Pyktis

19. Dec, 08:13

Po gimdymo praėjo 2 mėnesiai. Pradėjome pyktis su sugyventiniu jam 31 man 18. Pirmą mėnesį pykomės mažiau, o dabar pykstamės kiekvieną dieną (gal tai dėl to, kad man PMS, nes nemaitinu jau daugiau, kaip mėnesį?) Aš jam vis neįtinku, nepadarau valgyti blogai, jei darau ir pasakau jam, kad man padėtų, kad ir makaronus išvirtų, jis mieliau sėdės prie kompiuterio arba TV. Kažką vėl padarau ne taip, vėl jam neįtinku. Dėl švaros taip pat pykstamės. Anksčiau jis gyveno su kita ir mane su ja lygina (pvz.: anksčiau būdavo viskas sutvarkyta kas antrą dieną, būdavo visuomet pagaminta valgyti) žinoma ji buvo vyresnė nei aš. Nebežinau ką daryti, gyvenu su ta mintimi, kad viskas susitvarkys. Gal tai dėl to, kad man dar pogimdyvinė deprasija, girdėjau ji trunka 3 mėn. Noriu su juo gyventi, bet jei taip ir toliau, nemanau kad aukosiuos dėl vaiko. Be to, dar abu neišsimiegam.

21. Dec 2010, 16:15

ingote, bet jai tu vyra laikysi uz pavadelio jam ne atsibos tai? atsibos ir pabeks,susiras tokia kuri supras ji ir palaikys,laisve visada butitinas dalykas,jai tu paskui vyra suksies jam atsibos ir pasakys,ei mazute,gal jau pakaks,kiek gali cia lakstyti,eik daryk tau kas reikia o ne lakstyk paskui mane,kalba ne visada daro gera,padeda kartais,bet reikia rodyti veiksmais,kad jam rupi,kad reikia tvirto peties paverkti irpan.tu nei vienam vyrui ne uzdrausi yseiti pas draugus yzgerti ar pn.jis ta darys tau uz nugaros,tai geriau leisti daryti ta kas jam zinant yra geriau,tada prades vertinti kokia zmona ar draugia turi,,Jai jau tie santykiai yra tikrai kvaili,tai taip geriau tegu eina y keturias pusias,negu ziureti y ji ir galvoti,AR AS JAM RUPIU.Tokiu atveju jau skyrybos.Bet reikia pagalvoti,kad yra vaikas kuris ne kaltas del to,kad tevas ar mama tarpusavy ne sugyvena.

21. Dec 2010, 14:49

Štai ir vienas iš blogų pavyzdžių, kaip yra gan nemažas amžiaus skirtumas. Vaiko tėvas - tai , išvis "carskoje" , t.y. , tarybinio mąstymo.Tipo, aš vyras, o tu moteris, tai ir turi tvarkytis, gaminti valgyt ir pan.Fu...kaip nepatinka toks požiūris. Įsivaizduoju, kaip tau sunku, nes tau tik 18, nesinori vien prie puodų tokioj jaunystėj stovėti...Aš tik nesuprantu, kur jūsų akys būna , kaip tik pažinatės su tokiais vyrais. kaip apsigyvenat kartu ir pan?

21. Dec 2010, 14:30

jei jau yra molis tai ir bus nieko cia nebepadarysi jei per pacius garziausius gyvenimo metus vyksta tokie bajeriai nieko ir nebus toliau.....neaukok savo garziausiu metu moliui..meile seile-atejo ir pradegingo,bet kur pagarba?

21. Dec 2010, 14:15

visiskai nepritariu flatron nes kaip tik manau reik uz trumpo pavadelio paimti ji nes per daug sau leidzia jis sau, kokia dar laisve jei ir taip namuose nieko neveikia, tai kam tad toks vyras reikalingas jei ne tik namuose nieko neveiks bet dar ir pas draugus pastovaii lakstys.
as manau susesciau su juo ir kalbeciau is pradziu labai graziai o paskui kaip susiklostys, bet issakyciau viska kas ant sirdies guli...

21. Dec 2010, 14:07

laukinesirdis,galeciau pasakyti tik tiek,visu pirma ,kaip vaikelis gime ,tai jums abiem dabar naujove yra vaikelis ,visada buna,kad vyrai ne pripranta prie to ,kad yra jau priklausomas nuo vaiko nuo taves,leisk jam prie to priprasti,tegu daugiau pabuna vienas,tegu pamasto,kad pasibaige katino dienos,kad jus esat seima ,jie jau tokie visi yra nori palakstyti nori pabuti su draugais,jai yra galymybes dazniau ji palik su vaiku,tegu pabuna jie tik dviesia arba eina tegu y lauka,tokia jau yra vyru psihologija,svarbiausia nevarzyk jo,kad ne butu,darbas namai,tegu eina kacnuo karto su draugais susitikti,jai jau varzysi ji,tikrai prarasi,nelakstyk paskui ji,buna taip, vaikas arba suartina sutvirtina seima arba isskyria,daugiau demesio rodyk jam,pamalonyk skania vakarienia ar pan.tik nelaikyk uz pavedzio,o del miego keiskities tu karta ir jis karta pamiegat,labai padedam tas

21. Dec 2010, 12:18

Laukinesirdis - ujey kokia pazystama situacija... tik musu amziaus skirtumas yra1metai... Negaliu nieko patart, nes pati nezinau kaip elgtis...

