Sveikos visos esamos ir būsimos mamytės. Turiu keletą klausimų/pasisakymų Jums. Esu nėščia jau 7 mėnėsiai, tuoj ir 8 prasidės.. Pastebėjau, kad keičiuosi. Tiksliau pasakius, pamačiau, kad keletas apgamų padidėjo, patamsėjo, ar Jums irgi taip buvo/yra? Atsirado netgi keli nauji mažiukai apgamiukai ant kaklo, smulkūs labai, bet visgi jų iki nėštumo nebuvo, ir ne tik tie mažieji, bet ir tokios kaip odos ataugėlės (kaip skiauterėlės) išdygo irgi ant kaklo, rankos ties sulenkimu. Norėčiau išgirsti Jūsų nuomonę (ar tai normalu, ar po nėštumo viskas susitvarkys) ir daugiau sužinoti apie Jūsų pokyčius.
lieposmamyte, saunuole esi! as irgi taip galvoju, kad kai nori viska speji 😉
nu va, as 23 metu kaip tik ir susilauksiu pirmagimio 😀
o man atvirksciai as iki 23 😃
Mums tai labai greitai uzkibo, pora savaiteliu ir yra 😀 As irgi iki 25 meteliu norejau pirmojo susilaukti, matyt cia koks magiskas tas skaicius 😀
bailiuke mes puse metu nesisaugojom ir laukem, bet buvau jau vilti praradusi, o su ta diena kai nebesitikejau ir kibo 😛 kristullia tai dziaukis busi jauna mamyte 😀 poto su vaikeliu per diskanus varysi 😃
Man kai sužinojau buvo baaaaisus šokas, nors gelėjai to tikėtis, bet buvo labai baisu.. Vaikutis visiškas netičiukas... Neplanavom greitu laiku dar tikrai, visad norejaiu ir as iki 25 pirmo susilaukti, o dabar gausis kad pirmas iki 20metų jau bus 😀
o del planavimo, tai ir mes vis galvodavom, bet galvojam gal dar ne. o as cypdavau kad noreciau pirma vaikeli iki 25 metu pasigimdyti 😀 tai gavosi visai netyciukas cia mums, bet taip ir numanem, nes nustojau vartoti kontraceptinius pleistrus, ir kokiam treciam meneselyje pastojau. kur tau nepastosi, nesisaugojom niekuom, ir kaip sakoma viduj baigdavom 😃 o buvom naivuoliai, kad netyciukas 😀
sveikutes 😀 sveikinu ir as tave patioo. as suzinojau kokiu 3-4 savaiteliu, bet daktaras patikrino irgi kokiu 10 savaiteliu 😀 o man baimes irgi nera kad busiu negra mama ar ka. kaip ka reiks daryti, pagalvoju , bet nesinervuoju, bent jau kaol kas ... 😀 gal veliau nervuotis pradesiu 😀 o ypac pries gimdyma, kaip gimdyti ir tt 😀 vaje vaje 😀 mano pilvelis jau issokes nemazai, ypac vakarais dar didesnis buna, net keista 😀 dziaugiuosi, tepu kiekviena vakara nuo striju kremuku ir kalbinu 😀 nors dar ankstoka 😀 na bet dar savaitele ir man jau 4 menesiukai 😀
na mes su vyru ir senai norejom ir planavom, ir suplanavom 😀 puisem metu vargom 😀 😀 bet turim dabar stebukleli 😀
as dar pasidariusi testa ,palaukiau dienel ir vel pasidariau, sakau gal netycia kartais negerai parode 😃 o kai natras testas parode ta pati,ta pacia diena ir pas mano ir pas vyro tevus nuvaziavom ir pranesem, tik draugams veliau jau pasakem, isskyrus as dviem geriausioms savo draugems 😀 Oi zinok nebuvo man, nes vaikelio jau kokius 5 metus be galo noriu, tik vis atrodydavo kad ne laikas, reikia ta padaryti, ta pabaigti ir t.t., paskui su vyru pakalbejom, kad cia visa gyvenima taip ir bus, jei ne vienas uzsiemimas tai bus kitas, kad jei abu norim, tai nera cia ko ir laukti 😀 ir dabar del to be galo dziaugiuosi, kad ta viena vakara turkijoje issikalbejome ir supratome vienas kita... 😉
