Sausinukai renkamės čia...

26. Jan, 05:36

mano sunus gime sausio 3d, ar yra dar gimusiu sausio menesi mazyliu

22. Feb 2011, 14:13

o va mums visai nepadeda jūros vandenukas nž,smagu kad mūsų nepalikai Asta,apie ką jūs čia dar kalbėjot?a vėjaraupiai pati nieko nežinau,o Kornelijai irgi liko ant kaktukės randukas toks nežymus.Buvom lauke tiksliau sesę lydėjom iki bibliotekos kad mamai paiimtų knygą,nes perskaičiau tai Joris nulūžo tai ilgai nevažinėjom kažkaip nesinori kad miegotų lauke,tai gana šalta.

22. Feb 2011, 14:06

net dar karta atsiverciau foto paziuret😀

22. Feb 2011, 14:05

purskiau ta vandenuka,kol kas pagerejimo nera...

22. Feb 2011, 14:04

aciu,Rasvyda,dabar naktim nebepamiegosiu,lauksiu kol kompa parsius ka greiciau cia ieit paskaitinet,ka pliurpat...o del dantu apziurejau nu lyg nieko nesimato lendancio,bet ir seiles labai bega...nzn...gal ir islys koks 13😀 as vyrui viena diena sakau,kazi a pasigedot jus manes😀 dabar praverciau kelis puslapius paskaitinet,ir pamaciau tavo,Rasvyda foto,jetau kaip as tave visai ne tokia isivaizdavau...geras bendrauji su zmogum o vaizda susikuri visai kitoki...viskas su tavim gerai,as isivaizdavau kaip po 3 gymdymu tai tokia gan storoka,trumpais plaukais ir labai zema...😀ir nekirpk plauku😀

22. Feb 2011, 14:03

oij Rasvyda as isivaizduoju pas tave ten kas daros, ir kaip tu viska speji?? as su viena vos susitvarkau, per pietu miega stengiuos visus darbus nudirbt, o tu ir mezgi ir prie MK prisijungi ir visus kitus darbus pasidarai, zemai lenkiu galva tau 😀 tikrai "respect" kaip sakoma 😃

22. Feb 2011, 14:02

Rasvyda mano sloga po truputi" traukiasi" 😀, bet neturiu nei jėgu nei didelio noro namuose tvarkytis. Mano vyresnėliui atostogos nereikia į darželį visą savaitę eiti, (nelabai suprantu kokia proga), tai ir mane iškantrybės veda vis zyzia kad nėr ką veikt. Asta pabandyk mažiukui nosyte su jūros vandeniu praskalauti , mano Edilijai rudeni panašiai buvo taip pat šnopavo bet neslogavo , tai pora kart praskalavau ir praėjo ( aišku vaikiukui ši procedura ne iš maloniujų).

22. Feb 2011, 13:46

mano maze tai nuo puse pirmos jau parpia, o as prisidariau vel kalna salotu su vistiena, o Mildutei troskinuka verdu 😀 o kai prie kompo nesedi tai jo, tiek padaryt gali, o kai kompas salia, atrodo taip ir norisi uzbegt pasiziuret kas cia naujo 😃

22. Feb 2011, 13:44

oj aciu uz info issamia😀 man zuikiui lyg sloga,bet niekas nebega viduj kazkur snopavimas girdisi ir piktas baisiausia...o as neuzlinkus kompas uzlinko😃 bet nuo penktadienio grysiu i jusu seima😃 dabar prie svetimo prisedau😃 bet as tiek darbu nudirbau kol nera kompo,eina sau...😃 bet be jusu man blogai😃

22. Feb 2011, 13:39

ir kai uztepi gali matyti kaip organizmui truko jodo, jei labai greit sugeria, tiesiog akyse, vadinasi labai truko, as savo mazei pirma kart kai piesiau, tai per 5 minutes isnyko beveik visiskai, o paskui kai uztepiau, jau ilgai matesi, vadinasi pasieme kiek reikejo 😀 suaugusiam taip greit neisnyksta, per oda kol praeina 😃 snd isknisau daiktus, susiradau vaistinele, prisipaisiau ir sau 😀 tai nuo ryto jau blanktelejo 😀

22. Feb 2011, 13:38

taip pat dar ant nugaros su jodu nupiešti tinklelį kaip šahmatų lentą, ant krutinės kai pieši tai negalima piešti anttos vietos kur širdis

22. Feb 2011, 13:34

oij pas mus irgi, kai saule pasviecia tai isvis karsta 😃 bet dabar kai sloguoju tai vakare jau saltoka atrodo, nors istikro tikrai nesalta 😀 Asta, tie tinkleliai tai paprastai, ausu krapstuka pamirkai i joda ir tepi ant odos bruksnelius, skersai i viena puse ir skersai i kita puse, nu nupiesi tinkliuka 😀 tepti reikia suaugusiems krutine, nugara kakla jei gerkle skauda, vaikams dar ir padukus, nereikia piesti ju labai dideliu, as piesiu 4-5 linijas i viena ir i kita puse. Jodas zmogui yra labai reikalingas, gerai jei gyveni prie juros, ten gauni nemazai jodo, bet kas toliau, tai jo nebegauna ir kai organizmui jo truksta, tada pradeda kibt visokios kvepavimo taku ligos 😀 uztat reiktu bent menesi per metus pagyventi prie juros, pakvepuot juo, kad uztektu visiems metams, bet kas cia gali sau leist toki malonuma..

