Sausinukai renkamės čia...

26. Jan, 05:36

mano sunus gime sausio 3d, ar yra dar gimusiu sausio menesi mazyliu

28. Feb 2014, 14:39

Oij nu kokia diena.. kosmaras.. greiciau vakaras, ateis va drauges, nuotaika pataisys 😃 bliamba nesikeiekiant, nulekiau iki gydytojos, nuveziau vaistu pasa kad israsytu, tada sakau lekiu masina nusiplaut, nulekiu, viena masina pries mane, ai galvoju palauksiu, greit cia nuplaus, pusvalandis ir baigta.. kai reik.. visa valanda prastovejau.. nezinau ka anai ten dare, bet turbut ir vidu vale viska.. jau valanda kai praejo einu galvoju naciort sakyt kad veliau atvaziuosiu uzkniso laukt, tik islipau is masinos, ziuriu isvaziuoja., tai mano dar kiek plove, daugiau nei pusvalandi., vnz gaisatis.. kol laukiau paskambino ta kur nagus tvarko man, sako lempa sugedo, pirmadieni tik pasims kita.. tai be pirmadienio mano nagai nebus grazus koroce.. tada dar isisnekejom, sako brolio zmona (draufai musu kursenieciai) su vaiku ligoninej guli, o vakar vakare dar snekejom, sako ryt pas gydytoja varysim, 2 savaites kosukys nepraeina net su antibais, nu ka, puoliau tai skambint, akurat, pagulde su plauciu uzdegimu.. ☹ vnz kosmarencija kazkokia.. bet sake zies, gal ilgai nelaikys, keis dbr gydyma nes jau dvejus antibus isgere, matomai sake ne ta liga nustatyta buvo ir antibus ne tuos paskyre.. vnz.. taip ir nugydo paskui, kai antibus skiria net kraujo tyrimo nepadare.. tai va.. nekokia diena, dbr tik parlekiau, alkana kaip vilkas, einu kazka darytis valgyt 😃 bet dziaugsmas, uz masina priciesinau ir nuplove kaip lengvike uz 14Lt 😃 kazkokie piemenys dirba, sakau zafira nuplaut, sako o cia kokia skaitosi, nu sakau seip lengvoji, bet kitur plauna kaip dzipa, tas klausia kito, anas sako nezinau, tada sako kiek vietu, sakau penkios 😃 nu dbr bagazine padaryta, ir anos dvi susleptos, tai ne septynviete 😃

28. Feb 2014, 13:53

nu va as pasiblaskiau 😀 pas drauge uzsukau pasikavint, po to i akro. reikejo jau kremo belekaip, dar vyro sesei dovana nupirkom ryt leksim pasveikint 😀 parlekiau su tasem ogi raktu ner 😃 nu blyn galvoju gal drauges vaikai istrauke? skambinu draugei, sako na, kad nemaciau, tada vyrui.. tas parvaziavo ir duris atrakino 😀 o raktai namie guli 😃 kadangi mes su Ievuku pirmos is namu isejom, o vyras po to tai ir uzmirsau 😀 issimaudziau, einu apsimetysiu namie ir ir snd Ievuka anksciau zadejau pasiimt 😀 nes lb laukia pas drauge Mildute i svecius nori 😃

28. Feb 2014, 09:15

Jo jo, uz 3 savaiciu 😀 nu va, pragreziojau sagoms skylutes, bliamba reiktu masina nuvaryt nuplaut, geda jau ir vaziuot, kokia baisi.. nezinot lietaus neprognozuoja? 😃 nes taip buna, tik nusiplaunu ir prasideda lietus.. 😃

28. Feb 2014, 08:40

Labas rytas 😀 nu taip ir pagalvojau 😀 galvoju tikrai negali eit i pirma klase dar 😀 o as vakar naujiena suzinojau, musu aukletoja kovo men isteka, tai rinksim is grupes pinigelius, nupirks geliu puokste, dar kazka, pasveikinsim 😀

27. Feb 2014, 23:34

O tai jai rugpjuti ne 6 metukai sukanka? Bene jau 7??? Gal i paruosiama grupe iseina?

27. Feb 2014, 21:21

tai pala pala, Ungytei jau zygiuos i pirma klase rugseji ar kazka ne taip supratu?

