Sausinukai renkamės čia...

26. Jan, 05:36

mano sunus gime sausio 3d, ar yra dar gimusiu sausio menesi mazyliu

06. Mar 2014, 11:52

uuuuhuuu mamukai? la diena
kur visos dingot

05. Mar 2014, 17:52

mamukai la
man iseigine,tai tinginiaujam.buvo biski lauke bet lyt pradejo
snd pasiemiau savo vaika su biski apdraskitu veideliu ir nosyte😕
aukle paaiskino kad buvo lauke , kazkaip jie ten zaide ant supyniu.nukrito is ju ar.nu taip jau atsitiko

05. Mar 2014, 10:45

Greita tu 😀 as dar su slapia galva vaikstau, bet va jau net indus vakarykscius issiploviau 😃 vyras dar iki draugo nuleke ir dar i kirpykla varys, tai visas rytas tik man 😃 eisiu anarchijos vaiku bent kokia serijike praziuret 😀 mano zinok pana irgi stiebias, dbr per menesi vel apie centimetra paaugo.. jau vasarai vel belenkiek pirkiniu bus, nes nei maikiu nebetures nieko.. ojetus jetus..

05. Mar 2014, 08:55

Aha as irgi sia savaite planavau, bet kazkaip nesigauna, tai cia tai cia.. snd lakstysim, del rytojaus neaisku, penktadieni i zagare, sestadieni balius, vnz 😃 kada cia juos sodintis 😃

05. Mar 2014, 08:53

Mes snd irgi jauciu lakstysim, nes gi balius jau sstadieni, o neturiu kuo apsirengt.. sukneles visos pagrinde trumpom rankovem, kur cia tokiu oru, o ten salej sake negus silta., su naminiaia dzinsais irgi nevarysi 😃 tai reiks kazka ziuretis.. keleta minciu turiu, tik kazi ar rasiu ko noriu 😃

05. Mar 2014, 08:52

Labas rytas mamukai 😉 va Ineta gryzo vyras ir palepina 😀 liuks 😀 man ir kartais Ievuka vyra i darza nuveda kaip gerai buna 😀 rasvyda, ko tu i miesta? as snd galvojau sodinsiu prieskonius, bet... dbr ne nzn vyras sako dar nesodink, nes jei issikraustysim tai man salia darzas nebereikalingi bus vazonely prieskoniai, be to dar vienas bereikalingas bagazas kraustantis...

05. Mar 2014, 08:28

Labas rytas 😀 as dar lovoj vartausi 😀 vyras milda i darzeli isveze, paskui sake dar pas mama nuleks, tai man ramus rytas 😀 jei butu dar ir sauletas tai visai butu super 😃

05. Mar 2014, 01:10

Mamytems besilaukiancioms mazyliu,bei auginancioms mazylius paprastas, patogus ir greitas budas apsipirkti neisejus is namu, uzsisakyti mazyliui norimu drabuzeliu.
Netenkina kainos ir kokybes santykis? Iseitis yra, uzsukite y musu el.parduotuvele adresu
https://www.facebook.com/pages/Vaikiski-geros-kokybes-rubeliai/608882095849216?ref=hl, bei https://www.facebook.com/mazasis.nojukas

cia rasite stilingu,patogiu, graziu spalvingu, kokybisku rubeliu savo mazyliui, nuo gimino iki 3 metuku, mergaitems ir berniukams. Prekiaujame tik gerai zinomu pasaulyje gamintoju rubeliais George, Early days, Rebel, Disney, Peppa Pig, Dora, Hello Kitty.
Kodel verta apsilankyti? Del keliu prizasciu: apsipirkti galite bet kuriuo paros metu, nereikia derinti apsipirkimo laiko su savo mazylio poreikiais, apsipirkti galite bet kuria savaites diena, o prekes gausite tiesiai y namus, arba y artimiausia pasto skyriu, jums nereikes ismainyti siltu namu i saltus darganotus orus, jums tereikia issirinkt, uzsisakyti,apmoketi ir prekes keliauja pas jus.
Iskilus bent menkiausiam klausimui kreipkites el.pastu mazasisnojukas@gmail.com, skype (skype vardas) vaida.rimkeviciute, ar sms zinute tel.nr +447969164349.

siunciama i visus miestus

04. Mar 2014, 22:15

su mokesciais kaip cia bus, nama islaikyt kainuoja 😀 musu mokesciai bute nera palygint baisus su kitais 😀

04. Mar 2014, 20:59

Rasvyduk, ne dar neisirengia, todel ir parduodam buta, kad isirengt nama bent minimaliai, kad ieit gyvent galetu 😀 nu va Ineta, sugalvotom progom ateina zydukai visokie o kai tikra proga ir nera 😃

