Sveikos visos esamos ir būsimos mamytės. Turiu keletą klausimų/pasisakymų Jums. Esu nėščia jau 7 mėnėsiai, tuoj ir 8 prasidės.. Pastebėjau, kad keičiuosi. Tiksliau pasakius, pamačiau, kad keletas apgamų padidėjo, patamsėjo, ar Jums irgi taip buvo/yra? Atsirado netgi keli nauji mažiukai apgamiukai ant kaklo, smulkūs labai, bet visgi jų iki nėštumo nebuvo, ir ne tik tie mažieji, bet ir tokios kaip odos ataugėlės (kaip skiauterėlės) išdygo irgi ant kaklo, rankos ties sulenkimu. Norėčiau išgirsti Jūsų nuomonę (ar tai normalu, ar po nėštumo viskas susitvarkys) ir daugiau sužinoti apie Jūsų pokyčius.
nukrito 3 kg pirma menesi. tai sveriau mazdaug tiek kiek kazkada 7 klasej gal sveriau. nes svoris visad budavo apie 53, tai va dabar jau 14 savaite pagaliau turiu savo svori.
na o man jau atsirado juosta einanti per pilva, ir vis labiau tamseja, nors pati esu baltaode... kazkur skaiciau kad tos juostos ant tamsiaodziu labiau matosi, o baltaodems beveik nebuna, tai galiu si mita paneigti... labiausiai mane kas nervina, tai kad atsiraso raudonas pigmentas ant plauku, kadangi plaukus sviesinu tai dabar mano virsugalvis ''ryzas'' ir jokie dazai, jokios priemones, to raudonumo nenukanda ☹ Nagai neaugo man nei pries nestuma, nei dabar,oda gal labiau susitvarke nei buvo pries nestuma, bet kart nuo karto paberia ties smaktu, ir vel pranyksta... del striju, ju kol kas dar nepastebejau,pati esu is tu stambesniu 😀 Jokio kremo nenaudoju, kai netyngiu krutine, pilvuka ir slaunis patepu alyvuogiu aliejumi, bet tai buna labai labai retai, gal i men. pora kartu... seip mano oda visuomet buvo labai sausa ir jautri, tai dabar ji gal kazkiek riebesne paliko,nes nebepleiskanoja po vonios is sausumo kaip buvo pries nestuma... na po kol kas tiek, o veliau ziuresime, ar dar keisimes ar ne 😀 Tiesa, dar mano krutine visa kraujagyslemis melynomis isvagota 😀 tai atviros palaidines ir as nelabai galiu deveti 😀
waikiskas aliejukas gerai degintis wasara yra,tik ji reikia sumaisyti su jodu 😀tai tau sworis buwo nukrites giedraaa3?jei taip tai kiek tau nukrito?
aisku noretusi kad butu kuo maziau 😀 dar va tik si menesi atgavau savo svori kuri turejau pries nestuma 😀 girdejau kad vaikiski aliejukai nuo daug ko padeda 😀 geri tie vaikiski dalykeliai ne tik vaikuciams 😉
man tai biski tesimate pilwukas kaip buwau 6men,nes esu stambesne as.tai ir man tik galedawo pasakyti kad laukiuosi,tik tie kas zinojo 😀 dar gal ir tau tu striju gali daug nebuti,jei staigiai sworis neaugs,as tai dar kartais tepdawausi su waikisku aliejuku,nes jis drekina oda,zinok wisoms skirtingai buna,tikekis kad ir tau ne daug bus 😉
14 savaiciu dabar mums. dar pilvuka pastebi tik tie kas zino. taip girdejau kad stambesnem lengviau su strijom, o as tai varge kaulu vyniotinis ir kraujo maiselis, turetu buti nemazai ju pas mane manau.
as naudoju pregnacare krema nuo striju,per wisa nestuma gal sunaudojau 2,5 tuteles kremo.kai netingiu pasitepu,o tai buna kas antra diena gal kazkur,o kartais net reciau.niu ir as tikiuosi kad nebe atsiras daugiau.siaip sako kurioss siek tiek stambesnes yra,joms maziausiai tasiranda,nes wistiek ju oda jau buna pasitempusi.kiek jau laiko tau yra giedraaa3?
del striju tai drauges man patarineja kad jau nuo pradzios nestumo reikia tepti kremuku kad maziau ju butu, bet dar kolkas netepu. kai atsiras tada 😀 jei iki gimdymo 2 saw tai gal jau ju butu atsirade?
niu ant krutines spuogeliu neatsirado,dziaugiuosi tuo.o nagu stiprimu negaliu girtis,nes nei db ne stiprus,nei tada kol nesilaukiau,tik db naudoju stiprikli nagams ir gerai nagams jau
😀norejau jusu paklausti,ar atsirado striju ir kuriose wietose?naudojote ka nors?as taip tepdawau ir krutine,pilwa,slaunis.bet tik keleta atsirado ant sonu,istikruju maniau kad daug ju turesiu as,nors dar iki gimdymo 2saw tai gal atsiras ju man...
