Sausinukai renkamės čia...

26. Jan, 05:36

mano sunus gime sausio 3d, ar yra dar gimusiu sausio menesi mazyliu

27. Jan 2013, 15:10

na va apsitvarkiau 😀 aha ir pas mus snd silta 😀 saule prisilde neblogai 😀

27. Jan 2013, 13:01

o as galwoju ko cia man wisi taip nerwina,atrodo iš mazes blina padaryciau😃 o cia mm atkeliavo..brr

27. Jan 2013, 13:00

Ineta tu cia sau wel dazysi????

27. Jan 2013, 12:49

o vyrui priklauso gimtadieni atsvest 😀 tik va snd ne kas 😃 nieko, atsigaus 😀 kaip dbr dazysi plaukus Ineta?

27. Jan 2013, 12:48

jo jau atsilimus rodo, ryt dar diena bus tokia, o poryt fsia jau 😀 bandziau lipdyt dar, bet ziuriu namie bardakas juodas 😀 negaliu ziuret, einu tvarkytis 😃

27. Jan 2013, 12:37

nu tikrai neatrode kad nakti buvo -20 😃 sakau, balkonas buvo pradarytas visas virsus iki galo, ir tai dar kaldra nusiklojusi kojas buvau.. nu diena dnr jau kazkaip jauciasi kad ne taip silta namie, kad vesoka lauke 😀 bet nakti tai sakes.. ryte atsikeliu, per langus balkono nieko nematyt, visi apserksnije 😃 kad tie salciai kiek cia bebus, jei antradieni jau atlydys, slapdriba, plikledis.. nukris salciai.. o mes einam bandyt ruostis, leksim pas mamuka, vyras sake nieko snd nenori, niekur nevarys, tai gal kuria kita diena nuleksim i kina, be sveikatos guli 😃 pasvente reiskias gimtadieni 😃

27. Jan 2013, 11:33

as neseniai ziurejau pragaras rojuje😉 verkiau,verkiau nes tikrai gaila buwo zmoniu,aktoriu..o mes ir toliau sedesim namie,kur ten eit jai lauke salta ir taip ner nuotaiku,ai 😉

27. Jan 2013, 11:23

as is dalies pagalvoju, kad galetu pakepint, bet... saskaitos ir dbr neblogos, tai jei dar daugiau uzkepintu!! nzn kiek pareitu...

27. Jan 2013, 11:15

oho Ineta, balkonu atdaru miegot kai lauke nakti tikrai buvo koks -20... nu, bet pas jus ir kaitina. mes tai net ant mikro nakti langu neatidarem, eina peklon, butume pastipe jauciu 😃 norec ir as su vyru kur islekt tik dviese 😀 jetus jauciu vasara paskutini kart buvom... bet darbais apsikroves, snd net dirba, tai kur cia iseisi. net su mataklerke dar neveziojo 😃 vis uzsimenau, sakau kada paveziosi seimyna sus savo autobusu 😃

27. Jan 2013, 10:51

labas rytas 😀 nu lauke nebuvau dar, bet namie tai nakti karsta buvo, visa nakti ismiegojom balkono durim pravertom.. vakar kad pasisedejom tai iki puse 4 😀 tiksliau as visa valanda maziau, kadangi ant galo liko tik vyrai tai jau nebesimaisiau 😀 snd reik lekt pas mamuka, plaukus nudazys, dar lyg zadam su vyru i kina, bet jauciu nebus kas mildos paziuri, mano mama i teatra iseina, uosviene lyg i kaima zadejo vaziuoti.. tai nebent i multika eitumem visi kartu 😀 nu bus matyt, miega dar 😀 o as vakar sausai kosejau, sns nuo ryto jau slapiai.. nu kai nervina, pati is ligu neislipu..

27. Jan 2013, 10:05

jojo ir pas mus vejukas nemazas

27. Jan 2013, 09:56

aha tikrai turetu but neblogas filmas 😀 o as cia kazkada ziurejau vis del to ta megic mike. ale zinokit nzn ko as tikejaus, bet gal net nusivyliau... tikejaus lengvesnio filmo... o jis toks savotiskas... snd kaip salta!!! nzn ar Ievuka vesiu i lauka jei nieko nepakris temp...

27. Jan 2013, 09:29

laba ryta mamukai 😉 kaip miegojot? aha Aleks lek ziurekis danties... bjauriai su tais dantim...

27. Jan 2013, 09:15

Labux rytux

26. Jan 2013, 19:51

nu reikia eiti greiciau😉 pirmad skambinsiu imsiu talona

26. Jan 2013, 19:26

gerai Rasvyda tu cia varinejai😃 oj man beda atsitiko,tarp dvieju dantu plomba iskrito

26. Jan 2013, 17:17

uo kaip fainai Rasvyda 😀 as tik Ievuka nuo kalniuko leidau 😀 kartu nesiryzau 😃

26. Jan 2013, 16:55

mmm kibinai 😀 kaip skanu 😀 o as varskecius einu daryt 😀

26. Jan 2013, 16:09

auu mamos ka darot? mes tai diena laukuti buvom isejusios valandzikei su rogutem, dbr mergina miega 😀 as lipdau ir farus ziuriu 😀

