Sveikos visos esamos ir būsimos mamytės. Turiu keletą klausimų/pasisakymų Jums. Esu nėščia jau 7 mėnėsiai, tuoj ir 8 prasidės.. Pastebėjau, kad keičiuosi. Tiksliau pasakius, pamačiau, kad keletas apgamų padidėjo, patamsėjo, ar Jums irgi taip buvo/yra? Atsirado netgi keli nauji mažiukai apgamiukai ant kaklo, smulkūs labai, bet visgi jų iki nėštumo nebuvo, ir ne tik tie mažieji, bet ir tokios kaip odos ataugėlės (kaip skiauterėlės) išdygo irgi ant kaklo, rankos ties sulenkimu. Norėčiau išgirsti Jūsų nuomonę (ar tai normalu, ar po nėštumo viskas susitvarkys) ir daugiau sužinoti apie Jūsų pokyčius.
sveikos, visos kazkur dingo.O kur?😃
labuka 😀 kaip gyvenat? jau seniai bendravom kazko tai aprimusios visos..
Su pavasariuuuuuuuuuuuuuuuuuu🌷
As pritariu Jolitai 😉
ir as pavieciau ruciuka 😉
pakvieciau 😀
aha turiu , ruciukas_v@one.lt
labas rutele,ruta gal turi feisbuka?
laba ryta 😀
ai giedre nekaltink taves...mes ja palaikem...o ji dedasi...bent pasidziaugtum kad palaiko,o neieskotum kaltu.....!!!!!jei jau tqaip nenorejei kad kas zinotu reikejo ir tyleti!!!!
Sveikos😀Nereikia Anastazija cia taip isizeisti,palaikem mes tave ir linkejom Oskarui sveikatos.Dekui Dievui viskas gerai baigesi👍
sveikos😀
Sveikos. Nemanau, Kad Giedra papasakojo apie Oskara is blogos valios, ar noredama tave supykdyt... Rodos ir nieko blogo apie tave nekalbejom, bet.. O kan nenori jog prisimintume, ir kalbetume apie tave, mano nuomone (nezinau kaip kitu) katik aiskiai pasakei Anastasija. 😀
Na taip as cia is tikruju labai negraziai pasielgiau papasakodama... bet tik tiek kad ne is piktos valios ir ne blogo linkedama. jauciuosi kalta ir tikrai sorry.. negraziai cia isejo.
labas merginos. visu pirma uzsukau atsisveikinti, nes nejauciu noro cia bendrauti visu antra nemegstu kai apie kitu zmoniu skausma pasako ne tie zmones , kurie ji jaucia. as buciau papasakojus apie Oskaro sveikata pati, kada pasijusciau galinti apie tai kalbeti... mum viskas gerai ir po poros dienu vaziuosim namo ir nesiskirsim nuo kitu vaiku, mum istaise viska 100% ir tik keli zili plaukeliai ant mano galvos man visada primins sias savaites kai ne tik operavo mano vaika, bet dar ir laidojau artimus zmones. mire arturo tetis, o ji pati jau 4 dienas laiko dingusiu be zinios kazkur Lenkijoje.... as pasakiau, kad nebeliktu jums pagrindo mane prisiminti daugiau. as stiprus zmogus ir kaip suniukai esu pratusi savo zaizdas uzsilaizyti vienumoje
jo tikrai😃
o kas pasirode Egle jau seniai matyta 😃
o kas pasirode Egle jau seniai matyta 😃
😉
delui dekui uz sveikinimus 😀
Sveikinam Vilte Kamilyte su tokia grazia svente😀😘Sarunyte taip pat su 10menesiuku😘
aciu aciu mano Sarune jau kai per galvas lipa kaip tankas 😀
O jus sveikinam su 10menesiuku 😀 Lai Sarunyte auga grazi ir sveika mergyte 😀
sveikinu😀
prasom nera uz ka o mes svesim po 2men pirmaji gimtadieni 😀
Aciu Ruciuk 😀 😘
Sveikinam Vilte Kamile su pirmuoju gimtadieniu 😀
Na stai mamtes prabego visi metai nuo mano saremiu.... ir lygiai pries metus 11val20min. isvydau pirma karta savo dukryte 😀
prasom nera uz ka 😀
aciu ruciuk 😀 😘