o ashanti nebuvo tokiu minciu, kas kur kaip kada? 😀 nuo ko pradti pirkta, ko reikia, atrodo nebusiu gera maam (nesugebesiu) 😃 man tai tokios mintys pirmus tris men kirbejo 😀 ir seneliukai suzinojo ir visi kiti tik trecia menesi kad laukiuosi ,isskyrus mano gera drauge 😀
Sveikutes! Patioo sveika prisijungusi prie musu 😀 O as kad laukiuosi suzinojau 4 savaiteliu 😀 Kad ir planavome bet kai suzinojau istiko toks sokas, rankos drebejo, kojos drebejo, bet sypsena buvo iki ausu 😀 Labai geras ir malonus jausmas 😀
😀 oi kaip fainiai 😀 as kiek skaicius esuy , tai nesirgimas o tepliojimas 😀 😀 😀 pavizdziui zinok as turjejau diena pries mensines pastoti 😀 nes po nebuvau su vyru 😃 o sirgau normaliai 😀
Tame ir esmė, kad nevelavo. Pirmą mėnesį besilaukdama sirgau beveik normaliai, tik trumpiau ir netaip gausiai.. O antrą jau nesirgau, galvojau jog dėl to, kad buvau kraujo donarė prieš mmm , bet jos taip ir nepasirodė tai pasidariau testą. Kai gyd pasakė kiek laiko galvojau,kad negali būt nes sirgau, bet sakė jog yra moterų pasitaikę kurios kelis mėn serga. Paskui konsultavau su kitu gyditoju ir patvirtino pirmosios žodžius... 😛
oho 😀 tai nejutai kad veluoja? 😀 😛
Aš apie nėštumą sužinojau gal kokių 9sav net 😃
😀 na bet man ginekologe patvirtino tik 8sav,o kai buvo 5sav, liepe dar palaukti 😀
Sveikinu ir aš pati000 😀 Aš tai sužinojau daaaaug vėliau nei jūs 😀
labas rytelis, patioo ,nuosirdziausiai sveikinam prisijungus i musu gretas 😀 🌷 , na as testuka pasidariau anteroje savaiteje, ir man jis buvo teigiamas 😀 😀 nerealus jausmas buvo 😀
labas rytas 😀 na pati000 taigi irgi jug dziaugsmas yra😀nes as tokiu pat laiku pasidariau testa ir suzinojau,bet uztwirtinimui nulekiau pas daktare,tai ji patwirtino kad laukiuosi,tai dziaugiausi labiausiai zinokit,su sypsena isejau is kabineto😀
Matau cia visos mamytes jau su patirtimi 😀 Man tai tik 3 savaiteles, siandies pasitikrinau testa, pasirodo nescia 😀
kokie fainus sapnai 😀
Sveikos 😀 aš šiandien irgi sapnavau mažiuką savo, bet ne patį gimdymą, o kad jau pagimžius visai mažutėlį nešuos per miestą ir maitinu, o namie grįžus vyras pampius pakeite 😀
tas tai tikrai, ir kai kitiem buna trintis mum net tokiu nebuna 😀
aiskutis... na bet dabar turi pagalbininka namie,kartu juk ir linksmiau ir lengviau 😉
nea jis darbo birzoj stovi, kai pastojau pas ji mazino etatus ir atleido 😤
tai tavo vyras gal yra pasiemes tas valstybes apmokamas tevuystes atostogas, kol vaikeliui sueis menuo, ar ne?
tai jau tikrai 😀 leidzia ir man pamiegoti o ypac jei labai ko nori tai ir visa diena maitina 😃
tai labai gerai, kad vyras tau padeda 😀 gera vyra turi 😀
as ir tikiuosi, tai vyras sako kai tavo eile maitint tai ilgai miega, o kai mano tai kas kelias val pabunda 😃 mes pamainom naktim keliames 😀