27. Feb 2014, 21:02

I seriala i seriala Rasvyda 😀

27. Feb 2014, 20:25

Ai buvo keli epizodai kur nejo suprast, tai kai meksikonas kakbejo angliskai, ir kai kinas angliskai 😃 nu toks akcentas,visai neina suprast,bet cia keli, po kelias minutes, o ir seip esme eina lengvai pagauti 😀 mildos kuminas dbr man ranka paspaustu 😃 tas visus serialus ir filmus stengias ziet realia kalba, be jokih vertimu 😀 tipo daugiau emociju ir pan.. ai man kazkaip su lietuviu geriau, bet kai nera pasirinkimo, tai gerai ir angliskai 😃

27. Feb 2014, 20:22

As irgi ta pati veikiu 😃 penkto sezono jau 9 serijas praziejau 😃 is pradziu zadejau neziet nes ne lietuviskai.. bet pradejau, ziuriu liuks, labai geras garsas, ir nera murmaliu kokiu, kiekviena zodi eina suprast puikiai 😀 atrodo kiekvienas sezonas vis labiau itraukia 😃 tas penktas tai isvis.. dar daugiau veiksmo ir dar daugiau asaru 😃 dar tas muzikas tokias parenka.. 😃 saguciu jau vel kruvele nemaza, ryt dar reiks skylutes pragreziot 😀

27. Feb 2014, 20:12

jau 4 sezono pirma serija pradejau 😀

27. Feb 2014, 20:12

as anarchijos vaikus ziuriu 😃

27. Feb 2014, 14:13

Man i ta 15 lt ieina kazkiek ten valandu(tiksliaj nepamenu, bet daug, nes niekad neiskalbu,nors kalbu daug), 1000sms ir 1 gb 😀 galima ir daugiau interneto pasiimt, su kazkokia priemoka, bet nesidomejau, visvien neisnaudoju, kartais buna ir visa men nepasinaudoju 😀 bet tureti reikia, nes kartais prisireikia ant staigiu, kaip tada klaipedoj kai atvaziavom ir restoranas i kuri vaziavom uzdarytas 😃 tada staigiai pasijungiau, suradau kita, ir jokios bedos 😀

27. Feb 2014, 12:34

Tai abonentai irgi turi internetus 😀 pas mane ir telefone ir plancetej yra internetai 😀

27. Feb 2014, 11:18

Man atrode kad pildyk geriausia, kai naudojaus, nenorejau abonento, mano uosviene dbr nesenai tik ai abonenta perejo irgi su pildyku 😃 bet matyt irgi uzkniso pildyt 😀 cia viena kart susimokejai ir ramu, o ten, pastoviai mano vyrui pamajakina, kad ans perskambintu, nes jai gali saskaita pasibaigt jei uzsiplepes 😃 kazkaip nepatiko, kad niekad nezinai kada baigsis 😉 o giau vistiek neiseina su pildyku 😀

27. Feb 2014, 11:17

RIMAB, sveika, pasipasakok daugiau, is kur esi, koks sunelio vardas? Itariu siais metais gime?

27. Feb 2014, 11:15

As tai irgi jau daug metu tele2, pradzioj irgi pildyk, o paskui i abonenta 😀

27. Feb 2014, 10:25

sveikos, mano sunelis gime sausio 25, as pati sasio 26 😀... buvo pati geriausia gimtadienio dovana 😀

27. Feb 2014, 10:15

bet kiek tiesos neaisku 😀 rasio, kad perejo.. ai kaip kam geriau 😀 man ir kazkaip dauguma turi tele2 tai ir as tele2 😀 nors pirmas buvo Omnis po to i extra kortele persimeciau, po to buvo bite, labas, tada jau ir pildyk perejau o po to ir i pati tele2 😀 abonentai po to ju isnakstinio mokejimo korteles 😃 tik su tele2 gavos atvirskciai 😃

27. Feb 2014, 10:03

Bet skaiciau straipsni, kad i tablabas kontrakta is tele2 nemazai perejo., nesuprantu as tu zmoniu.. nu gal jei aplink visi butu bites vartotojai tai dar kitaip.. o dbr visi tele2.. turejo tetis kazkadais, kai tik pati pradzia buvo, prie 15metu jauciu bites klientas, as labas turejau, pirma telefona gal kokiu 13 gavau, plyta tokia 😃 tai aisku pokalbiai budavo brangus, tai koks skirtumas kur.. bet kai po 10 metu bitej teciui kaip senam klientui nepasiule nieko, tai spjove ir isejo, mokedavo brangiai, po 100lt kaip nieko i menesi, o visokios akcijos tik naujiems klientas, tai sako taip iseina, kad man reikia nutraukt sutarti ir rasytis is naujo, kad gaut koki geresni plana ar pasiulym??? Bite zaidziasi su naujais klientais, bet ju neislaiko.. o vankai perejo i tele2, daugiau 50lt net nera mokejes..

