Sausinukai renkamės čia...

26. Jan, 05:36

mano sunus gime sausio 3d, ar yra dar gimusiu sausio menesi mazyliu

22. Aug 2012, 14:31

Ineta sveikinu kad tau mm prasidejo😃😉 o koks skirtumas geriausias tai man sunku pasakyt.manau kad cia nuo waiku priklauso.nuo ju charakteriu,pvz jai dwi dukrytes na dvi seses tai kodel joms nezaisti kartu.Birute as manau kad tavo dukra nenori jau zaisti su Joriu nes cia vaikinukas broliukas,gal jai cia butu sese gal kitai butu.bet kas ten zino kaip butu.mano sese nuo manes 5metais vyresne tai neprisimenu kad ji su manim zaistu.ji net su manim i mokykla nenorejo eiti😃 ji wisada ožiota buwo ir db su nelengwu charakteriu.

22. Aug 2012, 12:02

Vargšas vaikas,gal gaus teta,nu geras čia su tuom siuntiniu Inetuk.O dėl vaikų gerai pagalvok,paskui didelis skirtumas ir niausis kaip mano Kornė su Joriu,ana jau nenori žaist,o šitas tiek lenda prie jos ir nori kad su juo žaistų

22. Aug 2012, 10:56

jetus vargsas vaikas.. isivaizduoju kaip skaudu jam buvo.. 😀 nu gal dar atves kita syki 😀 pas mumis kai buvo Laura su Ieva pirmadieni, uzsisakem modelino internetu, nu ir dbr jau issiustas yra, snd patikrinu siuntu puslapiuke raso "2012-0🤓22 08:52 Siuntos nepavyko pristatyti gavėjui į namus. Priežastys gali būti šios: pristatymo metu gavėjo nerasta; nurodytas neteisingas adresas; gavėjas paprašė pristatyti vėliau; gavėjas atsiims siuntą pats ir kt." zinau kad adresas teisingas, o i namus siryt tikrai niekas nebuvo atejes 😃 😃 normaliai 😃

22. Aug 2012, 10:41

va rimtai, gi tas sedatif yra, reiks nusipirkt, nes jei taip toliau tokie rupesteliai tai greit nusibaigsiu.. aciu mamukai uz palaikyma 😀 dbr jau ir sirdis atsigavo kai tiksliai zinau kad nesilaukiu 😀 bus antras vaikelis, tik dbr jam dar ne laikas, va po poros metu manau bus laikas paplanuot jau gal 😀 jau viskas bus nusistoveje 😀 as tai irgi snd zadu sriubytes pravirt, nors apetitas tai dar labai prastas, bet pusrycius iveikiau 😃 praeita savaite atsiedziau, buvau visa kg priaugusi, o va dbr vel jo nebera, stresai bent is tos puses gerai 😃 😃

22. Aug 2012, 10:13

o tai kodėl vaikai ne darželį RAsvydėle

22. Aug 2012, 09:54

būna mėtų ir melisos mišinys,net labai skani arbata

22. Aug 2012, 09:53

Man atrodo ir tau reik magnio,aš tai vis pinigų neturiu,o labai gerai nervų sistemai,aišku ir kokia arbatukė,kad ir mėtų nepamaišys

22. Aug 2012, 09:52

Ačiū Deivuliui Inetuk,ai geriau tegul viskas būna pagal planą,dar net pagalvojau,kad nebūtų kaip man kai sugalvojau,kad reik antro tai niekaip negalėjau pastot,o taip irgi vis nervinaus,oi kad tik nebūtų😀saugok save mergyt.O aš ir apie tuos draudikus nž nekokios nuomonės,blyn kainos kosminės,o paskui žiūrėk po metų ir bankrotas.Tėtis su Joriu lauke verdu agurkinę sriubą ir šonelio,kambarius išsiploviau,gera turėt ramią minutę.Aš tai vakar kaip apžora kad prisivalgiau slyvų mėlynų,tai pusė vakaro su tuliku draugavau😃gi skanu vis saiko nepajuntu😃Naktis košmaras Joris gi blūdino,su tėčiu kai tas grįžo iš darbo pusė nakties žiūrėjo filmą,o miegojom kaip silkės statinėj nes mažui gi vis vietos mažai

22. Aug 2012, 09:46

nu dbr jau galiu drasiai eigti kad velavo del visu patirtu stresu.. bet vistiek reiks nusipirkti raminamu kokiu, nes va nakti puse 3 atsibudau, nu kai susirgau, tai paskui atsiguliau, iki puse 5 neuzmigau.. ir mintys nera blogos, bet va sukas galvoje, visokios idejos, irankiai, dovanos 😃 nu grynai paveike vistiek tie stresai mane, ir atrodo jau nebera del ko stresuot, nervuotis, o va miegot vistiek negaliu.. gal turit ka patart? arbata?tabletikes? ka nors gal bandet?rekomenuotumet?

