi,kad Ineta neapakai😃

08. Feb 2012, 15:35

jau ir nebeteks turbut, nes vyras nuejo paziuret, tai girdziu dbr juokiasi kambari 😀 atrodo ir lauke nusiduko, o va nenori miegiuko ir viskas.. nu ir nekankinsiu, nenori lai nemiega snd 😀 ryt kelsis man nuo 7 😃 snd biski veliau atsikekelem, apie 9, tai va taip ir gavos 😀

08. Feb 2012, 15:13

niekaip negerai 😃 nu bet rimtai, lauke -25, o namie silta, o dbr nu nera radikai salti, tikrai silti, ale vot dregme kazkokia jauciasi ir rodos salta.. nemiega mano pana ☹

08. Feb 2012, 15:10

ir taip blogai ir taip negerai 😃

08. Feb 2012, 15:06

ale lauke atsilo, o namie vesu.. vel pradeda dregme kazkokia jaustis..

08. Feb 2012, 14:53

Laura nebera tau kaip beapakt 😃 o as neapakau abiem akim, nes uz 15 min girdziu saukia mama, nueinu, ta lovikej duodas 😀 nu dar pabuvau, vel paguldziau, apklojau, isejau, dabar vis dar tylu 😀 nu tai dar turiu galimybe apakt bent viena akim 😃

08. Feb 2012, 14:39

apakus abiem akim 😃 😃 😃 as ir buciau abiem akim apakus jei Ievukas viena uzmigtu 😃 😃 😃 nu, bet as jau juk buvau apakus del sisiojimo 😃

08. Feb 2012, 14:33

nu aišku Milda nori ramumos,o čia mama dar kasinėjas😃

08. Feb 2012, 14:32

nu jo jam gal kokie 4m

08. Feb 2012, 14:31

pas Korne kitokia meile 😃 jinai myli sirdim, o ne akim matyt 😃 o pas amne zinokit stebuklai namie!! paguldau milda, atsiguliau salia jos lovytes, nu i savo lova, pakasinejau ausyte, jinai vel pradeda savo, parodo kur kasinet, as tik pradedu, jinai rodo jau kitur, nu sakau jei tu taip tai isvis nekasinesiu! ir sakau isvis man gal iseit???! ta galva linkt linkt 😃 sakau, tai bet tu miegosi?? linkt linkt, nu zinokit isejau ir tylu kol kas 😃 nu jei rimtai taip pietu uzmigs tai as apakus busiu, abiem akim 😃 😃 😃

08. Feb 2012, 14:28

mano brolis 5 metais jaunesnis, bet mama nedirbo iki kazkur kol broliui 3-4 metai suejo, paskui dirbo toki darba kur ir vaika galedavo vestis, net i darzeli nebeleido, beto paziuredavo prosenele su proseneliu, nedirbo, nu tada jinai jaunesne buvo, prosenelio jau ir neber, nu zodziu budavo kas paziuri, tai man neteko daboti jo 😀 o ir i kiema zaist kai eidavom, tai kazkaip nebudavo kad ineta eik su broliu i lauka 😀 buvo tam kieme maziuku, tai jis su jais, mama per langa priziedavo, nu zodziu nors esu vyresnele bet brolio priziuret laabai mazai tekdavo 😀

08. Feb 2012, 14:26

žinok ir pas Kornę klasiokė tai šakės aš pakraupus,kaip ji rūpinasi broliu,visur vedasi jei kokia išvyka klausia mokytojos ar galima ir brolį pasiimt,nu nerealu man kažkas,o Kornytei sakau va matai kaip myli brolį,tai ana aš irgi sako myliu bet vistiek niekur nesivesiu😃

08. Feb 2012, 14:24

sveikos, tai kaip manot is patirties koks metu skirtumas tarp vaiku geriausias?

08. Feb 2012, 14:21

pas mane is paskutiniu makaronu -makaronu apkepas su darzovem ir suriu...😀prisimenu kaip mama pasakojo,kai vyriausiam broliui liepdavo priziuret vidurineli,tai tas ka nervodavos,o viena karta lauke buvo,tipo slepyniu visas kiemas zaide,tas mazius pasislepe,o jo niekas neieskojo,vyresnysis jau ejo namo kai prisimine ka brolis visdar pasislepes😃 jetau kaip gerai ka man nieko nereikejo priziuret😃 o mane vyresnysis pats sakydavo mamai,kad priziures,kad ji eitu pamiegot,nes buvau labai nerami siela...kas pamatydavo sakydavo,neitiketina,kad brolis taip sese pasirupina😉