04. Mar 2014, 20:34

Tai liuks, kad pasipyle, parduotumet buta, laikinai pas uosvius, o tuo tarpu savo namucius pasibaigtumet.. labai puiku 😀 mes dbr irgi mastom kas cia bus, dar ciut turim skolu del automobilio, bet atidupsim ir galvojam irgi apie buta, bet sakom gal cia euro palaukt, nrzinia kokia situacija bus cia keiciantis viskam.. paskui pulsim, kad nesudegtumem.. o paa mus zyduku nulis, o ir saldainiu nusipirkau 😃

04. Mar 2014, 19:56

man ir zinok Ineta is saves ir juokas ima, bet toks vidinis nerimas yra ir fsia... o dbr dar amerikonai siuncia ta savo agregata, tai nzn kuom cia baigsis... o turiu jums kitokiu naujienu... nzn kiek begyvensim bute savo. gal nuo pernai metu pardavinejam ir dbr kad pradejo eit zmones... snd jau 2 buvo. cia tarpininke mus susirado ir va pasipyle. gal sakau tie pasisiakymai, kad nuo 2015m ives eura taip sujudino viska. juolab sake ir kainos pradejo kilti. na ziuresim kaip kas 😀 tiesa mes ir vienu zyduku sulaukem 😀

04. Mar 2014, 19:29

Mes su vyru vyniuka geriam 😃 sangrijos parveze, tai abiem tiko 😀 dar president surio pasipjaustem, tai visai geras vakariukas uzgaveniu 😀 keista tik kad zydukai taip ir neaplanke 😃 pas mus tik dbr penktadieni kaziuko muge, tai reiks kazka sumastyt, galvoju gal kokiu rozyciu ir ar tulpiu padaryt is krepinio 😀 nu jau aisku ne snd, gal rytoj 😀

04. Mar 2014, 17:32

Labukas, nepyk Laura, bet prajuokinai savo zinute 😃 skaniai pasijuokiau 😃 bet tiesa sakant del karo ir pati esu sunerimusi.. taciau labai tikiuosi kad europa ir amerika to neleistu.. net kinija nuo rusu nusisuko.. liudna labai del krymo.. ir situacija tragiska.. bet as dar viliuosi kad viskas bus gerai.. Ir seip stengiuosi kazkaip ramiai i viska reaguoti.. dar kol kas.. kol Laura neuzkrete savo panika 😃

04. Mar 2014, 10:21

Laba ryta 😉 Ineta, praejo gan normaliai tik nzn kaip bus ar priims ar ne. per snd ir rytoj spresis... mamukai man jauciu jau reik raminamu 😃 as visai supanikavus ne juokais del karo esu... jezus jezus kas daros. issipildytu mano pats baisiausias kosmaras, ne karta esu sapnavus.. kaip sirenos kaukia, kaip tankai vaziuoja, kareiviai laksto... bet vien kaliningrade kiek bombioskiu visokiu prisideja nunes tuos siaulius nuo zemes pavirsiaus... lb tikiuos, kad iki karo nedaeis... zinokit rimtai panikuoju... vot su kokiom nuotaikom as snd... tikrai reik man vaistu 😃

03. Mar 2014, 21:56

O penktadieni jauciu varysiu i zagare, mociute pas giminaite dantiste nori nuvaryt, nera kas nuveza.. tai musiet teks man 😀

03. Mar 2014, 21:55

Kad maniske mieliau babytei paskambina.. su uosviene telefonu isvis mazai kalba, net vyras pasiulo pasneket, tai retai kada kalba.. kuma tai daznai paskambina, ar i svecius uzsuka, ar mus pasikviecia, tai tada ir uosviene prisijungia, o jei ner tai ir ner.. ai nesigilinam 😀 mano vyras dar tik dbr gryzineja nuo palangos, tai biski susivelinsim snd i lova.. Laura, kaip pokalbis praejo?

03. Mar 2014, 15:49

na dbr liko laukt teigiamo arba neigiamo atsakymo 😀 del padejimo nzn... as kai tokia esu jauciu babeciau viduj, gal jum spabumbeciau, bet padeciau... jau tokia esu 😀 aisku Rasvyda nzn kaip kas visi niuansu pas jus. Ineta, vo taip ir buna abi laukia kol kuri paskambins ir abi pyksta 😀 as kazkaip nelaukiu 😀 bunu paklausiu Ievutes ar ji nori mociutei paskambint ar tarkim savo kriksto mamai, surenku numeri ir ji ten apsipliotkina ka reikia 😀

