Sveikos visos esamos ir būsimos mamytės. Turiu keletą klausimų/pasisakymų Jums. Esu nėščia jau 7 mėnėsiai, tuoj ir 8 prasidės.. Pastebėjau, kad keičiuosi. Tiksliau pasakius, pamačiau, kad keletas apgamų padidėjo, patamsėjo, ar Jums irgi taip buvo/yra? Atsirado netgi keli nauji mažiukai apgamiukai ant kaklo, smulkūs labai, bet visgi jų iki nėštumo nebuvo, ir ne tik tie mažieji, bet ir tokios kaip odos ataugėlės (kaip skiauterėlės) išdygo irgi ant kaklo, rankos ties sulenkimu. Norėčiau išgirsti Jūsų nuomonę (ar tai normalu, ar po nėštumo viskas susitvarkys) ir daugiau sužinoti apie Jūsų pokyčius.
as tai pradejau labai daug sapnptuoti skirtingu dalyku. labai padeda isaiskinti sapnu reiksmes https://sapnininkas.online/
Visai gera savijauta, pamažu sveikstu ir aš atrodo jau. Tik kitą sav. reiks vykti pasižiūrėti kaip mažiukas pilvely gyvena, ar jam viskas gerai po mano ligos.
Sveikos ,kaip jauciasi nestukes ?
su Šarūne ne tasydavo nestumo pradzioj o dabar su antru kazkaip patase kelis kartus prie miego labai traukdavo, o dabar lyg ir gerai bet uosle kaip suns 😀
na vistiek naujiena super gera 🌷 😀 labai dziaugiuosi del jusu 😉 o kaip nestumas? lengvas? palyginti su pirmuoju dabar gali 😀
rugpjuti ar rugseji turetu gimt aiskiau bus kai daugiau savaiciu nes gali but kad veliau pastojau, ne per vaisingas dienas.
Ruta o kada tureau leliuka? 😀 vaje kaip fainai negaliu, pavydziu nestukems visoms 😀
aciu aciu 😀
Ruciukas kokia puiki naujiena !!! sveikinu 🌷
tikrai labai sena tema, kai as mazosios laukiaus cia visos bendravom. o dabar ir vel laukiuos 😀
ak kokia sena tema,gal laikas atgaivinti?😀
Sveikutes mamytes siuvineju krizeliu ivairius piesinukus vaikuciams, vestuvems ir daug visokiu.Galiu isiuvineti ir foto jei domina butina uzsisakiti is anksto.galite Easley I emaila vitanerka@inbox.lt
sveikutes, kaip jusu leliai auga?
aha vienos is plepesniu mes cia siuo metu 😃😃 jau pamirsom kada cia bendravom 😃
Sveikos merginos😀 labai jusu pleputes pasiilgau ☹
tai kas
aha tikrai...
laba ryta jau niekas nebe uzsuka i sia temele...
sveikos, gal kuriai reik pampers firmos baltu pampersu? 5dydis 44vienetai uz 50lt, dar prideciau ir palaidu apie 20vnt pampers, o salia ir misinuka padovanosiu similac 😀
sveikos, tai kaip ir as suliau visoms huggies 4dydi, cia senai kai dar Gabrielei dejau juos, bet nieks neatsirado, o vat dabar mazajai liko, tai jau ne uz kalnu juos ir panaudosim.Cia tie senieji, gerieji tie kol dar gamintojas nebuvo pasikeites😀 , o ne kaip dabar
tai kam siulai ruciuk jai manai,kad paciai prireiks?😀
laba ryta, ka cia zinai gal man paciai ju prireiks.
Giedrut su gimtadieniu😀
Nu va Giedre, pasenai 😃 😃
aciu aciu 😉
jinai cia su mumis😀
sveikos, Giedre su gimimo diena😀 na matai ruta mums pirmiausia pasiule, draugiskai😉
labas rytas visu prima Giedrute su gimtadieniu 😘 , o del pampiu ruta,idek i perku parduodu 😉
labas😀
laba ryta 😀