Sveikos visos esamos ir būsimos mamytės. Turiu keletą klausimų/pasisakymų Jums. Esu nėščia jau 7 mėnėsiai, tuoj ir 8 prasidės.. Pastebėjau, kad keičiuosi. Tiksliau pasakius, pamačiau, kad keletas apgamų padidėjo, patamsėjo, ar Jums irgi taip buvo/yra? Atsirado netgi keli nauji mažiukai apgamiukai ant kaklo, smulkūs labai, bet visgi jų iki nėštumo nebuvo, ir ne tik tie mažieji, bet ir tokios kaip odos ataugėlės (kaip skiauterėlės) išdygo irgi ant kaklo, rankos ties sulenkimu. Norėčiau išgirsti Jūsų nuomonę (ar tai normalu, ar po nėštumo viskas susitvarkys) ir daugiau sužinoti apie Jūsų pokyčius.
tai ir steniguosi neliudeti,bet ne wisuomet tai iseina padaryti kad ir labai norisi...tai wat noriu greiciau pagimdyti,kad galeciau sawo mazyli prie sawes priglausti 😀
Sonka,kai laikysi savo leliu ant ranku, viskas pasikes, pasaulis grazesnis pasidarys, ir busi kaip tik viskuom patenkinta, juk turi vaikeliui tik geras emocijas perduoti 😀 As isivazduoju, kaip jau tau sunku turetu buti, jei jau man sunku, tai apie tave nebekalbu, tikiu kad lauki , kad kuo greiciau viskas ivyktu 😀
na turbut greiciausiai db as greitai dziaugsiuos pilwuko gywentoju,kaip paskaitynejau cia kam greiciausiai😀 net pati noriu greiciau pagimdyti,nes pasikeiciau wisapusiskai,daug kuom nepatenkinta pasidariau
na zinoma kad viskas mums bus gerai 😀 Kristullia, ne viena tu cia su savo pilvelio gyventoju nori susitikti, visos mes cia norim, tik viltekamile dabar gali tuo dziaugtis kasdien, o mums dar reikia palaukti 😀
birželio26 dieną 😀 vat ir man nepadėjo, nes svoris žaibiškai užaugo.
kitom nepadeda niekas tikrai del striju,nei kremai nei niekas...o kada tau gimdyti kristullia
Noriu ir aš į ligoninę kuo greičiau, noriu susipažint akis į akį su žmogeliuku kuris taip išdykusiai spardosi 😀
O strijos tai jetau jetau... apsiverkiau kai pamaciau savo slaunis.. ant krutines aplink spenelius visur išraižyta ir ant šlaunų pilna, siaubas... naudojau tepaliuka kurio pav tikrai nepamenu nes sviedžiau lauk pamačius kad nepadėjo ir masažuodavau vaikišku aliejuku ir vistiek nukentėjau ☹
tikrai atpazinsi kai prasides ashanti 😀 😀 😀
na sakau kad nesumaisysi,pastebek netgi laika jei prasides skausmai,kas kiek laiko jie pasikartoja,jei wienodu laiko tarpu,tai paruosiamieji tikrai😀 nieko wiskas bus gerai,tiek laiko prawaiksciojom ir pabaigsim waikscioti,galwokim kad wiskas gerai bus 😀
na jei tokie kaip mmm tai tikrai nesumaisysiu, nes tokius skausmus jusdavau, ne duok dieve,net priesui nelinkeciau ☹
pajusi tikrai,nes jei skaudeda menesiniu metu tai turetum suprasti kox skausmas bus.tik wa nugaros skausmu nesupratau,nes ja man wisuomet skauda,nebijok tu saremiu,cia nulis pries tuos kurie laukia per gimdyma musu 😀taip nebe daug viltekamile,todel ir bijau kur nors waziuoti nors ir netoli,o tuo labiau wiena kur nors 😀
kaip idomiai, man baisu kad kai man bus saremiai, as ju papasciausiai neatpazinsiu 😀
