Po gimdymo praėjo 2 mėnesiai. Pradėjome pyktis su sugyventiniu jam 31 man 18. Pirmą mėnesį pykomės mažiau, o dabar pykstamės kiekvieną dieną (gal tai dėl to, kad man PMS, nes nemaitinu jau daugiau, kaip mėnesį?) Aš jam vis neįtinku, nepadarau valgyti blogai, jei darau ir pasakau jam, kad man padėtų, kad ir makaronus išvirtų, jis mieliau sėdės prie kompiuterio arba TV. Kažką vėl padarau ne taip, vėl jam neįtinku. Dėl švaros taip pat pykstamės. Anksčiau jis gyveno su kita ir mane su ja lygina (pvz.: anksčiau būdavo viskas sutvarkyta kas antrą dieną, būdavo visuomet pagaminta valgyti) žinoma ji buvo vyresnė nei aš. Nebežinau ką daryti, gyvenu su ta mintimi, kad viskas susitvarkys. Gal tai dėl to, kad man dar pogimdyvinė deprasija, girdėjau ji trunka 3 mėn. Noriu su juo gyventi, bet jei taip ir toliau, nemanau kad aukosiuos dėl vaiko. Be to, dar abu neišsimiegam.
arba cia dar vienas variantas tiketinas panele tik dabar rozinius akinius nusieme ir skaudziai krito,nes zinau kaip prisisvajoja,jog cia vyras ir namus pades tvarkyt ir valgyt padaryt ir vaika priziures ir nakti kelsis kartu,bet taip buna nevisada😀
Dar vienas dalykas,jei jis nedirba,tai kur jis to darbo iesko namie prie teliko ar prie kompo ar laukia kolkas i namus atnes?mano vyras kai buvo likes be darbo,tai jo intencyviai ieskojo ir rado,bet jis teliko atsisedes neziurejo,o visur ieskojo,vazinejo.
liuks,as ne labai tikiu kad jis jau taip per dienu dienas sau drypso prie tv ar pc,vistiek kaska daro,gal but pati mama per daug y galva ima ir jai taip atrodo,na bent jau vaikuty ant ranku pasupuoja?!
mes nei viena nesedejom pas juos namuose ir nezinm kaip ten istuikruju yra, mergina jauna ka tik pagimdziusi, gal i viska siek tiek per astriai reaguoja, gal ten nera taip baisu kaip ji pasakoja, sakau todel kad po gimdymo ir man vaidenosi tokie dalykai kokiu tikrai nebuvo 😃is vieno zodzio ar darbo padarydavau toki skandala kad vyra n kartu is namu variau 😃
Viska galima suprast nu gal zmogui ir sunku istikruju,bet prie ko cia buvusioji tai niekaip nesuprantu ji valgyt taip ir taip darydavo,namus sutvarkydavo ta ir ana padarydavo.Jeigu jau sedi namie tai galetu ir padet savo mylimajai,tai tokia bent nauda butu,o ne sedet tv apsikabinus.
mano manymui,gal jos vyras yra paveiktas psihologiskai,del to ,kad vaikelis atsirado,riekia palaukti kol viskas savaimia susitvarkys,jo busiana gal but sokia,kad jau yra seimos galva,kad kaskaip reikia islaikyti leliu ,o plius dar jai yra jis bedarbis,tai cia savaimia suprantama ,kad vyras yra toksai,bet jai jis galvoja sededamas apie buvusia tai sudeciau as jam daiktus ir palikciau uz duru,tegu eina su ja ir gyvena,ir iskarto paduociau skyrybom,elementus privales moketi kas menesy,o pati vaika tikrai uzaugintu,su draugu ar gyminiu pagalba.
Laukine sirdis,mano gmailas....lukasrima@gmail.com. jei turi el pasta parasyk...Zinau ka reiskia gventi su jaunesniu..Tarp manes ir maniskio skirtumas 9metai...Galiu daug ka patarti,ir daug ka pasakyti,ko jis sedi prie pc...Per tokius sedejimus vos as su Vyru neiskyriau...Auginam du pametinukus vaikus..Metuku ir 3men.ir 2metu ir 4men..man 21 jam 30bus...
vienu ar kitu atveju sprendima priims ji pati ir niekas kitas uz ja to nepadarys.
