Sausinukai renkamės čia...

26. Jan, 05:36

mano sunus gime sausio 3d, ar yra dar gimusiu sausio menesi mazyliu

24. Feb 2014, 17:34

i salona nenoriu... ir pinigu tam nera, nes daug lb ka reiktu dasipirkt be to turi pirkt patenta nes mazai siauliuos salonu kur alga moka. ir kol klienciu prisirinktum sedi metus mazdaug vos ne minuse, o man reik pinigu, o ne pavadinimo, kad dirbu. kitas dalykas pati matai kokia konkurencija ypac su nagais... pilni skelbimai tik eik ir darykis... taip prieda prie darbo galeciau apsiimt ypac jei pasiseks Erdesoj tai 1 atidirbu ir 2 laisvos kaip ir galiu ka nors nuveikt 😀 na ziuresimes bijau, kad per daug to darbo isikibus, bet as jo lb noriu...

24. Feb 2014, 17:21

Rasvyda, jau velsu vyru neisitenkat? Ar vel jam kas nors neitinka?

24. Feb 2014, 17:19

Laura, nu laikom kumscius kad patektum i erdesa.. o seip cia kazkokia diena man kilo toks klausimas, tu puikiai darai makiazus, tvarkai nagus, kodel tu neini i koki salona? Arba galetum biski daugiau pasireklamuot, gi turetum klienciu n.. ir susirinktum ta pacia alga.. galeciau pabut tavo reklamos veidu 😃 kaip bandomas triusis, dar ir fotika atsinesciau 😃 o del kaltes jausmo, tai ir as cia viena diena lb blogai jauciausi.. su vyru per skype pasnekejom, tai sunervino, tipo ans mano pinigu nemato, gal as i minusa dirbu.. tai tipo paskaiciuok kiek uzdirbi.. nu mat pasiskundziau kad vasaris lb tuscias menuo, bet gal as cia labiau susireiksminau nei jis, nu jis tiesiog del idomumo paklause, o as tuoj i panika, sakau tai gal tada man uz minimuma eit dirbt? Sakau tada tu nebegali vazinet, nes vaiko nera kas ziuri, kas i darziuka vedzios? Vat isvaziuoja, ten sedi ir atrodo as cia nieko neveikiu, galeciau eit dar dirbt 😃 tai nafik tada jis man bebus reikalingas, a taip a taip nematau 😃 kaip vienise amziais.. 😃

24. Feb 2014, 15:53

o as susiparinau.... blyn blyn... paskambino zinokit man is tos Kolje, sako mes apsisprendem... priimam jus nu blt nesikeikiant... atsakiau... as taip noriu to darbo erdesoj lb noriu.. o i ta kolje vazinet, kiekviena diena turi dirbt na sekmad laisva ir dar kokia diena... ir atsisakiau ir sirdis dreba o jei erdesoj ten negausiu ir liksiu ant ledo nei ten nei ten ☹ ech.. vyrui pasakiau sako na pasakei tai pasakei, bet toks jausmas, kad norejo jog buciau sutikus. ir gal pries ji labiau jauciuos kalta.. ai...

24. Feb 2014, 15:27

kalta* as jau su salotu lekste 😀 kaip Rasvyda Pauliaus kojytes?

24. Feb 2014, 15:19

O Laura nu tu duodi, visus namus baigi susitvarkyt 😀 sakyciau, cia saulute kakta, kai sviecia atrodo kalnus nuverst 😀

24. Feb 2014, 14:57

As cielas tris perziurejau jau 😀 reiks ir man kokia diena su trasom palaistyt savo grazuoles, kazkaip uzmirstus as apie tas trasas.. atskirai kai reikia.. o taip, visas geles praeinu su tuo paciu vandeniu 😀 susivelinau uzsiziejusi seriala, reikia eit pietu kazka pasidaryt.. taip sauleta lauke jauciu gal kokiu salocikiu 😀

24. Feb 2014, 13:32

na va mieguista mieguista, o kai pradejau 😃 sakau reik indus issiplaut, tuo paciu ziuriu dujine baisi, o po kriaukle spintelej, bardakas tai sakau reik ir ta susitvarkyt, po to sakau tai jau reik ir apsivalyt toj virtuvej 😃 tada ziuriu Ineta imetus kokios grazios jos orchidejos ir kaip zydi 😀 tai vaje sakau juk reik savas patrest senai tresiau 😃 o trasas susimaisiau vonioj nu blyn dar ir vonia su tualetu issiploviau 😃 galeciau cia taip be galo be krasto, bet lb noriu anarchijos vaiku nors pora seriju kol Ievukas darzely 😀 tai dbr jau tikrai prisesiu 😀

