Sausinukai renkamės čia...

26. Jan, 05:36

mano sunus gime sausio 3d, ar yra dar gimusiu sausio menesi mazyliu

25. Jan 2013, 14:55

nu fainus darbiukai Ineta 😉 vis kazka naujo pagalvoji 😀 as ir pasiilgau jau panert, ar pamegzt, kazkaip neprisedu 😀 vakar, uzvakar tokios nzn kazkodel slogios dienos buvo. su durnom mintim. jau vyras apie uzsieni net buvo pradejes sneket.. nes prekybos ziauriai nera. bet ten kur siulo ne kazka... na zodziu, bandysim dar lietuvoj kapstytis 😀 vakar kaip tik dvi masinas pardave, tai ir nuotaika is kart pakilo 😀 tik vakar dar streso ivare. isvaziavo grazuolis kasio zaist ir tylu. 9 turejo baigt jau ziuriu 10 o jo ner. tai puse 12 grazuolis parsivilko. telefonas issikroves, kad i bara uzvaziavo zmonai nereik nei pranest. as jam sakau tai gal man taip pasielgt. tel isjungiu ir isvarau i bara nieko nesekius!! nu kad sunervino, bet ai ka cia pyksi viena bokala teisgere ir gryzo su masina. buna juk ir baisesniu variantu 😃 ner jis blogas, bet kai taip nesielgia o po to tokie bajeriai galvok ka nori 😀 snd vel orelis pasaka 😀 tai su maze valandike pasitrainiojom po lauka 😀 dbr va deda i aki 😀 kazkaip isimetem i toki rezima nebloga 😀 ir i lauka islekiam ir pamiega pietu 😀 bet jau pirmadieni i darziuka, tai ziuresim... baigsis rezimas... nu va, kad issipasakojau 😀 tiesa pardavem savo pasata... taip man gaila tos masinikes, visai tokia nieko buvo... bet vyras jau nupirko mikra, juk pavasari statybos, tai daug ka veztis reiks t.t. bus zymiai patogiau nei samdyt kievienu kartu transporta. tai va turim matakliarke mikruske 😃 vyrui tai patinka, jis senai svajojo apie mikriuka, man tai kai pasatas buvo zymiai naujesniu metu tai kazkaip mataklerke 😃

25. Jan 2013, 14:23

😀

😀

😀

25. Jan 2013, 14:22

😀

25. Jan 2013, 14:22

😀

25. Jan 2013, 14:19

as biski namus apsitvarkiau, saukstelius nufotkinau, sukeliau i tinklapi, eisiu turbut panerti truputuka, gi pries kaledas atejo vyro naparnikas su seimyna, tai mildai dovanikiu atnese ir man saldainiu deze ir siulu du matkius po 100g 😃 tokie neblogi, is sviesiai ruzavos i tamsiai ruzava pereinancios, tai sumasciau nusinert ale salikiuka 😀 vakar vakare pradejau, taip noriu nerti, o nera kada, tai tas tai anas.. dbr va vel milda palei akis nardo, mama valgyt, nors valgem puse 1 pietus.. o jau vel nori.. siaubas kazkoks.. eisiu kokios gal pieniskos sriubikes pravirsiu ir sueis jai 😀 imetu kelis darbiukus 😀

25. Jan 2013, 11:53

labas rytas 😀 o as snd pirmoji atsikeliau, 9 val, vyras 10kilo o milda iki 11 miegojo 😃 kad vakar tik po 12 nuejom gult.. dar vakar vakare sumasciau kol salciai saldytuva issivalyt, viska is kameros i balkona, per nakti atsileido, ryte isvaliau 😀

25. Jan 2013, 09:43

laba ryta 😉 nu tikrai Aleks nei pamiegot normaliai negali.... na manau, pasitark su gyd, sakyk noriu, kad pilonai isgytu, kad vel neatkristu poto ir taip cia vis serga ir serga...

25. Jan 2013, 09:26

atsikelem..puses 12h einam pas gydytoja.kaip galwojat ar gydytoja turi teise,gali pratest toliau nedarbing lapa? Ar su sluoga jau nebe?

25. Jan 2013, 06:36

la rytas..noriu miego!!! Supakavau vyrui taše,sudiejau maista ir laimingai gali waziuot.Aurelia tik puses 1h uzmigo.na einu toliau mįegot

24. Jan 2013, 23:43

labanakt 😉

24. Jan 2013, 23:43

o mes dar nemiegam😃 vyras sake kad tik apie 18h maze uzmigo,ir iki 21h miegojo.as tai pavargusi jauciuos ir lb noriu miegucio.ryt is ryto vyras i reisa išwaro.