sonka tai tau jau tikrai nebedaug liko 😉
man pradejo leistis pora sav pries gimstant o nusileido pries gimdyma ryta, saremiai paruosiamieji tokie pat kaip saremiai bet juos nuimta vonia, ir jie neregulerus buna 😀 o man va saremiai prasidejo ties skrandziu atrode kad skrandis sustojo taip sueme ir poto nuejo i pilvo apacia. na nezinau tikrai ar visom 😀 😀 😀
ashanti zinok buwau pas akusere kowo22d ji swere,matawo spaudima ir klausia ar pajutai kad pilwas nusileido ir pasidare lengwiau kwepuoti,as jai ir sakau,man kaip tik sunkiau pasidere kwepuoti,tai ji nutilo ir nieko nesake 😃 na buna toks skausmas kaip per menesines skauda pilwo apacia,skauda nugaros apacia(kitos sako strenos) ir atsiranda toks jausmas lyg nori didelio reikalo i wc,ir man tokie skausmai kartojosi kas 15min,paskui kas 30 min kazkur,taip pora dienu buwo man
o koks jausmas kai buna paruosiamieji saremiai? kaip juos atpazinti? ar tai tempia ka nors, ar skauda, ar kaip? Tiesa, o kada jums pilvukas nusileido, keliu savaiciu bunant?
viltekamile man pirmas leliukas cia bus,na man tik 37saw saremiai tokie pasirode,o cia wisoms buna dar pries nestuma tie saremiai?
man buvo 34savaiciu paruosiamieji saremiai, bet dvi naktis pries gimdyma iseiles buvo 😀
taip skaitynejau kad jau gali gywenti jis,jei gimtu.na tai as kazkur ir paskaiciawau,jei sia sawaite buwo paruosiamieji saremiai,tai kazkur uz sawaites gal jau ligoninej busim
sonka tau tai ne pirmas leliukas? 😀 jo 34 savaite ir man buvo laikas sustojes visiskai 😀
tai wa kaip ateis kazkur 34 saw tada sakysi iswis kas ta laika sustabde 😃 nes man db laikas iswis sustojes yra,atrodo greiciau praeitu tos dienos.noriu i ligonine greiciau jau as 😀
sonka na jau nuo37sav, vaikiukas visiskai isivystes ir jau gali bet kada gimti 😀 man gime 38savaiciu 😀
man 28 savaiteles, ryt prasieda 29 😀 Oi kaip faina... mano akimis visoms tik savaites eina, visos tik gimdo, o mano kazkaip tarsi sustojusios, atrodo nejudame mes i preki ir reikes laukti amzinybe 😃
kiek tau laiko ashanti?na nematau tos juostos tikrai as 😃 taip bet kada jau galiu ir noriu jau waziuoti,nes naktim blogai miegu jau ir mano pilwuko gywentojui mazai jau wietos yra turbut,labai jau ramsto jis man pilwa 😀
o man buvo nestumo metu bet neryski o po gimdymo isryskejo, bet dabar truputi nublanko 😉
o man buvo nestumo metu bet neryski o po gimdymo isryskejo, bet dabar truputi nublanko 😉
na gal tada ir jau nebeatsiras ta juostele tau, jei iki siolneatsirado,nes pas mane ji rysketi pradejo kazkur nuo 25 savaites, arba bent tokiu laiku asja pamaciau 😃 Tai ka sonka, bet kada gali jau vaziuoti gimdyti, oi gerai tau,kir as noriu 😀
dabar man yra 37sawaites jau
Sonka, o kiek tau savaiteliu?
man nestumo pradzioj buwo nukriet irgi kazkur 3kg,paskui 7men kazkur 1kg nukrites buwo,.na siaip krutine grazi mano,kaip ir pries nestuma buwo,na del tos tamsios juostos girdejau ne wisoms atsiranda,pas mane jos nera bent jau ir gal nebe atsiras