Sveikos visos esamos ir būsimos mamytės. Turiu keletą klausimų/pasisakymų Jums. Esu nėščia jau 7 mėnėsiai, tuoj ir 8 prasidės.. Pastebėjau, kad keičiuosi. Tiksliau pasakius, pamačiau, kad keletas apgamų padidėjo, patamsėjo, ar Jums irgi taip buvo/yra? Atsirado netgi keli nauji mažiukai apgamiukai ant kaklo, smulkūs labai, bet visgi jų iki nėštumo nebuvo, ir ne tik tie mažieji, bet ir tokios kaip odos ataugėlės (kaip skiauterėlės) išdygo irgi ant kaklo, rankos ties sulenkimu. Norėčiau išgirsti Jūsų nuomonę (ar tai normalu, ar po nėštumo viskas susitvarkys) ir daugiau sužinoti apie Jūsų pokyčius.
gal kam reiketu huggies pampersu nuo 4-9kg. mes kelis panaudojom, o kadangi mum jau per mazi tai gal kam reikia?
aciu aciu 😀
labas rytas 😀 Sveikinam Sarunyte su jos perliukais 😉 😘
laba ryta, o mano Sarunei jau prasikale 3dantukas 😀
Labas.visokiu virusu ir rota ir nota,reikia saugotis..
oi Kristullia rotovirusa net turejot ☹ vargsas zentukas...
Sveikos 😀 mes irgi stengiames kuo dazniau y laukuti iseit 😀 ir va nesirgom nesirgom, o nuejom y poliklinika pasiskiepyt tai roto virusa pasigavom... bet namuose issigydem, dabar tik viduriuojam dar truputi... o pirmas dvi naktis tai nemiegojau, nes maziukas "dege" tiesiog, stebejau jy mieganti....
oi kokia grazi foto eglut 😉
sveikos,mes vakar ejom i kiema tai ir galvoju ar nebusiu per silati prirengus,bet manau pats tas buvo,labai ilgai kiemuke bunam ypac vakar😃
labuka. kaip gyvenat? kas naujo? kazkaip atsilo orai tai isvis mazai prie kompo prisedu jau. lauke ilgai bunam su mazaja. bet va siandien busiu ja perkaitinus tai kosti dabar labai ☹ ryt teks skambint daktarei tikriausiai ☹
Labas😃
Sveikos, kur visos dingo?
Faina, sulauksi 😀) Pas mane juda jau kaip reikalas, kai užeina.. 😀
sveikos 😀 rinkitateka, tikrai pritariu 😀 man kaip tik pradejo apvalet pilvukas 😀 tai tikrai nuostabu 😀 tai db jau pradedu laukti pirmuju judesiuku 😀
Pats nuostabiausias pasikeitimas nėštumo metu - augantis pilvukas ir lėliuko judesiukai 😀)
Giedre 😃 😃 😃 😃: D
laba ryta 😀
Su moteryciu diena visas😀
su moteru diena 🌷 😘
😃 😃 😃 nu Giedre tu cia 😃 😃 😃
Kristullia manau kad jau issiseme musu temos.. 😃 vaikai uzauginti 😃 vyrus kas trecia turi😃 tai jau bendru interesu nebeliko kiek galima apie ora sneket 😃
Labas, kaip cia tylu ir ramu.... net keista 😀
sveikos,kaip laikotes😀?
labuka 😉
labas rytas 😉
laba ryta
nu nea 😃😃😃😃 bet skaudej sonus 😃
😃 kiba tavo pilvas labai didelis buvo 😃
mes tai irgu super. man tik spranda turbut perpute ryte is lovos atsikelt tai zygdarbis buvo. prisiminiau paskutinius nestumo menesius kai jau sunku is lovos keltis buvo 😃
labuka,tikrai visos dingusios,turbut su leliukais 😀 pas mus tai super zinok 😀