24. Feb 2014, 11:55

As savaitgali irgi neprisedau prie anarchijos vaiku, tai va snd bent pora serijikiu reik praziuret 😀 oij tie seneliai., maniskiai irgi lepina vaje vaje, nu kai viena tera, tai ir lepina, butu daugiau, gal butu biski kitaip 😀 vaikai sugeba per 1 min pradingt 😃 ir atsirast visai kitoj vietoj 😃 einu palipdyt, vakar toks azartas pagavo, gelyciu kad prilipdziau, auskariukams, klipsiukams bus, dbr eisiu dar gelyciu saguciu prisidaryt, nes jauciu prasides kepurytes.. o balandi jei sedesim palangoj, tai modelinas jau atia atia visam menesiui, uztai vaselis ir siulai ner bedos, galesiu prinert kepuriu 😀 pas mus grej jauciu nei 10vaiku nera, atvedziau snd puse 9 (sunkiai keliaus, velai gavosi), tai buvo gal kokie 7 vaikai tiktai.. o mildai patinka, ten ir sokiai, ir muzika, ir aisku vaikai 😀 smagu kad taip noriai eina 😀 bet vat viena aukletoja labai labai myli, ana jauna, mano metu, gal net jaunesne 😃 dar nei netekejus, nei vaiku neturi, seimininkute irgi apie 30, tik vat ta kita jau vyresne, gal kokie 45 metai, tokia gal grubesne, nors nesako kad nepatinka jinai ar ka, bet vat jei is dvieju rinktis, tai ana 😀

24. Feb 2014, 11:32

gal kokius anarchijos vaikus iseis paziuret 😀 jauciu ketvirtad paskutini kart ziurejau 😀

24. Feb 2014, 11:31

na va susiskambinau su mama, ji dar reikalus tvarkos, tai sakau tada as pas tave ryt atleksiu, bo dbr kol nuvaziuosiu jau vos ne puse pirmos bus pora h pabusiu ir reiks atgal lekt, nes Ievuka is darzo.. tai sutarem ryt 😀 jeeee diena sau 😃

24. Feb 2014, 11:10

jo orelis pasaka snd 😀 tik pas mane dar saule neatsisukus, tai trumpom niekaip neiseitu pavaiksciot salta 😃 smagu, kad Mildutei patinka darzeli 😀 maniske baisiai didelio tokio noro neparode, bet ir nesispyrioja, kad reiks eit 😀 irgi bucki dave ir i grupe 😀 bet, kad kalbetu kaip ji nori eit tai ne 😀 dbr is vis grupej nedaugiau negu 10 vaiku. serganciu daug. iskrite kaip lapai... ir ziuriu ant duru rastelis uzdetas, kad liepos men darzelis nedirbs, del finansu trukumu, nes netures algu tipo uz ka moket.. na zodziu 😀 iduosiu seneliams gales rokuotis 😃 tiesa vakar pas uosvija nuvaziavom mes su vyru i garaza, man reikejo masina plaut. po kiek laiko senelis Ievute atsiveda jis ten trumpai tam garaze o tik trinkt durim nu ir senelis uz min jei ne trumpiau is paskos ( niekur jei neiseis is ten visur tvoros vartai...) iseina ner, pareina i garaza sako ar ji cia? sakau nu ne. iesko niekur nera. pats sunerimes jau pradejo sulinio dangti tikrint ten viens biski kleba, bet uzdaras.... o ta grazuole jau kambari su mociute akvariumo zuvikes seria 😃 bliamba, tai uosvis matos tipo nieko nieko, bet persigandes buvo 😃 nudavem velniu, kad kur nors einant reikia pasakyt kur eini o ne trenkt durim ir tiek ziniu. tai ji paaiskino, kad jai lauke buvo atsibode 😃 nu zodziu... prisiciudino. tai va ouosviai jau ir pizama nupirko Ievukui, kad nereiktu vezinetis is namu 😀 jau susitare, kad si savaitgali vel ten miegos 😀 patinka jai ten, erdves daug 😀 nori lauke, nori namie, viskas leidziama... viska kartu daro su mociute, senelis ant galvos uzsilipt leidzia 😃 nu zodziu seneliu lepunele 😀

24. Feb 2014, 10:17

Ai beje, kaip buvau pasiilgusi saulutes, ir silumos, kai po namus teumpom galima vaiksciot 😃 jega 😀

24. Feb 2014, 10:17

Labukas 😀 prasikrutinsi gal kaip nors 😀 o mane vakar nemiga kazko kankino, minciu pilna galva, tarsi apgalvotos imtu ir issisprestu 😃 tai ryte irgi sunkokai keliausi, bet nieko, isveziau milda i darzeli, i parde nulekiau.. o milda patenkinta vaje vaje, nu kaip jai patinka darzely 😀 vakar jau kai pasakiau kad ryt i darzeli, tai jinai man pusvalandi pasakojo, kad ryte negulesim ilgai, kad anksti kelsimes, kad jinai labai nori ir t.t. 😃 vos spejau nurengt, ta tik greit i basutes, dar nubegdama sako mamyte ate, tiek ir temaciau 😃 galvoju ka per vasara reiks daryt, jauciu viena menesi nevesiu, pasiderinsiu kada vyras bus gryzes, jauciu liepa gausis, o kitus menesius gales eit, but su vaikais 😀