27. Feb 2014, 09:47

jojo toks atrodo nieko visai tas htc. skiriasi menesine imoka ant 10lt nuo s3. nu blyn dar turiu laiko pasigalvot 😀 kazi kiek navarotu htc ir kiek s3 😀 na reiks pasiziurinet 😀 gerai kai pult negaliu 😃 uzpakalis nedega issisaiskiniu daugiau ir tada jau imsiu kazkuri 😀 ai su tais skambinejimais tai kaip igrysta tai negaliu... nesuprntu kas pasiraso ant tokiu dalyku...

27. Feb 2014, 09:43

Aciu uz gerus zodzius del kepuryciu 😀

27. Feb 2014, 09:42

Va koks monologas, aciu kad isklauset 😃

27. Feb 2014, 09:42

O vakar prajuokinom paskambino is labas kontrakto, klausia visokiu nesamoniu, tipo ar kalbat maziau nei uz 10lt, nu sakau ne, uz 15, va o pagalvokit kaip pigiau.. galvoju dura tu, tai o kas man skambins? Jiems tai jau kaip i kita tinkla 😃 bet nesakiau nieko, sakau o jus telefona duodat, sako taip, galim pasiulyti issimoketinai is mobili linija telefona 😃 galvoju, nu jo, dar palukanos, permokesiu.. sako, bet jus busite laisva visada keisti salygas, blyn, tai kad mane tenkina tos salygos, ne kosmosas tie 10lt, nueini pavalgyt viena karta i kavine, ziek 50 sumoketi o cia.. nu zodziu, zmonems aisku toks darbas, reikia ciesint, bet atsimazinau, sakau skambinkit po 2 metu 😃 tipo terminuota katik pasirasiau 😃 nors istikro dbr mano planas neterminuotas 😀 nes pratesiau, nei kokiu telefonu emiausi nieko 😀

27. Feb 2014, 09:39

Laura, nebrangus sitas, nedaug moket tereiktu 😀 nepilnai 800be sutarties, mani tai skaityk kai emem tai 1700Lt kainavo 😀 bet tarkim kaip neapsimoka imt issimoketinai, nes permoki, o cia nera permokos, man pvz plancete iseis pigiau nei issimoketinai net su tais 9 lt interneto mokesciu 😀

27. Feb 2014, 09:36

Tai tada teks imt koki senesni modeli ipo ne pati naujausia 😀 juk jie beveik nuo nesiskiria.. oij koks navarotas ant s4, kad galima telika valdyt nes yra IrDa skinduliai.. tarsi telefonu as tv junginesiu.. pultelio aceit nera.. nu vnz 😃 prikrauna dbr ssss, ir kaina kosmine 😀 as uz savo irgi nemazai moku, tiksliau vyras moka 😃 nes su jo sutartim mano telefonas, tai man atrodo apie 55Lt vien uz telefona yra, ir dar apie 20planas, bet mokam uz plana daugiau, nes uzsienyje priimami skambuciai mokami, tai kai jam skambinu, abiem moket reikia, bet gaunas pigiau nei jam skambint man 😀

27. Feb 2014, 09:35

lb fainos kepurikes Ineta 😉

27. Feb 2014, 09:35

http://mob.tele2.lt/lt/telefonai_privatiems/HTC_Desire_500_DS va kaimynkos sitas

27. Feb 2014, 09:33

As nezinau ka man pietu pasidaryt.. kazkaip kai viena namie bunu mazai ka tegaminu.. atrodo varginkis cia del saves vienos 😃 o snd eisiu palipdyt, turiu dar du uzsakymus, reikia padaryt, dar parde praso ko atvezt.. vakar baigiau dvi kepurikes kur buvo uzsake 😀 sagikiu nemazai suejo, reiks dar prisilipdyt 😀

27. Feb 2014, 09:31

vo vo jei ko neuzmatysiu ir as sniceliukus gal pasidarysiu, nors ir salocikiu lb norec su koia vistiena 😀 na paziuresiu 😀 del telefo nesinori man i menesi su planu 100lt isleist tai s4 ne per kur netiks 😀 nes drauge su telef moka virs 90lt. man per brangu juk as dar ir bedarbe 😃

27. Feb 2014, 09:20

I anglija nepasikeite, praeita savaite siunciau 😀

1 ... 22 23 24 25 26 27 28 ... 1126