22. Feb 2011, 13:19

Sveikos,ar gali Ineta papasakot apie tuos tinklelius,labai neturiu laiko visko skaityt,nes tiek laiko cia nebuvau ka man kokius 40pusl reik skaityt,nuo ko yra tie tinkleliai jodo?kosulio?kur juos daryt?
aciu😀

22. Feb 2011, 13:18

vyras vakar atejas is darbo pasakojo kad dirbantis kaikurie vyrui yras is baltosios vokes.kadaise jiems uz sildyma ateidavo apie 500lt tai jie atsisake tai atjungie sildyma.dabar kazkuo tai kurena namie ie visa laika iki+12 namie☹ tai as nesuprantu o kaip su vaikais gyventi hmm..nesuprantu

22. Feb 2011, 13:15

Egle pas tave namie tikrai vesoko +18 man tai brrr butu.pas mus tiek rudeni buvo kada nebuvo ijungtas sildymas.o dabar vienam kambary +24 kitam +21-22..tai mes as su maikute vaikstau.tai kas pas mus ateina iskart oj kaip pas jus silta😃

22. Feb 2011, 13:11

20% vaikiskoms prekems- maximoje

22. Feb 2011, 13:06

la diena damos..nu va jau puse dienos beveik praejo.snd pas drauge buvom nueja.vaikai pazaide oj jau linksmiau laikas pralieke.maze uzmigo dabar😀 o mano vyras gal kazka ir moka bet geriau tegul nedaro jaigu kazkas nesigauna tai man nervus sugadina ir tiek,jau nekarta sakau uzmokek kazkam ir bus ramybe..o del vejaraupiu tai man liko demeles ant pilvo, gerai kad ne ant veido kazkur..

22. Feb 2011, 12:47

gerai tau Kristina kai vyras ir protingas ir nagingas 😀, manasis taip pat kai kuriuos darbus pats atlieka, bet kad dirbdamas labai bamba,tai man kartais nervai nelaiko sakau jau geriau pasamdyti darbininkus tie bent nebamba kai dirba😃 Rasvyda aš nemaudau kai sloguoja bet daugiau dėl to kad namuose vėsoka apie 18 laipsnių jei būtų šilčiau maudyčiau, bent jau po dušu pakiščiau...

22. Feb 2011, 12:23

aha tikrai auksarankis, pritariu Rasvydai 😀 o manasis tai turi apdailininko specialybe, bet padirbo pora metu ir daugiau nieko bendra su tuo, nu namuose nebent koki kampa patvarko, bet ir tiek.. aisku kai reikalas prispaudzia, tada jau tenka 😀 pirti kaime juk su mano seneliu dare vasara, dbr dar reiks baigti, tai irgi viska juk patys, ir plyteles ir lenteles ir elektra isvedziojo 😀 bet seip nejaucia malonumo tam 😃 jam geriau kam nors pavadovaut 😃

22. Feb 2011, 12:04

nu reiks pagalvot del tu vejaraupiu skiepo gal pries darzeli tikrai vertetu paskiepyti, mes su sese abi mazytes prasirgom, aisku atsimenu tas zalumas (nors dabar spec neberekomenduoja niekuom jokia zaluma tept), bet prasirgom labai labai lengvai nieko neliko nei kompl nei randu 😀 ne ne maniskis yra technologas, mechanikos inzinerijos magistra turi, bet moka ziauriai daug viska, visus remontus pats padare ir elektra prasivedziojo ir vandenstieki padare ir plyteles kloja pats viska, ir plastikinius langus pats su svogeriu istate, ir radijatorius sustate nieko mes nesamdem 😀 jauciu maze ryziu piena tikrai gers su bananais padariau, o su klijukais cia nieko bendro neturi, nereik cia virti nieko, nu cia skirtingai darosi priklausomais nuo kruopu, avizu virt nereik o va ryzius isverdi tada uzpili su vandeniu, palaikai kelias valandas ir prakosi, ir viskas, gaunas pienas 😀

22. Feb 2011, 11:48

aš prieš šešis metus už skiepus nuo vejaraupiu mokejau 240lt, bet dabar man rodos jie yra pigesni