24. Feb 2014, 09:53

Labas rytas 😉 jetus kaip miego noriu... vakar vakare drauge prabuvo iki puse 2h. prapliurpem, nes ryt vel i anglija islekia... uzvakakr ir neissimiegojau normaliai tai snd ziauriai miego noriu. bet mamai prisizadejau padet apsikuot jos namus. ji remontus biski daros, tai namie bardas ziaurus, o ji pasitampo tuoj sirdis, spaudimas... tai sakau reik mamukui padet tik kaip reiks neuzmigt 😃

23. Feb 2014, 16:12

Va mano tetis facebooke savo fotkiu is armijos laiku isikele, visus pasveikino 😃 kazkaip sakau nuo senu senu laiku, visalaik minim 😀 juk rusu laikais didziule svente budavo 😀

23. Feb 2014, 15:30

Nu normaliai 😃 as tai vasario 23 nuo senu vaikystes laiku atsimenu, mama visad padarydavo vakariene, visad minedavom 😀 aisku nei jokia cia vyru svente, armijos juk diena, mano vyras net armijoj nebuves 😃 bet kad dbr mazai tu armijos vyru siais laikais 😃 ir vakar tipo vyru diena minejom, tiksliau isvakares, vyno paragavom 😀

23. Feb 2014, 13:17

Tai ko dbr nesveikini ? M? 😀

23. Feb 2014, 12:16

Nu va, svarios, issimaudziusios jau mes 😀 eisim biski namus prasisiurbt ir sriubike virt 😀 pasveikinot snd savo vyrus su vyru diena?

23. Feb 2014, 10:35

Nu va, pasikeiciau patalynes, ikisau milda maudytis, eisiu po jos ir as pagulet 😀 nesumastau ka snd pietums.. nelabai ir beturiu is ko daryt, bet su milda i parde nenoriu.. kaip nors dar snd isgyvensim, o ryt jau reiks lekt 😀 sriubikes kokios pravirsiu..

23. Feb 2014, 09:12

Labas rytas 😀 valio, vakar gult nuejom 12 val, ir siryt milda net iki puse 9 ismiegojo.. kas jai negerai nesuprantu 😃 bet va zvali, ir vakar vakare nei kokia pikta, nei mieguista, sprendem zurnaliuku uzduotis, paskui dar pasaka paprase paskaityt, vnz.. nereik jai miegot 😃 o vakar dar prisidarem proceduru plaukams, mildai istepiau galva su ricinu aliejum, abidvi galus issitepem kokosu aliejum, ir kvepiancios nuejom gult 😀

22. Feb 2014, 20:32

Kaip tylu siandien cia 😀 as tai nuo ryto namus susitvarkiau, daiktus apsimeciau, indu kruva jau buvo.. popiet islekem pas mamuka, mat stintu nupirko, tai pasikviete vakarienei 😀 dar mano seneliai atvaziavo, pavakarojom , katik tegryzom 😀

22. Feb 2014, 11:11

la rytas. o mank panele atsikele ir klausia ar snd man nereikia i darzeli? sakau,nereikia snd iseigine turi.tai laiminga😃

22. Feb 2014, 08:47

Labas rytas 😀 ne, nu faina, kai milda nuo puse 8 vercia is lovos, net mat paneke reikia vezti i darzeli!!! Asaros kaip pupos rieda, ir kaip jai iaiskint kad snd nereikia?? Verkia, klausia kodel, sako as labai noriu 😃 nu siaubaa.. 😃 net savaitgali pamiegot neduoda..

21. Feb 2014, 19:42

tai darbo juk ziema nebuvo.iskart buvo astostoguose o poto biliuteni.bet jau snd skambino is darbo kad jau turi prasideti darbai.ir iskart gali buti komandiruote kazkur lietuvoje.

21. Feb 2014, 18:40

Visa menesi sitam darbui kaupiausi 😃 Aleks, kodel vyras nedirbo?

21. Feb 2014, 17:32

as tai tinginiauju😀 maze kolkas ziuri multika.vyras vaiksto po namus😃 jau metas jam darban.ir taip du menesius namie prasidejo

21. Feb 2014, 17:18

ir man lb jau panasu i pavasari buvo 😀

21. Feb 2014, 17:09

Aha geras orelis snd lauke 😀 saulute tarpais islenda, paukstukai ciulba, va snd jau tokiu pavasariu ciut kvepejo 😀 galetu dazniau tokie orai palepinti 😀

21. Feb 2014, 16:50

Rasvyda nesirk 😉 na va o mes lauke pasivaiksciojom 😀 gera valanda pasibuvom 😀 patalyne lauke padzioviau, vis greiciau vejukui puciant pradzius 😀 eisiu apsitvarkyt ir lauksiu drauges turi atlekt is anglijos gryzus metus nemaciau 😀 ryt su kita drauge susitikt turiu 😃 nemaciau nuo savo gimtadienio sako viskas uzteks ateksiu su vynu turiu issipasakot 😃

1 ... 24 25 26 27 28 29 30 ... 1126