22. Aug 2012, 09:40

as nevalgiau nes ta zaraza jau buv prikibusi, gi sakiau vakar kad vidurius suka ir pykina.. vakare jau maniau kad rimtai vemsiu.. tai kur cia ka bevalgyt 😃

22. Aug 2012, 09:00

Labas rytas. Nu ir fsia, kancios baigtos, nakti susirgau 😀 dar niekad gyvenime taip nesidziaugiau mm 😃 o busiu tikrai kazkoki virusa pasigavusi, nakti vargau, tai saltis purto tai karstis muso, pabundu visa slapia..ir va atsikeliau, tai kaip ir silpnoka kazko.. nu bet nieko, arbatu, skysciu pagersiu tureciau pasveikti 😀 silpna gal nes vakar nuo pietu nieko burnoj neturejau, kaip tuos sokoladus suvalgiau, daugiau dingo apetitas nieko nenorejau.. snd turi vyro sese atvaryt, ir dar draudimo agente, tokia biski pazystama, nori papasakot apie vaiko draudimus, sakau reik paklausyt ka papasakos, nes galvoju apie kaupiama draudima, vaikui mokslams..

22. Aug 2012, 07:01

La rytas 😉

21. Aug 2012, 22:04

Nzn kaip kam bet as sakau is savo patirties... O jau sprest tau 😀

21. Aug 2012, 21:46

Laura, o vat del vonios tai gincytinas klausimas, tevu draugai, nu kur krikstynose buvo uz fotografa, ir jo zmona, tai jiems per mildos krikstynos suneliui 1 men sukako, tai ta zmonike visus 9 men kiekviena miela vakara eidavo i karsta vonia pagulet! as kai isgirdau tai irgi akys issoko, juk sako negalima, o vat isnesojo kuo puikiausiai, jai nugara skaudedavo tai gydytoja pasake, jei jauti kad reik, vadinas reik 😀 kaip ir del pirties, vienos uz, kitos pries. nesimaudau as 😀 jau gulim lovikej 😀 patingejau, vonia plaukis dar, milda juk irgi kartu noretu, tai koks cia poilsis 😃

21. Aug 2012, 21:41

Jei laukies jokiu voniu!!!

21. Aug 2012, 21:31

mano milda stovi ant lovos krasto ir sokant ant lovos, skaiciuoja "du šeši duuuu" 😃 sakau reik sakyt "vienas du tryyys" , o jinai "ne mama Muni Muni negani ne iši" - nu cia is jos kalbos isvertus Milda negali neiseina 😃 ir neskaiciuoja 😃 apsisukus vel "du sesi.." kai ka nors isikanda tai nieko naujo neikisi 😀 krc per krikstynas pasidariau manikiura, su geliu, ale tur laikyt 3 savaites, aisku jau po kokiu 4 dienu galiukai tokie paskilineje buvo, paskui ketvirtadieni dviem nagam atsilupo tas lakas,o snd kokiem 4, tai naciort visus nusilupau, gal ir negerai, bet nemanau kad geriau bus 15 min acetono privilgytas vatas laikyt apsukus su folija ant nagu.. o zadejau dar varyt sia savaite kad nuvalytu tuos nagus, susitvarkiau pati 😃 daugiau tokios nesamones nedarysiu 😃 nors per krikstynas buvo gerai, ir indus ploviau juk, ir valgi ruosiau, tas kelias dienas atlaike nepriekaistingai 😀 bet kad lakuot taip pastoviai, tipo laiko ilgai tai nesamone, arba cia turi sedet tada nieko nedarant, grindim neplautom, indais neplautais..

21. Aug 2012, 21:01

ai šnd Jorį mokinam"kiek tau metukų-anas ,diu,o koks tavo vardas,o jis vėl diu"įsikalė daba tai visur,rodo barnio reklamą sako noriu,sakau pirksim,o jis diu😃

21. Aug 2012, 20:59

ir kokio vyno raudono tikrai nepakenks,jei ir taip,nu bet aš žinok netikiu,oi o kiek aš stradalinu ir čia kada irgi vos neliepiau vyrui pirkt testo,tai anas nors skaniai pažvengė iš manęs irgi sdako kuo dar sau nervus ėsi😃nesiparink čia gi tie visokių klimatų kaitos veikia,atsimenat pernai rudenį ar pavasarį šį irgi strategavom dėl mm.O ir vyras gi ne mažas vaikas gi jaučia ką daro užtat ir netiki kad gali būt