man nagai nuluzo irgi kai norejau gera pabut ir padejau mamai virtuve kapitaliai tvarkytis 😃 nors pries nestuma jie buvo stipresni daug db gal tik auga greiciau... o tie plaukai ant pilvo nervina 😃 veidas tai paberimas cia atsiranda cia dingsta, o vat krutine tai siaubas... jokios bliuskeles su iskirpte neuzsidesi...
nagai tai teisybe maniskiai irgi uzaugo ilgi ilgi, ir nuluzo per viena diena visi 😀
man kaip tik sumazejo spuogu ant weido,o iki nestumo buwo didziausia beda spuogai.sako jog kurios turejo bedu su spuogais,inkstyrais sumazeja po gimdymo,bet ne wisoms sako,tai as manau kad as busiu is tu kur sumazes spuogu 😀pradejo augti nagai man labiau per nestuma,o siaip labai ir nesikeiciu turbut 😀
kristulia mano oda irgi labai riebi pasidare,visa veida nusiejo spuogais,ir krutine...siaubas😀
pas mane irgi ant pilvo plaukeliai patamsejo 😀 kosmaras
dar štai kas - mano pilvo plaukeliai padidėjo 😃 nemoku nupasakot bet anksciau ju visai nesimate, o db matosi normaliai 😃
dar štai kas - mano pilvo plaukeliai padidėjo 😃 nemoku nupasakot bet anksciau ju visai nesimate, o db matosi normaliai 😃
sveikos, man virs bambos atsirado tamsi linija, nors atrodo ji buna zemiau, ir plaukuotumas sumazejo, tik oda lb sausa pasidare...isdziuvo visi spuogeliai 😀
Man irgi pradėjo berti veidą, krutinę, oda tokia riebi pasidar iš normalios... O šiaip daugiau nieko nepastebėjau, nei apgamų, nei rudos linijos ant pilvo neturiu
o mane dideliais spuogais meto,ir oda veido labai riebi pasidare... ☹
man labai beria veida,oda sausesne pasidare,bei kaip kazkas minejo plaukai ant koju auga labai letai 😉
mano odos tipas pasikeitė, bet čia tikriausiai laikinai. anksčiau buvo riebi, plaukus trinkti reikėdavo kasdien, o dabar viskas kitaip-išsausėjo.
labas😀o man spuogais ismete visa veida,nors dar tik pradzia☹
siaip nuo odos tipo daug kas priklauso. man ir soliariume labai sunku nuruduot budavo, ant pilvo dar jokios rudos juostos nera ir demiu nematyti 👍
man irgi atsirado daug smulkiu ir labai tamsiu apgamiuku ant viso kuno. Ir siaip esu labai apgamuota, galvoju gal po gimdymo reiketu issitirti. Dar labai sumazejo plaukuotumas, ant koju beveik nebeauga ir ant ranku vos keli plaukeliai liko. Del to tai dziaugiuosi 😀
o man atsirado ir praniko apgamai, cia kaip kam, link galo nestumo meloninas visom skirtingai pasereiskai, an dar ir plaukau laaaaabai patamsejo, bet po gimdimo viskas gryzo i savo vietas
nescioms taip daznai buna. o patamsejimai dar "nestumo kauke" vadinami - jie pranyks po gimdymo. o siaip artejant pavasariui vengt saules reikia, kad dar neparysketu
jie ir liks. juk apgamai nepranyksta, o jai tamseja pasikonsultuok su gydytoja, gali siusti pas odos gydytoja, kad tuos apgamus patikrintu
pas mane taip pat ant nugaros nedideliu apgameliu atsirado.praejo po gimdymo 3 men, bet jie liko.
Sveikos visos esamos ir būsimos mamytės. Turiu keletą klausimų/pasisakymų Jums. Esu nėščia jau 7 mėnėsiai, tuoj ir 8 prasidės.. Pastebėjau, kad keičiuosi. Tiksliau pasakius, pamačiau, kad keletas apgamų padidėjo, patamsėjo, ar Jums irgi taip buvo/yra? Atsirado netgi keli nauji mažiukai apgamiukai ant kaklo, smulkūs labai, bet visgi jų iki nėštumo nebuvo, ir ne tik tie mažieji, bet ir tokios kaip odos ataugėlės (kaip skiauterėlės) išdygo irgi ant kaklo, rankos ties sulenkimu. Norėčiau išgirsti Jūsų nuomonę (ar tai normalu, ar po nėštumo viskas susitvarkys) ir daugiau sužinoti apie Jūsų pokyčius.