08. Feb 2012, 14:16

Iš vienos pusės gerai jau gi ir aprengia ir pažiūri,nu neprisimąsto nieko,protinga gi jau,bet iš kitos pusės jei planuojat vaikų tai stenkitės kad būtų kuo mažesnis metų skirtumas,nes kaip ir mano išpaikinta viskas buvo tik jai vienai,ko tik norėdavo tą gaudavo,tai daba nemoka prašyt o tik pasako reik to ar ano ir tipo tėvai motin vykdyk😀,nors vėl abu neišsitenka troboj,bet vienas be kito irgi negali,ypač šitas mažas nors,bet moka jau erzint ir kai reik prisigerint aną kai reikiant😃

08. Feb 2012, 14:08

nu vo ir mes jau gryzom is lauko 😀 biski uzkandam ir eisim liuliuko 😀 mes irgi siandien su rogutem lindom lauk 😀 vyrui snd niekur jokiu reikalu nebuvo, tai ir tas prisijunge, tai ir begte ja ten vezinejo ir per pusnis, tai jau tai kad patiko 😀 gerai tikrai Birut kad vistiek pabuna Kornyte, vistiek jau paprasciau 😀 tuom ir gerai vyresni vaikai 😃 Ugnytei sveikatytes 😉 as jau baigiu aptingt del maisto gaminimo snd, tai nebus tik ir pas mane kugelis snd 😃

08. Feb 2012, 14:08

pabūna kur ji dėsis😃jo kosulys taip greit nepraeina

08. Feb 2012, 14:01

😃 bet pabuna 😉 kad ir kokie zandai isppusti 😃

08. Feb 2012, 13:42

aha tu pamatytum kokie išpūsti žandai būna,jei noriu aš kur išeit,o jei reik pabūt su broliu😃

08. Feb 2012, 13:36

gerai Birute kai yra pagalbininke tau 😀

08. Feb 2012, 13:30

pareis sesė iš mokyklos lėksiu iki centro kokio kauliuko noriu sriubai ir dešros reik sumuštiniams

08. Feb 2012, 13:24

jo patinka ir man tokios ramybės valandėlės😀

08. Feb 2012, 13:24

aciu uz sveikinimus 😉

08. Feb 2012, 13:23

na va mes ir lauke pasibuvom, su rogutem pasivazinejom 😀 dbr maze miega, kugelis kepa, mano ramybes valandele 😀

08. Feb 2012, 13:03

Rokučiui ir Ievutei 😘🌷Rasvyduk o kas Ugnytei,kad ne darželį.Astut tu irgi gerai pasikaitink vonioj,į kojines garstyčių,į skrandį karšto vyno ir bus 👍Lauryt tikrai šauni dienukė buvo,o pas mumis nž šnd kažko šalta,gal per plonai abu apsirengėm,nu bet ir žandus kabino tai nž.tikiuosi nesusirgs,nes gerą valandą vaikštinėjom ir čiuožinėjom.Ir dar mažius nulaižė kur užtrauktukas nu viršuj,tai daba paguldžiau miegot žiūriu paraudę,kad tik neįsimestų kokios puslytes,reiks paskui kuo nors patemp

08. Feb 2012, 10:47

Labas rytas 😉 Ievutei ir Rokuciui po bucki 😘 Asta, sveikateles tau 😉 as nuo ryto namus susitvarkiau, vel vakaryksciu indu didziausia kruva issiploviau. Lauke tik -10 tai leksim i laukuti biski pasibuti 😀

08. Feb 2012, 09:54

vyras snd veliau i darba isleke, tai ir nulekiau iki pardes 😀 aha is manes rastininke nekokia 😃

08. Feb 2012, 09:53

kaip pavydziu Laura,kad i parde galejai nulekt,o pas mus visdar ziurke pasikorus,vyras iki velumos dirba,tai ryt gal apipirks tik...o as vis dar sumautai jauciuosi...

08. Feb 2012, 09:44

vietoj "jkau" turejo but as jau 😃 😃 😃

08. Feb 2012, 09:39

Labas rytas 😉 aciu uz sveikinimus 😉 Rokui nuo Ievutes 😘 🤗 😀 pas mane jau sklabenke sukas bandomajam 😃 nu pirma kart reik praplaut be drabuziu 😀 jkau ir pardei buvau apsipirkt, snd irgi is tarkiu zadu gamint tik kugeli 😀