atrodo kad neturejot seimos didesniu kriziu tu vadinamu kad taip lengvaii patarinet i viska spjaut, manau reik isbandyt issaugot seima pirmiausia o paskui tikrai spjaut i toki vyra jei nieks nepadeda, gyvent del vaiko su tokiu tikrai nesamone bet uzsisklest savyje ir iseit taip pat neiseitis...mergina suprantu dabar atrodo visas pasaulis slysta is po koju, bet gal ten nera taip baisu kaip jai atrodo, juk visos sugebam pasaulinio masto broblema iskelt is mazo nesutarimo...linkiu daug stiprybes laukinesirdis tau!
visi pasipykstam nepaslaptis,bet pykciai viena,o zmogaus izeidinejimas ir zeminimas jau kas kita.
spjaut i toki vyra tik tiek pagarbos ir atsakomybes tu jam neikalsi daznai pamirs pamokas ir pazadus😀
na 31 dar nera toks jau galingas amzius,dar ir nera pasakysiu labai ir subrendes,kad butu nepataisomas.zinoma astuoniolikinei jis subrendes man 31 m moteriai na ne pimuo,bet ir ne medus 😃 tiesiog manau pas si zmogu nera atsakomybes ir pagarbos savo moteriai,nera namu be demu ,bet viskam yra ribos
siuo atveju tokio amziaus vyro tu jau nepastatysi niekur.nebereikalo nuo jo ir pirma pabego.
tarybinis kvapas dar dvelkia lt vyrams,bet..ka pasakysiu nuo moters ir tik nuo pacios moters priklauso kaip ji vyra "pasisatatys" kaip ji kontoliuos padeti taip ir bus...nes vyras galva o moteris kaklas o kur kaklas sukasi ten ir galva 😛
tokiam vyrui reikia psichologo,juk musu visuomenej priimta vyrui galima viskas ir moteris visada kalta,kad nemoka vyro islaikyt salia saves.cia yra stereotipai kuriuos reikia griaut,nes kitaip tai va taip ir moteris virsta panasi tik i daikta ar iranki,kuris turi gamint valgyt,skalbt vyro triusikus,augint vaikus ir nuomones nereikst jokios,o ypac kuri vyrui nepatinka.
Pasiemei vyra su jau subrendusiu charakteriu ir jis tikrai jau nepasikeis,nes tas amziaus skirtumas pas jus labai toks nemenkas ir tu esi su maziau patirties,tiesiog jis bando but padetiies seimininku tave nuvertina ir nepyk,kad taip pasakysiu ryskiai zemina.as i toki vyra spjauciau.tokiam vyrui isdrebciau viska i akis ka apie ji galvoju ir dar pasakyciau,jog tegu eina pas savo buvusia jeigu jam blogai su manim ir ten tegu geliuoja.pritariu raimondai pasidulkint gali su bet kuo.
ingote,deja turiu vyra ir dukra metuku jau santuokoja gyvenu 6m ir manau daug daugiau turiu patirties santuokoja nei tu,ir prasyciau maziau pyzdavotis cia,jai gali tai visai ne rasynek nesamoniu
flatron kai turei vyra tada suprasi, o dabar manau kad kas tu ten bebutum kaip skelbiesi nelabai supranti apie gyvenima seimoje 😃
kaip neisgyventu? isgyvena ne viena ir gyvena be vyru N moteru..pasidulkint galima rast be isipareigojimu,bet gyvent su meslu vien del to,kad neisgyvent nu atsipraasau,smurtas psihologinis tiek moteriai tiek vaikam..
bet be vyro nei viena moteris ne yzgyventu;]
as visada sakau geriau jokio vyro ir tevo negul bet koks
yra del kvapo tik😀
jauciu ant jos sprando sedi
jauciu sedi namie prie TV ar PC atrodo rase tai jauciu kaip is vyro jokios naudos 😃
tikrai ydomu ar jis dyrba
o tas vyras ar veikia ka ar tik namie sedi kazin?
ingote,tai jau tada tam vyrui yra kaskas blogai,reikia psihologo pagalbos,bet skyrybos tai patykek ne yseiti,kalba tai pat menkas dalykas,tada jau pades tik psihologas,jai butu gerai pabendrauti is jo kaskokiu geru draugu,juk jie daugiau zino nei zmona,ir ju paklausti kas jam yra ir kas galetu buti.
flatron jei vyras ir taip sau leidzia viska, namuose nei pirstelio nepajudaina tai dar jam laisves maza?????
raimonda,tu 100% teisi
amzius ne blogybe o va gyvenimo budas,poziuris dveju zmoniu nesutampantys ir viskas