21. Dec 2010, 11:27

Neturi jis kitos, visa laika namie buna, o kai kur nors vaziuoja tai dazniausiai ir as kartu. Na nuo jo ta moteris pabego. Tai buvo jam skaudu po 6bendru gyv metu. Tai nemanau, kad ji galetu turet kita. Ir taip kalbu ne del to, kad jauna nieko nesurantu ar pan. tiesiog as tai zinau. Be to, as jam sakiau apie ta prikaisiojima, tai buvo kuriam laikui apsiramines, bet neseniai vel tai kartojosi. Suprantu mes abu pavarge, kai reikia ketis, kai verkia vaikas. Bet nemanau, kad taip eiktu isliet sukaupta pykti, nepasitenkinima.

20. Dec 2010, 16:51

kaip tik turi jaunutę pašonėje,džiaugtūsi ,mylėtų ir lepintų ir be to dar tu jam ir vaikelį pagimdei iš vis ant rankų turėtų nešioti

20. Dec 2010, 16:45

arba kita moteris, arba taves negerbimas, jei jis sugeba guleti prie tv kai mazas vaikutis yra o tu turi daryt viska viena. prispausk toki dieda po savo padu o nebuk pati tokia. uk ir tu tokia pat asmenybe ir tu turi zodi namuose. as taip manau.

20. Dec 2010, 16:13

gal ir tiesmukiskai pasakysiu,bet yra kita MOTERIS cia 100pr

20. Dec 2010, 14:08

sveika.na tikrai tau turetu buti labai skaudu...neisivaisduoju,kaip tu dar taip istveri.jei jau buvusia prikaisioja,tai tikrai nera taip viskas paprasta.tu butinai issiaiskink ir pastatyk savo salygas.tegul renkasi...sakyk arba as ir mano salygos,arba kraukis daiktus ir eik pas savo buvusia.ir be jokiu nuolaidu...nes tik tada vyrai supranta..taip negali testis,juk tau reikia pagalbos,ypac dabar,kai turite leliu😀

19. Dec 2010, 21:17

siaip sunku ka patarti, bet kad jisai prikisineja tau tai nezinau, mesciau lauk.Juk abu turit rupintis namais, buitimi, vaiku ir viskuo kitu.O mat galvoja jei tau tik 18m, reiskiasi galima ,,joti" ant taves.Nieko panasaus, toki reikia i vieta statyti, o ne laukt kada ,,prisirps" viskas.

19. Dec 2010, 21:16

Sunki padėtis . .. šioj vietoj, manau tikrai amžiaus skirtumas daro savo, tu dar visai jaunutė, o tavo išrinktasis visgi nemažai vyresnis. Jei tarkim tau būtų 25, jam 35, tas amžiaus skirtumas ne taip jaustųsi, nes abu jau suaugę kitoks mąstymas, požiūris. Bet kaip sakoma meilei amžius nesvarbus 😉 Turėtumei išsakyti jam kaip jautiesi, kad tau nepatinka, jog ligina su buvusiąja, ir ją turėtų išbraukti iš savo gyvenimo, nes dabar esat jūs trys, su vaikiuku, o toji ne prie ko - buvęs praeitas etapas. Turit pirma pasikalbėti išsakyti viską, juk tu tik po gimdymo, turi suvokti tavo būseną.

19. Dec 2010, 21:07

na manau jusu poziuriai siektiek skiriasi, o beto, jei jau vyras lygina su buvusiaja, tai spirciau toki pro duris lauk, nes jam ,buvusi yra vertingesne, nei tu

19. Dec 2010, 20:13

Po gimdymo praėjo 2 mėnesiai. Pradėjome pyktis su sugyventiniu jam 31 man 18. Pirmą mėnesį pykomės mažiau, o dabar pykstamės kiekvieną dieną (gal tai dėl to, kad man PMS, nes nemaitinu jau daugiau, kaip mėnesį?) Aš jam vis neįtinku, nepadarau valgyti blogai, jei darau ir pasakau jam, kad man padėtų, kad ir makaronus išvirtų, jis mieliau sėdės prie kompiuterio arba TV. Kažką vėl padarau ne taip, vėl jam neįtinku. Dėl švaros taip pat pykstamės. Anksčiau jis gyveno su kita ir mane su ja lygina (pvz.: anksčiau būdavo viskas sutvarkyta kas antrą dieną, būdavo visuomet pagaminta valgyti) žinoma ji buvo vyresnė nei aš. Nebežinau ką daryti, gyvenu su ta mintimi, kad viskas susitvarkys. Gal tai dėl to, kad man dar pogimdyvinė deprasija, girdėjau ji trunka 3 mėn. Noriu su juo gyventi, bet jei taip ir toliau, nemanau kad aukosiuos dėl vaiko. Be to, dar abu neišsimiegam.

1 2 3 4 →