Sausinukai renkamės čia...

26. Jan, 05:36

mano sunus gime sausio 3d, ar yra dar gimusiu sausio menesi mazyliu

24. Feb 2011, 18:55

Na jūs ir tauškalės,mes irgi šiandien tvarkėmės darėm valgyt bulvių plokštainį nu kugelį dar kepiau paprastų sausainių bet kažko kietoki gavosi,bet jau baigia sutaršyt,na dar buvom lauke paskui pardėj paskui dar pas anytą aplankėm vargšelei migreniniai galvos skausmai užėję tai net persimainius.Mano turtas miegojo pietų tik val,tai jaučiu greit eis liulia.Mano Joris tai negana kad soskės nepaleidžia tai dar pamilo tokia sesės paduškytę,kaip nekeista tą pačią atsimenu KOrnė vadino pupa net į daržiuką nešdavau kartu,o dabar jis tamposi visur iš paskos😃Joris ir mažai šneka kaip jam gaunas

24. Feb 2011, 18:28

oho Rasvyda, tikrai kaip nebrangiai, juk kitur kainos tik nuo kokiu 700 prasideda, jei ne dar brangiau.. Egle, o tai kiek jau pasako zodeliu tavo mazike? fainuole kad sako labas, mano tai ate ir tai ne visiems sako, kartais tik parodo ir viskas..

24. Feb 2011, 17:51

Bent jau vyras taip pažadėjo😃

24. Feb 2011, 17:51

Kai taip nebrangiai Rasvyda tai būtinai reikia pirkti. 😀Mes tai planuojam pavasarį remontuoti virtuvę tai kai susiremontuosim tada ir nusipirksim indaplovę.

24. Feb 2011, 17:48

Netik su vaikais , bet ir su suaugusiais 😀

24. Feb 2011, 17:36

Aha Kristina, smagu kad isleki pasizmonet 😀 pas mane tai ryt dvi drauges atvarys, galima sakyt geriausios drauges 😀 o nemaciau jau daugiau nei menuo.. tai ryt ir man dziugu bus 😀

24. Feb 2011, 17:28

Linksmai Kristina tau pasibūti 😀 😀 😀

24. Feb 2011, 17:13

Mes ką tik grįžom iš laukelio, gana neblogas oras šiandien, nėra tokio didelio šalčio. Edilija lauke prajuokino kiekvienam sutiktam žmogui sako labas, ne šiaip sako,o tesiog išrėkia 😃 😃 kad išgirstų 😃. Pavasarį turėsim bėdos nes šiukšles pamato už gero metro ir tekina paimti, o jei neleidžiu tai ant žemės sėdas😀. Kaimynė turi indaplovę tai labai džiaugiasi ir vanduo susitaupo ir laikas. Aš ir vyro prašau kad nupirktu bet dar nepriprašiau😀

24. Feb 2011, 17:10

indaploves tai ir as noriu, bet pirma mum duines normalios reikia 😀 nu o mes sugalvojom dovana mamai pagaliau, pirksim 2 bilietus i druskiniku vandens atrakcijonu parka, tetis tures nusivezt, dabar akcija 59lt 3val, per geradovana.lt reikia pirkt, tai paliksiu Guste vyrui ir lekiam su sesem i akra pasiaust biski, susitksim bariuke pasedesim ir dovana paimsim prie to pacio 😀

24. Feb 2011, 16:23

neturim Rasvyda mes. bet kai trumpam buvau apsigyvenus pas broli uzsieni tai nzn kiek pigumo, bet kad patogu tai faktas 😀 tik induku reik daugiau turet 😀

24. Feb 2011, 16:11

mano mama turi, tai sake jai ne kiek del vandens taupymo gerai, kiek del to kad rankom ju plaut nereikia 😀 pas mus cia irgi yra kazkokia, bet dar neisbandziau, reikia pirma ja isvalyt, nes kalkiu pilna.. ankstesni gyventojai buvo tikri nevalos..

24. Feb 2011, 16:02

iki skalavimo norejau pasakyt 😀 iki grezimo tai isvis dar toli 😀

24. Feb 2011, 15:55

manoji vakar kai dejo i aki, nuo pirmos iki puse 5 😃 tai irgi ejau tikrint ar gyva 😃 vakare maniau kovosim, bet nieko, 10 val kaip visada krito 😀 hausas dar nebuvo prasidejes 😃 nu va susitvarkiau namucius biskiuka, bandau skalbt cia toj skalbenkej, bet jauciu busiu nustacius rezima su mirkymu 😃 nes jau valanda suka, o iki grezimo dar net nedaejo 😃 nu seknati syki jau zinosiu 😀 o skalbiniu prisikaupe nemazai, jauciu snd teks pora kart sukt, tikiuosi uzteks vietos viskam isdziaustyt 😃

24. Feb 2011, 15:23

maniske ne ji vakare po 9 jau trina akeles zirzia. tik va mums dantukai vakarais neleidzia uzmigt dabar ☹ tai dziaugiuos, akd pietu pamiegos juk dar jai ta slogyte. tai pries pietukus gerai isvedinau kambari, papjausciau svoguno. matyt tinka oras ir miega, dar naktis tokia nerami buvo.

