Sausinukai renkamės čia...

26. Jan, 05:36

mano sunus gime sausio 3d, ar yra dar gimusiu sausio menesi mazyliu

29. Jan 2013, 09:36

o as atsimenu kad dar vilniuj buvau kai prisijungiau,o paskui vasario men kelemes i siaulius 😀

29. Jan 2013, 09:31

as pamenu prisijungiau prie mk kai Ievukui buvo 10men 😀 tada persikraustem atgal i savo buta 😀

29. Jan 2013, 09:30

nu matai, neveltui tie perspejimai del vogiamu fb anketu. eina sau. reiks ir man del viso pikto pakeist slapdazodi 😀

29. Jan 2013, 09:26

Laura, jo jo ir as ta atsimenu 😃 pas mane dar ir dbr ant saldytuvo prikabintas lapiukas su vaiku vardais ir dienom, kada gime 😃 tikrai smagu budavo 😀 jau kiek laiko, as kazkaip prisijungiau ziema atsimenu, mildai dar metuku nebuvo, tai jau du metai bendrauju su jumis 😀 ir dbr toks iprotis, ieini facebooka pasitikrini ir cia 😃 o man vakar pokstas su fb buvo, bandau prisijungt per telefa, rodo tipo nera rysio, nu blyn kas cia galvoju, ieinu per kompa, viska suvedu, spaudziu jungtis, man ismeta angliska uzrasa, tipo jusu anketa laikinai uzblokuota, nes buvo bandyta jungtis is salies ir kompiuterio, is kurio anksciau nesate jungesi, staigiai i pasta, ja akurat, visokios zinutes kad atsargiai, ar tikrai jus jungiates, pasirodo norejo kazkas is ukrainos nuknist mano anketa!! tai pagal nurodymus ten ka daryt vykdziau, pasikeiciau slaptazodi, tada jau iejau, dbr viskas tvarkoj.. tikiuosi nepasikartos..

29. Jan 2013, 09:21

ai kad tas kosulys, toks dbr atrodo gerklinis, nuo skaudamos gerkles, bet va arbatos isgeriau su medum, nei kosau nei gerkle beskauda 😃 nu mistika kazkokia 😃 ir vakar tik pries miega kai atsiguliau ciut kuteno, tai pakosejau, bet tas kosulys toks grynai is gerkles.. ne is plauciu koseju, o koseju nes kutena gerkle, va taip 😀 arbatikiu reik daugiau pagert ir praeis 😀 Laura, tai bent tiek gerai kad nebuvo to sergancio.. gal ir susirinks jusu grupe 😀 mes dar siandien ir dar dvi dienas namuciuos,o nuo ketvirtadienio jau keliaus i darza 😀

29. Jan 2013, 09:18

o del liudejimo, aisku smagu, kad veiklos kitokios yra daugiau 😀 bet, nostalgija tokia, todel ir liudna 😀 smagiai cia pliurpdavom 😀 o kai budavo daug cia musu 😀 pamenu pradzioj kiekvienos nika uzsirasienjau ir salia koks tikras vardas ir koks vaiko vardas arba vaiku 😃 😃 bo neprisimindavau 😃 nostalgija linksmiem, smagiem poklabiam 😀 vis del to butu labai idomu susitikt kur 😀

29. Jan 2013, 09:08

Labas rytas 😉 as snd Ievutes nevedziau i darziuka 😀 kad sake vyro teta jog sujungtos bus grupes, kazi kiek kokiu ten vaiku bus. bet sake snd jau atejo 6 musiskiai ir to berniuko nebuvo. tai sakau mazu jau ryt dar daugiau ateis, svarbu, kad grupiu nebesujunginetu ir tada eisim 😀 Ineta, nu tikrai tau, kad ligos vis kokios. o jau koset baigei?