21. Aug 2012, 20:30

tai va, labiausia tai nezinia ir kankina.. gal cia man ir nuovargis dasideda, o tai per tuos nervus nei naktim normaliai miegu, o ir jokios raminamos arbatos neturiu ☹ blyn, deciau 100g, ale o jei nescia? 😃 krc, as jum cia visom galva suku su savo mintim 😀

21. Aug 2012, 20:23

va tame ir esme, kad 1 kartas buvo be, nu bet many nebaige ir as buvau pasiskaiciavus kad man nera vaisingos, ale kai viskas cia taip sutrike man tai gal ir buvo vaisingos, biesas dbr ji zino.. iki mildos isvis daznai taip darydavom, jokiu fyntu nera buve, bet visada buna pirmas kartas, gal cia tas kartas ir bus.. ai dbr jau dzin kas bus, kad tik aiskiau butu.. vyras tai netiki kad as galiu but nescia, parase snd kad sako tu taip rimtai liga isivarysi, nu bet palaiko, sako jei jau lemta tai bus 😀 nu vistiek, anksciau ar veliau viskas paaiskes, jei ne ryt tai gal poryt 😀 bet kaip reik nusiramint, kai atrodo kiekvienas simptomas kaip zenklas 😃 viska sureiksminu ir priskiriu prie nestumo 😃

21. Aug 2012, 20:09

nu bet blyn daba galvoju,jei jau su prezikais pastojo,tai tada nafik nesąmonė visiška

21. Aug 2012, 20:06

jo Rasvyduk kaip gera👍

21. Aug 2012, 20:00

aš su Joriu irgi kelis dariaus😃nu durna ane😃nes pirmas parodė antrą juostelę tokia šviesią,neryškią😃nu pagaliau mano užlūžo,tai net ausyse spengia nuo tylumos,nes sesė išvažiavo dar į kaimą grybaut.

21. Aug 2012, 19:53

as su milda pirkausi du 😃 bet tada as pirkaus jau nujausdama kad laukiuosi, tai irgi viena kasetini o kita ta tokia juostike merkiau 😃 tai tik imerkiau ir iskart kad isryskejo 2 juostikes 😃 nei minutes laukt nereikejo, po keliu sekundziu jau buvo viskas aisku 😃 o dbr laukiau daugiau nei 5 min, nieks ten neryskejo. Su milda irgi dariausi testa kai velavo mm kazkur 5-6 dienas. Dbr tiek ir yra. Nu ryt nusipirksiu, pakartotinai pasidarysiu. galejau iskart du pirktis, nemaniau kad cia man taip bus..

21. Aug 2012, 19:49

aš tai kažkada pirkus išvis papigiai,kur įmerki į sysiuką ir ištraukus lauki,nu nei lašint nereik😃

21. Aug 2012, 19:47

Inetuk tik nesinervuok,tu dar labiau audrinies.Gali būt kad ir netikslus buvo,juk man kai buvo persileidimas teigiamą rodė dar kokias 2 sav.O čia jei tik pradžia gali visko būt,arba koks virusas,nusilpęs organizmas ir vėluoja mm.Tik nesinervuok mergyt

21. Aug 2012, 19:44

bliam dbr jau ir nepamenu, kasetini pirkau, 9 litus sumokejau. Nu ryt nusipirksiu dar viena.. kaip kankina nezinia, ai dbr jau kad ir kas bebutu, kad ir nescia, bent zinociau, o tai dbr kaip sunku.. gerai kad bent su jumis pasikalbet galiu 😀 tikrai isproteciau viena pati 😀

21. Aug 2012, 19:39

nu dbr dar pasiskaiciau, nu blyn viskas atitinka nestuma.. migrena, pilvo maudenimias, vakarinis pykiniams ir net viduriu sukimas.. o gali but kad testas meluoja? nu nuprotesiu tuoj.. arba cia sutapimai mane gasdina, ne laiku susidejo, arba as is rimto nescia tik testas apgavo. O mamukai yra jum parode testas neigiama nors buvot nescia?

21. Aug 2012, 18:59

nesuprantu, arba busiu ka apsivalgiusi arba kazkoki virusa pasigavusi, pradzioj va galva, tas drebulys baisulinis ir silpnumas, o dbr va jauciu vidurius suka ir pykina ir vis dar prie emes traukia.. nu blyn.. reik man cia dar virusu kokiu.. pykina, sakyciau laukiuos, nu bet testas juk parode neigiama.. reiks ryt dar viena nusipirkt, kokiam 5dieni pakartot.. oij negaliu.. nervuoja viskas.. gerai kad bent milda pastarosiomis dienomis tikrai nera ozka, uzsiima aisku visokia veikla, kad ir dbr virtuvej stalcius krausto, bet svarbu ner pikta.. 😀 kada nors susitvarkysiu kai geriau jausiuos..

21. Aug 2012, 17:54

šitos beržinės košės ragavus mano Kornelija,oi padėjo vaikui