22. Feb 2011, 11:23

kazkada ziurejau tai 80 lt lygtais 😀

22. Feb 2011, 10:39

va va Egle, as sakau, atrodo absurdiska, bet tai veikia 😃 apie skiepus tai as gan geros nuomones, juolab kad manajai jokiu reakciju i skiepus, o veikia gerai, visi aplink pazystami vaikiukai persirgo rotavirusu, o mes maze paskiepijom, ir as pati juk ziema buvau parsinesusi ta rotavirusa, tris dienas auksta temperatura buvo, o mazylei nieko 😀 todel manau jei yra israstas toks dalykas, kodel juo nepasinaudojus 😀 atrodo vaikiska ta liga vejaraupiai, bet labai nevaiksiskai gali komplikuotis.. o juk vejaraupiu skiepas labai nebrangus, ir islieka visam gyvenimui 😀 Rasvyda, nu sijonas toks tikrai didenis uz kojine 😃 as jau kai megztini megzdavau man sunku budavo laikyt virbalus, o cia as isivaizduoju isvis koks svoris 😃 bet faina kai ka nors sau pasidarai, as dabar tos savo beretkes nepaliedziu, visur deduos ja 😃

22. Feb 2011, 10:03

Labas rytelis. Jaučiuosi truputi geriau matyt jodo tinklelis tikrai padeda 😀 Aš vyresnėlį skiepijau nuo vejaraupiu, tai kai darželį buvo vejaraupiu epidemija maniškis nesusirgo, tai manau skiepai tikrai padėjo, o dar puseserės vaikučiui vejaraupiai komplikavosi į meningitą, Šiemet taip pat planuoju abu paskiepyti nuo EE .

22. Feb 2011, 09:37

nu matai as del vejaraupiu tai bijau.. brolis prasirgo jais kai dar metuku neturejo, tai lengviau nuziuret kad nesikasytu, o as buvau 5 metu, kur tu toki vaika nuziuresi, naktim nemiegodavau, draskydavaus, turiu ant kuno likusius net randelius, ant kaktos prie plauku linijos yra toks randelis, gal seip ir nepastebi kiti, bet pati matau, kai zinau, ir seip nenoriu kad mano maze taip kankintusi.. buvau vos 5, o dar dabar prisimenu ta kankyne kai tepdavo zaluma.. Kristina, nu tu ten susimastei visokius pienus darytis 😃 ryziu pienas, tai cia jauciu tie liaudiskai vadinami klijukai ne? o tavo vyras cia seip prijauciantis meistras ar turi kokia specialybe susijusia su apdaila?

22. Feb 2011, 09:17

Labas rytas 😀 Ineta pakentek susitvarkysi tada galesi nert pradet 😃 maniskis tai pradejo vel remontus, tai jau si karta dziaugiuosi nesiruosiu sakyt nei zodzio nors viska reiks is ryto pirma su slapiu skuduriuku perbraukt, bet geriau tegu daro nors kazka, ot tai paskutini karta kaip paburbejau, tai maniskis numojo ranka sake nieko niekada daugiau nebedarys 😃 Guste avizu pieno vakar negere nei laso, tai siandien bandysiu daryt ryziu piena 😃 o su skiepais Ineta reikia EE eina 3-cia doze po metu, tada igyja imuniteta 3-5metams 😀 ir as norejau nuo hep A nes planavom i uzsieni, bet dabar nebevarom tai ir neskiepinsiu, o nuo vejarp irgi galvojau bet kiek skaiciau nera baisiai pavojinga liga, labai retos komplikacijos, 98proc pasveiksta pilnai visi, tai net nzn, as gal geriau galvoju apie pneumokokine vakcina...kur sukelia meningitus, plauc ar ausu uzdeg, sepsius ir kt baisias ligas 😀

22. Feb 2011, 08:07

Labas rytas 😀 mes siandien anksti kilom kazko, mazoji 7.15 atsikele, bet kazko blogos nuotaikos, virksnoja, viskuo nepatenkinta.. o man nosis varva, reikia siandien daug arbatu gert, kad nepereitu sloga dar ir i gerkle.. Rasvyda tu cia sijona sau mezgeisi? Jetau as kaip pasiilgau nerimo 😃 bet neturiu siulu, ir dabar nelabai butu kada, dar pilna visko tvarkytis 😃

21. Feb 2011, 20:35

bliamba prie manes irgi nori kibt sloga.. visa vakara kazkaip salta, arbatas geriu, reiks vakare dar kojas pasisildyt, jodo tinkliuku negaliu nusipaisyt, nes dar neradau sitam sabakstyne kur vaistinele 😃 tai dbr pasitaisiau tokia gera doze vitamino c, arbata su puse puodelio svarainiu 😃

21. Feb 2011, 19:52

žinok dabar nemezgu nes nenuveža iki turgaus siūlų,o pačiai su vaiku ant rakų toli nes kitam gale miesto.tai žinok dabar skaitau Kornelija parneša iš bibliotekos ką nors ir skaitau

21. Feb 2011, 19:43

manoji taip pat jeigu važiuojam ilgesnį kelią numiegą, o šiaip sėdį kėdutei ramiai, kartais pazyzia, tai brolis pakalbina ir nurimsta.😀 Mums taip pat jau reiks pirkti didesnią kėdutę, nes į dabartinią vos betelpam. Dabar mažai kur ir važiuojam su vaikais. Vakarienę vyras ruoš nes aš sloguoju, tai nujaučiu kad virs manų košę😃.

21. Feb 2011, 19:11

aišku reikia pirkt būtinai ir tegu žviegia tai ir policija susitabdžius nekamantinės kai matys kad rėkia😃😃😃