29. Jan 2013, 08:55

labas rytas 😀 nereikia liudeti kad musu temeleje darosi vis tusciau, vadinasi mamukai randam uzsiemimu, idomesniu nei sedejimas prie kompiuterio 😀 cia tik dziaugtis reikia 😀 as Rasvyda jungiuosi su arbata, pasidariau su medum, kazko lyg gerkle noretu skaudet.. ai jau nebesuprantu, tai as koseju, tai snargliuojuos tai man gerkle skauda, su kasdiena nezinau ko tiketis 😃

28. Jan 2013, 21:50

as ir va ziurejau seriala, po to du nagiukus pasipildziau, kurie jau visai nuauge 😀 tada ievutes kriksto tevai atvaziavo 😀 nebuvo Aleks kada prisest. bet tiesa musu temeleje vis tusciau...

28. Jan 2013, 21:09

tai šaunu,Ineta kad turi darbelio..na wa miega mano zuikelis😉

28. Jan 2013, 21:02

aha as irgi ziurejau ta seriala 😀 bet kazkaip nesugraudino iki asaru 😀 as tai dirbu snd, ir valgau.. 😃 kazkokia valgomoji 😃 salika pasibaigiau, du irankiu rinkinukus pasidariau ir dar 4 irankiukam aplikacijas pasidariau, tkma ir dzeri ir na palauk abu veikejus 😀 uzsakymu kazkaip tokiais bumais uzeina, arba tuscia arba va kai uzeina, dar turiu viena uzsakyma dideli, irankiukus, 4 dezikes dekupazo ir dar kepurike vasarine 😀 reiks suktis 😀

28. Jan 2013, 20:53

snd jau baigesi mano serialas,tokia liudna serija.mire toks fainas aktorius☹ zinot werkiau 😃

28. Jan 2013, 20:51

ko jus panos taip nenoriai bendraujat? Juk dar ziema,o kas bus kaip ateis pavasaris,o kaip wasara išwis musu temeleje bus ramuma.mes tai walgom jogurtus,ir eisim i lovytes.

28. Jan 2013, 16:50

jei tevai dirba gerus darbus su gerom algom, bijo prarast vadinas algoa gauna normaliai, lai samdo kokia aukle ar ka kai vaikas serga.. o jei darbas uz eilini minimuma tai tada as tikrai nesuprantu tevu, juk ir uz darza moket ir ant vaistu kiek iseina, nu tikrai nesuvokiama.. as suprantu darbas yra labai svarbu, bet tikrai galima kazkaip issisukt is padeties su sitaip serganciu vaiku.. taip ir kyla epidemijos..

28. Jan 2013, 14:38

sveikos mamytes😉 oho kaip taip gali tewai daryt.net nezinau ka ir pasakyt apie toki tewu poelgi

28. Jan 2013, 14:29

oi ta rasta duos to vaiko tevams

28. Jan 2013, 14:19

tai va, nenoriu, kad aukletojos nukentetu. o ta ne pagrindine snd nuleke dar karta pas sesute, jai dave ten toki rasta apie sergancius vaikus ir t.t. ir man sake, atsius to vaiko tevo ar mamos nr. nu verdu noriu issiliet!!!

28. Jan 2013, 14:06

eina naciort, reikia kelt vejus ten jei taip, tikrai taip negalima.. bet ir tevas.. nebijo kad vaikui blogiah paliks dar ir numirs.. jezus jezus ir kokiu tik idiotu twvu nebuna.. nei del savo vaiko nei del kitu jokios atsakomybes.. siaubas.. Laura ir teisingai, nevesk, kam reik kad vel ievute sirgtu, neaisku kuo ir tas vaikas ten serga.. nu bet sakes.. suduok ievutei kokio influcido profilaktiskai ar kokio umkorolo, maza ka, kad ir kelios valandos bet.. o dbr galvoju kur skustis pvz reik tokiu atveju? man yra drauge sakiusi kad galima skustis jei kiti tevai veda sergancius vaikus ir visa atsakomybe aukletojoms, kad priima tokius vaikus, bet kazkaip nereikejo tai nepklausiau kur cia skustis reikia, sake galima net anonimiskai..

