Sausinukai renkamės čia...

26. Jan, 05:36

mano sunus gime sausio 3d, ar yra dar gimusiu sausio menesi mazyliu

22. Feb 2011, 14:59

Na viskas baigėsi mano laikas prie PC reik eit vyrui valgyt daryt....

22. Feb 2011, 14:56

agurkai su medum mmmmm...😀 ir as medaus nlb megeja, bet sitas reikalas skanus 😃

22. Feb 2011, 14:54

na mano plaukai paslenka kaip reikiant. bet su kirpeja snekejau, sako kada kirpai plaukus. sakau pries metus. sako galiukai sveiki sveiki. na as gan retai galva plaunu palyginus. na viena kartais du kart i savaite. ir retai kada balzama koki kraunu, bet visada galiukus tepu su aliejuku is avon. tai matyt padeda. nors plaukai linke riebaluotis, bet pakenciu , aisku jei kur reik eit ar ka issiplaunu, bet taip sakau viena kart savaitej 😀

22. Feb 2011, 14:54

ir aš labai norėčiau agurku su medum....... greičiau ateitu vasara.......

22. Feb 2011, 14:51

Nesigraužk Laura visko būna, svarbu kad viskas baigėsi laimingai. Aleksandra ką dovanoti labai sunku patarti nes nežinau ką tavo sesutė mėgsta. O man plaukai apstojo slinkti kai pradėjau gerti žuvies taukų kapsules.

22. Feb 2011, 14:50

nu jo cia ne juokas Laurai biski streso, maniske tai siandien batareikas nuo stalo nesiojos nugvelbus, blemba galejo ir praryt, tai pamaciau atemiau. as tai anglu labai gerai moku, o va su rusu tai neeee, ir labai nemegstu tos kalbos, man ji negrazi, nemegstu net rusu filmu ziuret, nieko nenoriu girdet kas su ta kalba susije, man ji slyksti 😀 Guste isgere ryziu piena uhu 😃 jauciu nepirksiu jokiu misiuku 😀 bet dariau is ruduju ryziu tai tikrai Ineta kaip klijukai gavos....

22. Feb 2011, 14:48

mums tai gerai, turim giminej bitininka, tai medum aprupinti, mano teciui aukstas spaudimas tai cukraus liepe vengt, tai arbatas kavas geria su medumi, mano vyras irgi medumi saldinasi arbatas, as tokia nelabai megeja, bet vasara kai atveza sviezio skysto, tada su svieziais agurkais.. mmm... jau laukiu vasaros 😃

22. Feb 2011, 14:47

ne Birut, pas mus stalciuj ju buvo. grynu dar nesusaudytu na neuzlankstytu. gydytojas ir sako butu tu uzlankstytu na panaudotu uzvalgius tai nieko ir nebutu. paprasciausiai iskakotu ir viskas, o ten jie sveiki su astriais galais buvo

22. Feb 2011, 14:46

o as atsimenu kazkada dar mokyklos laikais darydavaus tokia kose: 1 kiausinio trynys, sausktas medaus ir citrinos sultys, jei gerai pamenu atrodo tokia darydavau. Cia irgi stiprinti plaukams ir nuo slinkimo gerai, nu zodziu bileka tepk ant saknu ir kai pamasazuoji, tai pats masazas tikriausiai labiausiai padeda tiems plaukams 😀

22. Feb 2011, 14:39

dar žinai ką dariau kai slinko man plaukai tik nž ar tas stiprina nu bet gal stiprina nes nustojo slinkt,tai medaus šaukštą sumaišai su cinamono šaukšteliu ir ta košyte tepi šaknis palikai irgi kokia 10-15min ir išsiplauni,man padėjo

22. Feb 2011, 14:36

nu blyn o aš dažnai pati duodu kokius senus žurnalus jam plėšyt eina sau šiurpas eina per kūną

22. Feb 2011, 14:35

tai taip visad būna kuo mažiau laiko tuo labiau viską suspėji

22. Feb 2011, 14:35

nu jo buvo reikalu man. ne nezviege jis. tik pasake nu mamyte, suprantat pati sako. sakau suprantu. juk as kalta, as nedaziurejau... cia nei sakyt nereik. kaltinu save juodai. o tas chirurgas sako, jei butu buve, opericija is kart su narkozem ir t.t. tai aciu dievui, kad viskas cia taip laimingai... tik db dar bijau, kad nuo drauges nebutu uzsikretus. tfutfutfu.. po kol kas jokiu pazymiu.. ai sakau db kol pavasaris neateis, kol neatsils orai, neisim pas jokias leles i svecius.