03. Mar 2014, 13:37

Oho Rasvyda,nu pas tavi ten ir situacija.. jergau jergau.. tave ten uosviene ziuri pasokdint nori, o as ant saviskes irgi biski pykstu.. nu istikro tai dzin, lai daro kaip nori, bet paskui tegul neapkalbineja.. vat vyro nera ir man paskambint nereikia.. nu ka zinau, negi as jai dbr turiu skambinet visalaik, ka as jai pasakysiu? Mes nesam tokios artimos kad paskambinciau ir klausciau "ka veikineja", ka as jai pasakysiu? Paklausiu ar neserga? 😃 bet vot ir jai paskambint nereikia, nu ne del manes, nu paskambink bent del anukes paklausk kaip laikosi.. man tai simts metu, bet anuke tai jai vienintele, dukra amerikoj, sunus kazkur europoj, tai kas jai belieka.. paskambink, uzsikviesk ant kavos, nezinau.. kazkaip idomiai.. o paskui vyrui galva kvarsina, gryzta, tipo mama verkia, ineta vaiko nepalieka, neatvaziuoja ir pan.. tai kad niekas nekviecia.. mielai nuvaziuotume, ypac savaitgaliais namie nesinori sedet.. gerai kad visgi yra kas kviecia, mano mama, mano seneliai.. nu bet vnz, tegul tik pabando vyrui ka nors del manes sakyt.. supyksiu tikrai..

03. Mar 2014, 11:22

Jezus taip ir is proto iseit galima.. besieskant darbo 😃 bet manau viskas bus gerai 😀

03. Mar 2014, 10:17

sveikos mamukai 😉 man jauciu greit ir vidurius susuks 😃 einu jau su vadovais kalbet... bijau belekaip... o jai man vel duos uzduociu? bus sakitos.. net nakti sapanavau,kad tik i 6 klausimus teatsakiau 😃 jau vaidenas tie pokalbiai del darbo...

03. Mar 2014, 09:34

Labukas, as tik dbr kava geriu.. nusipirkau skanios, klevu sirupo skonio 😀 milda nuveziau i darzeli, pati po to i parde, dar i pasta reikejo, vnz nesenai tegryzau.. ryte nebespejau, nes dar galva reikeji issiplaut, vnz tekinom 😃

02. Mar 2014, 17:51

Oho, nu fainiai Rasvyda, pigiau nei labdarkej, o dar nauji 😃 man nagucius sutvarke, tai dbr jau grazi busiu ve) 😀

02. Mar 2014, 15:20

Labukas 😀 mes vakar pas mociute, paskui pas mamuka pabuvom, snd zadejau varyt i uzgaveniu svente, bet bliamba kad oras toks kazkoks nefainas.. o tenzmoniu aisku daug, su masina neprivaziuot, o mums labai nepatogiai, nera nei kaip nuvaziuot su autiku, nepatogioj vietoj gyvenam 😀 pesciom greiciau nei autiku, bet gan toli, o kai manoji tokia vaiksciotoja.. ai apseis 😀 vonios, tuoleto kambarius issisveiciau, mastau dar koki cia kampa patvarkius, po 4 zada atvaryt man nagucius sutvarkyt.. kad buciau zinojus, tai nebuciau vakar vargus ta geli nuiminejat.. bet galvoju jei pirmadieni vel neisei, nes zada lyg jau ir vyras ryt arba poryt parlekt, tai sakau paskui jei nebeiseitu, tai geriau jokiaia nei atsilupinejusiais 😃

02. Mar 2014, 13:42

Sveikos mamukai 😉 aha penktadieni pasilinksminom 😃 vakar ciut akre apsiprekinom, po to pas uosvija ant cipeku ir skanaus torciuko 😀 nes vyro sesers gimtadieni paminejom 😀 Ievukas ten pasiliko nakvot vel 😃 snd nulipdyt sauksciuka reikia 😀 taigi kimbu i darbus 😀

01. Mar 2014, 15:10

Oo taip, ruzavos lupos, ruzavi antakiai.. naujausias mados klyksmas 😃

01. Mar 2014, 14:20

la mergaites😉 gerai jus mergaites pasilinksminot,ypac Milda su Ieva

01. Mar 2014, 10:37

Labas rytas, ziauriai veluoju, bet ir kava jau isgeriau 😃 snd tokia nuotaikoj, tai pasidariau skanios kavytes su riesutu sirupu ir pieno puta, uij kaip skaniai isgeriau 😀 dar prie kavos, vakar Lauros atnesto pyrago 😃 vakar superinis vakariukas buvo 😀 Laura daze mane, o merginos dazesi pacios 😃 rezultatai fb 😃

28. Feb 2014, 15:25

bus liuks tikras mergaitiskas vakaras su pasitepliojimais 😃 😉

28. Feb 2014, 15:08

Neabejoju vakaras bus geresnis 😀 juk drauges atleks, sampes atsives 😃 mergaiciu vakaras 😀)

1 ... 21 22 23 24 25 26 27 ... 1126