24. Jan 2013, 17:43

o as snd dirbau biskeli, iki darzo nulekusi buvau, pietus kol padariau, mama dar partempe didziausia upetaki nupirkusi, tai kol nusivaliau, susipjausciau gabaliukais, uzsaldziau, tai ziuriu jau ir vakaras.. vyras snd padare man zenkliuka, nu ale logotipa 😀

24. Jan 2013, 14:56

na va gryzom is laukucio 😀 superinis oriukas 😀 ne salta stipriai, tai ir roges issitempem 😀 dbr va miega maze nusidavus 😀 eisiu savo serialo ziuret 😀

24. Jan 2013, 09:56

labas rytas 😉 nu buna ir kraupesniu ziniu.. kaip kad koks terosistas mokykloj vaikus issaudo.. o vakaryksciai ivykiai tik tevu neatsakomybe uz vaikus.. gaila tos 12metes, susirgo lengviausia forma o va kaip baigesi..

24. Jan 2013, 08:47

pasikavinam Rasvyda, kaip tik su kava 😀 mazu galva praeis 😀

24. Jan 2013, 08:37

Labas rytas 😉 vakar uzsimemusi buvau nebeprisedau prie jusu. aha Aleks, tikrai baisu. man vakar vyri mociute atejus sako jetus nuo gripo mire 12 metu mergaite. sako zaibiska gripo forma. jetus sakau nu as cia visai supanikuosiu. o po piet kai atejo kliente, sako nejokia nezaibiska gripo forma. o tevai uzdelse. ta mergyte, kur iskrito per avarija tai savo nauja gimtadieni gali svest. va ka reiskia kai vaikas ne automobilinej kedutej. o del tos, tai kaip suprantu mamos atsakomybe, kuri nukrito is 5metru aukscio. nu zpdziu, bet kad baisu tai faktas... as snd nuo ryto atsibudau su skaudancia galva ir su mm... nu tai "sauni"diena bus!!

24. Jan 2013, 08:03

La rytas

23. Jan 2013, 23:05

mano chebra miega as prie kompo,toi skaitysiu mikroekonomika.rytoi egzas net nezinau ar pavyks islaikyt;S nes visur taip viskas kartojasi,kad galvoje jau kose..ziurejau zinias tai vaje vaje-vilniuje pramogu parke mergaite nukrito,nuo 5metru aukscio,rusijoje is vaziuojancios masinos mergaite iskrito.nuo gripo 12metu mergaite mire..eina sau kas cia darosi.susinervinau paziurejusi zinias.

23. Jan 2013, 19:43

nu tiek nenusalem 😀 pradejom salt sakau varom namo 😃

23. Jan 2013, 17:32

nu va pasiemiau pazyma, gryzom jau namucio 😀 ale bliamba kaip salta pas uosvius.. priprate vaiksciot plonai apsirenge, nu man su bliuskike nestora ir tympom namie kaip tik, milda su giedrom ir su golfyte, o va pas uosvius buvo milda dar ir su dzinsais ir su bliuzonu ir vistiek rankos vesios, is mes su vyru kol pasedejom tai pasalom rankas kojas.. nu jie iprate, peisirenge storiau, su golfom, kailinem liemenem.. tai gryzom, bliamba taip silta namie 😀 aisku ir moket reikia uz ta siluma daug..

23. Jan 2013, 14:47

mmm obuoliu pyragas 😉

23. Jan 2013, 14:39

mes tai pietums walgysim-makaronus+naminies dešreles

23. Jan 2013, 14:12

mes vakar kazkaip sumastem 😀 nusipirkau knorr ruosini kebabams, ten marinatas mesytei ir padaziukui ruosinys, pridedi majonezo ir jogurto ir padazas 😀 dar salotikes, pomidoru, ivyniavau i folija tai tikrai gavosu kaip is kebabines 😀 varom ruostis, vaziuosim pas uosviene 😀 sake bulkuciu kepa vyro sesuo tai bus apsirijimas juodas snd..

23. Jan 2013, 13:32

o as pietums kebabu pridariau, privalgem, sedim pilvus isverte.. pasidariau dar kapucino 😀 namai aptvarkyti, tai beliko tik iki poliklinikos veliau nulekti..

23. Jan 2013, 12:09

nu va, sveikatytes pupai, tikekimes nieko rimta..

23. Jan 2013, 09:48

Labas rytas 😀 nu va Laura kaip fainiai, ir Ievukui uzduotis, bet manau susidoros tikrai 😀 beje paskui tik butinai pasirodyk lipdinius savo 😉 o man snd tik iki poliklinikos nulekt reikia ir iki darzo, o daugiau namie kuisiuos, apsitvarkyt noriu, pietus pasidaryt, gal dar palipdyt iseis 😀

23. Jan 2013, 08:54

sveikos 😉 Laura kiek mociutei metu?

23. Jan 2013, 08:30

Laba ryta 😉 kaip miegojot? as ir vakar palipdziau. po to tvarkiaus. vakare vyro puske is airijos atleke i svecius 😀 oficialiai pakviete i vesele ir paprase, kad Ievukas ziedus baznycioj nestu 😀 tikiuos su uzduotim susidoros 😀 ir va vyno ikaliau tai snd tokia ciut skersa 😃 vyro mociute turi ateit. leksiu i miesta apsipirkt reik. po pietu dar kliente nagiuku susidet ateis. na zodziu uzimta dienele laukia 😀