28. Jan 2013, 14:00

sveikos mamytes 😉 esu ziauriai pasipiktinus tevu neatsakingumu!!! is dalies kaltos ir aukletojos, nors sake tas tevas jau net nesisveikina su jom... isivaizduojat, visa savaite veda vaika serganti!!! privaro vaistu ir atveda ale jis sveikas!!! po piet aisku jau pradeda kilt temp jam, koso baisiuniskai ir liulys... nu zodziu!!! aukletojos susake, kad negalima, o tai jis is vis ignoruoja aukletojas!! nu virsune!!! grupej snd iskaitant ji buvo 4vaikai. visi kiti susirgo ( su Ievuku 4) turejau reikaliuku tai iki pietu Ievuka palikau ir pasiemiau. kaip as galiu ten palikt ja. riaumoja ten tas vaikas o ne koso... zinokit verdu viduj!! taip noris paskambint ir issakyt tokiam "tevui" viska!! atkrito vaiku kruva ir dar aukletoja pagrindine. nu ner zodziu. ryt sake jungs grupes, na i kita grupe jie bus nuvesti. tai sakiau neleisiu...

28. Jan 2013, 10:58

labas rytas 😉 nu kas cia Ugnytei, bet tai ar nepatinka jai darzely? manoji iki ketvirtadienio dar atleista tai nevesiu 😀

27. Jan 2013, 17:08

oi tikiu Aleks, bjaurus darbas...

27. Jan 2013, 16:56

na taip Laura😉 jau pora dienu liko ir i darba..jus net neisivasduojat kaip as nenoriu i sita darba.šita balta spec apranga,batai guminiai.ojejku kaip nefaina.

27. Jan 2013, 16:44

Aleks, pasidziauk dar. jau kas beliko ir i darba pradesi eit, tada sakysi kaip gerai budavo dviese pasedet 😉 mes jau ryt keliaujam i darza 😀 kazi kaip jai seksis...

27. Jan 2013, 16:42

žinot nusibosta dviese namie sedet 😕

27. Jan 2013, 16:36

tai wel grazi Ineta esi ane😀😃 o mes gulim po kaldra,na taip šalta pasidare toks tingynis apieme kad ohoho

27. Jan 2013, 16:22

nu jau nudazyta 😀 daziau tais paciais dazais, nes buvau du pakius iskart nusipirkusi 😀 o dazyt jau reikejo butinai, nes nusiplove ir plaukai tarpais geltoniau tarpais morkaviau.. ir atauge jau lb mates, tamsios saknys 😀 juk daziau praeita menesi 23 d. o dbr jau 27d, tai pilnas menuo praejo 😀 privalgiau vistienos, kreveciu, sedziu pilva isvertusi.. 😃 del komunijos tai tikra nesamone.. mum irgi per tikybos pamokas viska isdestydavo, nereikejo i baznycia vaiksciot..

27. Jan 2013, 16:03

a tai neber tikybos ar etikos pamoku? kaip idomiai...

27. Jan 2013, 15:50

Laura mes tiek laiko neejom.ir isvis pas mus buwo tikybos pamoka ir per ja mes mokemes wisko.o db reikia menesiais mokyntis+i baznycia eiti.

27. Jan 2013, 15:36

nu tikrai, gal biski per ziauriai tiem vaikam salt ziema... ir is vis kodel taip ilgai reikia eit del tos pirmos komunijos? nu viena men suporantu o cia einat ir einat... nepamenu kiek as ejau laiko... nu bet tikrai ne tiek

27. Jan 2013, 15:12

Rasvyda tawo vaikinas pavasari eis pirmos komunijos? Oj ziema as nekada neeinu i baznycia,nes lb salta ir man kojos pastovejus walanda sušala nerealiai.