26. Jan 2013, 10:57

labas rytas 😀 teko organizuot baliuka, nes paskambino 4dieni vyro naparniko zmona man, sako ka jam dovanu 😀 nu tai kai taip paklausia, tai tenka ir i svecius pasikviesti 😀 o jei jau situos kvieti, tai reikia ir kitus pakviest.. nu bet ziuresim kaip cia jiem gausis, vakare paaiskes tik.. ai nieko daug ir nedarysiu, pyragiuka prakepsiu, sumustiaku, baltos misraines, kazko mesisko ir fisa, nes islaidos dabar labai ne i nauda.. Rasvyda, gal keptuve kokia netikusi? man niekas nekimba niekad 😀 ir aliejaus i tesla nepilu, o ir i keptuve minimaliai 😀

26. Jan 2013, 09:23

Labas rytas 😉 jo Rasvyda, na kol sienas pastatis dar bus baikos, bet po to reikalu reikaliuku kruvom... Ineta, ka praleidau? baliu organizuojat? mes vakar fainai pasisedejom, papliurpem moteriskai 😃 sveikatytes Aurytei 🤗

26. Jan 2013, 00:07

o mes vel naktinejam.. milda tik pries 15 min uzmigo.. tai jau ryte bus vel "nezadinkit manes" 😃 o tiksliau "vistiek neprizadinsit" 😃 as neriau salikiuka, tai jau beveik puse turiu 😀 nu kad trecdali tai jau tikrai 😀 ryt kazi ar beprisesiu, reiks biski kazka vakarui pasiruosti.. vieni sveciai turbut neatvyks, tai gerai, zmoniu nedaug, maziah patarnaut reiks 😃 nors.. nesakyk op.. ka neprisirinktu kokiu nekviestu.. gero savaitgalio mamukai 😀

25. Jan 2013, 23:03

uuu as jau lovytei-mano princesyte ir jau miega.šnd juk pas gydytoja buwome-tai patikrinus ausytes,nuejome ju perplauti nes tu kaku ausyte pilna buwo.po proceduros desineje ausyteje gyd.pamate uzdegima tai israse lasu ir iki treciadienia pratese man nedarbingumo lapa.wat tokios ir zinios.einu miegot,ryt i paskaitas varau..Ineta tavo irankiukai kaip wisada👍

25. Jan 2013, 17:49

neieskos, isvaziuos gi 2 men po europa, o ten jau kita firma 😃 persidarbins pirmadieni 😀 zodziu, ta pati firma bet pavadinimu ten belenkiek 😃 bus kitas vadybininkas, gal nebus toks lebeda.. 😀 is pradziu tai lb liuks budavo, biski juodai pavarydavo, vaziuodavo tik kas antra savaite, ir tu pinigu, nu nebuvo prudai, bet tikrai uztekdavo viskam, o va atejo ziema.. uz kura nurasineja, pakrovimu neranda ir t.t.. bet cia nuo vadybininko daug kas priklauso.. nu ziuresim 😀 juk jau tada zadejo eit lauk, tai sulaike, tipo neik, gerinsim salygas, nu ziuresim kaip cia bus..

25. Jan 2013, 17:19

gero pasisedejimo Laurut 😉 mes pasibuvom laukuty, gryzom kakavos pasitaisem, bandysiu eit panerti 😀

25. Jan 2013, 16:50

nu ka, o as snd islekiu i trasa 😃 drauge pasiule pasisedet kur 😀 (va kaip greit vyrui atkersysiu 😃)

25. Jan 2013, 15:50

jo jo, pritilom, as irgi kazkaip vis neprisedu, dar kartais pasiziuriu kas ka parase, o atrasyt ir pritrukstu laiko 😀 nu serialas baigias ir leksim biskiuka pasivaiksciot lauke 😀

25. Jan 2013, 15:38

nu reikejo issisakyt, praktiskai ir taip ilgai tylejau 😃

25. Jan 2013, 15:34

ir prie savo salikiuko dar prisedus nebuvau.. nu gal vakare iseis prisest.. snd jau nelipdysiu turbut.. 😀

25. Jan 2013, 15:34

uo Laura kad dejo rulona 😃 man zinuciu milijonas.. nespeju atrasinet, dar cia kita puslapiuka susitvarkiau, ziuriu jau puse 4! viskas, baigiu cia konstruotis ir 4 val judam i lauka, bent trumpam, seip galvojau vyra issiusiu su milda i lauka, ale isvare iki darbo.. Laura ne jum vieneim juodai.. jau mum irgi juodos dienos.. mokesciai kai parejo tai silpna pasidare, o dar vyrui algos neismoka, o kad ir tos algos nekazka ir tegaus.. juk galima sakyti per si menesi vienam reise tebuvo ir per tas 2 savaites juk kokias 3 dienas tevaziavo.. tai tu km nekazka tesigavo.. jei dar uz koki kura nurasys tai isvis verksim.. kad visus pinigus reikia atiduoti mokesciams.. nu bet nieko.. kaip nors iskentesim, ateis pavasaris bus lengviau.. dar pora menesiuku kazkaip istempti ir bus tikrai lengviau.. aciu del darbeliu uz pagyras 😀 turiu dar minciu nemazai, bet vis laiko stoka.. ir vyras namie arodo galetu kazka padet, kad ir kose kokia isvirt, tai ne, sedi visa savaite bamba isvertes nei indu isplaut, tik stramuzina, kas pietums, kodel neissiskalbei snd, kur mano maikes ir pan.. nu kaip nors.. 😃 isvaziuos vel verksiu 😃 blogai kai yra, blogai kai nera.. vnz 😃