22. Feb 2011, 14:34

ridikas juodasis

22. Feb 2011, 14:33

aaa😀

22. Feb 2011, 14:33

tai rope ar ridika?ar tinka tas ir tas?jauciuos kaip kokia laukine,dziunglese uzsitunojusia,pilna klausimu😃

22. Feb 2011, 14:32

aha tas ridikas labai gerai ir Joriui padėjo

22. Feb 2011, 14:31

oi ir as sumaisiau. juodasis ridikas 😀

22. Feb 2011, 14:30

o pas ką Rasvyda nėr tų ratų,o tuo labiau po 3 vaikų ir dar tavo organizmas buvo neatsistatęs pilnai po mergaitės viskas gerai,tuoj pavasaris ir nukris,o plaukučius gali pakirpt iki pečių ir kai ruošiesi plaut galvą vis prieš kokias 15min ištepk juos kad ir paprastu aliejum ir palaikyk,o paskui kaip įprastai išplauk pamatysi kaip pasikeis ir sutvirtės

eina sau,tikrai streso nemazai...o man nesenai rokas buvo paspringes obuoliu ir grinai pradejo dust,neikvepe,tai greitai paspaudziau ,pakraciau,pradejo vemt ir verkt...tik po to pradejau pati drebet,tada tik suvokiau kas kaip...ujjjjj

Astut, jo rope labai gerai 😉 tik is pradziu suziurek duok truputi medaus paragaut jei nesi davus. zn kad ne duok die alergija. rope taip isskaptuoji, tik palik truputuka daugiau tos ropes, na ta prasme ne iki zieves skaptuok 😀 ir pridek medaus ir palik kokiom bent 8h. na as vakare padarydavau o ryte duodavau. ir tas medus pradeda tirpt ir ta skysti vis paduok. kokius 3kart dienoj po arb sauksteli. mums veiksminga buvo ir naturalu 😀

22. Feb 2011, 14:29

oho Laura, nu tu cia rimtai turejai streso..

22. Feb 2011, 14:27

10m Kornelijai liepą 11 Vajetau net šiurpas per kūną perėjo eina sau žiūri žiūri ir vistiek,tai jaučiu jau žviegė chirurgas

22. Feb 2011, 14:24

Labu mamukai pliurpaliukai 😉 o mes su Ievute vakar buvom sveciuose pas drauges 😀 tai kai nulekem drauge miegojo. o kai atsikele Ievute, kad puole prie drauges apsikabino ir bucki tiesiai i lupikes dave 😃 tik va po gal kokiu 10min pamatem, kad tai draugei vis liulys smarkiau pradejo begt.. maniske tai sveika. as kad persigandau. dar sveciuose umcalor pora kart sovem. o gryzusios suzinojom, kad draugei virs 39 temp. tai neramu paliko. bet lyg nieko maei mano. gal nebus uzsikretus. o va snd stresa gera apturejau dar 😀 daraus as pusrycius ir ateina is kambario mano drauge su baranka ir pradejo koset. iskosejo tuos zinot su jais sasviniai ir zurnalai buna susegtis. tokie metaliukai. jezus kad persigandau. galvoju o jei ne visus iskosijo. o ten tokie astrus galai... tai ka uz vaiko ir i priimamji. gavom rengeno ir suzinojom, kad nieko ner. aciu dievui. ir gavau pelnytai velniu nuo chirurgo

22. Feb 2011, 14:23

jo ir mano vyras vis apie uzsieni uzsimena...

22. Feb 2011, 14:22

o dar kazkada kazkuri mamyte kalbejo apie rope ligtais isskobta,su medum,ten irgi nuo kosulio?

22. Feb 2011, 14:21

mano seses kovo 8 gimtadienis.taip noriu kazka ipatingo padovanuot.kad ne brangu butu ir faino.dar sese mazes kriksto mama..nu ka cia man sugalvoti

22. Feb 2011, 14:19

o as damos nuo kitos savaites pradesiu kaip nors mokintis anglu kalbos..vyras vis sneka ir sneka apie uzsieni,jisai tai dar susikalbeti gali o as jau ne☹

22. Feb 2011, 14:16

Birute, geda bet zinok nebepamenu kiek tavo dukrai metuku.. gal primintum? 😀

22. Feb 2011, 14:15

Asta, zinok man irgi vos ne sokas buvo kai Rasvyda foto idejo 😃 irgi isivazidavau tokia suvargusia, sulinkusia, o cia moterike dar kaip reikiant 😃