24. Feb 2011, 15:16

sake uosvene ir vyras mano toks buvo jundalas 😀

24. Feb 2011, 15:15

as gustei neleidziu ilgiau negu 2 val miegoti, einu kelti, jeigu nesikelia pati, nes kelis kartus taip yra buve kad per pietus jai leidau miegot kiek nori tai buvo tikras kosmaras iki 1 ar puse 2 nakties davesi, ant galvu lipo, niekaip miegot nenorejo, nzn ji man taip nuo mazesns nemiegale, pamiega i para 10-12val taip nuo kokio 6men, pietu tik karta miega 😀

24. Feb 2011, 15:10

na as ir galvoju, nes kiekis nemazas 😀 eisiu snd pabandyt padaryt kai kruopa prabus 😀 maniske ir vis poros valandu deda i aki 😀 isvargus kruopa

24. Feb 2011, 15:03

Ne Laura ten raso kad reik 4 stiklines vandens uzpilti, tai cia gaunasi 3-4 dienom, i salda padedu ir po biski geria 😀

24. Feb 2011, 15:02

ir mano ziopliuke miega jau, buvom lauke nusikale ir uzmigo, bet taip lengvai ji uzmiega kad net nesitikejau kad kai nebemaitinsiu pati taip lengvai uzmigs 😀

Mano mažylė taip pat miega jau dvi su puse valandos, kelis kartus ėjau žiurėt ar kvepuoja😀

Kristina norejau dar apie ta ryziu piena paklaust 😃 tu ji darai vienam kartui?

24. Feb 2011, 15:01

man tai idomu Asta raso i vaistine isleke, idomu kokiu vaistu jai rekomenduos, nes cia nuo berimu tokiu kaip ir vaistu nera, tik tepaliukai kurie kaip ir bet koks aliejus tiesiog drekina, o gydytis reikia nuo to nuo ko susirgai, gal is maisto kas netinka, tai reiktu nebeduoti kas alergina ir praeis...bet ir tai nebutinai maistas gal skalb milteliai netinka, gal patalyne ar dar kas...

24. Feb 2011, 14:57

Ineta tikrai siandien pavariai tu cia siandien😀 geras Laura, as tai kai maniskis ka nors daro geriau net neziuriu i ta puse, kaip sakant jau virtuvej tai mes kartu buti negalim, nes jis mane nervina, toki bardaka palieka kad kol nesutvarko as neinu net ziuret 😃

24. Feb 2011, 14:46

aha reiks apsizvalgyt gal akro 😀 kai maze pasveiks arba kas leis pasilakstyt 😃

24. Feb 2011, 14:38

Laura, manau kokoso aliejaus butu ten kur as perku migdolu alieju 😃 o siauliuos tai perku saules mieste ten priesais sarma, net nezinau ar ta sarma dar ten yra 😃 nu netoli eurovaistines yra tie burbulai voniai, muilai ir pan, tai va ten 😀 gal ir akro yra toks skyriukas nepamenu.. jauciu kad yra 😀

24. Feb 2011, 14:35

Laura 😃 nu bet juk gryna teisybe 😃 gal ne visai top top, bet panasumo yra 😃 kai vyras valgyt daro, nors ir nesergu, bet uzbaigt dazniausiai tenka man nes tai jis to neberanda, tai cia negerai padeta, tai isvis kam cia ta laikyt cia, ar negeriau butu ten, tai geriau as tada be bumbejimu einu pasidarau pati 😃

24. Feb 2011, 14:34

Man irgi Ineta šis patiekalas patinka kad greitai paruošiamas 😃 😃

24. Feb 2011, 14:32

Nepirkau kaimynė davė, o jai iš Vilniaus giminaičiai atvežė, tai paprašiau kad ir man nupirktu 11 litų indelis kainuoja

24. Feb 2011, 14:31

Stipriai čia tu Laura 😃 😃 😃

24. Feb 2011, 14:30

kokoso aliejus.. kur sakiai pirkai Egle ji?